Dnevni arhivi: 1. veljače 2013.

687. ONI ĆE JECATI S OLAKŠANJEM KADA SHVATE DA IMAJU BUDUĆNOST GDJE SMRT NE POSTOJI

687. ONI ĆE JECATI S OLAKŠANJEM KADA SHVATE DA IMAJU BUDUĆNOST GDJE SMRT NE POSTOJI

Petak, 25. siječnja 2013., 23:20h

Moja predraga kćeri, Moja Moć u ovom vremenu intenzivno raste u srcima ljudi Snagom Duha Svetoga. Čak i hladne i udaljene duše biti će obraćene kroz Darove kojima Ja obasipam čovječanstvo zbog vašeg velikodušnog odgovora na Moj Poziv s Neba.

Svi narodi će prihvatiti Snagu Duha Svetoga; sve kamenje će biti preokrenuto; svi svećenici će biti svjesni Mojih Poruka; svi Moji ljubljeni učenici će biti dotaknuti vijestima koje donosim. Čak i oni koji Me odbacuju vratiti će se da ponovno čuju Moju Riječ, jer Moj Duh dotiče njihova srca.

Radujte se, jer tek prije dvije godine je ova Misija počela, a Moja se Riječ čita u preko dvije stotine zemalja i gotovo na četrdeset jezika. Nastaviti ću širiti Moje Poruke, na svakom jeziku; među bogatima i siromašnima; među ateistima i Mojim posvećenim slugama.

Ne pravim razliku između osobe koja ne vjeruje u Boga i onih koji posvećuju svoje živote Meni, svom Isusu. Svaka duša jednako Mi je važna, kao i oni koji Mi nanose bol; oni koji Me izdaju; oni koji Me čine da plačem; oni koji Me napadaju; razapinju Me i mrze Me – Volim ih sve. Zbog toga sam strpljiv. Znam da će doći k Meni kada Istina prodre. Oni će tada jecati s olakšanjem, kada shvate da imaju budućnost gdje smrt ne postoji.

To je Moje obećanje i to je sve na što se trebate usredotočiti kada ste u nevolji, kada vas se bičuje, zlostavlja i kada vas se čini budalama. Ovaj Novi Raj je za sve vas. Kada se borite da spasite duše, čuvajte ovo obećanje u svojim srcima.

Vaš voljeni Isus

686. UBLAŽITI ĆU VEĆINU NAVIJEŠTENE PATNJE SNAGOM SVOJIH KRIŽARSKIH MOLITVENIH ZAJEDNICA

686. UBLAŽITI ĆU VEĆINU NAVIJEŠTENE PATNJE SNAGOM SVOJIH KRIŽARSKIH MOLITVENIH ZAJEDNICA

Petak, 25. siječnja 2013., 20:00h

Moja predraga kćeri, želim podučiti Svoje Križarske Molitve Zajednice da budu oprezne kada se osnivaju u svojim narodima. Moraju imati uza se Blagoslovljenu Vodu, imati Moje Raspelo i moliti ovu posebnu Križarsku molitvu za blagoslov i zaštitu svoje Križarske Molitvene Zajednice.

Križarska molitva (96) Blagoslovi i zaštiti našu Križarsku Molitvenu Zajednicu

O moj predragi Isuse, molim Te, blagoslovi i zaštiti nas, Svoju Križarsku Molitvenu Zajednicu, kako bi postali nepovrjedivi od zlih napada đavla i bilo kojih zlih duhova, koji bi nas mogli mučiti u ovoj Svetoj Misiji za spas duša. Daj da ostanemo vjerni i jaki, dok ustrajemo u obrani Tvoga Svetoga Imena pred svijetom i nikada ne odustanemo u svojoj borbi za širenjem Istine Tvoje Svete Riječi. Amen.

Molim vas, molite ovu molitvu prije i poslije svakog molitvenog susreta.

Također vas moram podučiti, Moji ljubljeni učenici, osigurajte da molitva bude temelj svakog molitvenog susreta. Ja ne želim da negativno razmišljate, ili da stvarate strah između sebe, jer Ja donosim samo Ljubav i Milosrđe.

Moje Poruke su pune nade i Ja ću ublažiti većinu naviještene patnje snagom Svojih Križarskih Molitvenih Zajednica. Svrha ove Misije jest spasiti duše. Nikada nije bila riječ o nečem drugom. Moje Poruke su dane da vas prosvijetle, da vas upozore na opasnosti koje utječu na vašu Vjeru i da vas pripreme za Moj Novi Raj.

Idite sada, u Miru. Prekriti ću svaku Križarsku Molitvenu Zajednicu sa izobiljem Svojih Milosti, uključujući Dar Pronicljivosti.

Vaš Isus