Arhiva autora: drugidolazak

Globalni Križarski Molitveni Susret

Dragi Križari,

Mir sa vama.

Pozivamo vas na JESUS TO MANKIND GLOBALNI KRIŽARSKI MOLITVENI PROGRAM sa prijevodima uživo (21. studenoga 2021. 14h po zagrebačkom vremenu)

Registracijski Link: https://bit.ly/JTMGlobalNovember21

Za vrijeme ovog Globalnog Križarskog Molitvenog Programa saznat ćemo više o budućim događajima iz Svetog Pisma (Mt24) i što trebamo učiniti kako bi pripremili čovječanstvo za Povratak Krista Kralja.

 

 

Ovaj Globalni Križarski Molitveni Program će biti na engleskom jeziku.

Prijevodi uživo će biti dostupni na sljedećim jezicima: Hrvatski, Njemački, Francuski, Kineski, Portugalski, Ukrajinski (Ruski), Korejski, Španjolski, Vijetnamski, Mađarski, Danski i Kantonski.

Kao izraz naše ljubavi za Isusa, našega Spasitelja i našega Kralja, moliti ćemo Svetu Krunicu, Križarske Molitve, i Krunicu Božjeg Milosrđa za obraćenje grješnika.

To je naš molitveni program na kraju Crkvene Liturgijske godine.

Radimo svi zajedno kao jedna JTM Isus čovječanstvu obitelj i dajmo drugim ljudima priliku da dožive Božju Ljubav i Milosrđe preko Knjige Istine i pomognu spašavati duše preko Križarskih Molitvi.

Neka naša predanost ovoj JTM Misiji Spasenja bude naš dar Isusu našem Spasitelju i Otkupitelju kako proslavljamo Blagdan Njegovog Kraljevanja.

Christus Vincit! Christus Regnat! Christus Imperat!

JTM Global

Webinar o poganstvu: nedjelja 14. studenog 2021. u 20 sati

Hvaljen Isus i Marija!

poganstvo vodi duše direktno u pakao, iako većina ljudi danas ne razumije što sve predstavlja.

Veliki broj onih koji se smatraju kršćanima upetljao se u poganske prakse, a da ni sami nisu svjesni toga.

Poganstvo je čak ušlo i u srž Katoličke crkve, a poganski idol ustoličen je krajem 2019. u samu Baziliku Svetoga Petra u Vatikanu.

Ovo zapanjujuće zlo naviješteno je za današnja vremena, a Bog nas je potanko pripremio kako prepoznati i obraniti se od ove podmukle prijevare zloga.

Saznajte o tome na internet seminaru koji će se održati u nedjelju 14. studenog 2021. u 20 sati i spasite svoju dušu!

 

 

Na ovoj poveznici možete se registrirati i priključiti webinaru:

https://bit.ly/JTMCroatiaNovember14

Ne morate upisati Vaše pravo ime, a Vaša prava e-mail adresa, koja može biti napravljena samo za ovu potrebu, potrebna je ako želite primati poruke o budućim internet seminarima i molitvenim susretima, u svakom slučaju podaci su tajni, vaš identitet bit će zaštićen, a drugi sudionici ne će vidjeti da sudjelujete.

Više o webinaru o poganstvu možete saznati u ovom promotivnom videu:

https://www.youtube.com/watch?v=OScUI1MGj5s

S Vama u Kristu!

Misija Spasenja, Hrvatska

11. Obljetnica JTM Isus čovječanstvu

Dragi križari,

Hvaljen Isus i Marija! Mir s vama.

Kako bismo proslavili 11. Obljetnicu Misije Knjige Istine 9. studenog 2021., pozivamo svu Vojsku Ostatka, križare Isus čovječanstvu da se pridruže “Križarskom Molitvenom satu za obraćenje grešnika”.

Misija Isus čovječanstvu zagovara za spašavanje duša po Križarskim molitvama, posebno grešnika. Prije 11 godina, 9. studenog 2010., naš Gospodin Isus nam je dao Svoju prvu Poruku preko Marije od Božjeg Milosrđa.

