Mjesečni arhivi: veljača 2013.

708. OVO JE POSLJEDNJA BITKA. MOJ NAMJESNIK JE PAO. MOJA CRKVA ĆE PASTI, ALI USKORO ĆE SE PONOVNO UZDIĆI.

708. OVO JE POSLJEDNJA BITKA. MOJ NAMJESNIK JE PAO. MOJA CRKVA ĆE PASTI, ALI USKORO ĆE SE PONOVNO UZDIĆI.

Četvrtak, 14. veljače 2013., 18:00h

Moja predraga kćeri, bitka između Kraljevstva Moga Oca i carstva sotoninog je konačno ušla u posljednju fazu.

Kako zli zavarava Božju djecu, uključujući one koji slijede Istinu Mojih Učenja. Ništa nije kako se čini. Moć masonerije se povećala i oni kaljaju ne samo politički svijet, već i Kuću Božju, Moje Tijelo na zemlji.

Katolička je Crkva prezrena više nego bilo koja druga Crkva na zemlji koja proglašava Moju Svetu Riječ. To je zato jer ju Ja vodim i jer se pridržava Mojih Uputa, koje su dane čovječanstvu otkada sam proglasio da će Moj Apostol Petar ustanoviti Moju Crkvu na zemlji.

Moja Crkva na zemlji je bila žarište zloga, koji je stoljećima dijelio Moju Crkvu i mučio sve one koji uživaju Moje Presvete Sakramente.

Zli nijednom nije popustio u svom planu o progonu Moje Crkve. Lukav, lažljiv, ohol, hvalisav i uobražen, on, prevarant, vjeruje da je njegova snaga svemoguća. On uvijek cilja one kojima je ukazana odgovornost da vode Božju djecu prema Vječnom Životu.

Moja Katolička Crkva je neko vrijeme strašno patila od sotonine ruke. Nijednom ju se nije ostavilo da vrši svoju svetu dužnost prema Meni u miru. Zatim, da bi osigurao da on, zli, može uzrokovati još više štete, potkopao je te Moje posvećene sluge poslavši svoje vlastite sluge da se izmiješaju među njima. Tada je grozota zla ušla u Moju Crkvu.

Ja sam, Isus Krist, bio optužen i stavljen na optuženičku klupu, kada su grijeh počinili oni određeni za odgoj duša. Najveća laž od svih je bila kada je zli uvjerio čovjeka da sam Ja, Isus, Glava Crkve na zemlji, izdao čovječanstvo. Čovječanstvo je rođeno s grijehom. Čovjek će griješiti do Moga Drugog Dolaska. Odbaciti Mene kao Spasitelja Svijeta, zbog grijeha čovjeka, uključujući one čija je odgovornost bila za duše koje su zalutale, bit će vaša propast.

Umjesto Istine, dopustit ćete lažima zvijeri da iskvare vaša srca. Sada ste pod nadzorom zla u Mojoj Crkvi i mnogi će pasti kao žrtva laži, koje će vam sada biti prikazane kao Istina.

Istina Mojih Učenja uskoro će biti proglašena nebitnom i neistinitom. Gnjev Moga Oca zbog ove česte pojave u Mojoj Crkvi na zemlji će se uskoro osjetiti među njegovim slugama, u Mojoj Crkvi u Rimu. Ovo je posljednja bitka. Moj Namjesnik je pao. Moja Crkva će pasti, ali uskoro će se ponovno uzdići.

Vaš Isus

707. DJEVICA MARIJA: OHOLOST I PONOS ČOVJEČANSTVA SU UVREDLJIVI PRISUTNOSTI BOŽJOJ

707. DJEVICA MARIJA: OHOLOST I PONOS ČOVJEČANSTVA SU UVREDLJIVI PRISUTNOSTI BOŽJOJ

Srijeda, 13. veljače 2013., 20:10h

Moj Sveti Plašt prekriva sve vas koji pozovete Mene, svoju Nebesku Majku, tijekom ovih vremena Kazne. Dok se povećava Gnjev Moga Vječnog Oca, vi, Moja draga djeco, morate snažno moliti da ublažite patnju koja će zemljom bujati poput poplave.

Morate biti usredotočeni na ono što vam Moj Sin govori i ostati ujedinjeni u molitvi, kako bi grijeh mogao biti oprošten. Hedonistički oblak, koji visi nad zapadnim dijelom svijeta, koji izbjegava Moga Sina, svaki dan se pojačava.

Oholost i ponos čovječanstva su uvredljivi Prisutnosti Božjoj. Njihove prazne duše su poput praznih posuda i ispunjene su bezvrijednim bogatstvima, koja je stvorila ljudska ruka. U svojim pohlepnim srcima nemaju mjesta za Pravu Ljubav, Ljubav Božju. Bez Ljubavi Božje su nesposobni ikoga voljeti, osim samih sebe. To znači da čovječanstvo pati, više nego što bi trebalo, jer ljubav nije raspodijeljena.

Ako vam je stalo samo do sebe, ne možete dati utjehu ili olakšati patnju onih koji se pouzdaju u druge.

Trgnite se, djeco. Samo otvaranjem svojih srca prema Istini moći će te zadobiti Milosrđe Moga ljubljenoga Sina.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

 

706. MASONERIJA JE PRODRLA U MOJU CRKVU NA ZEMLJI I USKORO ĆE RASKOL, KAO ŠTO JE NAVIJEŠTENO, STVORITI PODJELU I ZABRINUTOST MEĐU MOJIM VJERNIM SLUGAMA

706. MASONERIJA JE PRODRLA U MOJU CRKVU NA ZEMLJI I USKORO ĆE RASKOL, KAO ŠTO JE NAVIJEŠTENO, STVORITI PODJELU I ZABRINUTOST MEĐU MOJIM VJERNIM SLUGAMA

Srijeda, 13. veljače 2013., 11:20h

Moja predraga kćeri, gnjev je na Nebu u ovo vrijeme, dok se Kruna od Trnja spušta da bi smrskala Moje Tijelo, Katoličku Crkvu, na zemlji. Ovo proročanstvo, koje ti je potanko dano u posljednje dvije godine, dogodit će se. Sada, kako se uskoro Moja druga Otkrivenja budu ostvarivala, vrlo malo Mojih posvećenih slugu će moći zanemariti Moje Molbe ljudskom rodu u ovom bezbožnom satu vašeg vremena.

Oni, zla skupina je započela svoje djelovanje za oslobođenje zemlje od Istine Mojih Učenja. Moj Sveti Namjesnik je bio prisiljen na ovaj čin i jako će patiti zbog toga. Masonerija je prodrla u Moju Crkvu na zemlji i uskoro će raskol kako je naviješteno, stvoriti podjelu i zabrinutost među Mojim vjernim slugama.

Mnogi nemaju predodžbu u pogledu prijevare s kojom se susreću. Niti znaju da je temelj Moje Crkve, Katoličke Crkve, zdrobljen do praha. Na njezinom mjestu će se uzdići grozota, a Ja ću posredovati i poslati znakove kako bih upozorio svaku dušu na važnost molitve, kako bi razlikovali Istinu od izmišljotine.

Neće propast Katoličke Crkve, koja će uskoro postati očita, podijeliti svijet. Već njihovo sudjelovanje u stvaranju Nove Svjetske Crkve, jedne svjetske religije, koja će uvesti poganstvo i idolopoklonstvo.

Lažni prorok se dobro pripremio i njegovo vrijeme dolazi. U suradnji s Antikristom, oborit će svijet na koljena.

Nalažem svim Svojim Učenicima, Mojim kršćanskim sljedbenicima, posvuda, da ostanu mirni. Molite za mir i dopustite Meni, vašem Isusu, da vas vodim u ovo vrijeme.

Pozivam sve Svoje kardinale, Svoje biskupe i Svoje posvećene sluge, da ujedine svoja stada i ostanu odani Mojim Učenjima. Obratite posebnu pažnju na ono što će se od vas tražiti da propovijedate, jer to će se promijeniti. Vaše propovijedi će biti osmišljene i napisane za ovaj svijet i neće odražavati stvarnost.

U pokušaju da se vidi kako se osuvremenjuje Katolička Crkva, ovo će vam biti prikazano – promicanje obuhvaćanja svih kongregacija – sve religije umotane kao jedna, takozvana Kršćanska Ujedinjena Crkva. Svi izvanjski znakovi možda će se na prvi pogled činiti istima, ali to je ono što vam je namijenjeno da vidite. Polagano, više nećete moći prepoznati Moje Sveto Pismo, dok će nove riječi, izrazi i novi oblici predstavljanja Sakramenata  biti stavljeni pred vas.

