Dnevni arhivi: 9. veljače 2013.

695. ZNAKOVI KOJE ĆU JA SLATI ODMAH ĆE BITI PREPOZNATLJIVI

695. ZNAKOVI KOJE ĆU JA SLATI ODMAH ĆE BITI PREPOZNATLJIVI

Subota, 2. veljače 2013., 15:30h

Moja predraga kćeri, Ja te volim i svake sam sekunde uz tebe u ovoj Svetoj Zadaći. Prisutan sam, vodeći te u svakom zadatku kojeg poduzmeš, kako bih osigurao da se Moja Riječ širi svakome od Božje djece.

Nikada nemoj dopustiti smetnji ili preprekama da te zaustave i uspore ono što je sada hitna Misija za spas čovječanstva.

Dok se Moji sljedbenici okupljaju u Molitvenim zajednicama, također će osjetiti Moju Božju Prisutnost i obznanit ću im se na razne načine. Znakovi koje ću Ja slati odmah će biti prepoznatljivi.

Izlit ću Moju Ljubav, Moje Iscjeljenje, Moje Milosti i Moje Blagoslove. Ovo je doba kada ništa nije nemoguće za dobro sviju, ako je u skladu sa Voljom Božjom.

Sada kada se Moje molitvene zajednice povezuju, Moja vojska ostatka će cvjetati i rasti. Poput sjemena koje je u početku bilo posijano u samo nekoliko srdaca, narasla je i umnožila se u preko 200 zemalja, od kojih su mnoge nepoznate vama, Moji najdraži sljedbenici.

Nastavite graditi temelje korak po korak. Svaki prevrnuti kamen je važan, jer će naposljetku sazdati Stepenište sve do Raja.

Vaš Isus

694. BOG OTAC: ISTRIJEBITI ĆU ONE NARODE KOJI MI PLJUJU U LICE

694. BOG OTAC: ISTRIJEBITI ĆU ONE NARODE KOJI MI PLJUJU U LICE

Petak, 1. veljače 2013., 16:20h

Moja najdraža kćeri, koliko se Moje Srce slama u ovom trenutku, kada je čovjek preko zloće svojih grijeha konačno iskušao Moje strpljenje. Moja ozlijeđenost i bol pomiješani su sa Mojim Gnjevom, jer Ja ne mogu dopustiti da se zaraza koja je na tolikoj razini snašla čovječanstvo nastavi.

Moja Ruka Pravde sada se spušta na narode koji vulgarno prkose Mojim Zakonima. Mržnja koju čovjek osjeća prema svojoj braći i sestrama je opipljiva širom zemlje i javlja se u mnogim oblicima. Moja Poruka smrtnim ljudima je ova: “Prekinite sada svoja zla djela ili će Moja Kazna izbrisati sve što činite i trpjet ćete vječnu bol.”

Nemate ovlaštenje da oduzmete život, jer Ja sam Začetnik Života. Samo Ja dajem život. On ne dolazi iz nijednog drugog izvora. Samo ga Ja mogu oduzeti. Kada se miješate u Moj Božji Plan, bit ćete zaustavljeni. Vi, stvorenja, omalovažili ste ovaj Plan, a Ja sam vam dao tako mnogo. On je napadnut i rastrgan, kao da nema nikakvog značaja.

Vaši ratovi će eskalirati, jer Ja ću donijeti smrt vašim zlim vođama. Ja ću vas naći, odvesti i odbaciti u ponor, gdje će zvijer biti vaš vječni pratilac. U patnji ćete si iskapati oči, zbog zločina koje ste počinili protiv Moje djece.

Moja kazna će se oboriti na vas zbog grijeha protiv nevinih, čije ste živote uništili. Nijedan narod neće izbjeći ovoj kazni, a razina Moje Kazne će biti u skladu s dubinama grijeha u koje ste se spustili.

Možda mislite da je Moja Kazna oštra, ali bez nje međusobno biste se uništili. Kada se Ja ne bih umiješao, svijet bi prestao postojati; jer vi biste ga sa zlim tehnologijama koje ste stvorili, slomili na pola.

Neću vam dopustiti da to učinite. Moja Snaga je Svemoguća i sada ćete svjedočiti Mojim Kaznama, dok se spuštaju na čovječanstvo.

Pokajte se. Molite za svoje bližnje grješnike, a posebno za one koje je zarazila tama zloga. Istrijebiti ću one narode koji Mi pljuju u lice i koji su postali neobuzdani. Oni koji progone druge trpjet će bol koju nanose drugima.

Vaš Otac

Bog Svevišnji

693. MAJKA BOŽJA: KRISTOVA VOJSKA OSTATKA ĆE TRIJUMFIRATI

693. MAJKA BOŽJA: KRISTOVA VOJSKA OSTATKA ĆE TRIJUMFIRATI

Četvrtak, 31. siječnja 2013., 15:30h

Moja ljubljena djeco Božja, Ja sam vaša nebeska Majka, Majka Milosrđa, Majka Spasenja. Vi ste Moja draga djeca i prekrivam vas Mojim velom spasenja, dok se vaše izmučene duše bore u boli.

Molite se Mome Sinu, djeco Moja, s potpunom vjerom i ufanjem u Njegovo Milosrđe. On vas nikada neće iznevjeriti. Dok trpite bol i tugu jer znate Istinu i osjećate se jadno zbog zla kojeg vidite oko sebe, morate biti u miru. Jer okruženi ste Ljubavlju Boga, Moga Oca i blagoslovljeni ste Milostima koje vam je dodijelio Moj Sin i to obogaćuje vaše duše.

Ne smijete dopustiti da vas strah i briga ometu u ulozi koju je Moj Sin odredio za vas. Kristova vojska ostatka će trijumfirati i privesti po utabanoj stazi milijarde duša, koje će predstaviti pred Božjim Prijestoljem.

Kakav vam je blagoslov dan. Oni među vama, koji će voditi i pomoći Križarskim Molitvenim Zajednicama Moga Sina,  spašavaju milijarde duša. Ove molitve su kao nijedne druge, jer su dane čovječanstvu kao Dar, sa posebnim milostima koje su u njima. Iako je to vama nepoznato, kada molite ove molitve vi pomažete spasiti trideset puta više duša. One vam omogućuju da utješite Moga Sina povećavajući i osnažujući broj duša koje On treba kako bi ispunio Svoj Plan Spasenja.

Hvala vam što odgovarate na molbu Moga Sina sa Neba. Mnoge Milosti su vam dane u posljednja dva tjedna. Plodovi ovih Milosti bit će vam jasniji dok se budete probijali naprijed Putem Istine, prema Vječnom Životu.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja