Dnevni arhivi: 4. prosinca 2012.

625. SVEĆENICI MOJI, NE SMIJETE ME VRIJEĐATI TIME ŠTO IZJAVLJUJETE DA SAM LAŽLJIVAC

625. SVEĆENICI MOJI, NE SMIJETE ME VRIJEĐATI TIME ŠTO IZJAVLJUJETE DA SAM LAŽLJIVAC

Utorak, 27.studenoga 2012., 20:08h

Predraga Moja kćeri, moram vam objasniti da će mnoge od vas koji ulažete puno napora u promicanje i širenje Moje Svete Riječi napadati više nego ikad samoprozvani stručnjaci koji će odbaciti ove poruke, kao da nemaju nikakvu važnost.

Oni drugi koji vas napadnu kazat će da vi nemate nikakvo pravo naviještati Moju Riječ niti ju proglašavati Istinom.

Naposljetku, prijetit će vam određeni posvećeni sluge iz Moje Crkve i govoriti da prestanete s time što činite jer ih vrijeđa vaš rad. Reći će da ove Poruke nisu od Boga.

Oni sumnjaju da one proizlaze iz neke zle sile. Govorit će da su ove Poruke u suprotnosti s Učenjima Moje Crkve. Kažem im sljedeće.

Koji vas to dio Poruka toliko žalosti? Zašto ne izričete Istinu kada kritizirate Moju Riječ?

Zašto se razmećete svojim znanjem o duhovnim datostima i tvrdite da je ono veće od Moga?

Govorite li to u ime Mog Tijela na zemlji, Moje Crkve? Ako tako činite, onda Ja to posredstvom Svog Svetog Namjesnika sigurno nisam odobrio.

Je li vi to na osnovu vlastitih stavova i promišljanja u tolikoj mjeri provodite svoj naum odbacivanja ovih Poruka?

Vi prvo prigovarate, a onda prijetite Mom stadu da će zastraniti ako čita Moju Riječ.

Trebalo bi, kako vi kažete, odbaciti Moju Svetu Riječ a zatim govorite Mojim sljedbenicima da je i njima to dužnost učiniti.

Zašto se bojite Kralja kojemu ste predali svoj život?

Mene se ne treba bojati, pa ipak vam se Moja Riječ nikako ne čini ispravnom.

Mnogo je u svijetu samoprozvanih proroka koji nisu pravi i potrebno je da mnogi za njih mole. Ali kada su u pitanju oni pravi, oni su vam uvijek prvi na meti. Upravo su Moji istinski proroci izloženi gnjevu svećenika koji su još uvijek nesigurni po pitanju svrhe ove Moje Svete Zadaće.

Dobro pripazite na to koga osporavate, o komu zlobno i neistinito govorite i koga klevećete, jer nisam odobrio ni vama ni Svojoj Crkvi da to činite. Svećenici Moji, ne smijete Me vrijeđati time što izjavljujete da sam lažljivac.

Kada dođe pred vas dan Istine, itekako ćete se sramiti.

Maknite to čime ste se naoružali i riješite se svake moguće mržnje i gnjeva koji vas trenutno izjedaju. A onda pogledajte što se s vama događa. Sotona vas je zavarao na takav način da vaši verbalni i pismeni napadi na ovo Djelo idu previše iznad onoga što se očekuje od vas kao svećenika.

Zašto je došlo do ovoga? Je li to zato da se uspori ovu Zadaću i udalji ljude od Mojih Molitvi koje su za spasenje duša poslane s Neba? Vi zapravo pokušavate Mene, svog Isusa, spriječiti u ostvarivanju Mog Plana za spas čovječanstva.

Ovo je veoma težak prijestup naspram Boga.

Dajem vam Križarsku molitvu koja će vam pripomoći da odgovorite na Moj Poziv i osloboditi vas navala sumnje.

Križarska molitva (86) Oslobodi me navala sumnje

Dragi Isuse, dolazim pred Tebe zbunjen, nesiguran i nezadovoljan, jer me zabrinjava Istina koju naviještaš u Svojim Porukama.

Oprosti mi ako sam Ti nanio nepravdu.

Oprosti mi ako Te ne čujem.

Daj da progledam, pokaži mi ono što Ti želiš da shvatim.

Usrdno Te molim, da mi po snazi Duha Svetoga pokažeš Istinu.

Ljubim Te, dragi Isuse, i zaklinjem Te da me oslobodiš navala sumnje.

Pomozi mi da odgovorim na Tvoj Poziv.

Oprosti mi ako sam Te uvrijedio i približi me Svome Srcu.

Vodi me putem Tvog Novog Kraljevstva i udijeli mi milost, da Ti putem svojih vlastitih molitvi i trpljenja, uzmognem pomoći u spašavanju duša koje su toliko dragocjene Tvom Presvetom Srcu.

Amen.

Vaš Isus

624. ONI KOJI SLIJEDE BOŽJE ZAKONE BIT ĆE PROGLAŠAVANI ZLOTVORIMA I KAO TAKVI PROGANJANI

624. ONI KOJI SLIJEDE BOŽJE ZAKONE BIT ĆE PROGLAŠAVANI ZLOTVORIMA I KAO TAKVI PROGANJANI

Nedjelja, 25. studenog 2012., 18:45h

Predraga Moja kćeri, Moji učenici moraju shvatiti da će ih patnje koje podnose u Moje Ime samo učiniti još jačima.

Vi koji slijedite ove Svete Poruke, nikada ne smijete dopustiti da vas obore napadi drugih ljudi.

Pa čak i kada se to dogodi, kada vas pogaze i onda još i udare dok vi bespomoćno ležite, znajte da ću vas tada Ja podići. Svaki ćete put biti sve jači i jenjavat će vaš strah.

Molite za te ljude, jer nisu oni krivi za to. Njima se služi prevarant kako bi vas odvratio od vašeg Zadatka.

A sada vam moram reći da će Moje Milosrđe uskoro zahvatiti čovječanstvo poput plamena vatre i preplavit će dušu svakog čovjeka. Kada se to dogodi, svijet će biti usmjeren prema mirnijem mjestu. Toliki će se obratiti i to je dobro. Ali kao noćna oluja, pojavit će se Antikrist, i narušiti ovaj osjećaj mira.

On će ljudima omesti živote, iako oni to isprva neće primijetiti. Postat će iznimno moćan svjetski vođa i nikada ga ne smijete gledati u oči. Gledajte prema dolje. Pouzdajte se u Mene i molite za spasenje onih koje on uspije zatrovati.

Kao što to biva kod svake oluje za koju znate da se sprema, morate se dobro pripremiti. Nemojte da vam bilo koji dio kuće ostane nezaštićen. Onemogućite pristup svim otvorima. Izolirajte sebe i svoju obitelj od zla. Ovom je čovjeku Zvijer dala velike ovlasti. Morate se od njega zaštiti ili ćete zbog njega okaljati dušu.

On će pažljivo skrivati od vas svoju opakost i ako se ne pripremite mogli biste upasti u njegovu zamku.

Borba između Dobra i Zla odvijat će se istodobno i na Zemlji i izvan nje.

Problem je taj što će u ovom ratu one koji stanu na stranu Antikrista i lažnog proroka doživljavati kao da oni čine mnogo dobra u svijetu. Oni koji slijede Božje Zakone bit će proglašavani zlotvorima i kao takvi proganjani.

Morate se uteći Mojem Zaklonu. Svaka će se kap Moje Krvi iz Moga Presvetog Srca izliti na vas kako bi vas zaštitila.

Nikada se nemojte osjećati razočarano. Nikada se ne osjećajte kao da ste sami. Sve sam vas združio preko ovog, i drugih zadataka. S vremenom će svi koji slijede upute koje dajem preko svih pravih proroka i vidjelaca pomoći u spašavanju milijardi duša.

Čak i 20 milijuna vas, preko ustrajnosti, trpljenja, patnji i molitvi može spasiti većinski dio čovječanstva.

Ja vam to obećajem.

Molite, molite, molite za svu vašu braću i sestre. U jedinjeni, svi ćemo biti dio Mog Novog Kraljevstva i bit će sve dobro.

Ipak, ne dvojite o tome da valja mnogo toga uraditi kako bi se ljudi obratili.

Neće to biti nimalo jednostavan pothvat, ali snaga i milosti koje ću dodijeliti pri ovom Zadatku, jamstvo su da će se Sveta Volja Mog Oca izvršiti kako treba.

Vaš Isus