Arhiva kategorije: Vojska Ostatka

Globalni molitveni susret Isus čovječanstvu 12. lipnja 2021. subota u 15:00 po zagrebačkom vremenu

Dragi Križari,

Ave Marija!

Svi ste pozvani da prisustvujete Globalnom susretu Isus čovječanstvu 12. lipnja 2021. u subotu u 15:00 po zagrebačkom vremenu.

 

 

Ako još niste registrirani, prijavite se putem ove poveznice:

http://bit.ly/JTMGlobalJune12

Naša globalna tema je: Pomozite našoj Majci Spasenja da spasi duše u ovom križarskom mjesecu obraćenja.

Lipanj je vrlo važan u Misiji Spasenja Isus čovječanstvu.

Upravo smo nedavno proslavili Svetkovinu naše Majke Spasenja 4. lipnja 2021. godine.

Naša je Blažena Majka lipanj također odredila kao križarski mjesec obraćenja, mjesec toliko važan, dok gledamo otpadništvo i odbacivanje Boga od strane društva u cijelom svijetu.

Tijekom ovog Globalnog križarskog pohoda saznat ćemo što se od nas traži, kako nas je uputila naša Blažena Majka i Gospodin naš Isus Krist za ovaj mjesec lipanj kako bismo spasili duše.

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će molitve voditi na raznim jezicima i to na: njemačkom, francuskom, kineskom, portugalskom, ukrajinskom, korejskom, španjolskom, hrvatskom, slovenskom, nizozemskom, talijanskom i vijetnamskom.

Molit ćemo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa i razne Križarske Molitve za obraćenje i spas izgubljenih duša.

Nastavit ćemo moliti za nebeski zagovor da se svijet riješi ove pandemije Covid19 i zaustave planovi zloga da kontrolira svijet.

Ujedinimo svoja srca kao jedna Isus čovječanstvu Globalna obitelj, zajedno s našom Majkom Spasenja i molimo se da Bog obrati srca sve svoje izgubljene djece tako da prihvate Ljubav i milosrđe Isusa Krista.

Naša Blažena Majko Spasenja, moli za nas!

Isus čovječanstvu Global

Svetkovina Majke Spasenja Globalni Križarski pohod Krunicom i Posebna Konferencija 4. i 5. lipnja

Dragi Križari,

  1. i 5. lipnja održat ćemo dva vrlo posebna događaja za proslavu Svetkovine Majke Spasenja. Dana 4. lipnja 2014., Majka Spasenja u Knjizi Istine kaže:

“ … Ja proglašavam ovaj dan, 04. lipnja 2014., Svetkovinom Majke Spasenja.

Na taj dan, kada molite ovu molitvu, Ja ću posredovati u korist svih duša za Dar Spasenja, posebno za one koji su u velikoj duhovnoj tami duše.

Križarska molitva (154) Molitva na Svetkovinu Majke Spasenja …

… Ovaj dan, Svetkovina Majke Spasenja, bit će posljednji dan dodijeljen Meni, Majci Božjoj.

Radujte se, jer se svi Anđeli i Sveci ujedinjuju u ovo vrijeme, zbog duša koje će sada biti zaštićene od zloga i onih čija će sudbina sada biti pokoj s Mojim Sinom.“

 

 

U petak 4. lipnja molimo sve Križare da pripreme svoj popis imena prema zahtjevu Majke Spasenja. Također ćemo zajedno moliti Globalni Križarski pohod Krunicom, kao prekrasni buket Ljubavi za Majku Spasenja na Njezinu Svetkovinu.

U subotu 5. lipnja nastavit ćemo proslavu Posebnom Konferencijom pod nazivom:

“Djevica Marija, Sveta Majka Božja i Njezina uloga Majke Spasenja u Božjem Planu našega Spasenja – Vječni Život u Novom Raju.”

Slobodno dijelite ove linkove, a također pozovite svoje prijatelje i obitelj da nam se pridruže.

Petak, 4. lipnja 2021. u 13:30 po zagrebačkom vremenu, za Globalni Križarski pohod Krunicom. Molimo dijelite ovaj link za registraciju:

http://bit.ly/FeastDayoftheMotherofSalvationGlobalRosaryCrusadeJune4

Subota, 5. lipnja 2021. u 13:30 po zagrebačkom vremenu, za Globalnu Posebnu Konferenciju. Molimo dijelite ovaj link za registraciju: http://bit.ly/VirginMarytheHolyMotherofGodandHerRoleJune5

Ovaj Globalni Križarski pohod Krunicom i Globalna Posebna Konferencija bit će na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će molitve voditi na raznim jezicima i to na: francuskom, kineskom, korejskom, njemačkom, rumunjskom, španjolskom, portugalskom, albanskom, češkom, poljskom, ruskom i mađarskom.

Hvala vam što ćete nam se pridružiti za ovu proslavu u čast naše ljubljene Majke Spasenja.

JTM Global

Pobožnost Spasenja ovog svibnja

Dragi Križari,

Ovog mjeseca svibnja molit ćemo Pobožnost Spasenja kao jedinstvenu JTM Misiju širom svijeta. Cilj nam je da četiri kraja Zemlje mole Pobožnost Spasenja kroz čitav mjesec svibanj. Ova Pobožnost Spasenja naša je cijelo mjesečna priprema za predstojeću Svetkovinu naše Majke Spasenja 4. lipnja.

Da bismo postigli ovaj cilj da sa sva četiri kraja Zemlje molimo Pobožnost Spasenja, podijelili smo svijet u četiri regije ili 4 područja sa skupinama zemalja iz tog područja. Svaka od skupina zemalja molit će Pobožnost Spasenja zajedno, u određenom tjednu.

Svatko od nas, naravno, može napraviti ovu Pobožnost. Međutim, visoko smo ohrabreni da se pridružimo obitelji Vojske Ostatka Isus čovječanstvu čineći sve to zajedno, putem Zooma. Molitva će trajati oko 10 minuta.

Ispod je raspored dnevnih molitveni na Zoomu za Njemačku, Slovačku, Češku, Poljsku, Hrvatsku i Dansku za 4. tjedan Pobožnosti Spasenja, od 24. svibnja (ponedjeljak) do 30. svibnja (nedjelja):

Vrijeme Jezici Zemlje Link Komentar
6:30am GMT+2 (Central European Time) Slovak, German, Czech Slovačka, Njemačka, Češka http://bit.ly/novenaofsalvation630amwk4 Potrebna registracija. Nakon registracije svakodnevno ćete dobivati podsjetnike putem e-pošte i link.
11am GMT+2 Central European Time) Croatian, Polish, Danish Hrvatska, Poljska, Danska http://bit.ly/novenaofsalvation11amwk4 Potrebna registracija. Nakon registracije svakodnevno ćete dobivati podsjetnike putem e-pošte i link.

Molimo vas da se registrirate za ovaj vrlo važan molitveni događaj sada i pridružite se drugim Križarima u dnevnim molitvama na Zoomu. Trebate se registrirati samo jednom. Nakon što se registrirate, svakodnevno ćete dobivati ​​podsjetnike e-poštom na raspored molitve kao i link za pridruživanje.

Ako ste iz Njemačke, Slovačke i Češke, registrirajte se putem ove poveznice: http://bit.ly/novenaofsalvation630amwk4

Ako ste iz Poljske, Hrvatske i Danske, registrirajte se putem ove poveznice: http://bit.ly/novenaofsalvation11amwk4

Majko Spasenja, moli za nas!

 

Isus čovječanstvu Global

ISUS ČOVJEČANSTVU GLOBALNI KRIŽARSKI MOLITVENI SUSRET 22. SVIBNJA 2021.

Dragi križari,

Blagoslovljen Uskrs vama i vašoj obitelji.

Svi ste pozvani da prisustvujete globalnom susretu Isus čovječanstvu 22. svibnja 2021. u subotu u 13:30 po zagrebačkom vremenu.

Ako se još niste registrirali, prijavite se putem ove poveznice: http://bit.ly/JTMGlobalMay22

Naša tema je “Snagom DUHA SVETOGA, BOŽJA Ljubav će širiti obraćenje.”

 

 

Ova Globalna Križarska Vojna vrlo je značajna, jer će biti uoči Svetkovine Duhova.

Poput prve Pedesetnice kada je Duh Sveti sišao na Apostole u prilikama ognjenih jezika i rodio Crkvu, i sada On preplavljuje cijeli svijet Božjom ljubavlju i dovodi do obraćenja u ovim Vremenima Kraja.

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će molitve voditi na raznim jezicima i to na: njemačkom, francuskom, kineskom, portugalskom, ukrajinskom, korejskom, španjolskom, vijetnamskom, nizozemskom, mađarskom, slovačkom i talijanskom.

Molit ćemo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa i razne Križarske Molitve – duhovno oružje koje koristimo u ovoj Misiji Spasenja.

I dalje ćemo moliti za zagovor Neba da svijet oslobodi ove pandemije Covid19 i zaustavi zle planove lažnog proroka i antikrista.

Ujedinimo svoja srca u molitvi kao jedna Isus čovječanstvu globalna obitelj i molimo se da Bog zapali vatru Svoga Duha Svetoga, vatru Svoje Ljubavi u svoj Božjoj djeci, posebno pocrnjelim dušama.

Dođi Duše Sveti, ispuni naša srca i zapali u nama vatru Svoje Ljubavi!

Isus čovječanstvu Global

Tehnička podrška za lakši dolazak na Konferenciju

Hvaljen Isus i Marija!

Dragi prijatelji srdačno vas pozivamo na: “Veliko Otpadništvo na Kraju Vremena“ online konferenciju na hrvatskom jeziku.

Danas 9. svibnja je drugi dan konferencije. Počinjemo u 21:00 predviđeno vrijeme trajanja je do 23:00 Drugi dan će opširno pokriti glavne negativne promjene koje su se već dogodile ili se još uvijek događaju u Katoličkoj Crkvi, a koje su prorečene kroz proroštva Katoličke Crkve.

 

 

Treći dan je sutra 10. svibnja, 21:00 – 23:00 Treći dan ćemo otkriti praktične savjete o tome kako se možemo pripremiti za još drastičnije promjene u Crkvi i kako možemo ostati u Istini našega Gospodina Isusa Krista.

Uvidjeli smo da bi neki od vas rado sudjelovali na Konferenciji o Velikom Otpadništvu, ali da vam je aplikacija Zoom teška prepreka. Ovdje imate par korisnih uputa.

Prvo se trebate registrirati. To ćete napraviti klikom na link za registraciju.

Dan 2: http://bit.ly/GreatApostasyCroatiaDay2

Dan 3: http://bit.ly/GreatApostasyCroatiaDay3

Link vas vodi na stranicu za Registraciju. Na toj stranici upišete svoje podatke i kliknete „REGISTER“. Ako ste pravilno upisali vašu e-mail adresu, na vaš e-mail ćete primiti link za pristup Zoom meetingu.

Obavezno provjerite jeste li dobro upisali mail i da li je dolazni mail završio u spamu.

Mail je od “Jesus to Mankind Global” u njemu se potvrđuje vaša registracija.

Kada otvorite mail koji ste primili, kliknite na dio teksta označen plavom bojom: „Click here to join“.

Ako i dalje ne možete ući javite se na ove telefone za tehničku podršku.

Hrvatska:
+385 99 845 3775

+385 98 955 3387

BiH:

+387 63 462 119

Konferencija će biti otvorena u 20 : 45h

 

ISUS ČOVJEČANSTVU GLOBALNI KRISTAŽARSKI MOLITVENI SUSRET 8. SVIBNJA 2021.

Blagoslovljen Uskrs vama i vašoj obitelji.

Svi ste pozvani da prisustvujete globalnom SUSRETU Isus čovječanstvu 8. svibnja 2021. u subotu u 15:00 po zagrebačkom vremenu.

Ako još niste registrirani, prijavite se putem ove veze:

http://bit.ly/JTMGlobalMay8

 

Naša tema je VJEČNI ŽIVOT: kroz LJUBAV i MILOSRĐE ISUSA KRISTA.

 

 

U našem posljednjem susretu Globalnog križarskog pohoda, dublje smo shvatili koliko je dragocjen dar Vječnog Života koji Bog želi za svu Svoju djecu. Bog nas toliko voli da je žrtvovao svog jedinorođenog Sina Isusa Krista koji je umro strašnom smrću da bi nam dao ovaj dar kroz Uskrsnuće.

Tijekom Globalnog križarskog pohoda ovog vikenda imat ćemo dublje razumijevanje ljubavi i milosrđa našega Gospodina Isusa Krista dok priprema čovječanstvo za svoj Drugi Dolazak.

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će molitve voditi na raznim jezicima i to na: poljskom, francuskom, kineskom – mandarinskom, korejskom, njemačkom, rumunjskom, ukrajinskom i albanskom.

Molit ćemo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa i razne Križarske Molitve – duhovno oružje koje ćemo koristiti u ovoj Misiji Spasenja. Također ćemo se moliti za zagovor Neba da svijet riješi ove pandemije Covid19 i zaustavi zle planove za kontrolu nad svijetom.

Ujedinimo svoja srca u molitvi kao jedna Isus čovječanstvu globalna obitelj za spas izgubljenih duša i zahvalimo Bogu na Njegovom daru Vječnog Života.

 

Isuse, mi se uzdamo u Tebe. Smiluj nam se svima!

Hrvatska online konferencija: Veliko Otpadništvo na Kraju Vremena

Dragi prijatelji u našem Gospodinu Isusu Kristu, srdačno vas pozivamo na vrlo važan događaj: “Veliko Otpadništvo na Kraju Vremena“ online konferenciju.

Nakon što je ovaj događaj privukao veliku pažnju i uspjeh na engleskom govornom području, sada će ponešto izmijenjen i dopunjen zasjati na našem govornom području.

 

 

Katolička Crkva je usred velike krize. Zapravo, mnogi komentatori u katoličkim medijima već kažu da je Crkva možda već usred de facto raskola.

S jedne strane su visokorangirani liberalni prelati koji se zalažu za velike promjene u Crkvi: istospolne zajednice, zajedničko življenje bez sakramenta braka, kontracepcija, tolerancija prema pobačaju i mnoge druge.

S druge strane su vjerni kardinali i biskupi koji se bore da sačuvaju Istinsko tradicionalno učenje Katoličke Crkve.

Živimo usred Velikog Otpadništva Kraja Vremena. Živimo u razdoblju masovnog gubitka Istinske vjere, neposredno prije Drugog Dolaska našega Gospodina.

Na ovoj trodnevnoj online konferenciji opširno ćemo pokriti ovo prorečeno Veliko Otpadništvo u Posljednjim Vremenima.

Ovo će biti trodnevna online konferencija koja će se održati sljedećih datuma:

 

Prvi dan: 8. svibnja, 21:00 – 23:00 Prvi dan će pokrivat proročanstva raznih Svetaca, marijanska ukazanja, kao i suvremena proročanstva o Velikom Otpadništvu. Osobito ćemo dublje pogledati proročanstva o Velikom Otpadništvu temeljena na Porukama Presvetog Trojstva u Knjizi Istine.

 

Drugi dan: 9. svibnja, 21:00 – 23:00 Drugi dan će opširno pokriti glavne promjene koje su se već dogodile ili se još uvijek događaju u Katoličkoj Crkvi. Ove promjene u Crkvi koje se događaju pred našim očima ispunjenje su različitih proročanstava danih u Knjizi Istine s nevjerojatnim detaljima.

 

Treći dan: 10. svibnja, 21:00 – 23:00 Treći dan dat će nam praktične savjete o tome kako se možemo pripremiti za nove promjene u Crkvi i kako možemo ostati u Istini našega Gospodina Isusa Krista.

Možete se registrirati ovdje, molimo vas da se registrirate za svaki dan posebno:

Dan 1: http://bit.ly/GreatApostasyCroatiaDay1

Dan 2: http://bit.ly/GreatApostasyCroatiaDay2

Dan 3: http://bit.ly/GreatApostasyCroatiaDay3

Nakon što se registrirate, primit ćete obavijest e-poštom od “Jesus to Mankind Global” kojom se potvrđuje vaša registracija. Ovu potvrdu registracije čuvajte za referencu. Možete se pridružiti događaju slijedeći upute u e-pošti.

 

Slobodno promovirajte ovaj događaj svima koje poznajete dijeljenjem gornjih linkova za registraciju.

Treći dan Konferencije – subota, 17. travnja 15:00

Treći dan Konferencije – subota, 17. travnja 15:00

Hvaljen Isus i Marija!

Na trodnevnoj online Konferenciji opširno pokrivamo prorečeno Veliko Otpadništvo u Posljednjim Vremenima. Prva dva dana Konferencija su se održala:

  1. travnja, 15:00-16:30 sati po zagrebačkom vremenu
  2. travnja, 15:00-16:30 sati po zagrebačkom vremenu

Treći dan je u subotu 17. travnja, 15:00-16:30 sati po zagrebačkom vremenu

Prvi dan smo pokrili proročanstva raznih svetaca, marijanska ukazanja, kao i suvremena proročanstva o Velikom Otpadništvu.

Drugi dan smo opširno pokrili glavne promjene koje su se već dogodile (i još uvijek se događaju) u Katoličkoj Crkvi.

 

 

Treći dan će nam dati praktične savjete o tome kako se možemo pripremiti za nove promjene u Crkvi i kako možemo ostati u Istini našega Gospodina Isusa Krista.

Ako već niste dobili mail za registraciju ili ako niste sudjelovati u prva dva dana, možete se registrirati ovdje:

http://bit.ly/Great-Apostasy-Online-Conference-April17

Nakon što se registrirate, primit ćete obavijest e-poštom od “Jesus to Mankind Global” kojom se potvrđuje vaša registracija.

Ovu potvrdu registracije čuvajte za referencu. Možete se pridružiti događaju slijedeći upute u e-pošti. Slobodno promovirajte ovaj događaj svima koje poznajete dijeljenjem gornjeg linka za registraciju.

Neke napomene vezane za Konferenciju

Hvaljen Isus i Marija!

 

Na trodnevnoj online konferenciji opširno ćemo pokriti prorečeno Veliko Otpadništvo u Posljednjim Vremenima. Konferencija koja će se održati sljedećih datuma:

10. travnja, 15-16:30 sati po zagrebačkom vremenu

11. travnja, 15-16:30 sati po zagrebačkom vremenu

17. travnja, 15-16:30 sati po zagrebačkom vremenu

 

 

Prvi dan, danas 10. travnja će pokrivat proročanstva raznih svetaca, marijanska ukazanja, kao i suvremena proročanstva o Velikom Otpadništvu.

Drugi dan, sutra 11. travnja će opširno pokriti glavne promjene koje su se već dogodile (i još uvijek se događaju) u Katoličkoj Crkvi.

 

Zabrinutost koju su pokazali neki pozvani je bila o zaštiti podataka. Konferencija je javna, ali svatko se može prijaviti pod pseudonimom. Mail s kojim se registrirate bit će vidljiv za samo nekoliko ljudi koji nisu iz Hrvatske, a koji imaju apsolutno povjerenje Misije. Oni ne mogu zaključiti na osnovu maila što je nečija profesija ili tko je ta osoba.

Mailovi se skupljaju samo za bazu podataka, na osnovu koje se šalju novosti o Misiji. Za one koji se s vremenom ohrabre neće biti nikakav problem povezati se lokalno sa Križarima, kad se odlučite na taj korak. Postoje mnogi načini.

 

Drugo važno pitanje je kako uključiti prijevod na Hrvatski jezik tijekom konferencije?

 

 

Ako koristite mobitel Android/iOS kliknite na ikonicu (tri točke) koja se nalazi dolje lijevo. Nakon toga trebate odabrati Language Interpretation. Na novom prozoru koji otvorite odaberite jezik, Croatian, a ako želite isključiti originalni zvuk (engleski jezik), što se preporučuje, uključite opciju koja se nalazi na dnu Mute Original Audio. Nakon toga kliknite opciju Done koja se nalazi gore desno na vašem ekranu i to je sve.