Doći će do uzbune među onim istinskim, odanim, konzervativnim svećenicima, uznemirenim zbog novog suvremenog oblika koji će Crkva prihvatiti kada ponovno pokrenu novu vrstu suvremene, alternativne Crkve.

Kroz mrežu masonerije, koja je prodrla u svaki kutak Katoličke Crkve, vlasti i sredstava priopćavanja, ova će vam grozota biti prikazana kao velika novost.

To je početak kraja. Moja Prisutnost će promišljeno biti istjerana zbog novih obreda Mise.

Sve svečanosti i obredi će prikriti prazno Svetohranište, jer Moju Božju Prisutnost neće više dozvoliti Moj Otac.

Morate ostati ujedinjeni i ako ste Katolici nastaviti prisustvovati svakodnevnim Misama i Svetoj Pričesti. Svi Kršćani moraju znati da će i oni biti namamljeni u Novu Svjetsku Religiju koju su skovali narodi koji su u savezu s izdajnicima Moje Katoličke Crkve. Oni žele stvoriti sekularno, humanističko naličje – naličje koja prikriva zlo koje će vješto promicati.

Bitka je počela, ali vi, Moji ljubljeni sljedbenici, jači ste nego što mislite. Ja sam uvijek ovdje. Dobro sam vas pripremio. Kako bi preživjeli, morate moliti ovu Križarsku molitvu

Križarska molitva ( 100 ) Za opstanak Kršćanstva

O dragi Isuse, molimo Te za sposobnosti preživljavanja kušnji s kojima se sada suočavamo, dok posljednji Pravi Papa završava svoju Misiju za Tebe. Pomogni nam da izdržimo strašno zlostavljanje s kojim se sada moramo suočiti zbog propasti Crkve koju smo nekoć poznavali. Nikada nemoj dopustiti da zastranimo od Istine Tvoje Božje Riječi. Pomogni nam da šutimo kada napadi budu svaljeni na naša ramena, u napasti da okrenemo leđa Tebi i Sakramentima koje si dao svijetu. Prekrij Svoju Vojsku moćnom Ljubavlju koju trebamo kao štit da nas zaštiti od lažnog proroka i Antikrista. Pomogni Svojoj Crkvi na zemlji da se širi i umnoži, da tako može biti uz Istinu i pomoći Tebi da vodiš našu braću i sestre Putem Istine kako bi se dostojno pripremili za Tvoj Drugi Dolazak. Amen.

Nemojte se uzrujavati, Moji sljedbenici. Sve je u Mojim Svetim Rukama. Budite strpljivi. Ne opravdavajte bilo koje svoje djelo u Moje Ime, jer kada to činite, branite Moju Riječ, a sve što trebate činiti je proglašavati Moju Riječ.

Vaš Isus

705. OVAJ ŽIVOT ĆE U TREPTAJU OKA PRIJEĆI U NOVI ŽIVOT, U NOVI OBNOVLJENI RAJ

705. OVAJ ŽIVOT ĆE U TREPTAJU OKA PRIJEĆI U NOVI ŽIVOT, U NOVI OBNOVLJENI RAJ

Utorak, 12. veljače 2013., 14:19h

Moja predraga kćeri, toliko mnogo ljudi u svijetu je nesvjesno svoje duhovnosti. Tako su uhvaćeni u stvari, koje se odnose na njihove svakodnevne živote, njihove poslove, njihove uloge kao roditelja, njihove borbe da prođu ispite i da se obrazuju, tako da ne misle o svojem budućem životu nakon zemaljskog života.

Jedino je ispravno da učine ono najbolje što mogu, u pitanjima odgovornosti, da se nahrane i obuku, ali kada zanemaruju svoje duhovno blagostanje, odriču se najvećih darova, koji ih čekaju.

Mnogi zaboravljaju da Moj Otac može uzeti život u bilo koje vrijeme. Ako duše nisu pripremljene, trpjet će kajanje i možda ne uđu u Raj u trenutku kada prijeđu iz ovog života u slijedeći.