Naš Gospodin Isus Krist je rekao: “Pozivam Svoje sljedbenike da se okupe u ovom trenutku tuge u svijetu. Moraju ostaviti po strani nezainteresiranost za molitvu i pridružiti se Meni da pomognemo onim dušama koje je zli ukrao.”

Naš cilj je da sve zemlje svijeta sudjeluju u ovoj posebnoj jednosatnoj križarskoj molitvi. Ovo će biti naša 1-satna naknada Gospodinu Isusu Kristu za obraćenje grešnika.

Tijekom obljetnice naglas će se pročitati posebna poruka Marije od Božjeg Milosrđa.

Križarski molitveni sat 11. obljetnice je od 20:00 do 21:00 po srednjoeuropskom vremenu za europske i afričke zemlje i molit će se na engleskom i raznim europskim jezicima.

Link za registraciju: https://bit.ly/JTM-11th-Anniversary-8pm-CET

Ujedinimo svoja srca kao jedna obitelj Isus čovječanstvu, zajedno s Djevicom Marijom, našom Majkom Spasenja i prinesimo svoje molitve i žrtve na 11. obljetnicu Misije Isus čovječanstvu za obraćenje svih grešnika.

Isuse, uzdamo se u Tebe

Isus čovječanstvu

Uspon poganstva u posljednjim vremenima

Dragi Križari,

Pozivamo vas na Globalni Webinar Isus čovječanstvu.

Ovaj Webinar nosi naslov „Uspon poganstva u posljednjim vremenima“.

Webinar će biti na Zoom-u 24. listopada, nedjelja, 15:00h po zagrebačkom vremenu.

Registrirajte se ovdje:

https://bit.ly/PaganismSeminar

Prije dvije godine, u listopadu 2019., u Vatikanu se dogodilo nešto vrlo ozbiljno. Najviši autoriteti Katoličke Crkve u Vatikanu su vidno i javno častili pogansku božicu “Pachamamu”.

Ovaj događaj, kojem su svjedočili diljem svijeta i koji su dokumentirali vodeći mediji, pokrenuo je veliku raspravu. Ide li Katolička Crkva prema poganstvu?

Samo nekoliko tjedana nakon tog događaja Pachamame u Vatikanu, širom svijeta je nastala najveća kriza koju je svijet vidio u posljednje vrijeme. Pandemija Covid-19 rašila se diljem svijeta.

Od tada su prošle dvije godine i vidimo kako se poganstvo proširilo po cijelom svijetu, u svim sektorima društva. Prirodu i Zemlju se često naziva “živim bićima”. Najviše svjetovne i crkvene vlasti govore nam da čovjek nanosi štetu “Majci Zemlji” i da su djela protiv “Majke Zemlje” “ekološki grijesi” radi kojih se svi moramo pokajati. Osim štovanja prirode, mnoge druge poganske prakse danas su rasprostranjene u cijelom svijetu.

Ovaj uspon poganstva u posljednjem vremenu, ili razdoblju prije Isusovog Drugog Dolaska, već je prorečen. Zapravo, to je jedan od znakova koji nam ukazuje na to da je Isusov povratak u slavi vrlo blizu!

 

 

Na ovom jednosatnom webinaru detaljno ćemo raspravljati o usponu poganstva u posljednjem vremenu. Obradit ćemo sljedeće teme:

  • Što je poganstvo?
  • Što Katolička Crkva uči o poganstvu?
  • Ide li svijet prema poganstvu?
  • Usvaja li Katolička Crkva poganske običaje i vjerovanja?
  • Proročanstva o usponu poganstva u posljednjim vremenima
  • Kako bismo trebali odgovoriti

 

Ovaj webinar bit će na engleskom jeziku, uz prijevod uživo na druge jezike: njemački, francuski, španjolski, portugalski, ukrajinski, korejski, japanski, kineski mandarinski, hrvatski, vijetnamski, indonezijski, talijanski i nizozemski – flamanski.

