Dnevni arhivi: 6. ožujka 2013.

719. I DALJE MORATE PRIMATI MOJU SVETU EUHARISTIJU. NE SMIJETE PRESTATI SA SVOJOM SVAKODNEVNOM ŽRTVOM, JER VI NEĆETE BITI ONI KOJI SU PRISILJENI DONIJETI TU ODLUKU.

719. I DALJE MORATE PRIMATI MOJU SVETU EUHARISTIJU. NE SMIJETE PRESTATI SA SVOJOM SVAKODNEVNOM ŽRTVOM, JER VI NEĆETE BITI ONI KOJI SU PRISILJENI DONIJETI TU ODLUKU.

Srijeda, 27. veljače 2013., 15:30h

Moja predraga kćeri, svakodnevne Svete Mise nastavit će se neko vrijeme i Ja potičem sve Svoje sljedbenike da nastave ići na njih kao i prije.

I dalje morate primati Moju Svetu Euharistiju. Ne smijete prestati sa vašom svakodnevnom Žrtvom, jer vi nećete biti oni koji su prisiljeni donijeti tu odluku. Bit će proglašeno da će postati drukčija vrsta žrtve Bogu i odmah ćete znati kada će se to dogoditi, jer će lažni prorok zaustaviti slavljenje Svete Mise. Na mjestu Svete Mise nalazit će se poganski obred Jedinstvenog Svijeta, a vi Moji ljubljeni sljedbenici koji ste blagoslovljeni Darom Duha Svetoga prepoznat ćete ga po onome što će biti.

Nikada ne smijete napustiti Crkvu koju sam Ja dao svijetu, utemeljenu na Mojim Učenjima, ni Žrtvu Moje Smrti na Križu, koja vam se predaje u  Presvetim Darovima.

Vi, Moji ljubljeni sljedbenici, Moja ste Crkva. Moji ljubljeni svećenici i kler, blagoslovljeni Darom Duha Svetoga, nikada Me neće napustiti. Niti će napustiti vas. I tako će Moja Crkva živjeti dalje, jer ne može nikada umrijeti. Crkva je Moje Tijelo na zemlji, stoga ne može nikada biti uništena. A ipak, bit će slamana, mučena i odbačena, a zatim ostavljena da umre u divljini.

Iako će Moji neprijatelji učinit svaki pokušaj da unište sve do posljednjeg tračka života, Moja će se Crkva ponovno uzdići. Ali zapamtite, nikada neće umrijeti, iako će se to možda tako činiti.

Moja Crkva na zemlji bit će veličinom smanjena i postat će, ne vlastitom krivnjom, Vojska Ostatka.

Moj Pravi Namjesnik, koji je odbačen, borit će se da vodi Božju djecu kako najbolje može. A Ja, Isus Krist, ću vas voditi, uzdići vas i izbaviti vas od zla koje će vam biti nametnuto; zlo, koje će dovesti do naglog i užasnog kraja za sve one koji pristaju uz Antikrista i njegove robove.

Vaš Isus