Dnevni arhivi: 12. veljače 2013.

698. MAJKA BOŽJA: MNOGI ĆE BITI OSAMLJENI U SVOJOJ POTRAZI ZA STVARANJEM MOLITVENIH ZAJEDNICA

698. MAJKA BOŽJA: MNOGI ĆE BITI OSAMLJENI U SVOJOJ POTRAZI ZA STVARANJEM MOLITVENIH ZAJEDNICA

Utorak, 5. veljače 2013., 19:45h

 

Djeco Moja, morate tražiti međusobnu utjehu, dok se okupljate u svakom kutku Zemlje kako bi stvorili Vojsku Ostatka Moga Sina.

Mnogi će biti osamljeni u svojoj potrazi za stvaranjem Molitvenih Zajednica i katkada će osjećati kako je to beskorisno. Moj dragi Sin će vam dati posebnu Milost za svaku Molitvenu Zajednicu, osnovanu za moljenje Križarskih molitvi.

On je prisutan u svakoj Zajednici i učiniti će vas svjesnima toga. Osjetiti ćete Njegovu Ljubav, a zatim ćete svjedočiti plodovima, dok istječu i šire Njegovu Presvetu Riječ.

Djeco, blagoslovljeni ste što vam je dan Dar poniznosti, jer samo oni od vas koji prihvate Riječ Moga Sina, bez ikakvih sumnji, donijeti će mnoga obraćenja, zbog vaših Molitvenih Zajednica.

Duh Sveti se sada brzo kreće među vama, najdraža djeco i toliko mi radosti donosi vidjeti koliko On pokreće vaše duše.

Morate ostati ujedinjeni, Moja malena djeco, jer Moj Sin treba vašu ljubav i posvećenost, kako bi spasio čovječanstvo. Međutim, postat ćete meta zloga, koji će uzdići sve demone pod svojim okriljem kako bi prodrli u vas i uzrokovali razdor. Prepoznajte takva nastojanja onakvima kakva jesu i potpuno vjerujte u Moga Sina. Pozovite Mene, svoju ljubljenu Majku, da održim ujedinjene vaših Križarskih Molitvenih Zajednica.

 

Križarska molitva (97) Za ujedinjenje Križarskih Molitvenih Zajednica

 

O ljubljena Majko Spasenja, usrdno Te molim da kroz Svoje molitve ujediniš svu Božju Vojsku Ostatka, širom svijeta. Prekrij sve Križarske Molitve Zajednice s Milošću Spasenja, koja je izlivena na nas kroz Milosrđe Tvoga Sina, Isusa Krista. Pošalji Svoje Anđele da prekriju svakoga od nas, a osobito one svećenike koji vode Križarske Molitvene Zajednice. Pomogni nam da izbjegnemo smetnje, koje uzrokuju razdor među nama i zaštiti nas Svojim Darom Štita, kako bi postali otporni na napade koje ćemo morati izdržati zbog svoje ljubavi prema Isusu Kristu u ovoj Svetoj Misiji spašavanja duša. Amen.

 

Budite u miru, Moja ljubljena djeco i znajte da će Božja Vojska Ostatka, kroz Milost Moga Sina, Njemu pomoći spasiti milijarde duša.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

 

697. ČOVJEK MORA U SVAKO VRIJEME TEŽITI DA BUDE POPUT MENE

697. ČOVJEK MORA U SVAKO VRIJEME TEŽITI DA BUDE POPUT MENE

Ponedjeljak, 4. veljače 2013., 22:45h

Moja predraga kćeri, dok na jednostavnoj razini nevolje rastu širom zemlje, čovjek mora u svako vrijeme težiti da bude poput Mene.

U vašim svakodnevnim životima, važno je da se ponašate prema drugima onako kako sam vas Ja učio, tijekom Svoga Vremena na zemlji. Uvijek prvo morate razmisliti prije nego bilo što poduzmete, što će utjecati na drugu osobu na načine koji bi mogli izazvati sukob. Kada ste zamoljeni za pomoć, pružite ju. Ako netko stvara nered sa vama, za koji znate da će povrijediti druge, morate to zaustaviti. Vaša komunikacija sa drugima imat će direktan utjecaj na vaš duševni mir. Ponašajte se nepošteno prema drugima, ogovarajte ih ili ih pokušavajte prevariti i to ćete učiniti sebi. Jer Ja ću vam Suditi, onako kako se ponašate prema drugima. Sve što je dobro u vašim srcima može se njegovati da vam olakša da postanete nosilac, tako da se možete ponašati prema drugima onako kako bih se Ja ponašao. Jer svako djelovanje koje poduzimate kako bi Mi udovoljili daje veliku Slavu Bogu.

Uvijek tražite Istinu u vašim svakodnevnim životima, jer ona će vam pomoći u vašoj borbi protiv zla, s kojim ćete se boriti tijekom svake etape ovoga putovanja sa Mnom.

Vaš Isus

696. NEĆE PROĆI DUGO PRIJE NEGO ŠTO ZAPOČNE POSLJEDNJA FAZA PROČIŠĆENJA LJUDSKOG RODA

696. NEĆE PROĆI DUGO PRIJE NEGO ŠTO ZAPOČNE POSLJEDNJA FAZA PROČIŠĆENJA LJUDSKOG RODA

Nedjelja, 3. veljače 2013., 22:50h

Moja predraga kćeri, danas je poseban dan, gdje Moja Ljubav za čovječanstvo buja poput velikog oceana, poput posljednjeg pokušaja da izlijem Svoje Milosti na njihove duše.

Povlačim na različite načine srca svakog čovjeka, žene i djeteta, kako bi bili svjesni prisutnosti ljubavi i dobronamjernosti. Mnogi odgovaraju, mnogi ne. A ipak, postoji osjećaj ljubavi, duboko ukorijenjen u njihovim srcima prema Božanskoj Prisutnosti Boga. Čovjek je spojen sa Mojim Presvetim Srcem, iako možda to ne shvaća. Moja Krv teče, kao kroz arteriju, u život svakog djeteta Božjeg. To je veza, koja sve ujedinjuje u jednu obitelj. Ta sveta obitelj tvorit će korijene stabla, koje će izroditi mnoge mladice u Mom Novom Raju.

Mnoge od onih okorjelih duše vremenom će se smekšati i dopustiti Mi da ih zagrlim. Sve vas pripremam za Svoje Veliko Milosrđe. Neke od onih okorjelih duša će otpasti i propasti i bit će pometeni bez ikakvog preostalog života. Ali većina Božje djece će instinktivno znati kada je pravi trenutak. Znat će da svi dolaze iz iste obitelji i prihvatit će da ih je stvorio Moj Otac.

On, Najbrižniji od svih Otaca, u ovom je trenutku u velikoj boli i duboko je povrijeđen tamom kojoj svjedoči u dušama mnoge Svoje djece. Neće proći dugo prije nego što započne posljednja faza pročišćenja ljudskog roda. To će značiti odvajanje dobrih od zlih. Kako će to slomiti Srce Moga Oca, ali to mora biti učinjeno. To je kao da On priprema Svoj vrt, da bude zdrav i savršen. Korov mora biti uništen ili će se proširiti i zagaditi zdravi usjev.

Budite spremni u svako vrijeme.

Vaš Isus