Dnevni arhivi: 20. siječnja 2013.

673. ODBACI PITANJA ILI ZAHTJEVE KOJI OD TEBE TRAŽE DA PROMIJENIŠ MOJE RIJEČI

673. ODBACI PITANJA ILI ZAHTJEVE KOJI OD TEBE TRAŽE DA PROMIJENIŠ MOJE RIJEČI

Nedjelja, 13. siječnja 2013., 12:10h

 

Moja predraga kćeri, nikada ne smiješ zaboraviti Tko je tvoj Gospodar. Kada te vuku u svim smjerovima i kada Moji učenici stavljaju ogromne terete na tvoja ramena, moraš se oduprijeti. Smjesti se u Moje Svete Ruke, ostani sama i zamoli Me da sve riješim.

Moraš odgovarati samo na Moj Glas. Bilo koji drugi glas, koji ti zapovijeda da činiš Moj Sveti Posao, prema njihovim načinima, njihovim tumačenjima, mora se odbaciti.

Mnogi koji slijede ovu Misiju moraju shvatiti da Moja Sveta Riječ ne može biti ispitivana, mijenjana ili prilagođavana kako bi odgovarala drugima. Moja Riječ je Sveta. Prihvatite u vjeri ono što Ja kažem i budite zadovoljni. Vrijeđate Me kada pokušavate naći skrivena značenja, senzaciju, ili kada tražite vračanje.

Naučite slušati Moj Glas. Neka dodirne vašu dušu i budite zahvalni što vam dajem ovaj Dar Mojih povjerljivih Učenja i želja. To činim iz samilosti prema vama i zato jer vas volim. Pitati i zahtijevati da vam dam odgovore koje želite čuti uvrjedljivo Mi je.

Kćeri Moja, molim te odbaci pitanja ili zahtjeve koji od tebe traže da promijeniš Moje Riječi ili značenje onoga što ti govorim. Kao što sam ti ranije rekao, nemaš ovlasti to učiniti. Čak i kada te zastranjene duše zatrpavaju teškim pitanjima, na koja nemaš odgovor, šuti.

Vi koji Me nastavljate iskušavati i zateći u pogrješci, osporavajući i kritizirajući Moju Svetu Riječ, znajte da ste samo jadni, slabi grješnici. Nije to što postavljate pitanja za dobro vaše duše ono što Mi se ne sviđa. Već vaše odbijanje da prihvatite da bih Ja, Isus Krist, ikada mogao obraćati se svijetu kao što to sada činim.

Ako uzmete Moju Riječ i izvrnete ju kako bi odgovarala vašem načinu, postat će beznačajna. Ako je zatim razdvojite, kako bi prkosili ovoj Mojoj Svetoj Misiji da spasim ovaj posljednji naraštaj, bit ćete odbačeni u stranu.

Moj Plan je sada moćan dok brzo vodim čovječanstvo naprijed duž Puta Istine. Oni koji zablude i zalutaju bit će ostavljeni. Malo je vremena ostalo da se svatko od vas spasi. Zašto ga uzalud trošite? Svaka minuta je dragocjena.

Dopustite Mi priliku da vas vodim, da vas učim i da vas spasim. Da bih vam Ja pomogao, potrebna je vaša poslušnost Meni, vašem Isusu. Možete Me slušati samo onda, kada Mi predate svoju volju. Kada to učinite, zbunjenost više neće biti prisutna u vašoj duši.

 

Vaš Isus