Dnevni arhivi: 14. siječnja 2013.

668. SAMO BOŽJOM MOĆU POSTOJITE. SAMO BOŽJOM LJUBAVLJU ĆETE ŽIVJETI VJEČNO.

668. SAMO BOŽJOM MOĆU POSTOJITE. SAMO BOŽJOM LJUBAVLJU ĆETE ŽIVJETI VJEČNO.

Ponedjeljak, 7. siječnja 2013., 22:15h

 

Moja predraga kćeri, možda se pitaš zašto ti se Moja komunikacija s tobom čini kao najprirodnija stvar na svijetu.

Ponekad se pitaš zašto se ne osjećaš svladana Mojom Prisutnošću. To dopuštam, kako bi uvidjela da je nemoguće stajati pred Mojom Prisutnošću, jer bi te onesvijestila Snaga Moga Svjetla. A ipak, dopuštam ti da vidiš malo od ovog Božjeg Svjetla kao poseban Dar. Zato što ćeš na taj način shvatiti koliko je moćno Moje Svjetlo, Moja Ljubav i Moj Duh.

Kada bi čovjek vidio samo djelić Moje Božje Prisutnosti, bio bi toliko nadvladan da ne bi mogao izdržati Svjetlo jer bi ga zaslijepilo.

To je razmak kojeg grijeh postavlja između čovjeka i njegovog Stvoritelja. Kada se Moje Svjetlo pokaže dušama, mogu ih samo prigrliti u Moje Kraljevstvo kada se pročiste. Samo oni od vas koji se ponize preda Mnom mogu biti obuhvaćeni Svjetlom Moga Milosrđa. Bez obzira koliko tvrdili da Me volite, morate se stalno otkupljivati preda Mnom, ako želite da vam bude dan ovaj Dar Moga Milosrđa.

Ovo kažem svakom grješniku. Ne prođe niti sat, a da nisi sagriješio mislima, riječima ili djelima. Ali kada mirno prihvatiš svoju slabost i pun si ljubavi za Mene i Ja mogu vidjeti tvoju tugu, odmah ću zaboraviti tvoju nepravednost.

Kada vas dođem prekriti Svojim Božjim Milosrđem, prije Moga Drugoga Dolaska, pružit ću vam potrebno pročišćenje, kako bi bili prigrljeni i odvedeni u sigurnost i zaštitu Moga Božjeg Svjetla. Na taj dan će Moje Svjetlo prekriti zemlju. Mnogi će, iako zaslijepljeni Svjetlom Moga Velikog Milosrđa, odmah prihvatiti Moju Ruku Spasenja.

Morate prihvatiti da je Božja Moć vječna, da bi bili prihvaćeni u Svjetlo Moga Milosrđa. Samo Božjom Moću postojite. Samo Božjom Ljubavlju ćete živjet vječno. Oni koji odbiju Svjetlo mogu pronaći samo tamu. Tama može značiti samo jednu stvar – da prihvaćate život vječne patnje koji vam zli nudi.

Dopustite Mome Svjetlu da vas obasja, ali najprije morate zaslužiti pravo da imate udio u ovom moćnom Svjetlu, koje vam nudi mjesto u Mom Kraljevstvu zauvijek.

Blagoslivljam vas. Pozivam vas. Dođite k Meni, bez straha, jer strpljivo čekam na vas. Kada bi samo došli k Meni, tada bi shvatili Istinu Moga Obećanja.

 

Vaš Isus