Arhiva kategorije: Poruke 2013. godina

POBOŽNOST SPASENJA

Hvaljen Isus i Marija!

Točno prije tri godine dobili smo Pobožnost Spasenja. Molimo je do Kraja Vremena, kako traži Majka Spasenja, Kraljica Neba i Zemlje, Kraljica Novog Jeruzalema.
krunidba-majke-spasenja

MAJKA SPASENJA: JA TRAŽIM DA SADA POČNETE POBOŽNOST SPASENJA
Nedjelja, 1. prosinca 2013., 16:12h

Moje dijete, Ja sam Žena odjevena Suncem, a Sunce je ono koje predstavlja Svjetlo Božje u svijetu. Bez Sunca nema Svjetla. Bez Svjetla nema Života. Bez Boga postoji samo smrt.
Moja uloga Majke Spasenja, gdje ću pomagati Mome Sinu u ovoj Njegovoj posljednjoj Misiji, Njegovom konačnom Planu da dovrši Zavjet Svoga Oca da donese Spasenje svakoj duši, znači da ću Ja učiniti sve što mogu da Mu dovedem duše koje On toliko želi. Ja želim da se zna kako sam postavljena ne samo za Kraljicu Neba, već i za Kraljicu nad dvanaest plemena Izraelovih. Dvanaest naroda će vladati u Novom Jeruzalemu. Dvanaest zvijezda na Mojoj Kruni, koju je na Moju Glavu položio Moj ljubljeni Sin, Isus Krist tijekom Moje Krunidbe, označavaju ovo proročanstvo. Svaka od ovih zvijezda predstavlja dvanaest naroda, koji će se razviti na Sudnji Dan.
Sve duše, uključujući one koji će uskrsnuti od mrtvih, kao i one koji su živi u današnjem svijetu i koji ostaju u Svjetlu Božjem, prijeći će u Novo Nebo i Novu Zemlju. Oni će se sjediniti kao jedno, u jedinstvu s Mojim Sinom i oni će uskrsnuti u savršeno tijelo i dušu, baš kao što je bilo kada je Moj Sin Uskrsnuo od mrtvih. Ovo stanje savršenstva je Najveći Dar od Boga i dokazuje koliko je On milosrdan. Ovo je Spasenje, koje je Moj Sin obećao kada je podnosio Svoju Muku na Križu. I zbog Njegove velike Ljubavi za čovječanstvo, On želi spasiti svaku pojedinu dušu, a osobito one koji su Mu izgubljeni.
Ja sada svima vama dajem poseban Dar, kojega je blagoslovio Moj Sin, da bi svim dušama bila udijeljena zaštita od vatri pakla i dodijeljeno Spasenje. Moj Sin želi da svaka duša bude spašena, bez obzira koliko je teško zgriješila. Ja tražim da sada počnete Pobožnost Spasenja. Vi morate ovo započeti odmah i nastaviti Nju, kako vas Ja poučavam, do Kraja Vremena. Vi morate moliti ovu molitvu punih sedam dana zaredom tijekom jednog kalendarskog mjeseca započinjući ponedjeljkom ujutro. Morate Ju moliti tri puta tijekom svakoga od sedam dana i na jedan od tih dana morate postiti. Za post se od vas traži da jedete samo jedan glavni obrok tijekom dana, a onda samo kruh i vodu za vrijeme druga dva obroka.
Ovo je molitva koju morate moliti svakoga od tih sedam dana.

Križarska molitva (130) Pobožnost Spasenja

Moja ljubljena Majko Spasenja, molim Te zadobij za sve duše Dar Vječnoga Spasenja kroz Milosrđe Svoga Sina, Isusa Krista. Ja Te molim da Svojim Zagovorom moliš za oslobođenje svih duša iz ropstva sotone. Molim Te traži od Svoga Sina da pokaže Milost i oprost prema onim dušama koje Ga odbacuju, nanose Mu bol svojom ravnodušnošću i koje obožavaju lažni nauk i lažne bogove. Mi Te usrdno molimo draga Majko, da moliš za milosti da se otvore srca onih duša koje su najpotrebnije Tvoje pomoći. Amen.

Moje obećanje da ću pomoći Mome Sinu, Isusu Kristu, u Njegovom Planu za čovječanstvo jest da sve vas, koji priznajete Moju Ulogu Posrednice Svih Milosti i Suotkupiteljice, privučem zajedno, kako bi se cijeli svijet ujedinio kao jedno u jedinstvu sa Isusom Kristom, vašim Spasiteljem i Otkupiteljem.
Budite u miru. Ja ću uvijek moliti za vas, draga djeco i uvijek ću odgovoriti na vaš poziv za Otkupljenje čovječanstva u Očima Božjim.

