Dnevni arhivi: 22. siječnja 2013.

675. MOLIM VAS UZMITE OVAJ NOVI DAR OZDRAVLJENJA KOJEGA VAM SADA POKLANJAM

675. MOLIM VAS UZMITE OVAJ NOVI DAR OZDRAVLJENJA KOJEGA VAM SADA POKLANJAM

Utorak, 15. siječnja 2013., 22:50h

Moja predraga kćeri, dok ova Misija nastavlja rasti i širi se po cijelom svijetu, biti će blagoslovljena sa novim čudima, koja će se dati onima koji strašno pate. Baš kao kada sam prvi put došao, Moje će se Milosrđe proširiti na one duše koje trebaju Moju Pomoć.

Bit će onih u koje će prodrijeti nedostatak vjere i koje će zadesiti strašna fizička patnja. Olakšat ću patnju onima koji dođu k Meni. To ću učiniti kako bih zapalio vjeru njihovih duša, ali biti će to kroz Moć Duha Svetoga, preko koje oni jedino mogu biti izliječeni.

Predajte Mi svoje patnje. Predajte Mi svoje brige. Predajte Mi svoju bol. Dođite k Meni preko svojih molitvi i Ja ću slušati. Želim vas sve uzeti u Svoje Svete Ruke i zaštititi vas.

Molim vas uzmite ovaj novi Dar Ozdravljenja kojega vam sada poklanjam. On je u obliku Križarske molitve i izliječit će vas u duhu, tijelu i duši.Kroz ovu molitvu, Ja ostavljam u baštinu dragocjeni Dar Ozdravljenja. Moleći ju, znat ćete da će ova molba za pomoć spustiti velike darove sa Neba nad vas i one koje uključite u ovu molitvu. Kao takva, ona dolazi s posebnom zaštitom za obnovu onih izgubljenih, koji su nesigurni u svoju vjeru, ili osjećaju klonulost. Mogu patiti od sumnji. Mogu patiti od fizičkih bolesti, koje uništavaju njihovu sposobnost da Mi dopuste da im donesem mir, ljubav i utjehu.

Kako bi primili ovaj blagoslov za ozdravljenje, molim vas da molite ovu Križarsku molitvu.

Križarska molitva (94) Za izlječenje duha, tijela i duše

O dragi Isuse, polažem se pred Tebe, iscrpljen, bolestan, u boli i žudeći da čujem Tvoj Glas. Neka me dotakne Tvoja Božja Prisutnost, kako bih bio preplavljen Tvojim Božjim Svjetlom kroz moj duh, tijelo i dušu. Ufam se u Tvoje Milosrđe. Potpuno predajem svoju bol i patnju Tebi i molim Te da mi daš milost da Ti vjerujem, kako bi me mogao izliječiti od ove boli i tame, da ponovno postanem potpun i da mogu slijediti Put Istine i dopustiti Tebi da me vodiš prema životu u Novom Raju. Amen.

Najprije se morate brinuti zbog svoje vjere. Zatim, kroz milost Moga Milosrđa, Ja ću odgovoriti na vaš zahtjev za izlječenjem, u skladu sa Mojom Svetom Voljom.

Vaš ljubljeni Isus