Dnevni arhivi: 26. veljače 2013.

708. OVO JE POSLJEDNJA BITKA. MOJ NAMJESNIK JE PAO. MOJA CRKVA ĆE PASTI, ALI USKORO ĆE SE PONOVNO UZDIĆI.

708. OVO JE POSLJEDNJA BITKA. MOJ NAMJESNIK JE PAO. MOJA CRKVA ĆE PASTI, ALI USKORO ĆE SE PONOVNO UZDIĆI.

Četvrtak, 14. veljače 2013., 18:00h

Moja predraga kćeri, bitka između Kraljevstva Moga Oca i carstva sotoninog je konačno ušla u posljednju fazu.

Kako zli zavarava Božju djecu, uključujući one koji slijede Istinu Mojih Učenja. Ništa nije kako se čini. Moć masonerije se povećala i oni kaljaju ne samo politički svijet, već i Kuću Božju, Moje Tijelo na zemlji.

Katolička je Crkva prezrena više nego bilo koja druga Crkva na zemlji koja proglašava Moju Svetu Riječ. To je zato jer ju Ja vodim i jer se pridržava Mojih Uputa, koje su dane čovječanstvu otkada sam proglasio da će Moj Apostol Petar ustanoviti Moju Crkvu na zemlji.

Moja Crkva na zemlji je bila žarište zloga, koji je stoljećima dijelio Moju Crkvu i mučio sve one koji uživaju Moje Presvete Sakramente.

Zli nijednom nije popustio u svom planu o progonu Moje Crkve. Lukav, lažljiv, ohol, hvalisav i uobražen, on, prevarant, vjeruje da je njegova snaga svemoguća. On uvijek cilja one kojima je ukazana odgovornost da vode Božju djecu prema Vječnom Životu.

Moja Katolička Crkva je neko vrijeme strašno patila od sotonine ruke. Nijednom ju se nije ostavilo da vrši svoju svetu dužnost prema Meni u miru. Zatim, da bi osigurao da on, zli, može uzrokovati još više štete, potkopao je te Moje posvećene sluge poslavši svoje vlastite sluge da se izmiješaju među njima. Tada je grozota zla ušla u Moju Crkvu.

Ja sam, Isus Krist, bio optužen i stavljen na optuženičku klupu, kada su grijeh počinili oni određeni za odgoj duša. Najveća laž od svih je bila kada je zli uvjerio čovjeka da sam Ja, Isus, Glava Crkve na zemlji, izdao čovječanstvo. Čovječanstvo je rođeno s grijehom. Čovjek će griješiti do Moga Drugog Dolaska. Odbaciti Mene kao Spasitelja Svijeta, zbog grijeha čovjeka, uključujući one čija je odgovornost bila za duše koje su zalutale, bit će vaša propast.

Umjesto Istine, dopustit ćete lažima zvijeri da iskvare vaša srca. Sada ste pod nadzorom zla u Mojoj Crkvi i mnogi će pasti kao žrtva laži, koje će vam sada biti prikazane kao Istina.

Istina Mojih Učenja uskoro će biti proglašena nebitnom i neistinitom. Gnjev Moga Oca zbog ove česte pojave u Mojoj Crkvi na zemlji će se uskoro osjetiti među njegovim slugama, u Mojoj Crkvi u Rimu. Ovo je posljednja bitka. Moj Namjesnik je pao. Moja Crkva će pasti, ali uskoro će se ponovno uzdići.

Vaš Isus

707. DJEVICA MARIJA: OHOLOST I PONOS ČOVJEČANSTVA SU UVREDLJIVI PRISUTNOSTI BOŽJOJ

707. DJEVICA MARIJA: OHOLOST I PONOS ČOVJEČANSTVA SU UVREDLJIVI PRISUTNOSTI BOŽJOJ

Srijeda, 13. veljače 2013., 20:10h

Moj Sveti Plašt prekriva sve vas koji pozovete Mene, svoju Nebesku Majku, tijekom ovih vremena Kazne. Dok se povećava Gnjev Moga Vječnog Oca, vi, Moja draga djeco, morate snažno moliti da ublažite patnju koja će zemljom bujati poput poplave.

Morate biti usredotočeni na ono što vam Moj Sin govori i ostati ujedinjeni u molitvi, kako bi grijeh mogao biti oprošten. Hedonistički oblak, koji visi nad zapadnim dijelom svijeta, koji izbjegava Moga Sina, svaki dan se pojačava.

Oholost i ponos čovječanstva su uvredljivi Prisutnosti Božjoj. Njihove prazne duše su poput praznih posuda i ispunjene su bezvrijednim bogatstvima, koja je stvorila ljudska ruka. U svojim pohlepnim srcima nemaju mjesta za Pravu Ljubav, Ljubav Božju. Bez Ljubavi Božje su nesposobni ikoga voljeti, osim samih sebe. To znači da čovječanstvo pati, više nego što bi trebalo, jer ljubav nije raspodijeljena.

Ako vam je stalo samo do sebe, ne možete dati utjehu ili olakšati patnju onih koji se pouzdaju u druge.

Trgnite se, djeco. Samo otvaranjem svojih srca prema Istini moći će te zadobiti Milosrđe Moga ljubljenoga Sina.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja