Dnevni arhivi: 6. veljače 2013.

691. JAK JE PORAST MRŽNJE, UBOJSTVA I NEDOSTATKA MILOSRĐA, A GRIJEH JE ZARAZIO ZEMLJU POPUT POŽARA

691. JAK JE PORAST MRŽNJE, UBOJSTVA I NEDOSTATKA MILOSRĐA, A GRIJEH JE ZARAZIO ZEMLJU POPUT POŽARA

Utorak, 29. siječnja 2013., 04:15h

Moja predraga kćeri, gnjev sotone izlijeva se na zemlju, dok Duh Sveti povećava Svoju Božju Prisutnost unutar mnogih duša preko ove i drugih Misija koje sam odobrio.

Jak je porast mržnje, ubojstva i nedostatka milosrđa, a grijeh je zarazio zemlju poput požara.

S velikim trudom sada morate početi vrijeme priprema za Veliki Dan Moga Povratka. Dok vi, Moji voljeni sljedbenici, odgovarate na Moj Poziv, Ja ću povećati vašu vjeru i posvuda vas umnožiti.

Ova Misija je vrhunac svih uputa koje je Moj Otac dao čovječanstvu preko onih koji su bili prije vas. Zar ne shvaćate da su proroci od početka, kada su opisivali Dan Gospodnji, mislili na Moje Vrijeme, vrijeme u kojem ću Ja ispuniti konačni zavjet?

Moj Plan je doći i dati vam Vječni Život koji sam obećao kada sam vas oslobodio okova grijeha Svojom Smrću na Križu. Oni među vama koji su nepovjerljivi prema Meni, znajte da vas nikada ne bih mogao prevariti u Misiji poput ove. Ne bih vas zamolio da Mi pomognete spasiti duše, da se borite protiv zloga, ili vas poticao da molite, da nisam Ja, vaš Isus, koji vas sada pozivam.

Moji jadni maleni, živite u divljini koju vi niste napravili. Ja sam vaš jedini izlaz. Ako Me sada ne slijedite, izgubit ćete vrijeme lutajući, gubeći se i biti ćete rastreseni. Svoju vjeru možete održati snažnom samo pomoću Svetih Sakramenata. Održavajte svoju vjeru i slijedite Me. To je  sve  što Ja tražim. Zatim molite za spasenje duša.

Nikada vas neću osuditi, što ne prihvaćate ove Moje Svete Poruke. Ali vam nikada neću oprostiti ako bogohulite protiv Riječi Božje, koja vam je dana Snagom Duha Svetoga. Ako ne vjerujete u Moje Poruke, onda otiđite i nastavite svoju posvećenost Meni.

Moji dragi učenici, brzo ćete se kretati kako bi stvorili veliku vojsku i jaku obranu protiv neprijatelja Božjih. Dok se pojačava ova snaga, molim vas, ohrabrite koliko god je moguće Mojih posvećenih slugu da vam pomognu. Važno je da, oni ipak moraju osigurati svakodnevnu Svetu Misu i Sakrament Svete Pričesti onima kojima je potrebno, bez obzira na koliki otpor naiđu.

Vaš Isus