Dnevni arhivi: 2. ožujka 2013.

715. DA, MOJA RIJEČ JE ZA SVE, ALI PROMICANJE MOJIH PORUKA SA SOBOM NOSI OGROMNU ODGOVORNOST

715. DA, MOJA RIJEČ JE ZA SVE, ALI PROMICANJE MOJIH PORUKA SA SOBOM NOSI OGROMNU ODGOVORNOST

Subota, 23. veljače 2013., 11:50h

Moja predraga kćeri, dajem svijetu Knjigu Istine za svaku dušu, u svakom narodu. To je Dar za čovječanstvo, ali znaj ovo.

Ja dajem tebi Moja kćeri, jedinoj ovlaštenje za odluku kako će biti prevedena, distribuirana i objavljivana kako bi se zaštitilo ovo Djelo. Sve što se tiče objavljivanja ovih Poruka može biti učinjeno samo uz tvoje osobno odobrenje. To je Moja želja i svaki čovjek koji ne sluša Moje Upute tebi i objavljuje Moje Poruke radi zarade, nema Moj blagoslov.

Da, Moja Riječ je za sve, ali promicanje Mojih Poruka i način objavljivanja Knjige Istine sa sobom nose ogromnu odgovornost. Donacije nisu potrebne, dok se prihodi od knjiga moraju iskoristiti kako bi se financirala proizvodnja drugih knjiga i troškovi objavljivanja na svim jezicima.

Ti, Moja kćeri, bit ćeš stalno napadana jer Me slušaš što se tiče ovoga. Bit ćeš optužena za pokušaj zarade od ovog Djela, a ipak ćeš znati da je to neistina i da nije moguće.

Oni koji će te najviše napadati što se tiče ovoga, bit će oni koji žele nešto postići ili zaraditi na neki način od Moje Riječi i postat će ljuti kada im ne budeš dopustila da nadziru ovo Djelo.

Stoga, Ja proglašavam da nikome nije dano ovlaštenje za širenje Moje Svete Riječi u knjižnom obliku – samo tebi, Moja kćeri. Međutim, možeš dati dopuštenje, pod Mojim Vodstvom, onima koji te pitaju da ti pomognu web stranicama i tiskanim dokumentima. Ali to mogu učiniti samo kada zatraže i prime tvoje dopuštenje da tako učine.

Moja Riječ je Sveta i svako poštovanje mora se pokazati prema Mojim Željama i Uputama za čovječanstvo. Vi, Moji sljedbenici, morate činiti kako Moj prorok Marija traži od vas i poštovati njezine želje u vezi objavljivanja Mojih Poruka. Napadnete li je zbog ovog Zadatka vrijeđate Mene, vašega Isusa.

Od vas će se Moji sljedbenici, tražiti izvršenje Moje Svete Volje u svako doba, bez obzira kakve su okolnosti. Ja vodim Svoju kćer Mariju. Ona je odabrana kao prorok Kraja Vremena. Ja govorim preko nje. Njen glas postaje Moj. Njena tuga i bol su Moji. Njena ljubav za druge je Moja Ljubav. Njena radost dolazi iz Moga Svetoga Srca. Njena ruka je vođena Mojom. Njeno shvaćanje toga kako Ja želim da se Moja Riječ čuje dolazi od Mene.

Mojoj kćeri su dani ovi darovi s Neba s razlogom. Slušajte što vam govori, jer možete biti sigurni da će to dolaziti od Mene.

Vaš Isus

714. ŽIVITE U VREMENU KADA SU MNOGA BOŽJA DJECA POSTALI POGANI

714. ŽIVITE U VREMENU KADA SU MNOGA BOŽJA DJECA POSTALI POGANI

Petak, 22. veljače 2013., 23:00h

Moja predraga kćeri, živite u vremenu kada su mnoga Božja djeca postala pogani. Čak i oni rođeni kao Židovi i kršćani sada su pribjegli različitim vrstama idolopoklonstva, kako je naviješteno.

Kako Me vrijeđa svjedočiti poštovanju kojega Božja djeca imaju u svojim srcima prema samozadovoljenju i vjerovanju u lažne bogove koji postoje samo u njihovim mislima.

Valovi duhovnosti new age-a i strast prema svim stvarima, koje se odnose na smirenje duha, znače jednu stvar. Ovi ljudi su u tami, jer odbijaju priznati Mene, Isusa Krista. Namjerno sprječavajući Božje Svjetlo, ostavljaju se otvorenima tami duha zla. Sotona i njegovi demoni vrebaju takve duše i u njima uzrokuju strašnu potpunu prazninu u kojoj nikada neće naći utjehu, bez obzira kakvu duhovnu pomoć new age-a tražili, jer to nije prirodno prebivalište u kojemu su rođeni.

Poganstvo koje je zahvatilo čovječanstvo u ovo vrijeme je na svom vrhuncu, od kada sam Ja, Isus Krist, rođen na zemlji. Iako je svijetu dana Istina o Postojanju Boga i iako Sam ih Svojom Smrti na Križu spasio od prokletstva, oni i dalje okreću svoja leđa.

Opsjednutost samima sobom, ponizno laskanje i ljubav prema svjetovnom preobilju jesu pošasti čovječanstva i dolaze od očajnog osjećaja tjeskobe, uznemirenosti i ispraznosti. Idolopoklonstvo – ljubav prema slavnim ljudima, lažnim bogovima i prikazivanje poganskih predmeta – donosi oblak tame nad sve one koji su strastveni u takvim težnjama. Kršćani trpe ismijavanje od strane takvih ljudi, ali svojom patnjom i molitvama mogu pomoći spasiti svoje bližnje od vatri pakla.

Kada očijukate s tim lažnim idolima, igrate se s demonima iz pakla koji su poslani da vas zauvijek odvuku u bezdan. Nikada nemojte vjerovati da su takvi postupci bezopasni, jer nisu. Kada provodite svoje vrijeme i svoja razmišljanja u takvoj razonodi, zatvarate se Bogu i Vječnom Životu.

Probudite se za Istinu. Ja Sam Istina. Nema drugog puta prema vječnoj sreći, samo preko Mene, Isusa Krista, Sina Čovječjeg. Sada dolazim otkriti Istinu, kako bih vas ponovno spasio i donio vam Vječni Život, pomažući vam da spasite svoje duše.

Vaš Isus

713. VELIKO PROSVJETLJENJE SAVJESTI ĆE SE DOGODITI NAKON ŠTO MOJ SVETI NAMJESNIK NAPUSTI RIM

713. VELIKO PROSVJETLJENJE SAVJESTI ĆE SE DOGODITI NAKON ŠTO MOJ SVETI NAMJESNIK NAPUSTI RIM

Srijeda, 20. veljače 2013., 19:30h

Moja predraga kćeri, premda se čini nepošteno da Božja djeca moraju trpjeti pod vladavinom lažnog proroka i Antikrista, znaj ovo. Sve duše u svijetu moraju u nekoj mjeri izdržati bol odbijanja i patnje koje sam Ja trpio, kako bi bile pročišćene.

Ja ću osigurati kroz Moje Veliko Milosrđe da se ovo pročišćenje brzo dogodi. Zatim će se Moji sljedbenici brojčano proširiti u pripravnosti za Moj Drugi Dolazak. Moj će Otac paziti na sve kušnje koje će osjetiti sva Njegova djeca, s velikom nježnošću u Srcu. On će posredovati kada zla djela progona, nanijeta kršćanima, prekorače ono što je dozvoljeno i On će uništiti takve bezbožne ljude.

Morate sada čekati Moj Božji Čin Milosrđa, jer će ono odijeliti dobre od zlih. Ovo Veliko Prosvjetljenje Savjesti će se dogoditi nakon što Moj Sveti Namjesnik napusti Rim.

Pripremite se za spas vaših duša. Onim tvrdoglavim dušama među vama će biti dano vrlo malo vremena da kleknu u poniznosti tražeći Moje Milosrđe. Zatim će se trube oglasiti, a proročanstva koja će voditi do kraja, biti će otkrivena kako je naviješteno.

Vaš Isus