Podijelite ovaj poziv s obitelji, prijateljima i svima koji trebaju biti upozoreni na opasnosti koje poganstvo nosi dok se širi svijetom i Crkvom.

JTM Global

 

Molitveni Lanac Zaštite za Europu

Hvaljen Isus i Marija!

Draga braćo i sestre u Kristu, draga Vojsko Ostatka

zajedno s vama, željeli bismo udovoljiti Gospodinovoj želji i zajedno se sjediniti u molitvi kako bismo formirali Molitveni Lanac Zaštite.

Stoga vas pozivamo svakog 13. u mjesecu na Fatimski dan da nam se pridružite u postu na ovaj dan (kako vam je moguće) i u molitvi u 19:00 sati putem Zooma.

Kao podsjetnik, Riječi Gospodinove:

Zla skupina čini najveću laž kako bi preuzela nadzor nad zemljama

Četvrtak, 16. veljače 2012.

Moja predraga kćeri, moraš reći Mojoj djeci, svim Mojim sljedbenicima, da se povežu i stvore lanac zaštite u molitvi …

Njihov plan se otkriva pred vašim očima. Zar ne vidite? …

… Vi, djeco, možete zaustaviti razvoj ovoga svojim molitvama.

Moj Otac već postavlja prepreke na njihov put. Moji sljedbenici se protežu u mnogim zemljama. Sada se morate sjediniti u molitvi kako bi zaustavili europske vođe, od kojih su neki stvarno odlučili nanijeti užasnu nevolju nevinim ljudima, preko svojih zlih načina…

… Kćeri moja, lanac molitve proširiti će se nadaleko i naširoko, a moć Duha Svetoga pomoći će zaustaviti te ljude koji imaju moć zaustaviti tu patnju, stati u svojim djelovanjima…

Vaš ljubljeni Isus

Radujemo se što ćemo s vama moliti  Molitveni Lanac Zaštite za Europu.

JTM – Europa

Molimo vas da nam se pridružite u molitvi za Europu večeras.

Link za prijavu: https://bit.ly/PrayerChainofProtectionforEurope

Osim Europskih zemalja ovom Lancu Zaštite za Europu su se pridružile i mnoge druge zemlje. Večeras ćemo imati predstavnike 43 Zemlje Svijeta koji će svaki na svom jeziku moliti ovu Križarsku Molitvu:

Molitveni lanac zaštite

O moj Isuse, neka moja molitva prizove Tvoj Sveti Duh da siđe na sve one vođe koji su nošeni požudom, gramzivošću, pohlepom i ohološću, te da tako prestane progon Tvoje nevine djece! Molim Te, ne daj da siromaštvo, glad i ratovi izmuče Tvoju djecu i molim Te da europski vođe otvore svoja srca Istini Tvoje Ljubavi.

Amen.

 

 

Post 13-tog

„Ugledajte se na Moj post u pustinji čineći male žrtve.

Post je važan za vaše duše. Čisti duh i pruža Mi veliku utjehu. ”

To je ono što Krist kaže u Knjizi Istine. Pokušajmo ojačati ovaj Lanac Zaštite postom.

Hvala svima vama koji ćete danas namjerno podnijeti male žrtve za Krista i duše!

Globalni Križarski Molitveni Susret 11. rujna 2021, 15h po zagrebačkom vremenu

Dragi križari,

Mir s vama.

Pozvani ste na Globalni Križarski Molitveni Susret, 11. rujna 2021, u subotu, u 15h po zagrebačkom vremenu.

 

 

Ako se do sada niste prijavili, molim vas prijavite se putem ovog linka:

https://bit.ly/JTMGlobalSeptember11

Tema našeg Globalnog Križarskog Molitvenog Susreta je:

Molitva protiv progona Kršćana u sekularnom svijetu.

Napadi na kršćanstvo posljednjih su godina u stalnom porastu. Osim propasti Crkve u Kini zbog sporazuma između Vatikana i Kine koji je kineskoj vladi predao potpuni nadzor nad Crkvom, nedavne vijesti o progonu kršćana u Nigeriji i ubijanju kršćana u Afganistanu ističu proročanstva Knjige Istine o patnje kršćana u posljednjim vremenima.

