Dnevni arhivi: 21. siječnja 2013.

674. UNATOČ MOM BOŽANSTVU, MUKA MI JE I ZGROŽEN SAM GRIJESIMA ČOVJEKA

674. UNATOČ MOM BOŽANSTVU, MUKA MI JE I ZGROŽEN SAM GRIJESIMA ČOVJEKA

Ponedjeljak, 14. siječnja 2013., 18:12h

 

Moja predraga kćeri, malo je vremena za pripremu za Upozorenje. Ovo je vrijeme kada morate odbaciti sve osim Moje Svete Riječi, bez obzira koliko je težak progon.

Dok pripreme počinju, neka vas nitko ne zaustavi, Moje voljene sljedbenike, dok pripremate vaše duše i molite za one koji će tijekom Upozorenja umrijeti u smrtnom grijehu.

Vi, Moji sljedbenici i Moji posvećeni sluge, ćete sada izdržati bol koju Ja osjećam dok gledam na bijedne grješnike. Unatoč Mom Božanstvu, muka Mi je i zgrožen sam grijesima čovjeka, dok se izvode pred Mojim Očima.

Bahatost, drskost i oholost koju ovi grješnici pokazuju točno oponašaju osobine sotone i njegovih demona. Ti isti zlodusi proždrli su duše Božje djece, tako da se više ne čine kao djeca koja su nekoć bila, kada su udahnuli svoj prvi dah.

Tako su ispunjeni ohološću i uvjereni u vlastitu nepobjedivost, da više nisu sposobni dopustiti Božjemu Duhu da dotakne njihove duše. Zato trebaju vaše molitve.

Blagoslivljam vas Milošću da spasite te duše i Meni za Volju, morate Mi pomoći da im pomognem.

Nezadovoljan u zasićivanju vlastitih požuda da nahrani tjelesne želje, čovjek onda osjeća da se mora miješati u Moje Stvaranje. Čini korake gdje pokušava ne samo oponašati Moć Božju, kada se radi o Stvaranju ljudskog života i njegovom oduzimanju, nego misli da ima moć zamijeniti Postojanje Boga. On sada vjeruje u vlastitu božanstvenost, što nije ništa drugo nego laž koju je sotona, kojem je založio vjernost, stavio u njegovu dušu.

Ovi koraci koje čovjek sada čini idu izvan granica koje dopušta Bog. Sada kada će Božje Crkve biti opkoljene duhom zla, od neprijatelja i uljeza, kazna će konačno sići na zemlju.

Svjedočit će se Moći Moga Oca i Njegova će kazna biti žestoka. Zaprepastiti će čak i najoholijeg grješnika, koji neće sumnjati u to čija se Ruka spustila na zemlju. Moj će Otac to učiniti kako bi oslobodio zemlju od zloće, u isto vrijeme omogućujući rast Svoje vojske odanih sljedbenika koja će pomoći u spasenju duša.

Grijeh je pokvario zemlju kojom hodate, a to se može vidjeti u bolesti, zagađenju i korupciji u vašim vladama. Mrlja grijeha prekriva svijet, tako da je postala odvratna i zla stvar u Očima Moga Oca. On, koji je stvorio svijet kao mjesto gdje će se brinuti za Svoju obitelj, slomljenog je srca.

Moj Otac je također gnjevan i vaga pravde se nagnula. Njegova kazna se ne može zaustaviti tamo gdje je postala nužna.

Pomognite svojoj braći i sestrama, osobito onima koji su stvorili zakone koji se sukobljavaju s onima koje je stvorio Svevišnji Bog. To morate učiniti moleći Križarske molitve. Budite jaki. Budite hrabri. Imajte nade i ne bojte se ničega, ako Me volite.

 

Vaš Isus