Teško je onima koji su jako zaposleni u životu razmišljati o tome što se događa kada ovo vrijeme, koje im je odobrio Moj Otac, okonča. Jer mnogi shvaćaju smrt kao zastrašujuću i kao nešto o čemu ne žele razmišljati. I stoga, odbacuju Mene, svoga Isusa, svoj put prema Kraljevstvu Moga Oca. Ja, Isus Krist, sam jedini put u uživanje u Vječnom Životu, životu koji je vama nepoznat.

Želim vam reći da postoji predivan život za svu Božju djecu, koji ih čeka. Ovaj život je važan, jer  način na koji živite svoj život, koji vam je dan na zemlji, odredit će vašu budućnost.

Nikada ne smijete razmišljati o smrti kao o kraju. Umjesto toga, mislite na nju kao na početak novog i predivnog života.Vrijeme koje provedete na zemlji je kušnja. To je ispit i na mnogo načina progon. Rođeni grješnici, također ćete umrijeti kao grješnici. Ali, oni grješnici koji se međusobno ljube, koji se ponašaju prema drugima s ljubavlju i poštovanjem i koji žive svoje živote na Moju Sliku, imaju se mnogo čemu veseliti.

Zbog Moje velike Samilosti prema svoj Božjoj djeci, činim velike iznimke za duše koje lutaju, za izgubljene i zbunjene. Težim za dušama koje ne žele imati ništa sa Mnom i potičem njihova srca, kako bi osjećali samilost prema drugima.

Mnogi ne shvaćaju kako djelujem, unutar njihovih srca, Ja to činim kako bi ih privukao prema Sebi. Za svaku dušu koja Me pozove, čak i ako nije sigurna u Moje Postojanje, dolazim trčeći. Odgovaram trenutačno i slušam sve nakane. Ja sam Bog Pun Ljubavi. Gnjev Me ne pokreće lako. Ja Sam Strpljiv. Ja sam pun očekivanja. Ja sam Odan. Ja sam uvijek Milosrdan. Ja čekam da sve duše prepoznaju Moj Poziv, jer uskoro, imat će malo sumnje o tome Čiji Glas ih poziva da osjete Božju Ljubav.

Ovaj će život u treptaju oka prijeći u novi život, novi obnovljeni Raj. Dok ovo vrijeme na zemlji može biti puno kušnji, pritisaka, stresa, uspona i padova, ne može se usporediti sa Mirom i Slavom Života koji čeka sve one koji Me ljube.

Vaš Isus

704. MNOGI VJERUJU DA JE PAKAO TEK MJESTO IZ NARODNIH PRIČA

704. MNOGI VJERUJU DA JE PAKAO TEK MJESTO IZ NARODNIH PRIČA

Ponedjeljak, 11. veljače 2013., 12:30h

Moja predraga kćeri, želja Moga Srca je spasiti od muke pakla sve one duše, koje čine užasan grijeh.

Za svaki počinjeni smrtni grijeh, bol vatre rastrgat će dušu kao da je od tijela. Krici bola i užasa takvih duša, dok ih se odvlači u dubine pakla, slamaju Moje Presveto Srce.

Moje Srce je ranjeno i užasna je bol koju osjećam zbog tih jadnih duša. Mnogi ljudi koji žive na zemlji u ovo vrijeme su u strašnoj opasnosti. I to zbog toga što mnogi vjeruju da je smrtni grijeh samo manja pogrješka i tako ga opravdavaju. I zatim nastavljaju putem samouništenja. Ako ne uvide kakve teške grješke čine trpjet će prokletstvo gdje će zauvijek gorjeti u agoniji.

Tako malo ljudi vjeruje u postojanje pakla. Mnogi vjeruju da je pakao tek mjesto iz narodnih priča. Mnogi ne vjeruju da bi Bog dopustio da takvo mjesto postoji i da su svi grijesi, bez obzira koliko loši, oprošteni. Za to krivim grješke koje su počinili oni posvećeni sluge koji su desetljećima podlijegali pritiscima sekularnog svijeta. Ova obmana značila je gubitak milijardi i milijardi duša. I dok je prekasno za te duše, postoji ipak vremena za one koji su danas obilježeni mrljom smrtnog grijeha da budu spašeni.