Tijekom ovog Globalnog Križarskog Molitvenog Susreta, Gospodin nam govori da očekujemo sukobe i progone od onih koji Ga ne vole i onih koji Ga svjesno odbacuju. Učit ćemo o planovima zloga jer namjerava odvući što više duša sa sobom u pakao. On će provesti najveću prijevaru za sve kršćane i izazvat će progon prave Crkve Isusa Krista.

Ali Bog traži od nas da se ne bojimo i da se samo uzdamo u Njega. On će nas uputiti kako možemo pomoći u borbi protiv Sotoninih planova i spasiti izgubljene duše.

Ovaj Globalni Križarski Molitveni Susret će biti na engleskom jeziku. Uživo će biti prijevod na slijedećim jezicima: njemački, francuski, kineski, portugalski, ukrajinski (ruski), korejski, španjolski, hrvatski, nizozemski, vijetnamski, albanski i mađarski.

Moliti ćemo Svetu Krunicu, Križarske Molitve i Krunicu Božjeg Milosrđa za obraćenje grješnika i zaustavljanje progona Kršćana diljem svijeta.

Nastavit ćemo se moliti za nebeski zagovor kako bismo zaustavili pritisak na globalnu kontrolu kroz ovu krizu Covid19 i preobratili počinitelje.

Ujedinimo svoja srca kao jedna Isus čovječanstvu globalna obitelj i ponudimo naše molitve za našu braću i sestre koji su progonjeni i mučeni zbog njihove ljubavi prema Isusu.

Isuse, smiluj se nama i cijelome svijetu.

Jesus to Mankind Global

Globalni križarski molitveni pohod 14. kolovoza 2021. 15:00 zagrebačko vrijeme

Dragi Križari,

 

Ave Maria!

Svi ste pozvani da 14. kolovoza 2021. u subotu u 15:00 po zagrebačkom vremenu prisustvujete globalnom križarskom molitvenom pohodu Isus čovječanstvu.

Ako se još niste registrirali, registrirajte se putem ove veze: https://bit.ly/JTMGlobalAugust14

Naša tema za nadolazeću molitvu je:

 

Kolovoz Mjesec spasenja duša

Ljubite Gospodina.

Posvetite se i osnažite se

Darom Posredovanja

 

 

Ako ovo učini dovoljno vas, u onom što Ja nazivam mjesec “Spasenja duša”, tada će milijuni duša biti spašeni po cijelom svijetu.

– Isus

 

Tijekom posljednjeg globalnog križarskog molitvenog pohoda, naš Gospodin Isus i naša Majka Spasenja podsjetili su nas na važnost kolovoza u Misiji Spasenja.

Od vitalnog je značaja da prihvatimo ovaj mjesec i potpuno posvetimo svoje vrijeme i trud kako bismo ispunili upute našeg Gospodina Isusa.

 

Nastavimo slušati Gospodnje Riječi dok nam daje dublje razumijevanje Ljubavi i Milosrđa koje ima prema čovječanstvu kroz ovaj kolovoz, mjesec Spasenja duša. Isus nam također daje poseban dar koji pomaže spasiti duše naše izgubljene braće i sestara.

Ovaj globalni molitveni susret bit će na engleskom jeziku. Tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će molitve voditi na raznim jezicima i to na: njemačkom, francuskom, kineskom, portugalskom, ukrajinskom (ruskom), korejskom, španjolskom, hrvatskom, slovačkom, vijetnamskom, rumunjskom i albanskom.

Molit ćemo Svetu Krunicu, Križarske molitve i Krunicu Božjeg Milosrđa za obraćenje grešnika i spasenje duša.

Nastavit ćemo se moliti za Nebeski zagovor kako bi se svijet oslobodio ove pandemije Covid19, jer novi razvoj događaja unosi još više bijede i očaja u živote mnogih ljudi.

