Dnevni arhivi: 24. siječnja 2013.

677. UKINUĆE SVIH ZNAKOVA MOGA SINA ZNAČITI ĆE POČETAK KRAJA

677. UKINUĆE SVIH ZNAKOVA MOGA SINA ZNAČITI ĆE POČETAK KRAJA

Petak, 18. siječnja 2013., 19:30h

Djeco moja, plima se okrenula, dok se grijeh nastavlja posvuda širiti. Dok grijeh postaje prihvatljiv u srcima ljudi, zemlja će jecati od boli pod težinom tame.

Svjetski Rat je priređen i uskoro će otkriti ružnoću koja leži u srcima svjetskih vođa koji su ujedinjeni, kao da su povezani pupčanom vrpcom. Jedan hrani drugog, ali uskoro nijedan od njih neće ostati vođa u svojoj zemlji, jer će odgovarati samo jednom gospodaru, Antikristu.

Mnogima će se možda svijet činiti istim, ali neće biti. Zbog zla, kojeg su donijeli utjelovljeni demoni koji lutaju hodnicima moći, cijelo će čovječanstvo patiti. Moć, kojom ovi robovi drže zle vođe, značiti će da će nestati građanska prava. Znakovi se već mogu vidjeti. Uskoro će se sva prava ukinuti i morat ćete vjerovati Mome Sinu i predati Mu se, kako bi se mogli suočiti s nepravdama kojima ćete morati svjedočiti.

Ukinuće svih znakova Moga Sina značiti će početak kraja. Jednom kada se to dogodi, znat ćete da se bliži vrijeme Drugog Dolaska.

Morate biti u molitvi, djeco i nastaviti moliti Križarske molitve, jer one su vrlo moćne i pomoći će ublažiti patnju koju planira zla grupa.

Zemlja će se sada tresti tamo gdje su sjedišta ovih vođa koji su pod demonskim utjecajem. Ruka Boga Svevišnjeg udariti će zemlju, ali mnogi koji vode grješne živote mogu biti spašeni pomoću vaših molitvi.

Utjecaj zloga sada se osjeća među Crkvama i onima koji proglašavaju Svetu Riječ Božju. Oni su glavna meta zloga, a Antikrist neće popustiti u svojoj težnji da uništi sve Kršćanske Crkve.

Molite, molite, molite da vojska Kristova ostane spokojna i u miru. Kada budete potpuno vjerovali u Moga Sina, kroz predavanje svoje slobodne volje, postati ćete snažni. Onda ćete biti u mogućnosti oduprijeti se ovim kušnjama.

Vaša voljena Majka

Majka Spasenja