Dnevni arhivi: 23. studenoga 2012.

616. JA IMAM PORUKU KOJU MORAM PRIOPĆITI AMERIČKOM NARODU

616. JA IMAM PORUKU KOJU MORAM PRIOPĆITI AMERIČKOM NARODU

Subota, 17. Studenoga 2012, 19:00

 

Predraga moja kćeri, Ja imam Poruku koju moram priopćiti američkom narodu.

Moji predragi sljedbenici, vi morate ozbiljno shvatiti Moju Svetu Riječ i poslušati.

Čekaju vas mnogi progoni zbog grijeha vaših sunarodnjaka i onih koji upravljaju vašim zakonima o pobačaju. Ovaj preteški grijeh, kojeg ste skrivili nebrojeno mnogo puta, rasjekao mi je Srce kao da Ga je mač više puta probio.

Duboko Me vrijeđaju vaši grijesi nemorala i ljubavi prema materijalnom bogatstvu. Uopće mi niste vjerni na način na koji se to od vas očekuje. Vi koji ste se okrenuli od Istine morate me zazvati kako bih vam Ja mogao otvoriti oči.

Volim svu Božju djecu u Sjedinjenim Američkim Državama, ali bojim se da je grijeh uzeo toliko maha da će mnogi od vas upasti u ponor očaja, ako ne prihvatite da Bog Postoji.

Vrlo je važno da se puno molite s obzirom da moć sotone prožima mnoge vaše zakone. Oni među vama koju su ateisti uvest će još takvih zakona koji će biti mrski Mome Ocu.

Koliko samo plačem zbog obmana s kojima ste suočeni. Moje jadne posvećene sluge zgaziti će oni vođe koji ne priznaju Mene, Vašega Isusa.

Ovo je vrijeme kada molitva mora biti vaš svakodnevni cilj kako bi se vaš narod spasio i bio uključen među Mojih dvanaest plemena u Novom Raju.

 

Dajem vam Križarsku molitvu (85) za izbavljenje Sjedinjenih Američkih Država iz ruke prevaranta

 

O dragi Isuse, stavi naš narod pod Svoju predragocjenu zaštitu. Oprosti nam naše grijehe protiv Božjih Zapovijedi. Pomogni američkom narodu da se vrati Bogu. Okreni ih na Pravi Put Gospodinov. Obrati okorjela srca i daj da prihvate Ruku Tvoga Milosrđa. Pomogni ovom narodu da se usprotivi svetogrđima koja bi nam mogli nametnuti kako bi nas prisilili da zaniječemo Tvoju Prisutnost. Isuse molimo Te, spasi nas, čuvaj nas od svakoga zla i stavi naš narod u Svoje Sveto Srce. Amen.

 

A sada, Moj narode, pođi i nikada se ne boj pokazati svoju ljubav prema Meni i nikada nemoj zanijekati svoje Kršćanstvo.

 

Vaš Isus

 

 

615. NIZ DOGAĐAJA KOJI SE TIČU CRKVI U SVIJETU KOJE ME ŠTUJU IZIĆI ĆE NA POVRŠINU

615. NIZ DOGAĐAJA KOJI SE TIČU CRKVI U SVIJETU KOJE ME ŠTUJU IZIĆI ĆE NA POVRŠINU                                                                                                         

Srijeda, 14. studenoga 2012., 20:30h

 

Mila Moja mistična zaručnice, predraga Moja kćeri, kušnje su ti donijele novu snagu i zanos koji je potreban da bi se dotaklo mnoga srca.

Ovo je jedan od načina na koji ću Ja dotaknuti duše onih kojima su potrebne Moje milosti. Ja ću to učiniti preko tvoga rada za Mene i tako će se obraćenje brzo proširiti.

U ovo će vrijeme niz događaja koji se tiču Crkvi u svijetu koje Me štuju izići na površinu.

Uskoro će se obznaniti raskol u Mojoj Katoličkoj Crkvi.

To će dočekati s klicanjem oni koji su odvojili Istinu Mojih naučavanja od Zapovijedi Moga Oca.

Planiranje i usklađivanje ove velebne spletke traje već neko vrijeme, ali uskoro će iznijeti vijest o raskolu pred svjetske medije.

Mnogi koji viču iz svega glasa nameću laži, ali ne samo po pitanju pravila koja Moja Učenja nalažu. Oni zapravo žele stvoriti novog boga. Jednu najobičniju figuru, čiji će odabir u Mojoj Crkvi biti predstavljen kao i bilo koji drugi politički izbor na visokoj razini. Oni će vas pokušati uvjeriti da su nekadašnje Riječi jedna obmana i reći će vam da ne vjerujete u njih. Promijeniti će način na koji su do sada provodili Moja Učenja i na koji su Me častili.

Odbacit će Moje Zakone i štovati one koji su oni uspostavili.

Oni će izmijeniti svoje svečane zavjete kako bi opravdali svoje sudjelovanje u stvaranju novog hrama – hrama posvećenog vladavini lažnog proroka.

Tako oni više neće biti Moji sluge budući da će promijeniti stranu i štovati lažnog proroka.

Klanjat će se lažnom bogu i zbog toga novog pristupa ukinut će određene Božje zakone i zamijeniti ih bestidnostima koje ću na Svoje Oči gledati.

Ovo je Moje upozorenje svećenicima koji će se odvojiti od Katoličke Crkve.

Kada u potpunosti izgubite vjeru u Mene, mozak će vam biti ispran lažima. Kada povjerujete podmuklim vladarima počinit ćete stravičan grijeh. Štovati ćete Zvijer koja će oskvrnuti Moju Crkvu i zariti krunu od trnja u Glavu Moje Crkve, Moga istinskog Svetog Namjesnika, Pape Benedikta.

Strašno ćete stradati služeći Zvijeri jer ćete Bogu oduzimati Njegovu djecu. Vratite se svojim pravim korijenima. Ne dopustite da Moja Crkva bude okaljana grijesima koje smišljaju ljudi koji žele uništiti Kršćanstvo i druge religije koje štuju Moga Oca.

Vama, Mojim posvećenim slugama, koji se prestanete pokoravati Svetom Redu i odvojite svoja srce od Mene, ovi prevaranti će ukrasti duše.

Najveći grijeh ćete počiniti kada budete štovali lažnog boga. Sav u draguljima, biti će šarmantan, domišljat i naoko će se činiti da dobro razumije naučavanja iz Knjige Moga Oca. Sve će vas začarati. Izokrenut će Moje Učenje u krivovjerje.

Ova religija, kao zamjena za Božju Istinu, ne vrijedi ništa. Ipak će naizgled odavati dojam privlačnosti, ljubavi i senzacije, i sva u zlatu i dragom kamenju, pojavit će se na svim oltarima kao nova, jedinstvena svjetska religija.

A vama, vjernim svećenicima, ovo ću reći. Podarit ću vam milosti potrebne da u svako doba prepoznate Istinu.

Ti idoli, koje će vam predstaviti kao Istinu, prah su i pepeo. Izrađeni su od drva. Ništa su, nemaju nikakvo značenje. Neće biti dane nikakve milosti. Jedini, pravi Bog naprosto neće biti prisutan u njihovim crkvama. Samo Živi Bog može boraviti u Mojim Crkvama. Kada se Bog Otac osvjedoči o ovu posljednju uvredu, izgnat će one koji obnove ove poganske običaje. Potom će zatražiti objašnjenje od onih koji dovedu do raskola u Njegovoj Svetoj Crkvi na Zemlji; a to su oni isti koji tako drsko i olako odbacuju Riječ Božju.

Kada se suoče sa Mnom za vrijeme Upozorenja, spoznati će koliko su uvrijedili Moga Oca. Nijedna osoba i niti jedan posvećeni sluga ne upravlja stvarima jer postoji samo jedan Gospodar. Samo jedan Bog. Oni uvode boga kojega je stvorio čovjek. Iako on ne postoji, oni će mi ipak oduzimati Moje stado. Biti će im dane potrebne milosti i iskazati im se mnogo strpljenja. Ako se ne pokaju biti će uništeni.

Svakome od vas će se naplatiti svaka duša koju ste Mi izgubili.

 

Vaš Isus

614. KRUNJENJE TRNJEM TIJEKOM MOGA RAZAPINJANJA IMA SIMBOLIKU

614. KRUNJENJE TRNJEM TIJEKOM MOGA RAZAPINJANJA IMA SIMBOLIKU

Utorak, 13. studenoga 2012., 17:00h

 

Moja predraga kćeri, krunjenje trnjem tijekom Moga Razapinjanja ima simboliku koja se odnosi na posljednja vremena.

S obzirom da je Crkva Moje Tijelo na Zemlji, tako će i Nju mučitelji okruniti trnjem kao što su i Mene na putu prema Kalvariji. Trnova kruna simbolizira Glavu Moje Svete Crkve na Zemlji. Papa Benedikt će mnogo trpjeti jer će ga progoniti zato što će govoriti Istinu.

Njega će kao Glavu Moje Crkve ušutkati i neće imati nimalo milosti prema njemu. Suprotna strana će se ubrzano uspeti na vrh i obznaniti da on nema nikakvog utjecaja.

Oni koji za sebe budu tvrdili da su moderniji u svom pristupu pitanjima koja se tiču papinstva napadati će ga i ismijavati njegove riječi. I tada će Glava Zmije zamijeniti Glavu Moje Crkve.

Mučenje koje sam pretrpio za vrijeme Razapinjanja sada će se ponoviti u Mojoj Katoličkoj Crkvi. Zmija već sada djeluje ubrzanim tempom i pokušat će proždrijeti Moje Tijelo – Moju Crkvu na Zemlji. Tada će u potpunosti potisnuti sve Kršćanske Crkve i tako ih prisiliti da se klanjanju lažnom proroku kao desnoj ruci Zvijeri.

Mnogi od vas će biti u strahu, ali zapamtite da vaše molitve odgađaju ove stvari, a u mnogim slučajevima i ublažavaju te okolnosti.

Dovoljno molitve će odgoditi i oslabiti djelovanje zloga na Zemlji.

Ona je lijek protiv progona kojega planira zla grupa predvođena sotonom. Moji učenici, preko obraćenja i vaših molitvi može doći do mnogih prevrata. Molitva može uništiti ovu zloću. Molitva može i hoće obratiti čovječanstvo. Bude li me dovoljno duša slijedilo, sve će biti jednostavno, pa će tako i prijelaz u Moj Novi Raj biti lakši.

 

Vaš Isus

 

613. RIMOKATOLICI ĆE MORATI ODRŽAVATI SVETE MISE U SKLONIŠTIMA ILI U CRKVAMA NA SIGURNOM

613. RIMOKATOLICI ĆE MORATI ODRŽAVATI SVETE MISE U SKLONIŠTIMA ILI U CRKVAMA NA SIGURNOM

Nedjelja, 11. studenoga 2012., 22:00h

 

Predraga Moja kćeri, morate se okupiti i krenuti u potragu za onim dušama koje ne znaju za Istinu.

Ispružite svoje ruke i pozovite ih da priđu i saslušaju Istinu. Ako ih vi ne približite Meni, oni bi mogli izgubiti i živote i duše.

Križarska vojna, Misija Ostatka Crkve na Zemlji, biti će jednako teška kao ona srednjovjekovna. To neće biti fizičko ratovanje, kada se vojska bori u bitci u običnom ratu.

To će biti duhovni rat, iako će neki ratovi biti obarač za osnivanje milijuna Molitvenih Zajednica koje će umanjiti moć Antikrista.

Ove su molitve ispisane u Nebu i preko njih se zadobivaju izvanredne Milosti.

One imaju jednu svrhu, a ta je da se spasi svaka duša: sva djeca, pripadnici svih vjera i obaju spolova, sve vjerske denominacije i ateisti. Ovo je Moja najveća želja.

Vi, Moji učenici, ste pod Mojim vodstvom. Milosti koje na vas izlijevam već daju ploda. Uskoro će moći koje ću vam dati preko Milosti Križarskih molitvi privući tisuće novih duša.

Možda se pitate, kako jedna mala Molitvena Zajednica može postići takva obraćenja? Odgovor je jednostavan. Vi ćete uspjeti zato što vas štiti Moj Otac i zato što vas Ja izravno vodim. Ne možete ne uspjeti. Dok ćete prolaziti kroz mnoga ometanja i prepirke, kao i unutarnju borbu, što je za očekivati u ovakvom radu, Ja ću uvijek biti s vama.

Imajte na umu da se sada pripremamo za otpad dijela Mojih jadnih posvećenih slugu, što će nastupiti kao posljedica nadolazećeg raskola koji će buknuti u Kršćanskim Crkvama.

I dok će Vojsku Ostatka voditi svećenici i ostali kršćanski klerici, mnogi sluge će biti laici, budući da u to vrijeme neće biti dovoljno svećenika.

Vi, Moji učenici, morati ćete sakupljati i spremati Hostije jer ćete teško moći doći do njih. Oni od vas koji su Rimokatolici će morati održavati Svete Mise u skloništima ili u Crkvama na sigurnom.

Biti će osmišljen poseban zadatak, sličan progonu u kojemu su njemački nacisti hvatali Židove, da se iskorijene takozvani izdajice Nove Svjetske Crkve za koju će vam reći da obuhvaća sve vjeroispovijesti.

Optužiti će vas da ste okaljali Misu i njihovu novo osmišljenu varijantu mise u kojoj Ja neću biti prisutan u Presvetoj Euharistiji, jer ovo će biti odvratnost u Očima Moga Oca.

Moje Tijelo i Krv će biti prisutni u Svetim Misama koje će se održavati u centrima i skloništima u kojima ćete iskazati vjernost Pretvorbi da tako prikažete Sakrament Svete Misne Žrtve koji će biti vjerodostojan i prihvatljiv Mome Ocu.