Ujedinimo svoja srca kao jedna Isus čovječanstvu Globalna obitelj i ponudimo naše molitve za spasenje duša ovog kolovoza, Mjeseca spasenja duša.

 

Isuse, uzdamo se u Tebe!

 

Hrvatski Webinar – Božje Upozorenje o Paklu

Hvaljen Isus i Marija!

Dragi naši,

pozivamo vas da prisustvujete vrlo važnom javnom Webinaru. Ovaj Webinar nosi naslov „Božje Upozorenje o Paklu”.

Webinar će biti na Zoom-u 30. srpnja, petak u 21:00.

Za registraciju kliknite ovdje:  https://bit.ly/JTMCroatiaJuly30

Nesretna je stvarnost da mnogi ljudi u svijetu danas više ne vjeruju da postoji Pakao. Upravo su ta Božja djeca, u velikoj opasnosti da baš oni odu u Pakao.

Istina nije ugodna, ali moramo je objaviti svijetu.

Moramo objaviti istinu da Pakao postoji. Moramo upozoriti ljude na ozbiljnu opasnost da zauvijek izgube svoju dušu Paklu i Sotoni. Također im moramo reći o Božjoj beskrajnoj Ljubavi i Milosrđu.

Podijelimo sa svima razna moćna sredstva koja nam je Bog dao da se spasimo od Pakla i da pomognemo spasiti svoju braću i sestre.

Ovdje izričito tražimo i molimo vas, da podijelite informaciju o ovom važnom Webinaru sa svojim prijateljima, obiteljima, kolegama, poznanicima – svima.

U ovom trenutku trebamo staviti za prioritet da se obratimo grešnicima, ateistima i onima koji žive svoj život tako daleko od Boga.

Naš Gospodin Isus Krist nas je sve pozvao da budemo misionari u ovoj, Posljednjoj Misiji na Zemlji neposredno prije Njegovog Drugog Dolaska.

Možemo proživjeti svoj misionarski poziv u ovoj Misiji putem ovog jednostavnog čina dijeljenja informacija o ovom Webinaru što većem broju ljudi, posebno grešnicima i onima daleko od Boga.

Ovdje je kratki promotivni video za Webinar:

https://bit.ly/3BIgmob

Samim širenjem ovog upečatljivog videa, koji traje ispod jedne minute možete privući ljude na Webinar.

Budimo misionari ovih par dana, jer to od nas traži Presveto Trojstvo.

Neka nas, koji ćemo ovaj tjedan baciti ovu mrežu Božje Ljubavi i Milosrđa na duše, Presveto Trojstvo obilno blagoslovi!

Neka Majka Spasenja prekrije nas i naše obitelji Svojim plaštem zaštite i ljubavi.

Vaši u Isusu i Mariji,

JTM Hrvatska

Majka Spasenja: Svako spominjanje Pakla je ukinuto, a čovjek je zaveden u lažni osjećaj sigurnosti

Knjiga Istine, Nedjelja, 23. veljače 2014., 16:28h

 

Moje dijete, dok god postoji sotonina vladavina na Zemlji, Istina će uvijek biti zatajena.

Od Smrti Moga Sina na Križu, svaki pokušaj širenja Njegove Riječi osujećen je. I, otkada se Kršćanstvo širi, pojavile su se mnoge pukotine i Nauk kojega je propisao Moj Sin, Isus Krist, preko Svojih Učenika, prerađen je. U Istinu se uvijek uplitalo, ali usprkos tome, Riječ Božja i dalje ostaje živa u svijetu, a Prisutnost Moga Sina, kroz Svetu Euharistiju, održavana je.

Istina, s obzirom na postojanja sotone i stvarnosti pakla, zatajivana je kroz mnoga desetljeća i to je imalo štetni utjecaj na Spasenje čovječanstva. Svako spominjanje pakla je ukinuto, a čovjek je zaveden u lažni osjećaj sigurnosti. Stoga sada, danas, nekolicina ljudi vjeruje u postojanje đavla ili ponora pakla.

