Dnevni arhivi: 5. siječnja 2013.

662. DJEVICA MARIJA: NEĆE SVI PRIHVATITI SLOBODU. MNOGI ĆE STATI NA STRANU ZLOGA I ODBITI MOGA SINA

662. DJEVICA MARIJA: NEĆE SVI PRIHVATITI SLOBODU. MNOGI ĆE STATI NA STRANU ZLOGA I ODBITI MOGA SINA

Srijeda, 2. siječnja 2013., 06:29h

Dijete moje, mnogo toga će se sada razotkriti u svijetu i mnogi događaji su nužni kako bi se Božja djeca pročistila.

Važno je da su srca svih otvorena prema Istini, Svetoj Riječi Božjoj. Ako ne otvore svoja srca, neće moći prihvatiti Istinu koju je Moj Sin obećao čovječanstvu.

On će ponovno i uskoro doći, kako bi zadobio natrag Svoje Kraljevstvo na zemlji. Oteti će ga iz zlog stiska sotone. Svoj Božjoj djeci će biti ponuđena sloboda koju trebaju da postanu jedno s Mojim Sinom.

Neće svi prihvatiti slobodu. Mnogi će stati na stranu zloga i odbiti Moga Sina. Biti će toliko slabi da neće prihvatiti Njegovo Obećanje i nastaviti će slijediti svjetovne težnje.

Djeco, molim vas da budete plemeniti prema tim dušama. Ne samo da će odbiti Milosrđe Moga Sina, već će stalno napadati i ismijavati one hrabre duše koje će se dignuti da proglašavaju Božju Istinu.

Nastavite svakodnevno moliti djeco i predajte bilo koje strahove Mom Sinu. On vas voli i želi vas rasteretiti od takve tuge i boli. Dođite Meni, svojoj voljenoj Majci i Ja ću Ga zamoliti da vas ojača u vašoj vjernosti Njemu.

Vaša voljena Majka

Majka Spasenja

661. BOŽJI HRAM ĆE BITI OSKVRNUT DO NEPREPOZNATLJIVOSTI

661. BOŽJI HRAM ĆE BITI OSKVRNUT DO NEPREPOZNATLJIVOSTI

Utorak, 1. siječnja 2013., 19:20h

Moja predraga kćeri, nova zora se uzdigla i započele su promjene u pripremi za Moj Drugi Dolazak.

Sada će se razbuktati ratovi na Srednjem Istoku i mnogi će umrijeti od ruku zle grupe. Međutim, Ruka Mog Oca zaustavit će njih, zlu grupu. Svakoga od njih će oboriti, dok postaju veća opasnost za Božju djecu.

Moji Planovi se objelodanjuju i oni među vama koje sam odabrao da vode Ostatak Crkve brzo će izgraditi baze širom svijeta. Na ova mjesta ćete ići, da Me štujete u miru, kada vas vaše crkve ne budu primale na način na koji bi trebale.

Vaše crkve postat će samo mjesta zabave, gdje će biti organizirani poganski rituali i glazba u detaljno razrađenim svečanostima. Navodno će se u tim događajima slaviti Boga. Zapravo će obožavati grješna djela i proglašavati će ih da su u skladu s Mojim Učenjima.

Uskoro će se mnogi predstavljati, kao novi Božji sluge. Mnogi nikada nisu bili pripremljeni u kršćanskoj crkvi i stoga neće biti podobni da daju Svete Sakramente Božjoj djeci. Oni će biti uljezi. Oni će nalagati svima istinu onoga, za što će reći da su Božja učenja u današnjem svijetu. Njihove laži doprijet će do ušiju ljudi širom svijeta.

Mnogi će biti privučeni onime što će im se činiti kao svježi, novi pristup Mojim Učenjima i Božjoj Ljubavi. Sve će biti užasna laž. Mnogi će biti zavedeni kako bi prihvatili novu Jednu Svjetsku Religiju.

Dok lažna crkva raste i privlači mnoge slavne osobe, medije i političke vođe, rasti će i Ostatak Moje Crkve. Mnogi Moji posvećeni sluge bit će Mi nevjerni i pridružit će se Jednoj Svjetskoj Religiji, gdje će biti primljeni raširenih ruku.

Ovi uljezi uzrokovat će užasnu nevolju kršćanima posvuda, ako ne prihvate ovu novu, politički prihvaćenu kulturnu organizaciju, koja će sebe nazvati crkvom Božjom.

Dok će kršćani biti glavna meta mržnje, Kuća Izraelova također će biti tražena, a Židovi će morati ispaštati tuđe grijehe u ovom ratu za duše.

Ništa što budete gledali neće se činiti izvana drugačijim nego prije. Uskoro će biti viđena bogata i moćna zgrada u Rimu, koja će postati sastajalište. Sve religije će tu biti srdačno primane, dok ne budu prisiljene progutati laži koje će im predstaviti Novi Svjetski Poredak.

S vremenom će postati neprihvatljivo u javnosti održavati određene kršćanske prakse.

To će uključivati Sakramente Krštenja i Svete Pričesti. Smatrat će ih se neprihvatljivima u suvremenom i sekularnom svijetu i bit će vam nemoguće primiti ih. Sakrament Ženidbe bit će promijenjen i brak će biti moguć, ali u drugačijem obliku. Jedini način da primite Prave Sakramente u to vrijeme biti će kroz Ostatak Crkve.

Mojim posvećenim slugama, koji će trpjeti u Moje Ime dok se budu borili za zadržavanje Sakramenata i Svete Mise, kažem ovo. Po vašim Svetim Zavjetima imate dužnost prema Meni i nikada ne smijete biti u iskušenju da zastranite od Istine. Bit ćete pod pritiskom da napustite putove Gospodnje. Vaš glas postat će poput šapata dok neprijatelj pokušava zaglušiti Pravu Riječ Božju.

Okupite se. Ujedinite. Jer uskoro će Hram Božji biti oskvrnut do neprepoznatljivosti. Sve što trebate učiniti jest slijediti Mene, slušati svoje srce i savjest. Budite spremni cijelo vrijeme za nadolazeće teško putovanje. Trebat će vam sva vaša hrabrost, snaga i ustrajnost.

Znajte da ću vas Ja na kraju vašega putovanja čekati, kako bih vas prigrlio u Moje Svete Ruke i u sigurno utočište Moga Novog Raja.

Vaš Isus