Vaša Majka
Majka Spasenja

1023. SVAKA RIJEČ KOJU IZGOVORIŠ U OVOJ MISIJI DOLAZI OD MENE. SVAKO DJELO KOJE PODUZMEŠ DOLAZI OD MENE

1023. SVAKA RIJEČ KOJU IZGOVORIŠ U OVOJ MISIJI DOLAZI OD MENE. SVAKO DJELO KOJE PODUZMEŠ DOLAZI OD MENE

Petak, 17. siječnja 2014., 20:42h

 

Moja predraga kćeri, budi u miru svakoga puta kada se suočiš s mnogim preprekama, s kojima se ti i svi Moji sljedbenici suočavate svakodnevno u ovome Djelu za spas duša.

Uvijek se sjetite da sotona nikada neće prestati mučiti ovu i druge misije, koje su istinite, jer dolaze od Boga. Istinite misije, koje Ja danas blagoslivljam i one koje sam Ja blagoslivljao kroz stoljeća uvijek su trpjele zbog protivština.

Jedino misije koje uistinu dolaze od Boga, privlače takvu mržnju. Jedino pravi proroci privlače mržnju. Mojsije, Ilija, Noa i Ivan Krstitelj i drugi poput njih privlačili su mržnju, zbog sotoninog utjecaja nad slabim dušama. Jedino Ja, Isus Krist, jedan od stotina proroka tijekom Moga Vremena na Zemlji, privukao sam vrstu mržnje koja Mi je nanijeta. I sada, jedino ti, Moj posljednji prorok, privući ćeš mržnju kakva nije viđena dugo vremena – iako su drugi, poput tebe, trpjeli u posljednje vrijeme.

Kada moraš podnositi protivštine, u Ime Božje, znaj da, kada Presveto Trojstvo daje Riječ čovječanstvu preko proroka, to će biti protivštine najgore vrste. Jedino da nije Božje Pomoći koja ti je dana, ti bi pobjegla u strahu. Moj Otac te štiti, Moja malena i stoga ti moraš stupati naprijed, uvijek u znanju da On želi duše, za svaku riječ koja je izgovorena s tvojih usana, za svaku riječ koja je napisana tvojom rukom i za svaku dušu za kojom posegneš. Sva ova patnja dovesti će Mi još duša.

Budi sigurna da je blizu vrijeme da se Ja vratim uspostaviti Moje Prijestolje i dok se Dan primiče bliže koristiti će se mnogi isplanirani postupci da bi ti se podmetnulo u ovoj Misiji. Svaka laž će ti se predbaciti, svaki kamen baciti, svako mučenje tvoj je usud i svaki neprijatelj Božji će biti postavljen kojim god putem kreneš. Ali, kao Otkupitelj čovječanstva, Ja ću osigurati da se svaka drača pažljivo ukloni, svaki kamen baci na stranu, svaki put raščisti, da bi ti uspjela donijeti Moje Riječi pred svijet, u vrijeme kada ću Ja biti sve, ali zaboravljen.

Ja hodam s tobom, Moja kćeri. Ja polažem Moju Ruku na tvoje lijevo rame zato da bih te zaštitio od zla i Ja te vodim na svaki način. Svaka riječ koju izgovoriš u ovoj Misiji dolazi od Mene. Svako djelo koje poduzmeš dolazi od Mene. Svako trpljenje koje podnosiš, Moje je. Tvoja volja je Moja, jer si ju dala Meni i sada Ja potpuno prebivam u tebi. Kada te povrijede, oni vrijeđaju Mene. Kada ti se rugaju, oni niječu Istinu. Kada niječu Riječ, oni niječu Mene, ali kada prihvaćaju Moju Riječ, koja je dana tebi, oni postaju dio Mene tako će i njima isto biti dana Moja Zaštita.

Idi sada, Moja kćeri i nikada se ne uznemiruj kada je mržnja pokazana prema tebi u ovoj Misiji, jer ti i svi oni koji čuju Moj Poziv tada nećete biti u sumnji Kome se oni protive. To nisi ti, već Ja, Isus Krist, Kojega oni odguravaju. Kada ste za Mene, sa Mnom, u Meni i govorite Moju Riječ – vi ste uistinu dijete Božje.

 

Vaš Isus

 

1020. BOG OTAC: JA DOLAZIM OKUPITI VJERNE. MOJE VRIJEME JE USKORO, DOK JE MILOSRĐE MOGA SINA GOTOVO NAD VAMA

1020. BOG OTAC: JA DOLAZIM OKUPITI VJERNE. MOJE VRIJEME JE USKORO, DOK JE MILOSRĐE MOGA SINA GOTOVO NAD VAMA

Ponedjeljak, 13. siječnja 2014., 16:56h

 

Ja Sam Bog Otac. Ja Sam Koji Jesam. Ja Sam vaš Stvoritelj – Alfa i Omega.

Moja najdraža kćeri, poslušaj Me dok objavljujem da će se Moj Zahvat da spriječim uništenje ljudskog roda uskoro dogoditi.

Kada ne čujete nikakvo zlo – to ne znači da ono ne postoji. Postoji zlodjelo koje se planira da se izazove rat, s jedinim ciljem da se uništi što je moguće više ljudi. Čovjekova sposobnost da ozakoni zlodjela protiv Moje djece, nikada nije bila veća. Čovjekova sposobnost da proizvede tehnologiju, nikada nije bila veća, ali to znanje se zlorabi u velikoj mjeri i planovi da se nadzire svaki dio vaših života u poodmakloj su fazi.

Oni, Moji neprijatelji, žele nadzirati ono što jedete, pijete i sve što činite da promičete Istinu  kakvu Sam vam Ja dao. Do dana dok oni ne budu nadziru vaše zemlje, vaš novac i vaše zdravlje, oni neće mirovati. I dok će ovi planovi postati očiti, oni će također preuzeti sve religije. Budući da toliko mnogo ljudi ne vjeruje u Moje Postojanje, biti će malo protivljenja njihovom podmuklom planu da ukradu duše od Mene.

Kada čovjek vjeruje da može prkositi Bogu, onda on uistinu ne zna Tko Sam Ja. Ako on ne zna Tko Sam Ja, onda ne zna ništa. Njegovo je srce okorjelo, njegov razum otupio i njegova duša smrknuta.

Onaj koji se otklanja od Mene, izgubljen je. Onaj koji se bori protiv Mene s namjerom da ukrade duše Moje djece za Mene, mrtav je, a njegova sudbina je propast.

Ja ću sada  posredovati da zaustavim izvršenje ovih strašnih, zlih zvjerstava. Zatim kada  budem gotov, Ja ću otvoriti vaše oči, trgnuti vaša srca i ispuniti vas čudom. Uskoro ću Ja otkriti Istinu, jer toliki mnogi od vas više u Nju ne vjeruju.

Ja Sam sve što jest i što će biti. Ja Sam vaš Otac, Koji sve zna, Koji sve vidi, Sva Ljubav i Sve Milosrđe. Ja dolazim okupiti vjerne. Moje Vrijeme je uskoro, dok je Milosrđe Moga Sina gotovo nad vama.

 

Vaš ljubljeni Otac

Svevišnji Bog

1019. VRLO BRZO ĆE PAKAO BITI SLUŽBENO PROGLAŠEN MJESTOM KOJE NE POSTOJI

1019. VRLO BRZO ĆE PAKAO BITI SLUŽBENO PROGLAŠEN MJESTOM KOJE NE POSTOJI

Nedjelja, 12. siječnja 2014., 20:28h

 

Moja predraga kćeri, da nije Mene, Isusa Krista, Koji govorim svijetu u ovo vrijeme, mnoge duše nikada ne bi ušle kroz Vrata Raja.

Tolike mnoge nezahvalne duše više se ne pokoravaju Mojim Zakonima i tako one stvaraju svoje vlastito tumačenje, koje Ja smatram odbojnim. Pravila koja se odnose na Istinu, dana su kao Dar čovječanstvu, kao sredstva koja će omogućiti čovjeku da zasluži pravo na Spasenje. Zar ne znate da ne možete živjeti po svojoj verziji Zakona Božjih i zatim očekivati da uđete u Raj?

Čovjekova oholost prevladala je duh poniznosti. Čovjek više ne služi Bogu na način na kojim mu je zapovjeđeno. Umjesto toga, on stvara, iz svoje vlastite mašte, viziju onoga za što vjeruje da je Raj. Danas, nijedan Moj sluga – oni koji su postavljeni da Mi služe – uopće ne spominje postojanje pakla. Sam spomen riječi pakao posramljuje Moje posvećene sluge, jer se boje ismijavanja s kojim bi se morali suočiti od strane sekularnog društva, koje je zavedeno. Pakao je dom mnogim jadnim dušama i koliko Me boli vidjeti kako bezazlene duše poniru u ponor užasa, u trenutku kada udahnu svoj posljednji dah.

Božjoj djeci sada mora biti rečeno o hitnosti molitve za duše koje su slijepe za Istinu. Vrlo brzo će pakao biti službeno proglašen mjestom koje ne postoji. Dušama će biti rečeno da će svoj Božjoj djeci, samo kada žive razborite i dostojanstvene živote – bez obzira da li vjeruju u Boga ili ne, biti dan Vječni Život. Ali to će biti laž. Nema povratka iz pakla. On je za vječnost.

Mnoge duše koje su Me pred svijetom odbacivale, i privatno i javno, venu u paklu. Njihovo gorko žaljenje još je gore zbog njihove strašne, bolne patnje i mržnje sotone. Jednom u paklu, sotona im se otkriva u svim njegovim zlim i ogavnim oblicima, a njegova mržnja prema njima ispunjava ih svakoga trenutka. Njihovo gnušanje prema njemu, u sebi – istoj Zvijeri kojoj su odavali štovanje tijekom svojih života na Zemlji – uzrok je većine njihove boli. Ali, njihova odvojenost od Mene i bol tame koju proživljavaju su to što im pričinja najveću muku.

Svaki čovjek koji vam kaže, u Moje Ime, da pakao ne postoji ne zanima se da vam pomogne spasiti vašu dušu. Kada ste uvjereni da pakao ne postoji, onda pogrješno pretpostavljate da je grijeh nevažan.

Vi ne možete služiti Meni, ako vjerujete da grijeh ne postoji. Vi ne možete živjeti veličanstveni Vječni Život u Mome Kraljevstvu, ako ne zatražite od Mene da vam oprostim vaše grijehe. Ovo je bit novoga, uskoro uvedenoga naučavanja koje ćete biti prisiljeni progutati. Tada ćete biti zavedeni da zanemarite pripremu vaše duše za Veliki Dan Gospodnji, kada Ja dođem potvrditi  vas kao Moje.

Ja vam govorim ovo kako bih vas upozorio – ne da vas zastrašim. Ja vas molim da prihvatite grijeh kao dio vaših života, ali vam nalažem da nastavite izbjegavati sedam smrtnih grijeha, jer čineći tako, vi ćete biti u Mojoj Milosti. Vi morate uvijek ispovijedati vaše grijehe. Ovo činite svakodnevno. Govorite sa Mnom i zatražite od Mene da vam oprostim. Za one od vas koji ne možete primiti Sakrament Ispovijedi – one koji slijede mnoge vjere i religije – onda morate prihvatiti Dar Potpunog Oprosta koji sam vam Ja dao.***

Brinite se za vašu dušu, jer vaša duša je ta koja će živjeti vječno. Vi ćete živjeti na samo jednom od dva mjesta u vječnosti – u paklu ili u Mome Kraljevstvu.

 

Vaš Isus

 

***Križarska molitva (24) Potpuni oprost grijeha

http://upozorenjepreddrugidolazak.info/?page_id=358

 

1018. LJUDI KOJI ŽIVE U DANAŠNJEM SVIJETU NISU DRUGAČIJI OD ONIH KOJI SU ŽIVJELI TISUĆAMA GODINA PRIJE

1018. LJUDI KOJI ŽIVE U DANAŠNJEM SVIJETU NISU DRUGAČIJI OD ONIH KOJI SU ŽIVJELI TISUĆAMA GODINA PRIJE

Subota, 11. siječnja 2014., 10:48h

 

Moja predraga kćeri, Ja želim da svijet zna koliko Ja ljubim čovjeka, jer Ja ljubim čak i najneznatnije, najizmučenije i najnedostojnije. Tko god vjeruje da Ja stavljam ijednog čovjeka ispred drugoga, ne poznaje Me. Ja sam možda naklonjen određenim dušama, osobito odabranim dušama, ali ja ih ne ljubim više, niti manje, od duša potlačenih.

Ja gledam na svaku dušu s Ljubavlju u Mom Srcu. Ja se držim za svakoga od vas, jer vi ste od Mene – od Moga Oca. Premda mogu biti uvrijeđen vašim slabostima i ljut zbog vaših zlih nakana i želja, Moja ljubav prema vama nikada ne umire. Sve grješnike Bog ljubi – bez obzira što su učinili. Bog ima krajnju Moć nad sudbinom svake duše i ta Moć je Njegova.

Ja imam jedini Vlast Suditi. Nijednom čovjeku među vama nije dano ovo pravo. Kada on smatra drugoga krivim za grijeh, on može jedino kazniti tu osobu kroz zadavanje pokore, ne smrću. Nijedan čovjek, sudac, politički čelnik ili član Moje Crkve na Zemlji nikada ne može osuditi čovjeka na smrt, zbog njegovih grijeha – bez obzira koliko zli mogu biti. Nijedan čovjek ne može osuditi drugoga na pakao, jer kada on izjavi da je duša prokleta, on će, u zamjenu, biti proklet, bez obzira koliko je svetih djela možda izvršio u Moje Ime.

Kako puno vremena vi trošite u međusobnom osuđivanju, umjesto prihvaćanja Dara koji vam je dan – Dar ljubavi jednih za druge. Dar Ljubavi kojega vam je svima dao Bog i koji je vaš da ga date na svaki način koji želite – jednom kada je u skladu s Voljom Moga Oca. Ipak, toliki mnogi koji ljube Mene, Isusa Krista, vjeruju da Ja opravdavam koje god djelo koje potpaljuje međusobnu mržnju. Vi, umjesto toga, morate znati da Ja jednostavno želim da ljubite jedni druge i ostanete postojani uz Riječ Božju, koja je sadržana i u Starom i u Novom Zavjetu.

Riječ je vječna – ona se ne mijenja – uopće. Ljudi koji žive u današnjem svijetu nisu drugačiji od onih koji su živjeli tisućama godina prije. Vi možda imate više znanja i više informacija, ali niste veći od ijednog naraštaja koji je došao prije vas. Čovjek je smrtan. Ništa se neće promijeniti u tom pogledu, dok vam Ja ne donesem Vječni Život.

Stanite i razmislite. Moje Upute su i dalje iste kao kada su dane čovječanstvu tijekom Moga Vremena na Zemlji. Jedina razlika sada je, što zbog napretka u znanosti, mnogi ljudi vjeruju da su veći od Boga. Mnogi toliko vjeruju u svoju besmrtnost da su odlučili ne prihvatiti da su stvoreni od Boga. Mnogi misle da imaju moć ponovno napisati Božje Zakone.

Mnogi su odlučili podići novi babilonski hram i kada to načine, on će biti srušen samo jednim udarcem Ruke Moga Oca. Tada će čovjek shvatiti da život može postojati samo s Bogom i za Boga, u skladu s Voljom Božjom. Nema života bez Boga.

 

Vaš Isus

 

 

1017. MOJA LJUBAV PREMA ČOVJEČANSTVU JE POTPUNA. JA LJUBIM SVE, UKLJUČUJUĆI ONE KOJI ČINE NAJOPAKIJA DJELA

1017. MOJA LJUBAV PREMA ČOVJEČANSTVU JE POTPUNA. JA LJUBIM SVE, UKLJUČUJUĆI ONE KOJI ČINE NAJOPAKIJA DJELA

Četvrtak, 9. siječnja 2014., 21:40h

 

Moja predraga kćeri, pogledaj oko sebe i što vidiš? Svijet pun proturječja. S jedne strane ćeš vidjeti ljubav, radost i dobru volju. Ali zatim, s druge strane, to će biti osujećeno mržnjom, koju zli ima prema čovječanstvu.

Svaki nemir, žalost, zbunjenost, nedostatak povjerenja, otrov, mržnja i zlo koje vidite da se događaju  u svijetu, znajte da to može doći samo iz jednog izvora. Mučitelj čovječanstva, to je sotona, prouzrokovao je očajnu nesreću među Božjom djecom. Njihova bol zatim postaje Moja i zbog toga zli stvara takvu pustoš – da Me povrijedi.

Moja kćeri, posvuda kamo ideš i svako lice koje vidiš, od ovoga dana, biti će onakvo kakvo ga Ja vidim – svako dijete Božje. Koliko ih Ja sve ljubim, kako se želim brinuti za svakoga od njih – bez obzira na njihove pogrješke ili njihove grijehe. Nema razlike što su učinili da Me uvrijede; Ja ih i dalje ljubim – svakoga pojedinačno. Ja osjećam veliku radost kada vidim kako ljubav isijava iz njih – ljubav koju su primili kao Dar od Moga Oca, Koji ih je stvorio. Njihova ljubav je Moja Ljubav i ona privlači druge duše k njima, a ovo zatim širi Ljubav Božju posvuda.

Ali kada svjedočim boli i patnji, u svakoj duši, tada njihova bol postaje Moja. Njihova bol može biti razlogom strašne patnje, uzrokovane nedostatkom ljubavi za druge, koja donosi osjećaj očajne osamljenosti. Njihovu samoću i odvojenost također i Ja osjećam i to dalje ražaruje Moju Samilost.

Zatim su tu one duše koje provode sve svoje vrijeme hrleći za stvarima koje ne dolaze od Mene. Oni koji Me odbacuju, potpuno slamaju Moje Srce nadvoje. Kako Ja prolijevam mnoge Krvave Suze za ove duše, jer oni su prerezali pupčanu vrpcu koja ih veže s njihovim Spasiteljem – njihovom jedinom nadom Spasenja. Kada vidiš ove duše, Moja kćeri, ti ćeš osjetiti strašnu tugu u svom srcu, baš kao što Ja osjećam za njih.

Konačno, postoje oni koji govore da predstavljaju Mene, ali koji nisu dostojni obrisati Moje Noge. Njihova mržnja prema Meni uzrokovana je njihovom ljubavi prema sebi. Ipak, bez obzira kako Me često vrijeđaju i zavode Moje stado, Ja i dalje žudim za njihovim dušama.

Moja Ljubav prema čovječanstvu je potpuna. Ja ljubim sve, uključujući one koji čine najopakija djela. Tako će to biti do kraja. Ja ću prigrliti sve duše do posljednjega dana, nakon što svi Moji pokušaji da spasim duše budu iscrpljeni, kada će Mi jedino oni koji potrče u ponor Zvijeri i koji Me odbiju usprkos znanju o tome koliko ih Ja ljubim – biti izgubljeni zauvijek.

Uvijek ljubite jedni druge, pogrješke i sve – na način na koji vas Ja ljubim. Kada zamjerate nekome, sjetite se Moje Ljubavi i šutite. Kada prezirete drugoga, znajte da ta mržnja ne dolazi od Mene. Kada gledate na druge, promatrajte ih kao kroz Moje Oči. Nijednog od njih vi ne biste trebali izbjegavati. Umjesto toga, pokažite samilost onima koji vam se ne sviđaju, uvrijede vas ili vam uzrokuju zlo, jer Ja ih ljubim. Ako ljubite Mene, vi ćete pokazati ljubav svima onima s kojima dođete u dodir.

Ljubav je zarazna, jer dolazi od Boga. Samo dobro može doći od ljubavi.

 

Vaš Isus

1016. KADA MOLITE OVU NOVU LITANIJU TIJEKOM VREMENA VELIKIH KUŠNJI JA ĆU VAM PODARITI PREDAH

1016. KADA MOLITE OVU NOVU LITANIJU TIJEKOM VREMENA VELIKIH KUŠNJI JA ĆU VAM PODARITI PREDAH

Srijeda, 8. siječnja 2014., 21.15h

 

Moja predraga kćeri, mora se obznaniti da ćete svi vi, kada branite Riječ Božju tijekom vremena tame, trebati svaku Milost od Mene, da bi se održali. Kada Me pozovete da ispunim vaše duše s Mojim Posebnim Milostima, biti će vam lakše slijediti Me.

Ja sada ostavljam u baštinu svima vama, hrabrim i odanim dušama, ove posebne Milosti. Kada molite ovu novu Litaniju tijekom vremena velikih kušnji, Ja ću vam podariti predah.

 

Litanija (6) Dar Milosti

 

O predragi Isuse, moj ljubljeni Spasitelju,

Ispuni me Svojom Ljubavlju.

Ispuni me Svojom Snagom.

Ispuni me Svojom Mudrošću.

Ispuni me Svojom Ustrajnošću.

Ispuni me Svojom Poniznošću.

Ispuni me Svojom Hrabrošću.

Ispuni me Svojim Žarom.

Amen.

 

Dušama koje mole ovo tijekom vremena progona, znajte da ću Ja izliti ove Milosti na vas. Vi ćete postati smireniji, jači i više hrabriji, dok nosite Moj teški Križ prema vratima Novoga Neba i Nove Zemlje. Još važnije, vi nećete podleći mučenjima s kojim ćete se možda suočiti u Moje Sveto Ime.

Vi ćete hodati nepokolebljivim i dostojanstvenim načinom, dok nastavljate podržavati Riječ Božju. Za svakoga tko odgovori na ovaj Poziv i moli ovu posebnu Litaniju, vi ćete osjećati radost u vašim srcima koja prije nije bila tamo. Vi ćete se također osjećati pouzdano sa znanjem da ste blagoslovljeni Snagom Duha Svetoga i Istina će uvijek vladati u vašim srcima.

Ja sada ljubim i blagoslivljam svakoga pojedinog od vas – u Ime Oca i Sina i Duha Svetoga.

 

Vaš Isus

 

 

1015. KADA MOJI SLJEDBENICI, KOJI PODLEGNU NADOLAZEĆOJ PRIJEVARI, ZANIJEČU MENE, TO NE ZNAČI DA ĆE ONI REĆI: „JA NE VJERUJEM U ISUSA.“ NE, ZNAČITI ĆE OVO

1015. KADA MOJI SLJEDBENICI, KOJI PODLEGNU NADOLAZEĆOJ PRIJEVARI, ZANIJEČU MENE, TO NE ZNAČI DA ĆE ONI REĆI: „JA NE VJERUJEM U ISUSA.“ NE, ZNAČITI ĆE OVO

Utorak, 7. siječnja 2014., 23:15h

 

Moja predraga kćeri, baš kada vjerni budu vapili: „Ne više – ne možemo podnijeti promatrati kako zlo slavi pobjedu nad dobrim.“ sva će bol naglo okončati.

Pročišćavanje od zla zahtijeva da bude dozvoljeno da se ono najprije širi. To je ispit za one ljude sa zlim srcima koji će prvi biti privučeni. Dok poniru u prazninu zla, oni će se ili oduprijeti boli koju će ono stvoriti u njihovim dušama ili će oni sebi dopustiti da budu odvedeni u nove bezdane, sve dalje i dalje od Kraljevstva Božjeg.

Duše vjernih će biti kušane do ruba i one će biti mučene zbunjenošću koja ih čeka. Mnogi će znati u svojim srcima da se ono što su vjerovali da je istinito i što su držali blizu svojim srcima, više ne smatra Istinom. I zbog toga oni neće moći rasuditi što je od Mene, a što nije. Njihova vjera će biti rastrgana na komade i mnogi će se naći upetljani u ljudski stvoreno novo naučavanje, za koje nikada neće osjećati da je ispravno. Oni će imati osjećaj nemira i mnogi neće moći povjeriti svoje strahove onima koji su određeni kao Moji posvećeni sluge. Oni neće znati kome se obratiti za Istinu.

Oni će morati svjedočiti javnom proglašenju koje će veličati grijeh, kada bude proglašeno da je čovječanstvo slabo – Bog zna da je čovjek, oslabljen grijehom, samo žrtva. Umjesto da moraju svjedočiti grijehu u svoj njegovoj ružnoći, oni će biti prisiljeni kimati glavom njihovim sporazumima i prihvatiti nove zakone, koji će biti uvedeni u Crkvu. Od njih će se očekivati da se poklone i poštuju nove zakone, koji će pozivati sve vas da poštujete čovjekovu osobnost i vaše pravo da budete što želite i da činite što odaberete.

Kada Moji sljedbenici, koji podlegnu nadolazećoj prijevari, zaniječu Mene, to ne znači da će oni reći: „Ja ne vjerujem u Isusa.“ Ne, to će značiti ovo. Oni će odabrati u koji dio Mojih Učenja žele vjerovati. Zatim će odlučiti s kojim se dijelovima ne slažu. Zatim će reći da bi se Isus složio s ovim novim tumačenjem, da On hoda Zemljom danas. Oh, kako su malo naučili i kako će ih oholost razvući na komade. Kada se kazna spusti oko njih i kada shvate kako su Me uvrijedili, oni će vrištati od straha, kada dođu licem u lice s pravdom koja će ih sustići.

Na taj dan, kada Istina bude otkrivena, samo zbog molitvi Moje Vojske Ostatka, oni koji su na sebe navukli sramotu i koji su se borili protiv Mene, njihovog ljubljenog Isusa, Koji im je samo htio donijeti Milosrđe – oni će biti spašeni.

 

Vaš Isus

1014. VI ĆETE USKORO SVJEDOČITI NAJVEĆOJ PRIJEVARI KOJU JE SOTONA IKADA NANIO SVIJETU

1014. VI ĆETE USKORO SVJEDOČITI NAJVEĆOJ PRIJEVARI KOJU JE SOTONA IKADA NANIO SVIJETU

Utorak, 7. siječnja 2014., 12:15h

 

Moja predraga kćeri, Moja Riječ će ostati nedirnuta, jer Moji ljubljeni odani sljedbenici diljem svijeta, koji će tvoriti Ostatak Moje Crkve, nikada neće zastraniti od Istine.

Toliko mnogo Mojih sljedbenika će se pojaviti kako bi tvorili Moju Vojsku Ostatka u svakom narodu u svijetu, uključujući komunističke režime. Duh Sveti je poslan da zaštiti svaki pojedini dio ove male, ali moćne Moje Vojske. Uskoro će svi Moji učenici širiti Riječi proročanstava koja su dana svijetu preko ove Misije – posvuda. Oni će sada izaći i svima širiti Evanđelja, Moju Riječ i Moja Obećanja. Ja nikada neću dopustiti da vjera Mojih sljedbenika oslabi i izblijedi. Međutim, onih duša koje ostanu odane Riječi, kako je dana čovječanstvu u Bibliji, biti će malo.

Moje Svjetlo će sjati poput Sunca na sva ona mjesta gdje Moji ljubljeni učenici odgovore na Moj Poziv u ovo vrijeme. Ovo je Poziv s Neba koji vas poziva da ponesete Moj Križ i slijedite Mene, svoga Isusa, do krajeva Zemlje. Ja želim da šireći se kako bi proglašavali Istinu Presvetoga Trojstva, pomognete Meni da okupim izgubljene, zbunjene, lutalice i one koji Me ne poznaju.

Vi ćete pozvati sve religije i dati im Moju Riječ. Molitvama koje vam Ja dajem, oni će biti blagoslovljeni. Radujte se, vi koji znate da sam to Ja, Isus Krist, Koji vas poziva u ovo vrijeme velike promjene. Vi ste, doista, blagoslovljeni. Znajte da je Moja Ljubav prema vama takva da ću vas Ja voditi, ojačati i dati vam hrabrost lavova u vašoj misiji. Vi ćete govoriti s ljubavlju i rječitošću i Vatra Duha Svetoga će se izlijevati iz vaših usta. Ovaj Dar će privući milijune natrag k Meni. Ja vas sada pripremam, jer vi ćete uskoro svjedočiti najvećoj prijevari koju je sotona ikada nanio svijetu.

Kada ste od Mene, vi ćete moći braniti svijet od toga da bude zahvaćen obiješću zloga u njegovim posljednjim danima. Vi nećete podbaciti. Vi ćete trpjeti. Vi ćete se suočiti s neodobravanjem, protivljenjem i optužbama za krivovjerje, iako ćete vi samo podsjećati ljude na ono što je sadržano u Svetim Evanđeljima.

Budite u miru, jer Moji Darovi će vas održati tijekom ove bitke. Vi ste sada spremni, jer Moji neprijatelji, koji su čekali da se odvažno proglase svijetu, uskoro će postati poznati. Onda će to biti vrijeme da Moji konačni Plan za Spasenje čovječanstva bude dovršen.

Ja Sam u vama, s vama i Ja prebivam uvijek u vašim srcima i dušama.

 

Vaš ljubljeni Isus

1013. AKO POSTOJI I SAMO TRUNAK OHOLOSTI U DUŠI, DUH SVETI NIKADA NEĆE UĆI U NJU

1013. AKO POSTOJI I SAMO TRUNAK OHOLOSTI U DUŠI, DUH SVETI NIKADA NEĆE UĆI U NJU

Nedjelja, 5. siječnja 2014., 19:34h

 

Moja predraga kćeri, kada Vatra Duha Svetoga ulazi u dušu osobe, prvi odgovor je onaj u suzama. Drugi odgovor je onaj zbunjenosti. Treći odgovor je shvaćanje da je nešto predivno – unutarnje shvaćanje Istine Božje i svega što On želi – preuzelo tu određenu dušu. Odjednom se spušta mir, kao i intenzivno shvaćanje tajne Postojanja Boga – Ljubavi Božje. Sve stvari, koje su u skladu s Riječi Božjom, postaju jasne.

Samo oni koji su predali svoju volju Bogu i koji su odbacili svu ljudsku oholost i razum i koji su Mu prikazali sve ovo sposobni su primiti ovaj Dar Duha Svetoga. Ako postoji i samo trunak oholosti u duši, Duh Sveti nikada neće ući u nju.

Samo oni koji doista vjeruju da je Bog Svemoguć i da je čovjek ništa i da nije dostojan stajati pred Njim mogu predati svoju volju. Samo onima koji su voljni učiniti sve što se od njih traži, da izvrše Svetu Volju Božju, u skladu s Njegovom Riječju, mogu biti dani Darovi da proglašavaju Riječ koja će imati svaki stvarni utjecaj.

Svaki čovjek koji tvrdi da proglašava Istinu i kaže da ga vodi Duh Sveti, nikada se neće hvalisati svojom vlastitom veličinom. On nikada neće privlačiti pažnju na svoje darove, svoje sposobnosti, svoje znanje, svoju svetost ili svoju poniznost. Jer kada čovjek to čini, u Sveto Ime Božje, on nije blagoslovljen Duhom Vatre – Plamenom koji pobuđuje srca ljudi, kako bi oni odgovorili, s ljubavlju, na Riječ Božju.

Tijekom Moga Vremena na Zemlji, Ja sam pojasnio svima vama da će onaj koji se uzdiže preda Mnom biti odbačen u pustinju. Onaj koji se ponizi preda Mnom biti će uzvišen.

 

Vaš Isus