Dnevni arhivi: 13. ožujka 2013.

722 MOJA CRKVA NA ZEMLJI JE NAPADNUTA, A TO ZNAČI DA ĆE MOJE TIJELO PONOVNO BITI RAZAPETO, KAKO JE NAVIJEŠTENO

722. MOJA CRKVA NA ZEMLJI JE NAPADNUTA, A TO ZNAČI DA ĆE MOJE TIJELO PONOVNO BITI RAZAPETO, KAKO JE NAVIJEŠTENO

Nedjelja, 3. ožujka 2013., 11:45h

Moja predraga kćeri, ne boj se napada koji se postavljaju protiv tebe, jer Ja sam sa tobom svake sekunde kako bih te ojačao. Rastužuje Me reći ti da ćeš trpjeti mnogo verbalnog zlostavljanja, zbog ovog odabranog trenutka za Moj Plan Spasenja.

Jer ovo je vrijeme u kojem će ne samo gorljivi katolici biti iskušani u svojoj vjeri i svojoj vjernosti Meni, već će to također biti najveća kušnja za sve kršćane u svakom dijelu svijeta.

Onima koji te optužuju za krivovjerje Ja kažem ovo. Ja, Isus Krist, nikada ne bih lagao, jer Ja sam Istina. Nikada vas ne bih mogao prevariti, jer to ne bi moglo biti moguće. Zapamtite, to je Moje Tijelo, koje je Crkva. Moja Crkva na zemlji je napadnuta, a to znači da će Moje Tijelo ponovno biti razapeto, kako je naviješteno. Pod ovim Ja podrazumijevam da Moje Tijelo više neće biti prisutno onoga trenutka kada čelnici Svete Rimske Stolice odbace Svetu Euharistiju. To će postati stvarnost i vi morate okrenuti svoja leđa.

Tražim vas da molite za svu Božju djecu – sve Moje posvećene sluge, uključujući zabludjele lažne proroke. Međutim, nikada vas neću tražiti da molite za Antikrista, jer to nije moguće.

Probudite se, svi vi i slušajte ono što vam moram reći. Ne smijete paničariti, očajavati ili gubiti nadu, jer ova grozota će biti posljednje mučenje, kojemu će sva Božja djeca morati svjedočiti i trpjeti prije nego Ja ponovno dođem.

To će biti dan Velike Slave, Velike Radosti, i Moj će Dolazak okončati zlo koje kvari zemlju.

Umjesto straha, radujte se. Morate se veseliti Mom Drugom Dolasku, jer Ja sa sobom donosim Novi Raj, koji vam je obećan.

Kada nosite Moj Križ, uvijek će biti teško. Vremena u kojima sada živite, donose sa sobom oblik razapinjanja, što će za većinu kršćana biti vrlo teško izdržati – tako će velika biti njihova bol.

One jadne duše, koje ne vjeruju da Ja govorim Istinu preko ovih Poruka, moraju se zapitati ovo. Vjerujete li u Svetu Bibliju i proročanstva proglašena unutar njenih korica? Vjerujete li o Antkristu i otkrivenja o lažnom uljezu koji će preuzeti Petrovu Stolicu nepoštenim sredstvima? Ako vjerujete, onda prihvatite da je ovo vrijeme da se ti događaji razriješe pred vašim očima. To nije za budućnost – to se događa sada. Prihvatite to s hrabrošću i dođite Mi s potpunim ufanjem, jer Ja vas ljubim. Trebam vas da držite oči širom otvorene. Ne smijete bježati od Istine.

Grozota je sada započela. Kada odbijete Moj Kalež, sprječavate Me u spašavanju duša koje trebam da dovršim Zavjet obećan Mome Ocu.

Blagoslivljam vas. Žudim da se vaša srca otvore, kako bih vas odveo u Moje Veličanstveno Kraljevstvo.

Vaš Isus