Dnevni arhivi: 22. prosinca 2012.

647. TIJEKOM MOJE VLADAVINE SOTONA ĆE BITI VEZAN I NEĆE VIŠE VARATI BOŽJU DJECU

647. TIJEKOM MOJE VLADAVINE SOTONA ĆE BITI VEZAN I NEĆE VIŠE VARATI BOŽJU DJECU

Srijeda, 19. prosinca 2012., 12:30h

Moja predraga kćeri, svijet mora znati da će Doba Mira biti vrhunac Moga Obećanja, kada ću vladati Novim Nebom i Novom Zemljom. To će biti duhovna vladavina, Moja Crkva, Novi Jeruzalem, bit će u miru, a Moja će se Riječ čuti u svim narodima.

Tijekom Moje Vladavine sotona će biti vezan i neće više varati Božju djecu. Ova vladavina neće biti simbolična, a Drvo Života će udahnuti Ljubav i Mir. Svi oni koji su blagoslovljeni da uživaju u Mom Novom Raju neće trpjeti smrt, čak ni kada sotona bude oslobođen, premda nakratko, na kraju ovog razdoblja.

Moje namjere su u skladu s Voljom Mog Oca, i nijedan čovjek nema pravo nijekati Volju Božju.

Ne varajte se, morate prihvatiti Riječ Božju sadržanu u Knjizi Mog Oca, jer ako to ne učinite, bit ćete prevareni što se tiče proročanstava danima čovjeku od početka vremena.

Slijedite samo Moj Put. Prihvatite Moja Obećanja. Ne sumnjajte u Mene, jer ćete Me uvrijediti. Možete Me prihvatiti kao svog Spasitelja i potpuno Mi vjerovati, ili nikako.

Moja Riječ je Istina. Kada svaka živa duša prihvati Istinu, ona će biti ključ za slobodu i Vrata Moga Novog Raja.

Vaš Isus

646. USKORO ĆE PLAMENOVI MOG MILOSRĐA POPUT VATRENIH JEZIKA SIĆI NA SVAKU DUŠU

646. USKORO ĆE PLAMENOVI MOG MILOSRĐA POPUT VATRENIH JEZIKA SIĆI NA SVAKU DUŠU

Utorak, 18. prosinca 2012., 19:30h

Moja predraga kćeri, vrijeme je da svi Moji sljedbenici shvate da se Moje Milosrđe mora prihvatiti bez straha.

Ne dolazim nanijeti zlo ili suditi Božjoj djeci tijekom Upozorenja. Samo ih dolazim pripremiti, otkrivajući im istinu u njihovim srcima.

Samo vjerujući u Moju Ljubav i Božanstvo možete osjetiti pravu radost i mir. Nećete moći prihvatiti Moj Dar, ako dozvolite da strah obuzme vaše srce. Radujte se, jer Ja vas sve volim.

Vrijeme slavljenja Mog Rođenja je važno, jer sve je manje naroda trpeljivo prema Mojem Imenu. Kada slavite Moje Rođenje, priznajete vlastito spasenje.

Dao sam vam Dar Slobode. Dijelite Istinu s drugima bez straha u srcima.

Kada dođe vrijeme da cijeli svijet svjedoči javnom događaju Mog Drugog Dolaska, žalit ćete što niste širili Moju Svetu Riječ izgubljenim dušama.

Molim vas da pripremite svoja srca i duše, kako bi se pročistili u iščekivanju Moga obećanja ponovnog dolaska.

Molite u ovo vrijeme. Provedite vrijeme s obitelji i bliskima. Pomozite onima uznemirenima u tijelu i duhu.

Uskoro će Plamenovi Moga Milosrđa poput vatrenih jezika sići na svaku dušu. Ne smijete stati zbog straha, ili biti zabrinuti. Sve što vas molim jest da budete cijelo vrijeme spremni.

Vaš Isus

645. DJEVICA MARIJA: SVI ONI KOJI PROMIČU POBAČAJ I ONI ODGOVORNI ZA NJEGOVO UVOĐENJE, SMRTNO SU SAGRIJEŠILI

645. DJEVICA MARIJA: SVI ONI KOJI PROMIČU POBAČAJ I ONI ODGOVORNI ZA NJEGOVO UVOĐENJE,  SMRTNO SU SAGRIJEŠILI

Utorak, 18. prosinca 2012., 18:45h

Moje drago dijete, najsvetije Stvaranje Mog voljenog Oca, život beba u utrobi, uskoro će biti uništeno milijune puta širom svijeta.

Zli je utjecao na vlasti u svim krajevima svijeta, kako bi osigurao da se pobačaj ne samo prihvati, već da se na njega gleda kao na dobru stvar.

Koliko se suza sada prolijeva na Nebu? Svi Anđeli i Sveti pognuli su glave u tuzi.

Mnogo Božje djece bit će uništeno dok započinje vrijeme Velike Nevolje.

Povećat će se ratovi, velike gladi, ubojstva i samoubojstva. Međutim, grijeh pobačaja izaziva Gnjev Mog Oca više od skoro svakog drugog grijeha.

Zemlje koje odobravaju pobačaj jako će patiti od Ruke Božje. Te zemlje će plakati kada se očituje njihova kazna. Svi oni odgovorni za uvođenje ovog zlog čina trebat će mnogo molitve.

Dijete Moje, važno je da svi mole Moj Presveti Ružarij svakog petka, do posljednjeg tjedna u siječnju 2013., kako bi se spriječio pobačaj.

Svako dijete ubijeno u utrobi postaje Anđeo u Kraljevstvu Mog Oca. Oni svaki dan mole za svaku majku koja je namjerno i bez oklijevanja odlučila okončati život djeteta u sebi. Njihove se molitve koriste kako bi se spasile duše njihovih majki.

Svi oni koji promiču pobačaj i oni odgovorni za njegovo uvođenje, smrtno su sagriješili.

Molite, molite, molite za ove grješnike, jer jako trebaju Božje Milosrđe.

Vaša voljena Majka

Majka Spasenja