Morate moliti da ti ljudi mogu biti zaštićeni od zlog zavođenja sotone, koji se raduje zbog sudbine koja ih čeka. Moje Svjetlo može i bit će izliveno na njih kada otvore oči istini grijeha. Iako Me muče svojom bezbožnošću, nema nijednog među njima koji ne osjeća nelagodu ili očaj, zbog svojih grijeha. Dok mnogi znaju uzrok takvog nemira, neće ništa učiniti u svezi toga, dok nastavljaju odobravati i opravdavati svoje grijehe. Neki to čine jer su okruženi tamom laži, koja je ugrađena u njihovu kulturu. Takve laži promiču prihvaćanje grijeha.

Pomognite Mi da ih spasim ovom Litanijskom Molitvom:

Isus Čovječanstvu Litanijska Molitva ( 5 ) Za Spasenje onih u smrtnom grijehu

Isuse, spasi sve grješnike od paklenog ognja.

Oprosti pocrnjelim dušama.

Pomogni im da Te vide.

Podigni ih iz tame.

Otvori njihove oči.

Otvori njihova srca.

Pokaži im Istinu.

Spasi ih.

Pomogni im da slušaju.

Oslobodi ih oholosti, požude i zavisti.

Zaštiti ih od zla.

Čuj njihove molbe za pomoć.

Posegni za njihovim rukama.

Povuci ih prema Sebi.

Spasi ih od sotonine obmane. Amen.

Pomognite im, Moji sljedbenici, svakodnevno Me moleći da im oprostim zbog strašnih uvreda koje bacaju na Mene.

Vaš Isus

703. MOJA ĆE SE RIJEČ PROŠIRITI AUSTRALIJOM I NOVIM ZELANDOM

703. MOJA ĆE SE RIJEČ PROŠIRITI AUSTRALIJOM I NOVIM ZELANDOM

Nedjelja, 10. veljače 2013., 02:18h

Moji ljubljeni učenici, kako donosite suze olakšanja Mojim Svetim Očima.

Vaši predivni narodi, puni bogatih obilnih prirodnih resursa, bez duše su. Narodi Australije i Novog Zelanda s jedne su strane bogati zbog Dara koji vam je Moj Otac ostavio u nasljedstvo, a s druge strane su neplodni.

Pozivam sada vaše narode da Mi pomognu zapaliti svoju vjeru i širiti Moju Svetu Riječ, kako bi prehranila duše sve Božje djece u vašim zemljama.

Moja Riječ će se proširiti Australijom preko ove Moje posljednje Misije za spas duša na zemlji.

Tebi, kćeri Moja, bit će dan Dar Duha Svetoga kako bi Mi dovela duše za kojima žudim.

Vi Moji sljedbenici imate težak teret za ponijeti, jer Riječ Božja je nepoznata milijunima u vašem narodu. Vrlo malo crkava, unutar Kršćanske zajednice, je korišteno na način na koji bi trebale biti. One su prazne ljuske i Ja sam nezadovoljan zbog slabe vjere, koja postoji među vama. Imate mnogo toga za naučiti i mnogo toga za dobiti, kada Me slijedite – svojom vlastitom slobodnom voljom – na Putu Istine.

Moj Plan da pripremim vaše duše i da zatražim vašu pomoć kako bih spasio one duše, koje ne vjeruju u Boga, velik je. Moja Misija je pozvati ateiste i prekriti ih Svojim Duhom Svetim, kako bi se Moj Glas brzo čuo. Evo posebne Križarske Molitve, za spasenje Australije i Novog Zelanda.

Križarska Molitva (99) Za Spasenje Australije i Novog Zelanda

Bože Svemogući Oče, u Ime Tvoga ljubljenog Sina, Isusa Krista, Smiluj se svoj Svojoj djeci u Australiji i Novom Zelandu. Oprosti nam naše odbacivanje Tvoje Svete Riječi. Oprosti nam grijeh ravnodušnosti. Oslobodi nas naše poganske kulture i prekrij nas Milostima koje trebamo kako bi potakli nadu, vjeru i milosrđe među našom braćom i sestrama. Usrdno Te molimo za Dar Razlikovanja i molimo Te da nam svima dodijeliš blagoslove koje trebamo kako bi osigurali da se može čuti samo Istina Tvoje Svete Riječi i da svim dušama budu dodijeljeni ključevi Vječnog Života. Amen.

