Dnevni arhivi: 21. prosinca 2012.

644. KONAČNO ĆE BITI PORAŽENA MOĆ KOJU SMRT IMA NAD ČOVJEČANSTVOM

644. KONAČNO ĆE BITI PORAŽENA MOĆ KOJU SMRT IMA NAD ČOVJEČANSTVOM

Ponedjeljak, 17. prosinca 2012., 12:15h

Moja predraga kćeri, bit će iznenadan dan kada dođem zatražiti Svoju Baštinu, koje Mi je obećao Moj Otac.

Dok pripremam cijelo čovječanstvo na ovaj veliki događaj, dan će doći neočekivano. Bliži se vrijeme kada će Zvijer biti bačena u ponor, i tada će dvanaest naroda uživati u miru i zajedništvu.

U to će vrijeme Sveci u Nebu i svi koji su umrli u Mojoj Milosti biti uzdignuti s pravednicima koji će preživjeti Patnju. Svi će uskrsnuti, i dobit će na Dar savršena tijela, koja će nadvladati smrt koju je čovječanstvo upoznalo s Adamovim grijehom. Uživat će u miru i blagostanju pod Mojom Duhovnom Vladavinom, sve dok Moje Kraljevstvo ne bude predano u Ruke Moga Oca.

Ovo će biti prvo uskrsnuće i nakon njega će uslijediti tisuću godina vladavine savršenog sklada sukladnog Božanskoj Volji Mojega Oca.

Tijekom ovog razdoblja, patiti će grješnici koji su Me zanijekali. Drugo Uskrsnuće nije poznato čovječanstvu, niti su pojedinosti ikome otkrivene osim prorocima Danielu i Ivanu Evanđelistu.

Ove tajne će s vremenom biti otkrivene, jer one sada nisu za vaše znanje.

Božja će se Moć očitovati kada uspije bitka za spasenje duša. Konačno će biti poražena moć koju smrt ima nad čovječanstvom. Ovo je Moje Obećanje. Ispunit ću proročanstva koja je dao Moj Otac.

Oni među vama, koji su zbunjeni neka se ne boje. Sve je sada u Mojim Svetim Rukama, ali budite sigurni da jedino što je važno jest oproštenje grijeha. Ovo će se zbiti kada Me svi zamolite za dar Otkupljenja. To je tako jednostavno.

Vaša ljubav prema Meni urodit će Darom Života. Ona smrt za koju znate nikada više neće imati nikakve ovlasti niti utjecaja na vas. Vaša budućnost je nešto što trebate dočekati radosna srca jer je to najveći Božji dar i samo duše koje to zavrijede dobit će u nasljeđe toliko obilje. Budite u miru. Vjerujte Mi. Ljubite Me. To je sve što je važno.

Vaš Isus

643. DONOSIM NADU. DONOSIM MILOSRĐE. DONOSIM SPASENJE.

643. DONOSIM NADU. DONOSIM MILOSRĐE. DONOSIM SPASENJE.

Nedjelja, 16. prosinca 2012., 23:20h

Moja predraga kćeri, važno je da Moji učenici ne izazivaju strah u srcima svojih prijatelja i obitelji zbog Mojih Poruka koje vam trenutno dajem.

Dolazim vam svima u ovo vrijeme s Neba kako bih vas pripremio. To činim s ljubavlju i radošću u Srcu.

Dolazim pomoći onima koji vjeruju u Mene, kako bi bili spremni prihvatiti Me u stanju milosti koja je potrebna da bi sa Mnom vladali Mojim Kraljevstvom.

Također dolazim moliti one koji ne mogu shvatiti značenje Božjeg Stvaranja, osobito one duše koje ljudskim razmišljanjem objašnjavaju sve u svojim životima. Oni vjeruju samo u ono što mogu vidjeti ili dotaknuti. Te iste duše prihvaćaju laži onih za koje vjeruju da bi ih trebalo poštovati u društvu i narodu. Tako ih lako zavaraju ljudske laži i tako su slabi jer odbijaju Istinu svog Stvaranja.

Moja je zadaća pomoći vama svima. Ne da vam prijetim, već da vas privučem bliže Sebi, kako bih vas utješio.

Moje je Kraljevstvo vaš dom. Ne smijete biti pod pritiskom da morate odbaciti svoju obitelj kako biste sjedinili svoje srce s Mojim, nego Mi umjesto toga dovedite preko molitve svoju obitelj. Mnogi će vam nanositi bol kada budete naviještali Istinu Moje Riječi. Ali to je u redu. Ne izazivajte ih i ne pokušavajte ih prisiljavati protiv njihove volje. Odvest ću ih u Moje Svjetlo Zaštite kada budete molili Križarsku Molitvu (13) Molitvu za Moju Milost nepovredivosti.

Ispunjen sam ljubavlju prema vama. Oni koji vjeruju u Mene bit će silno utješeni Mojim Drugim Dolaskom. Vaše molitve mogu spasiti druge duše. Zbog toga vas sada pripremam. Da bih vas sve spasio, kako bi uživali u Novom Nebu i Novoj Zemlji.

Donosim nadu. Donosim Milosrđe. Donosim spasenje. Dovršavam posljednji Savez, posljednje doba, koje će označiti ispunjenje Volje Moga Oca.

Nikada Me se nemojte bojati, jer Ja sam vaša Obitelj, koja je združena Mojim Tijelom i Krvlju, Mojim čovještvom, kao i Mojim Božanstvom.

Budite mirni, Moji voljeni sljedbenici. Odmorite se na Mom Ramenu, jer Moja Ljubav i Milosrđe veći su nego što možete zamisliti. Ovo je vrijeme radosti, a ne tuge, jer dajem vam Dar Spasenja. Taj Dar je za vas i za one izgubljene. Za sve.

Vaš voljeni Isus