Dnevni arhivi: 12. prosinca 2012.

634. LAŽNI PROROK JE VEĆ ISPLANIRAO KAKO ĆE PREUZETI SLUŽBE UNUTAR KATOLIČKE CRKVE

634. LAŽNI PROROK JE VEĆ ISPLANIRAO KAKO ĆE PREUZETI SLUŽBE UNUTAR KATOLIČKE CRKVE

Petak, 7. prosinca 2012., 18:45h

Moja predraga kćeri, dok se bliži vrijeme da se lažni prorok javno očituje, on i njegovi sljedbenici pripremaju se osporiti ove Poruke.

Mnogi se lažni proroci već uvlače među Moje sljedbenike. To ne samo da će uzrokovati zbrku, već će i okrenuti Božju djecu od Mene.

Dok vas i dalje budu odbacivale različite struje unutar Moje Crkve, Meni će prkositi tvrdeći da upravo drugi samoprozvani proroci privode čovječanstvo k Istini.

Riječ je o jednom od Mojih posvećenih sluga koji Me je izdao, kao Juda prije njega. On će vam biti stalna smetnja.

Dok započinje Razapinjanje Moje Crkve u njenim posljednjim danima, sve što se dogodilo tijekom Moje Muke ponovit će se sada na zemlji.

Najprije će biti odbijena Moja Sveta Riječ.

Onda će Moj posljednji prorok biti izdan, u Prisutnosti Moje Presvete Euharistije. Tebe će, Kćeri Moja, jedan od ovih lažnih proroka proglasiti varalicom, a učinit će to u Katoličkoj crkvi pred Mojih Svetohraništem.

Njihove svetogrdne riječi bit će dočekane s pljeskom Božjih neprijatelja obučenih u posvećene halje.

U ovom razdoblju pojavit će se mnogi lažni proroci, kako bi njihov glas prikrio Moj. Jedan od njih će te pokušati uništiti.

Ruka Mog Oca spustit će se na one koji čine zlo Njegovim prorocima, koji su poslani da pripreme svijet za Moj Drugi Dolazak.

Nažalost, mnoge će jadne duše biti zavedene. Nije problem u tome što će oni odbaciti tebe, kćeri Moja. Radi se o tome  da će oni sprječavati spašavanje duša.

Pozivam one koji Me ljube da pažljivo slušaju riječi lažnih proroka. Promatrajte kako ih svećenici neće propitkivati; kako će ih uzdizati; kako će im biti dozvoljeno da propovijedaju laži s propovjedaonica u Kući Mog Oca.

Ovi će se događaji naveliko proširiti i kako je i naviješteno, utrt će put lažnom proroku, koji stiže uskoro kako bi zasjeo na svoje prijestolje.

Opačina koja će Katoličkoj Crkvi biti nametnuta bit će dodatno pogoršana djelovanjem Antikrista.

Ovaj čovjek, kojeg će usmjeravati sotona, postat će prijatelj Izraelu. Zatim će se činiti kao da ga brani uz podršku Babilona, koji je Europska Unija.

Svi ratovi, namjerno izazvani na Srednjem Istoku, proširit će se na Europu.

Antikrist će širiti ateizam, pod krinkom Nove Svjetske Religije, koju će predvoditi lažni prorok.

Kćeri Moja, tajne koje sam ti otkrio o identitetu lažnog proroka i drugih pitanja još ne smiju biti otkrivene. Međutim, znaj ovo.

Lažni prorok, koji će izjavljivati da je Božji čovjek, već je isplanirao kako će preuzeti službe unutar Katoličke Crkve.

On i Antikrist već složno radu na tome da opustoše svijet, što će se i ostvariti nakon što opačina1 unutar Katoličke Crkve dostigne svoj vrhunac.

Sljedbenici Moji, ne smijete slušati one koji vas pokušavaju zaustaviti da molite. Morate se zapitati, koji bi Božji čovjek spriječio moljenje molitvi, molitvu krunice Mog Božjeg Milosrđa ili molitvu Gospine Krunice? Odgovor je da se ne smije vjerovati niti jednom čovjeku koji vas pokušava spriječiti da molite, pa makar nosio odijelo posvećenog sluge.

Ovo su opasna vremena za Moje prave proroke, koji će uvijek biti odbijani. Po ovome ćete znati tko su oni. Kao što su i Mene svećenici onoga vremena odbacivali, dodijavali Mi, mučili Me i omalovažavali, tako će i Moji proroci ispaštati.

Nikada nemojte odbiti prave proroke. Slušajte molitve koje će donijeti čovječanstvu kao Dar s Neba. Ako vam ne donesu molitve, onda ih Ja nisam poslao.

Ako ih svećenici, biskupi i ostali posvećeni sluge javno s oduševljenjem prime u svoje crkve, onda ih nisam Ja poslao.

Prepoznajte Mene. Prepoznajte Moje proroke. Trpjeti će iste patnje koje sam Ja trpio. Odbacit će ih oni unutar Moje Crkve, Moji sljedbenici i drugi koji tvrde da govore u Moje Ime.

Neće im biti lako. Ali upravo ćete po njihovoj javnoj odbačenosti i podmuklom klevetama koje će o njima širiti i koje će oni morati trpjeti, prepoznati Mene.

Idite sada i nemojte dopustiti da lažljivci zavedu vaša srca.

Vaš Isus

1 Napomena: riječ je o „grozoti pustoši“  – idolu koji će biti unešen u crkvu.

633. DJEVICA MARIJA: KAO MAJKA SPASENJA POMOĆI ĆU VAMA I VAŠIM OBITELJIMA DA BUDETE POSVEĆENI MOM SINU

633. DJEVICA MARIJA: KAO MAJKA SPASENJA POMOĆI ĆU VAMA I VAŠIM OBITELJIMA  DA BUDETE POSVEĆENI MOM SINU

Srijeda, 5. prosinca 2012., 20:40h

Dijete Moje, molim te reci Mojoj djeci da pozovu Mene, svoju ljubljenu Majku, kako bi ih mogla zaštiti u ovim zbunjujućim i tjeskobnim vremenima.

Moje Bezgrješno Srce utočište je kojem se morate okrenuti, kako bi Mojim posredovanjem obnovili vjeru i pouzdanje u Moga Sina.

Priteći ću vam u pomoć, liti ću suze ljubavi i suosjećanja za vas. Tada ćete naći mir u svojim srcima.

Uz Moju pomoć, za kojom biste trebali svakodnevno težiti, Moj će Sin dati potrebne milosti da bi bili dostojni Njegovog Velikog Milosrđa.

Nikada Me nemojte oklijevati pozvati, jer Mi je Moj Sin dao poseban dar.

Pomoći ću vam da pripremite svoje duše, kako bi bile ugodne Mome Sinu.

Moja pomoć će vas ojačati, i osjetit ćete bliskost s Mojim Sinom, koja će vam toliko goditi, da ćete Mi se iznova vraćati kako biste sa Mnom bili na sigurnom.

Kao Majka Spasenja pomoći ću vama i vašim obiteljima da budete posvećeni Mom Sinu, Isusu Kristu.

Bez obzira koliko griješili, nikada se ne smijete bojati Mog Sina, jer On vam se uvijek nada i čeka da Ga pozovete. Njegovo Milosrđe nadilazi vaš razum.

Moja slatka djeco, nikada nemojte komplicirati s molitvom. Sve što trebate činiti jest pričati sa Mojim Sinom, i pozvati Mene kako biste Mi omogućili da vas dovedem bliže Njemu.

Vaša Nebeska Majka

Majka Spasenja

632. POZIVAM ČOVJEČANSTVO DA SE PRIPREMI ZA MOJE VELIKO MILOSRĐE

632. POZIVAM ČOVJEČANSTVO DA SE PRIPREMI ZA MOJE VELIKO MILOSRĐE

Ponedjeljak, 3. prosinca 2012., 19:05h

Predraga Moja kćeri, pozivam čovječanstvo da se svim svojim silama i snagom pripremi na Moje Veliko Milosrđe.

Vas koji ste poniznih srca i čiste duše pozivam da molite za duše onih koji će umrijeti tijekom Upozorenja.

Koliko su im samo potrebne vaše molitve. A koliko tek Meni treba vaša patnja. Oba ova dara koja dobijem od vas doprinijet će spašavanju duša koje se ne mogu spasiti svojom slobodnom voljom.

Kada plamen Moga Milosrđa zapali cijeli svijet, mnogi će se radovati, ali to će ujedno biti i mučno vrijeme za grešnike koji  Me zbog oholosti neće biti u stanju zamoliti za oproštenje.

Njihovo pročišćenje bit će bolno, i morat će jako patiti kako bi se otkupili u Mojim Očima.

Toliko će opako srce čovječje biti rastrgano, a duša ispunjena užasom, da će mnogi pasti preda Me u smrtnoj muci. Iako će proći kroz mnoge muke, neka znaju da će milijarde postati čistih srca i duša. Tada će biti potpuno spremni za veliki Dan Moga Dolaska.

Kćeri Moja, nevolje Mojih sljedbenika povećat će se i pojačati prije Upozorenja.

Kada Mi prikažete takva trpljenja, spasit ću milijune duša. Nemojte žaliti zbog ovih muka jer ću učiniti velika čudesa, unatoč nezahvalnih ljudi koji nemaju nimalo srama u srcima zbog zla koje su počinili.

Nijedan čovjek neće biti pošteđen uvida u stanje svoje duše onako kako ga Ja vidim.

Kada vide jadno stanje svojih duša, bit će duboko posramljeni. Bit će oprošteno onima koji iskreno žale zbog uvreda koje su nanijeli Bogu. Oni će morati proći čišćenje, koje s poniznošću moraju prihvatiti.

Mnoge duše će prihvatiti Moju Ruku Milosrđa, ali one otvrdnule duše koje su počinile smrtni grijeh izbjegavat će Moje Milosrđe. Ova Križarska Molitva mora se moliti za duše nakon Upozorenja.

Križarska Molitva (88) za duše nakon Upozorenja

O Presveto Srce Isusovo, pokaži Milosrđe svima nama jadnim grješnicima.

Prosvijetli srca od kamena, koja očajnički vapiju za vodstvom.

Oprosti im njihove opačine.

Pomozi im, Svojom Ljubavlju i Milosrđem, da u svojim  srcima prihvate Tvoj Veliki Dar Otkupljenja.

Usrdno Te molim da oprostiš svim dušama koje odbace Božju Istinu.

Prekrij ih Svojim Svjetlom, dragi Isuse, da ih ono zaslijepi od opakosti i zamki đavla, koji će ih pokušati zauvijek odvojiti od Tebe.

Smjerno Te molim da daš svoj Božjoj djeci snage da budu zahvalni za Tvoje Veliko Milosrđe.

Molim Te, otvori vrata Svoga Kraljevstva svim izgubljenim dušama koje lutaju svijetom u stanju bespomoćnosti i beznađa. Amen.

Pođite, učenici Moji i pridržavajte se Mojih uputa kao biste pripremili svoje duše za Moje Veliko Milosrđe.

Vaš Isus