Vrlo uskoro će Moj Duh Sveti prožeti vaše duše i vi ćete stupati dalje mirnog pouzdanja, dok proglašavate Istinu svima onima s kojima dođete u doticaj.

Budite zahvalni za ovaj blagoslov, kojim sada prekrivam vaše narode. Ljubim vas i vjerujem da ćete odgovoriti na Moj Poziv.

Vaš Isus

702. NIKADA NE ZABORAVI DA SI TI PISAC. JA SAM AUTOR

702. NIKADA NE ZABORAVI DA SI TI PISAC. JA SAM AUTOR

Subota, 9. veljače 2013., 15:50h

Moja predraga kćeri, dok se Moje Poruke brzo šire, ti si u ovom trenutku, žrtva divljeg napada sotone i njegove vojske demona. Oni plešu svuda oko tebe, kako bi ti odvratili pažnju, ozlijedili te i mučili – sve s jednim ciljem. A to je da prestaneš s ovom Zadaćom.

Ovo govorim kako bih te upozorio da, što se više Moja Sveta Riječ čuje i što gladniji čovjek postaje da se okoristi od Moje Milosti, još više nevolja ćeš morati podnijeti. Svatko tko je uključen u ovu Misiju sada će osjetiti učinke takvih napada. Tako ćete znati da dolaze od zloga.

Mučit će te sa iskušenjem da smanjiš količinu vremena kojega posvećuješ Meni u svojim molitvama. Svake sekunde ćeš biti prekidana, dok pokušavaš završiti zadaće koje se od tebe zahtijevaju kako bi izvršila Moju Svetu Volju.

Izazivana u svakom trenutku od drugih, koji pokušavaju spriječiti objavljivanje Mojih Knjiga, postat ćeš frustrirana i nesposobna da poduzmeš slijedeći korak naprijed. Onda, poput snažnog udarca u trbuh – pravi znak sotonskog napada – iznevjerit će te svi oni koji čine važne karike u ovoj zadaći. I baš kada misliš kako je ova Misija nemoguća, Ja ću otvoriti vrata, zatim još jedna i nastaviti ću podizati sve prepreke, dok se Moje Želje ne počnu slijediti.

Ovo je prekretnica u Mom Božjem Planu Spasenja. Od ovoga dana nadalje, Moja će Riječ postati glasnija, a rijetki će je moći zanemarivati. Zatim će svi narodi, na svim jezicima, okusiti Istinu. Neki će progutati Riječ Božju. Drugi će je ispljunuti, a zatim će biti onih koje će se ugušiti od nje – tako su tvrda postala njihova srca.

Svaki put kada osjećaš kako je postalo nemoguće ovu Misiju ispuniti, znaj da se Moja Riječ ne čuje u svim narodima tvojom rukom, već se Mojom Rukom, Mojim Glasom i Mojom Snagom, preko Duha Svetoga, ova Misija upravlja.

Nikada ne zaboravi da si ti pisac. Ja Sam Autor. Moja Moć te prožima. Moja Patnja bičuje tvoj um i tijelo. Kada osjećaš bol, Moju bol osjećaš. Kada te muče prepreke, koje pred tebe stavlja sotona, Meni, Isusu Kristu, on se ruga. Ti si jednostavno sredstvo. Nikada to ne zaboravi i budi zadovoljna što si blagoslovljena sa takvim Darom.

Do sada si već trebala biti prilično sposobna predati Mi ove probleme i nastaviti raditi ono što se od tebe traži, kćeri Moja. Moj Plan je spasiti svaku pojedinu živu dušu u današnjem svijetu, a sotona će voditi strašni rat kako bi Me zaustavio. Svatko tko radi sa Mnom biti će meta, a samo vaša ljubav prema Meni i ufanje u Mene održat će vas u ovim nemirnim vremenima.

Vaš Isus

701. JA SAM VAŠ UČITELJ I PREKO MENE ĆETE SHVATITI TAJNE MOGA KONAČNOG BOŽJEG PLANA

701. JA SAM VAŠ UČITELJ I PREKO MENE ĆETE SHVATITI TAJNE MOGA KONAČNOG BOŽJEG PLANA

Petak, 8. veljače 2013., 23:45h

Moja predraga kćeri, kada bi ljudi shvatili Dar kojeg ću podariti čovječanstvu, kada budem  oživio mrtve i Svete, koji će se pridružiti onima od vas kojima je dodijeljen Dar Vječnoga Života u Mome Kraljevstvu, tada bi doista shvatili da je ovo vrlo poseban blagoslov.