 

 

Ova laž je bila bič čovječanstva i kao posljedica toga mnoge duše su izgubljene, jer je pakao zanijekan. Smrtni grijeh se više ne smatra stvarnošću i stoga se ne čini nikakav pokušaj da ga se izbjegne. Oni koji služe Mome Sinu, Isusu Kristu, u Njegovim Crkvama, imaju dužnost pripremiti duše, kako bi bile dostojne ući u Kraljevstvo Nebesko.

Pakao se može izbjeći shvaćanjem posljedica smrtnoga grijeha, a ipak se nijednom riječju ne spominje. Duše su izgubljene jer nikada nisu ispravno podučene kako izbjeći grijeh i tražiti pokajanje. Kako bi postali dostojni da uđete u Kraljevstvo Moga Sina, vi morate provoditi svoje vrijeme živeći svoje živote u skladu s Riječi Božjom. Molim vas, ne zanemarujte Istinu, jer ako to činite, vi ćete biti izgubljeni.

Molite, molite, molite da čovječanstvo prihvati postojanje sotone, jer dok to ne učini, ono nikada neće uistinu prihvatiti Obećanje Otkupljenja Moga Sina.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

Dragi Križari,

pozivamo sve vas da prisustvujete vrlo važnom globalnom javnom Seminaru Isus čovječanstvu. Ovaj Seminar nosi naslov „Božje Upozorenje o Paklu“.

Seminar će biti na Zoom-u 17. srpnja, subota,15:00 Zagrebačko vrijeme.

Za registraciju kliknite ovdje: https://bit.ly/JTMGlobalJuly17

Nesretna je stvarnost da mnogi ljudi u svijetu danas više ne vjeruju da postoji Pakao. Upravo su ta Božja djeca, koja ne vjeruju u Pakao, u velikoj opasnosti da baš oni odu u Pakao. Istina možda nije ugodna, ali moramo je objaviti svijetu.

 

 

Moramo objaviti istinu da Pakao postoji. Moramo upozoriti ljude na ozbiljnu opasnost da zauvijek izgube svoju dušu Paklu i Sotoni. Također im moramo reći o Božjoj beskrajnoj Ljubavi i Milosrđu. Moramo sa svima podijeliti razna moćna sredstva koja nam je Bog dao da se spasimo od Pakla i da pomognemo spasiti svoju braću i sestre od Pakla. To ćemo podijeliti tijekom Seminara “Božje Upozorenje o Paklu”.

Pišemo kako bi izričito zatražili od vas da podijelite ovaj važan Seminar sa svojim prijateljima, obiteljima, kolegama, poznanicima – svima. U ovom trenutku trebamo staviti za prioritet da se obratimo grešnicima, ateistima i onima koji žive svoj život tako daleko od Boga. Oni su prioritetna skupina koju moramo ciljati ovim javnim Seminarom.

Gospodin nas je sve pozvao da budemo misionari u ovoj, Posljednjoj Misiji na Zemlji neposredno prije Drugog Dolaska našega Gospodina Isusa Krista.

Možete proživjeti svoj misionarski poziv u ovoj Misiji putem ovog jednostavnog čina dijeljenja informacija o ovom Seminaru što većem broju ljudi, posebno grešnicima i onima daleko od Boga.

Ovdje je promotivni video za Seminar:

https://www.youtube.com/watch?v=Z6MFQPcqcZM

Samim širenjem ovog kratkog videa možete privući ljude na Seminar. Samo da se jedna duša preko ovog vašeg čina obrati, to može u bliskoj budućnosti spasiti puno više drugih duša.

Na Seminaru će biti prijevod uživo na hrvatski.

Budimo misionari ovih par dana, kako smo i pozvani od Gospodina Isusa Krista.

Puno vam hvala za sve što činite za Isusa u ovoj Misiji. Neka vas Presveto Trojstvo obilno blagoslovi! Neka naša Majka Spasenja prekrije vas i vašu obitelj svojim plaštem zaštite i ljubavi.

Vaši u Isusu i Mariji,

JTM Hrvatska