Ako koristite laptop ili računalo Windows/macOS kliknite na ikonicu Interpretation koja se nalazi ili na vrhu ili na dnu vašeg ekrana. Na tom izborniku, odaberite jezik, Croatian, a ako želite isključiti originalni zvuk (engleski jezik), što se preporučuje, uključite opciju koja se nalazi na dnu Mute Original Audio. Nakon toga kliknite bilo gdje na ekranu, kako bi izbornik maknuli sa ekrana.

Linkovi za danas i sutra:

Danas: http://bit.ly/Great-Apostasy-Online-Conference-April10

Sutra: http://bit.ly/Great-Apostasy-Online-Conference-April11

Veliko Otpadništvo na Kraju Vremena online konferencija

Dragi prijatelji u našem Gospodinu Isusu Kristu, sretan vam i blagoslovljen Uskrs.

Srdačno vas pozivamo na vrlo važan događaj: “Veliko Otpadništvo na Kraju Vremena online konferenciju”.

Katolička Crkva je usred velike krize. Zapravo, mnogi komentatori u katoličkim medijima već kažu da je Crkva možda već usred de facto raskola. S jedne strane imate visokorangirane liberalne prelate koji se zalažu za velike promjene u Crkvi: istospolne zajednice, zajedničko življenje bez sakramenta braka, kontracepcija, tolerancija prema pobačaju i mnoge druge. S druge strane, imate vjerne kardinale i biskupe koji se bore da sačuvaju Istinsko tradicionalno učenje Katoličke Crkve.

Živimo usred Velikog Otpadništva Kraja Vremena, predviđenog tako davno. Živimo u razdoblju masovnog gubitka Istinske vjere, neposredno prije Drugog Dolaska našega Gospodina.

 

 

Na ovoj trodnevnoj online konferenciji opširno ćemo pokriti ovo prorečeno Veliko Otpadništvo u posljednjim vremenima. Ovo će biti trodnevna online konferencija koja će se održati sljedećih datuma:

  1. dan: 10. travnja, 15-16:30 sati po zagrebačkom vremenu
  2. dan: 11. travnja, 15-16:30 sati po zagrebačkom vremenu
  3. dan: 17. travnja, 15-16:30 sati po zagrebačkom vremenu

Prvi dan će pokrivat proročanstva raznih svetaca, marijanska ukazanja, kao i suvremena proročanstva o Velikom Otpadništvu. Osobito ćemo dublje pogledati proročanstva o Velikom Otpadništvu temeljena na Porukama Svetog Trojstva u Knjizi Istine.

Drugi dan će opširno pokriti glavne promjene koje su se već dogodile (i još uvijek se događaju) u Katoličkoj Crkvi. Ove promjene u Crkvi koje se događaju pred našim očima ispunjenje su različitih proročanstava danih u Knjizi Istine s nevjerojatnim detaljima.

Treći dan dat će nam praktične savjete o tome kako se možemo pripremiti za nove promjene u Crkvi i kako možemo ostati u Istini našega Gospodina Isusa Krista.

Ova će globalna online konferencija biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prijevod uživo na razne jezike, naime: španjolski, francuski, nizozemski, korejski, talijanski, mađarski, poljski i hrvatski.

 

Možete se registrirati ovdje (molimo vas da se registrirate za svaki dan):

  1. dan: http://bit.ly/Great-Apostasy-Online-Conference-April10
  2. dan: http://bit.ly/Great-Apostasy-Online-Conference-April11

Prijava za 3. dan slijedi naknadno. Nakon što se registrirate, primit ćete obavijest e-poštom od “Jesus to Mankind Global” kojom se potvrđuje vaša registracija. Ovu potvrdu registracije čuvajte za referencu. Možete se pridružiti događaju slijedeći upute u e-pošti.

Slobodno promovirajte ovaj događaj svima koje poznajete dijeljenjem gornjih linkova za registraciju.