Gubitak ljubljenih kroz smrt, na zemlji, može biti vrlo tužan i uzrokuje uznemirujuću bol. Ali Moje Obećanje da ću vas ujediniti s onima koji su umrli u stanju Milosti, kao jedno, ujedinit će svu Božju djecu na doista veličanstven način.

Obitelji će se ujediniti. Voljeni će se zajedno okupiti, a to će rezultirati velikim slavljem. Svi oni blagoslovljeni da budu uvedeni u Moj Novi Raj, koji pruža Vječni Život, biti će zapanjeni veličinom Moga Velikoga Dara.

Pripremite se za smrt. Ne bojte je se. Ali, znajte da nije lako ući u Raj. Potrebno je mnogo duhovne pripreme. Ako razumijete u svoj jasnoći predivan život, koji čeka na vas, prilikom Moga Drugoga Dolaska, onda ćete shvatiti što se od vas očekuje.

U ovom trenutku morate ne samo slijediti Moje Upute, već morate preuzeti odgovornost da Mi pomognete spasiti duše onih koje Ja ne zanimam i koji nemaju nikakvu želju da spase svoje duše, de se otkupe preda Mnom ili prime Sakramente. To je zbog toga jer su napravili svjesnu odluku da drže Moje Postojanje odvojeno od svojih svakodnevnih života. Ja Sam nešto čega su možda pomalo svjesni – neki duhovni pojam, kojega ne mogu shvatiti. Razlog je taj što oni nisu zainteresirani da naprave promjene, koje su nužne ako žele postati dostojni Moga Kraljevstva.

Te izgubljene mlake duše Moja su najveća briga, jer su brojni i polako se udaljavaju sve dalje i dalje od Mene. Čeznem za njihovim dušama. Jedini način na koji ih mogu potaknuti jest putem suvremenih komunikacija, kako bih zadobio njihovu pažnju. Svaki kamen bit će prevrnut. Sve u Mojoj Moći bit će učinjeno kako bi ih doveo k Sebi.

Zatim, konačno, tu su duše koje – ne svojom vlastitom krivnjom – nisu nikada čule za Mene. Koje nisu nikada znale o Mojoj Smrti na Križu ili posljedicama koje je ona imala na budućnost njihovog postojanja. Moram im pokazati Istinu. Moram ih poučiti. Moram pojednostaviti Svoje Poruke. Moram im pokazati dokaz postojanja njihovih duša, a vi, Moja Vojsko, pomoći ćete Mi to učiniti.

Od vas će se zahtijevati mnogi zadaci u spasenju duša, a Ja, vaš Isus, pokazat ću vam kako da ih izvršite. Podučavat ću vas podrobnije i nadam se da ćete odgovoriti na Moj Poziv, bez obzira koliko se zadatak činio nemogućim.

Ljubite Me i vjerujte u Mene, jer Ja Sam vaš Učitelj i preko Mene ćete shvatiti tajne Moga Konačnog Božjeg Plana. Tada će sve biti učinjeno i svijet će biti spreman za Moj Veličanstveni Povratak.

Vaš ljubljeni Učitelj

Isus Krist

700. BOG OTAC: DOĐITE, SLIJEDITE MOGA SINA PUTEM ISTINE

700. BOG OTAC: DOĐITE, SLIJEDITE MOGA SINA PUTEM ISTINE

Četvrtak, 7. veljače 2013., 23:30h

Moja najdraža kćeri, što smeta, ako Moja djeca toliko vole dobre stvari koje Ja pružam na zemlji?

Što smeta da Moja djeca toliko vole i dive se predivnom svijetu kojega Sam Ja stvorio?

Što smeta da se Moja djeca međusobno vole i pronalaze radost u drugima?

Ovo su sve darovi od Mene, vašega ljubljenoga Oca. Nikada se ne smijete bojati ovih prekrasnih darova, niti bi se trebali osjećati krivima kada vam donose zadovoljstvo.

Međutim, najvažniji Dar koji vam Ja donosim jest Moja Ljubav prema svakome od vas. To je jedinstvena Ljubav, a ljubav koju imate u svojim srcima, za druge, samo malo nalikuje na Moju Svemoguću Ljubav.

Samo, kada stavite vašu ljubav prema ovim posebnim Darovima, ispred vaše ljubavi prema Bogu, nećete uspjeti postići osjećaj mira. Zbog toga, dok ćete nalaziti radost u ovim Darovima koje vam Ja dajem, u njima se može ispravno uživati samo kada su u kombinaciji s čistom ljubavi iz srca prema vašem Stvoritelju.

Moj dokaz Moje sveobuhvatne Ljubavi bio je kada sam vam poslao Svoga Jedinorođenoga Sina da vas oslobodi od grijeha. On je bio Moj najveći Dar, a kroz Njega ćete naći Život Vječni u Mome Novom Raju.

Put za vas je iskrčen i biti će oblikovan oprezno, sve do Vrata Raja, preko ove završne Misije s Neba.

Dođite, slijedite Mog Sina Putem Istine i dozvolite Mu da vas okupi u svilčevu čahuru zaštite, kroz Svoje Veliko Milosrđe.

Širim Svoje Svete Ruke i obgrljujem vas u Savezu Moga Sina, dok On priprema posljednje etape dovođenja sve Moje djece kući k Meni.

Vaš dom će biti isprepleten s Mojim. Strpljenje, ustrajnost, patnja, suze i ljubav za Moga Sina, biti će svi povezani, dok hodate ovim teškim putem prema Meni. Samo oni dovoljno jaki dosegnuti će završne korake.

Vaš ljubljeni Otac

Bog Svevišnji

699. MAJKA BOŽJA: MORATE MOLITI ZA SVE ONE NA VISOKIM POLOŽAJIMA, KOJI IMAJU MOĆ NAD VAŠIM NARODIMA

699. MAJKA BOŽJA: MORATE MOLITI ZA SVE ONE NA VISOKIM POLOŽAJIMA, KOJI IMAJU MOĆ NAD VAŠIM NARODIMA

Srijeda, 6. veljače 2013., 14:55h

 

Dijete  Moje, moraš sada posvetiti sve svoje molitve za one izgubljene duše koje neće priznati Postojanje Boga.

Raštrkane diljem svijeta, te jadne duše žive u vremenu u kojem su mučene lažima. Prevarant je te laži usadio u njihova srca. Bez Svjetla Božjega u svojim srcima, nemaju se čemu radovati. Oni ne štuju Boga, pa umjesto toga pokušavaju naći zamjenu. Zamjena obično uzima oblik idolopoklonstva prema drugim ljudima ili prema materijalnim stvarima. Sve što dobivaju, na kraju svoje potrage za mirom, jesu nemir i smetenost. Oni nikada neće pronaći mir, bez ljubavi prema Bogu.

Moj ljubljeni Otac, Milosrđem Svoga Sina Isusa Krista, izlijeva Svoje Svjetlo i Ljubav na takve duše. One ne prihvaćaju ove Milosti i okreću svoja leđa svom jedinom putu za ostvarenje vječnoga mira i sreće.

Morate moliti za sve one na visokim položajima, koji imaju moć nad vašim narodima, jer oni jako pate. Svakodnevno ih vreba zli, kako bi ih iskoristio kao sredstvo za nanošenje teškoća Božjoj djeci. Njihov plan uništenja svih tragova Božjih iz života naroda koje nadziru već je u tijeku. Dok otkrivaju svoju istinsku namjeru i sami će također postati žrtve, kao i one duše koje će patiti pod njihovom vlašću.

Evo Križarske molitve, koju morate moliti za prosvjetljenje vlada, kako bi Milost Božja prekrila svjetske vođe.

 

Križarska molitva (98) Da Milost Božja prekrije svjetske vođe

 

O moja Blagoslovljena Majko Spasenja, molim Te, zamoli Svoga Sina da izlije Svoje Milosti i Ljubav na one vođe koji nadziru svijet. Moli da Svjetlo Božje izliječi njihovu sljepoću i otvori njihova kamena srca. Zaustavi ih od dosuđivanja progona nevinih ljudi. Molim Te, moli da ih Isus vodi i zaustavi ih u sprječavanju širenja Istine Njegovih Učenja narodima diljem svijeta. Amen.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja