Arhiva autora: drugidolazak

Pozvani ste da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom susretu 27. veljače 2021. godine.

Dragi Križari,

svima vama neka je blagoslovljeno korizmeno vrijeme.

Svi ste pozvani prisustvovati Globalnom Križarskom Molitvenom susretu Isus čovječanstvu 27. veljače 2021. u subotu u 11:00 po zagrebačkom vremenu.

Možete se registrirati ovdje: http://bit.ly/JTMGlobalFeb27

Tema ovog Globalnog Križarskog Molitvenog susreta je „Veliko otpadništvo u Crkvi“.

Božji neprijatelji infiltrirali su se u Katoličku Crkvu i uvode promjene kojima će Je pokušatiuništiti iznutra. Podučavaju se hereze, stvarajući veliku konfuziju među vjernicima i razbijajući Crkvu na komade. Njihov je krajnji cilj ukinuti Stvarnu Prisutnost našega Gospodina Isusa u Presvetoj Euharistiji.

U ovom globalnom križarskom molitvenom

pohodu naučit ćemo kako će Rim izgubiti vjeru kako nas je naša Blažena Majka upozorila u La Salettelu i Fatimi.

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će voditi molitve na različitim jezicima, i to: na slovačkom / češkom, hrvatskom, nizozemskom, njemačkom, ukrajinskom, albanskom, kinesko-mandarinskom, kinesko-kantonskom i korejskom.

Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka ove korizme dok molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve i borimo se da sačuvamo Katoličku Crkvu od otpadništva nanešenog od strane Sotone i njegovih suučesnika.

Bog nas blagoslovio. Ave Maria!

 

JTM Global

Pozvani ste da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom susretu 13. veljače 2021.

Dragi Križari,

svi ste pozvani prisustvovati Globalnom Križarskom Molitvenom susretu Isus čovječanstvu 13. veljače 2021. u subotu u 14:00 po zagrebačkom vremenu. Ako još niste bili predbilježeni, registrirajte se ovdje: http://bit.ly/JTMGlobalFeb13.

Tema ovog Globalnog Križarskog Molitvenog susreta je „Veliko otpadništvo u Crkvi“.

 

 

Tijekom našeg posljednjeg Globalnog Križarskog susreta, Blažena Djevica Marija otkrila nam je da se Njezina proročanstva o Crkvi u Fatimi i La Salette obistinjuju. Božji neprijatelji uspostavit će novu svjetsku religiju koja će napustiti Istinitu vjeru i napasti Sakramente, posebno Presvetu Euharistiju.

U ovom Globalnom Križarskom Molitvenom susretu saznat ćemo više o velikom otpadništvu u Crkvi i onome što će Božji neprijatelji nastaviti činiti da unište duše i odvedu ih u Pakao.

Nastavit ćemo moliti kao jedna obitelj Isus čovječanstvu za očuvanje naše voljene Katoličke Crkve. Molimo se na poseban način da naše svećenstvo i redovnici ostanu vjerni istinitom učenju našega Gospodina i da nastave hraniti ljude Kruhom Života.

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će voditi molitve na različitim jezicima, i to: rumunjskom, kinesko-mandarinskom, nizozemskom, talijanskom, portugalskom, korejskom, mađarskom, vijetnamskom, francuskom i španjolskom.

Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka dok molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve da pomognemo spasiti duše.

 

Bog nas sve blagoslovio!

Pozvani ste da da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom susretu 30. siječnja 2021.

Dragi Križari,

 

pozvani ste da nam se pridružite na 2. Globalnom Križarskom Molitvenom susretu 30. siječnja 2021., u 11:00h po zagrebačkom vremenu. Tema ovog Globalnog Križarskog Molitvenog susreta je: Veliko otpadništvo u Crkvi

 

 

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će voditi molitve na različitim jezicima, i to: hrvatskom, albanskom, ukrajinskom, kineskom, korejskom, vijetnamskom, poljskom, nizozemskom, rumunjskom i francuskom.

Ovo je jako dobro za one koji ne razumiju engleski jezik, jer će cijeli događaj moći izravno pratiti na hrvatskom jeziku.

 

 

Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka na ovom globalnom molitvenom susretu, dok zajedno molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve. Čitat ćemo i odabrane Poruke iz Knjige Istine koje se usredotočuju na odabranu temu.

 

Molimo vas da se registrirate putem ove poveznice: http://bit.ly/JTMGlobalJan30

 

Nakon što se registrirate, primit ćete e-poruku s potvrdom od “Jesus to Mankind Global”, koja će vas informirati o detaljima kako se pridružiti.

 

Molimo podijelite gornju poveznicu i sa svojim prijateljima.

Pozvani ste da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom susretu

Dragi Križari,

tema ovog Globalnog Križarskog Molitvenog susreta je „Veliko otpadništvo u Crkvi“. Počinje danas 16. siječnja 2021. u 14h.

 

 

Crkva je trenutno u fazi muke i razapinjanja zbog Velikog otpadništva koje je pustoši iznutra i sa samog vrha hijerarhije. U ovom Globalnom Križarskom Molitvenom susretu molit ćemo za Katoličku crkvu da svi ostanemo u Istini Isusa Krista. Molit ćemo se na poseban način za svećenstvo i redovnike – da ostanu vjerni istinitim učenjima našega Gospodina.

 

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će voditi molitve na različitim jezicima, i to: francuskom, portugalskom, talijanskom, slovačkom, ukrajinskom, španjolskom, mađarskom, njemačkom, korejskom i vijetnamskom.

 

Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka na našem prvom globalnom molitvenom susretu za 2021. godinu dok zajedno molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve. Čitat ćemo i odabrane Poruke iz Knjige Istine koje se usredotočuju na odabranu temu.

 

Molimo vas da se registrirate putem ove poveznice: http://bit.ly/JTMGlobalJan16

 

Nakon što se registrirate, primit ćete e-poruku s potvrdom od “Jesus to Mankind Global”, koja će vas informirati o detaljima kako se pridružiti. Molimo podijelite gornju poveznicu i sa svojim prijateljima.

Sretan i blagoslovljen Božić i poziv na Globalni susretu Isus čovječanstvu

Hvaljen Isus i Marija!

Dragi Križari i svi ljudi dobre volje,

sretan, blagoslovljen i miran Božić svima vama, sa željom da ljubite Isusa više nego prije i da molite za one koji ne znaju što znači ljubiti Isusa!

Svi ste pozvani da prisustvujete našem posljednjem Globalnom Križarskom Molitvenom susretu Isus čovječanstvu u ovoj godini, 26. Prosinca 2020 u 11:00 po Zagrebačkom vremenu. Zajedno kao jedna, ujedinjena Vojska Ostatka, proslavit ćemo najdivniji blagdan Rođenja našega Gospodina.

Registrirajte se ovdje: https://bit.ly/JTMGlobalDec26

Tema ovog Globalnog Križarskog pohoda je “Veselimo se i slavimo radosnu Svetkovinu Rođenja Gospodinova.”

 

U ovom Globalnom Križarskom Molitvenom susretu slavimo kao jedna, ujedinjena Vojska Ostatka radosnu proslavu Rođenja našega Gospodina. Unatoč svim životnim kušnjama i patnjama i teškim vremenima u kojima živimo, Isus nam pruža dar duboke radosti i sreće. Isus je naš jedini, istinski izvor radosti. Ovog Božića daruje nama Svojoj Istinskoj Vojsci Ostatka, duboku radost koju ne može pružiti nitko i ništa na ovom svijetu.

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će voditi molitve na različitim jezicima, i to: francuskom, poljskom, ukrajinskom, albanskom, nizozemskom, bahaskom, indonezijskom, rumunjskom, kineskom, slovačkom i talijanskom.

Skupimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka na ovom globalnom molitvenom susretu dok zajedno molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve. Čitat ćemo i odabrane Poruke iz Knjige Istine koje se usredotočuju na odabranu temu.

Dok slavimo Božić ove 2020., pripremimo se i duhovno kao jedna, Vojska Ostatka za Drugi Božić – skori Drugi dolazak našega Gospodina Isusa Krista, koji će se uskoro vratiti kao Kralj svemira.

Globalna Križarska Molitva 12. prosinca 2020

Hvaljen Isus i Marija!

Dragi Križari,

svi ste pozvani da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom susretu Isus čovječanstvu na blagdan Gospe od Guadalupea, 12. prosinca 2020 u 14:00 po Zagrebačkom vremenu.

Naša tema ovog Globalnog Križarskog Molitvenog susreta bit će „Naša Majka Spasenja: Priprema nas za Drugi dolazak Isusa Krista. ”

Ovaj Globalni Molitveni Susret priprema je za nadolazeći Veliki blagdan Božića. Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka na ovom globalnom Molitvenom Susretu dok zajedno molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve. Također ćemo čitati odabrane Poruke iz Knjige Istine vezane za našu temu.

Dok nestrpljivo iščekujemo dolazak Božića 2020, pripremimo se i duhovno kao jedna, Vojska Ostatka za Drugi Božić – skori Drugi Dolazak našega Gospodina Isusa Krista, koji će se uskoro vratiti kao Kralj Svemira.

 

Molimo vas da se registrirate putem ove poveznice: https://bit.ly/JTMGlobalDec12

 

Nakon što se registrirate, primit ćete e-mail s potvrdom od “Jesus to Mankind Global”, koja će vas obavijestiti o detaljima kako se pridružiti.

Molimo podijelite gornju poveznicu i sa svojim prijateljima.

Također, dobra vijest je da će biti podržana usluga PRIJEVOD UŽIVO [ubacite svoj jezik ovdje]!

To znači da će biti voditelj molitve koji će moliti na Hrvatskom jeziku tijekom našeg Globalnog Križarskog Molitvenog Susreta.

Vidimo se onda!

Pozvani ste da prisustvujete Globalnoj križarskoj molitvi

Dragi križarski molitveni ratniče,

Pozvani ste da prisustvujete sljedećoj Globalnoj križarskoj molitvi 21. studenog u 21:00 po Hongkonškom vremenu odnosno u 14:00 po Zagrebačkom vremenu. Naša tema ovog globalnog križarskog molitvenog susreta bit će “Gospodin naš Isus Krist, Kralj koji se vraća.” Već ste se automatski predbilježili za ovaj događaj, pa očekujte e-poštu od “Jesus to Mankind Global” s detaljima o tome kako se pridružiti ovome događaju putem Zooma.

Ova Globalna križarska molitva vrlo je važna, jer je to naš jedini susret globalnog križarskog pohoda ovog studenog – Mjeseca 10. Obljetnice Misije Isus čovječanstvu.

 

 

Ovaj globalni molitveni susret održat će se na engleskom jeziku, međutim, tijekom ovog događaja bit će prisutni prevoditelji uživo koji će molitve voditi na raznim jezicima, naime: španjolskom, francuskom, vijetnamskom, bahaskom indonezijskom, korejskom, kineskom, hrvatskom, poljskom, slovačkom i mađarskom.

VAŽNO – AKO ŽELITE SLUŠATI HRVATSKI SIMULTANI PRIJEVOD, KAD DOĐETE NA SUSRET IZABERITE HRVATSKI JEZIK. PRIJE TOGA PROVJERITE IMATE LI INSTALIRANU ZADNJU VERZIJU ZOOMA

Ovaj globalni molitveni susret priprema je za nadolazeću svečanost Krista Kralja. Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka na ovom globalnom molitvenom susretu dok zajedno molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske molitve. Također ćemo čitati odabrane Poruke iz Knjige Istine s temom “Naš Gospodin Isus Krist, Kralj koji se vraća.”

 

Dok nestrpljivo iščekujemo dolazak Božića 2020, pripremimo se i duhovno kao jedna, Vojska Ostatka za Drugi Božić – skori Drugi Dolazak našega Gospodina Isusa Krista, koji će se uskoro vratiti kao Kralj svemira.

 

Pozovite svoje prijatelje i druge Molitvene ratnike Isus čovječanstvu da se pridruže ovom globalnom molitvenom susretu širenjem ovog linka za registraciju:

https://bit.ly/GlobalCrusadeofPrayerMeetingNov21

Poziv Križarima pripadnicima Vojske Ostatka

Dragi Križarski Molitveni Ratniče,

U spomen na desetu godišnjicu Misije Isus čovječanstvu, Gospodin Isus Krist nas je zamolio da pojačamo naše molitve u sljedećih pet tjedana, i to na vrlo specifičnu nakanu: Ublažiti učinke Covid pandemije i svega što će uslijediti zbog nje.

Također smo zamoljeni da molimo za spas duša.

U razdoblju od pet tjedana, počevši od 10. studenoga, zamoljeni smo da molimo na ove dvije specifične nakane svaki dan u 15h po lokalnom vremenu.

Molitve koje ćemo moliti kao minimum su: Krunica Božjeg Milosrđa kao i osnovne dnevne molitve.

Ako vam vrijeme dopušta, od vas se također traži da izmolite Krunicu Majci Božjoj, kao i dodatne 33 Križarske molitve po vašem izboru.

Molimo vas posjetite link na Službenoj JTM Stranici svaki dan u 15:00 sati kako biste mogli pustiti Video s Osnovnim Dnevnim Molitvama. Link možete dobiti od Križara ili pošaljite sms na: 00 385 99 443 7553

Puno vam hvala na vašoj predanosti ovoj Misiji. Naš Gospodin Isus Krist računa na vaše molitve kako biste pomogli ublažili posljedice pandemije i svega što će uslijediti zbog nje.

Molimo vas da ovaj hitni poziv raširite po svim grupama u kojima sudjelujete. Posebno u grupama JTM. Ako postoji grupa koja u svom nazivu ima JTM ili se drugima predstavlja u ime Misije, a iz bilo kojega razloga ovo ne izvršava, molimo vas da nam to odmah javite.

Ovaj poziv nije podložan nikakvoj raspravi među onima koji se zovu Križari, nego smo svi pozvani da ga izvršimo, budući da dolazi direktno od našega Gospodina i Kralja ISUSA KRISTA

Poruka Vojsci Ostatka

Dragi Vojniče Vojske Ostatka našega Gospodina Isusa Krista,

 

nadolazećeg 8. studenog 2020. obilježavamo desetu godišnjicu Misije Isus Čovječanstvu.

Prije deset godina, 8. studenog 2010., dok je molila Svetu Krunicu pred Gospinim kipom, prvi put je Marija od Božjeg Milosrđa primila poruku od Blažene Djevice Marije.

U 03 ujutro, 9. studenog 2010., Gospodin naš Isus Krist je prvi put komunicirao s njom. Naš Gospodin Isus Krist joj je rekao: „Vraćam se na Zemlju kao što je prorečeno. To vrijeme dolazi tako brzo da mnogi neće biti spremni … Sada nema puno vremena za Moje proroke da pomognu pripremiti čovječanstvo za ovaj Veliki Događaj. ”

Sada, deset godina nakon toga, mnoga su se proročanstva koja je dalo Presveto Trojstvo ostvarila.

Jedno od glavnih proročanstava koje se ostvarilo bila je ostavka pape Benedikta XVI. 11. veljače 2013. Točno godinu dana prije, 11. veljače 2012., Isus je rekao: „Moj jadni Sveti Vikar, papa Benedikt XVI. bit će svrgnut sa Svete Stolice u Rimu. “

Kako bi proslavili ovu važnu prekretnicu, pozivamo vas da prisustvujete

„Posebnoj on line Konferenciji povodom desetogodišnjice Knjige Istine“.

 

 

Ova dvodnevna on line konferencija održat će se putem Zooma 8. studenog od 14:00 do 15:00 po Rimskom vremenu i 9. studenog od 14:00 do 15:00 po Rimskom vremenu. On line konferencija bit će na engleskom jeziku.

Ako ovo čitate, znači da vas je naš Gospodin Isus na vrlo poseban način pozvao da Njemu služite u ovoj Zadnjoj Važnoj Misiji.

Vaš poziv je vrlo poseban: poziv da se našoj Gospi, Suotkupiteljici i Presvetom Trojstvu pomogne u ovom, Njihovom posljednjem naporu, da se spasi što više duša u pripremi za veličanstveni Isusov Povratak.

Molimo vas da nam se pridružite na ovoj posebnoj konferenciji. Tijekom ove on line Konferencije priopćit će se Vojsci Ostatka neke važne upute.

 

Ako želite pozvati svoje prijatelje da prisustvuju predstojećoj Posebnoj on line Konferenciji povodom desetogodišnjice Knjige Istine, zamolite ih da se registriraju putem ove stranice za registraciju:

 

Prijava za 1. dan: http://bit.ly/BOTDay1Nov8

Prijava za 2. dan: http://bit.ly/BOTDay2Nov9

 

U pripremi za desetu obljetnicu Knjige Istine, koju ćemo slaviti osmog i devetog studenog, organizirali smo Devetnicu molitvenih bdijenja svaku večer s početkom u 21:00.

 

 

Devetnicu smo organizirali u suradnji s više susjednih naroda, imamo molitvu na 15 europskih jezika. Hrvatska je domaćin u subotu 7. studenog, što je ujedno i zadnji dan Devetnice, odnosno bdijenje uoči same obljetnice.

 

Pozivamo vas da nam se pridružite u ovome slavlju. Imamo puno toga za slaviti.

 

Približava se Kraljevstvo Božje!

 

Link za Devetnicu: http://zoom.us/j/87260281694

 

Globalna Križarska Molitva 24 10 2020

Hvaljen Isus i Marija!

Pozivamo vas na Globalnu molitvu ne engleskom jeziku, 24. 10. 2020  u 15:00. Posebnost ove molitve je u tome što će ju voditi svećenici.

Tema ovoga mjeseca je: Majka Spasenja i trijum Bezgriješnog Srca Marijina

 

Molitvene nakane:

Najdraža Majko Marijo, naša Majko Spasenja, molimo Te da nam se pridružiš danas u ovim molitvama – Svetoj Krunici, Križarskim molitvama i Krunici Božjeg Milosrđa, koje upućujemo Vječnom Ocu u Ime Isusa Krista, našega Gospodina.

Za oproštenje naših grijeha i grijeha cijeloga svijeta,

Za obraćenje i spasenje svih duša, uključujući svako dijete, svako vjerovanje, svaki spol, svaku boju, svaku rasu, svaku vjersku denominaciju, ateiste i one koji uopće ne poznaju Boga;

Da zaštitite papu Benedikta XVI. Od fizičkih, emocionalnih i duhovnih muka koje su prouzrokovali Vaši neprijatelji. Udijelite mu ozdravljenje od svih bolesti.

Zaštitite Mariju od Božjeg Milosrđa i njezinu obitelj od bilo kakvog zla i progona i udovoljite svim njezinim molbama i namjerama u skladu sa Svetom Voljom Božjom.

Da se spriječi uništenje Njegove Crkve iznutra, izliječite je od zlih zaraza; i oslobodite je nadzora crkvene masonerije.

Za dar prosvjetljenja, mudrosti i poniznosti svih svećenika i klera kako bi mogli prepoznati i prihvatiti Knjigu Istine da je od Boga i zaštititi sve one koji ostanu vjerni i odani Vašoj Presvetoj Riječi.

 

Neka svi kršćani prihvate i razumiju Moć Svete Euharistije.

Neka se svi crkveni vođe ohrabre da propovijedaju punu istinu o Svetoj Euharistiji i brane pravo davanja Sakramenata Božjoj djeci posebno u ovo vrijeme pandemije.

Za posvećenje Rusije Bezgrješnom Srcu Marijinu, što prije.

Za ozdravljenje bolesnika umom, tijelom i dušom.

Da biste nas zaštitili, svoju djecu od ovog virusa COVID 19 i poštedjeli nas i naše obitelji od bilo koje vrste globalnog cijepljenja namijenjenog uništavanju Vaše djece. Otkrijte, kaznite i preobratite počinitelje.

Da se unište planovi i rad Antikrista i lažnog proroka, njihovog Novog svjetskog poretka sa svim njihovim oružjem za masovno uništavanje, posebno nuklearne bombe i biološko oružje.

 

Za mir u svim narodima, posebno onim zemljama koje proživljavaju građanske nemire i prolaze kroz progon. Molimo Vas, prekinite stisak zla, posebno među elitama i svjetskim vođama. Otvorite oči svim ljudima da vide prijevare i djela đavla u svijetu.

 

Umnožite i ojačajte molitvene ratnike Isus čovječanstvu i uklonite sve prepreke koje su uzrokovale podjele među nama. Očistite naša srca.

Molimo vas da zaštitite ovu Misiju Spasenja od bilo koje vrste napada.

I za postizanje molibi koje smo tražili, pred Vašim oltarima i koje su u našim srcima.