Dnevni arhivi: 4. ožujka 2013.

716. NAJVEĆA POGRJEŠKA KOJU MOŽETE NAPRAVITI JEST PRETPOSTAVITI DA SU SAMO OKORJELI GRJEŠNICI BAČENI U VATRE PAKLA

716. NAJVEĆA POGRJEŠKA KOJU MOŽETE NAPRAVITI JEST PRETPOSTAVITI DA SU SAMO OKORJELI GRJEŠNICI BAČENI U VATRE PAKLA

Nedjelja, 24. veljače 2013., 22:00h

Moja predraga kćeri, kada svijet doživi Upozorenje, podijelit će se na dva dijela.

Prvi dio sastojat će se od onih koji prihvaćaju Ispovijed i čije su duše obuzete Duhom Svetim. Od toga dana nadalje, njihovo će obraćenje biti potpuno i zbog toga će patiti od ruku onih koji odbiju Moju Ruku Milosrđa.

Drugi dio će biti sastavljen od onih okorjelih duša koji su vjerni Zvijeri i koji su obećali svoja srca i duše sotoni, namjerno i u potpunom saznanju toga što čine. Jer oni vjeruju u takozvani raj koji im je on obećao, koji naravno ne postoji. Njihova sudbina je vječna patnja u vatrama pakla.

Postoje također one duše koje ne vjeruju u Boga ili Mene, njihovog Spasitelja, Isusa Krista. Mnogi od njih neće prihvatiti Moje Milosrđe. Oni neće mariti za stanje svojih duša, jer vjeruju kako to nije važno. Ovo su ateisti – od kojih su mnogi dobri ljudi u srcu, ali oni vjeruju da nadziru svoje vlastite živote i da će ih njihova težnja za svjetovnim zadovoljstvima održati u ovom životu; da će to biti dostatno da im donese mir i zadovoljstvo, što, naravno, ne može biti, jer to je nemoguće dok se grijeh ne iskorijeni.

Njihova tvrdoglavost znači da, osim ako se ne promijene i prihvate Mene, Isusa Krista, ne mogu ići k Mome Ocu. Njima ne može biti dan pristup Raju kojega je On stvorio za svu Svoju djecu.

Najveća pogrješka koju možete napraviti jest pretpostaviti da su samo okorjeli grješnici bačeni u vatre pakla. Nažalost, svi oni koji odbacuju Boga, ne mogu biti blizu Bogu, niti mogu biti prisiljeni prihvatiti Ga. Njihova slobodna volja je veliki Dar kojega im je dao Bog. Ne može im biti oduzet silom bilo koje vrste. Njihova slobodna volja će odrediti njihovu sudbinu. Ili će odabrati Moju Ruku i ući u Raj ili će prihvatiti laži koje je sotona usadio u njihove misli, što će zapečatiti njihovu sudbinu.

Vaš Isus