Dnevni arhivi: 10. siječnja 2013.

666. DJEVICA MARIJA: VREMENA KOJA DOLAZE BIT ĆE IZAZOV ZA SVE KRŠĆANE

666. DJEVICA MARIJA: VREMENA KOJA DOLAZE BIT ĆE IZAZOV ZA SVE KRŠĆANE

Petak, 4. siječnja 2013., 12:30h

 

Moja draga djeco, morate moliti da se Kršćanske Crkve probude na Istinu ovih Poruka. Kroz moć svoje brojnosti nastaviti će čvrsto držati Učenja Moga Sina.

On, Moj dragi Sin želi vjernost svih Svojih sljedbenika. Morate moliti kako bi Mu Njegove Crkve, s odgovornošću svakodnevnog naviještanja Njegove Svete Riječi, ostale cijelo vrijeme vjerne.

Moram vas potaknuti da ne slušate nikakvo novo učenje koja će biti predstavljeno u Ime Moga Sina, Isusa Krista, a koja ne dolazi u Njegovo Sveto Ime.

Vremena koja dolaze bit će izazov za sve kršćane. Trebat ćete veliku ustrajnost, ako želite ostati odani Bogu.

Kada vas drugi kršćani izazivaju, tiraniziraju i proganjaju kako bi prihvatili nove zakone, za koje ćete u srcu znati kako nisu od Boga, morate moliti ovu Križarsku molitvu kako bi ostali odani svojoj vjeri.

 

Križarska molitva (91) Sačuvaj me odanog mojoj Vjeri

 

O Blagoslovljena Majko Spasenja, zaštiti me u trenutku potrebe, kada sam suočen sa zlom.

Pomogni mi da snažno i hrabro branim Božju Riječ, bez imalo straha u duši.

Moli da ostanem vjeran Kristovim Učenjima i da mogu potpuno predati sve moje strahove, moje brige i tugu. Pomogni mi da neustrašivo hodam naprijed ovim osamljenim putem, kako bih proglasio Istinu Svete Božje Riječi, čak i kada Božji neprijatelji čine ovu zadaću skoro nemogućom. O Blagoslovljena Majko, ja Te molim da Tvojim zagovorom Vjera svih kršćana cijelo vrijeme tijekom progona ostane jaka.  Amen.

 

Djeco, morate zapamtiti da kada vam je vaša Vjera stalno osporavana, vrijeđana i kada joj se rugaju Moj Sin pati s vama. Ova patnja i progon su poput Njegovog okrutnog suđenja, tijekom kojeg je optužen za krivovjerje jer je jednostavno govorio Istinu.

Kada se govori Istina, ona privlači polemiku, gnjev i ponekad nasilje. Znajte da će vam Moj Sin dati snagu koju ćete trebati kako bi izdržali ovo razdoblje Velike nevolje.

Slušajte Moj poziv, djeco. Založit ću se u vaše ime kako bi ostali jaki i Moj Sin će vas obasuti posebnim milostima kako bi izbjegli prisiljavanje na prihvaćanje bogohulnih zakona, koji će uzrokovati veliki razdor u Kršćanskim Crkvama, a posebno u Katoličkoj Crkvi.

Volim vas i pružam vam svoje molitve na svakom koraku vašeg putovanja putem Istine.

Vaša voljena Majka

Majka Spasenja