Kako budete po cijelom svijetu osnivali Molitvene Zajednice Isus govori čovječanstvu, tako ću vam Ja nastaviti davati upute.

Mnoge se već osnivaju svakim danom. Zahvaljujem se onima koji slijede Moje upute i koji su poslušni.

Budite u miru. Morate imati više pouzdanja. Odbacite strah jer on ne dolazi od Mene. Mi sada napredujemo i širimo se do svakog kutka Zemlje. Uskoro će sve uslijediti i kada se to dogodi, molitve će promijeniti svijet putem obraćenja.

Sve vas volim. Zahvalan sam i dirnut činjenicom da ste Mi se odmah odazvali za ovu važnu Misiju, najveću ikada izvedenu, koja će sve grješnike privesti k Ocu i zaštititi ih od utjecaja i napasti Zvijeri.

Vaš Isus

 

612. SVEČANO VAM OBEĆAVAM DA ĆE PRIJELAZ BITI BRZ

612. SVEČANO VAM OBEĆAVAM DA ĆE PRIJELAZ BITI BRZ

Nedjelja, 11. studenoga 2012., 18:00h

Moja predraga kćeri, uvijek imaj na umu da ne osjećaš samo svoju bol dok patiš. Moju bol trpiš. Bol o kojoj govorim nije ona koju sam trpio tijekom Mog Raspeća, već ona s kojom se suočavam danas dok gledam i osjećam bol čovječanstva.

Ljudi pate u svijetu zbog tame njihove duše, pa i oni koji žive jednostavnim životima i koji pokušavaju slijediti Moja Učenja. Mogu se osjećati očajno dok se bore voljeti jedni druge, a pate i zbog sumnji koje doživljavaju u svojoj vjeri.

Mnogi ne shvaćaju značenje Vječnog Života ili činjenicu da život ne završava kada osoba umre na zemlji. Zato se mnogi ne pripremaju za slijedeći život.

Mnogi ljudi,koji su umrli, nisu se  pripremali dovoljno i sada su u paklu ili u Čistilištu.

Ovom naraštaju dat je Dar od kojeg se nijedan drugi naraštaj nije mogao okoristiti. Mnogi će jednostavno prijeći iz ovog života odmah i neće morati doživjeti smrt kakvu poznajete.

Moj Drugi Dolazak sa sobom će donijeti ovaj osobit Dar. Zato se ne bojte. Radujte se, jer dolazim kako bih vam donio sretniju budućnost.

Gledajte na to ovako. Iako ćete trpjeti neke poteškoće i morat ćete svjedočiti postupcima koji će osuditi Moje Postojanje, to neće trajati dugo.

Shvaćam da su mnogi od vas u brizi, ali svečano vam obećavam da će prijelaz biti brz. Biti će te ispunjeni zanosom kada budete svjedočili silasku Novog Jeruzalema nad Novu Zemlju, Novi Raj.

Riječi ne mogu opisati ovo čudesno Stvaranje. Moje Srce plamti od Ljubavi kada pomislim kako ćete vi i vaši voljeni biti začuđeni. To će biti kada vam postane jasna tajna konačnog saveza.

Jasnoća Mog obećanja o ponovnom dolasku konačno će biti uistinu shvaćena.

Svijet će postati jedna Sveta Obitelj i živjet će na postojan način u skladu i sjedinjenju s Božjom Voljom Mog Oca.

Ovo će biti vrijeme ujedinjenja, jer će se dogoditi prvo uskrsnuće mrtvih.

Oni koji budu očišćeni na zemlji, pomoću pročišćenja, pridružit će se onima koji su bili pročišćeni u Čistilištu, kako bi živjeli u Novom Raju.

Mnogo toga će se promijeniti, ali svi oni koji Me slijede i pridruže Mi se u Mom Novom Dobu Mira, kojim ću vladati Mojim duhovnim vodstvom, naći će mir u duši.

Naposljetku, neće više biti patnje koja je bila doživljena pod vladavinom sotone na zemlji.

Svaka bol, svaka patnja, svaka molitva, svaki napor koje ste izdržali kako bi okupili duše, koje zaostaju i propadaju, trzaju se i bore cijelim putem, bit će vrijedni toga.

Novi Raj je pripremljen. Sve što trebate učiniti jest pripraviti vaše duše i ići prema njegovim vratima. Onima od vas, koji se otkupe u Mojim očima dati će se ključevi kako bi otvorili ta vrata.

Ustrajte tijekom ove nadolazeće Patnje, jer to je nešto što se mora dogoditi kako je naviješteno u Knjizi Mog Oca.

Vaše molitve ublažit će većinu toga, a Moj Otac će posredovati u svakom mogućem trenutku kako bi spriječio nanošenje zlodjela Njegovoj dragocjenoj djeci.

Vaš Isus