Dnevni arhivi: 16. ožujka 2013.

729. BOG OTAC: SADA BJESNI BITKA IZMEĐU MOJE HIJERARHIJE I VLASTI ZVIJERI

729. BOG OTAC: SADA BJESNI BITKA IZMEĐU MOJE HIJERARHIJE I VLASTI ZVIJERI

Utorak, 12. ožujka 2013., 14:38h

Moja najdraža kćeri, Nebo plače od tuge na ovaj užasan dan, naviješten tako davno prije.

Cijelo čovječanstvo sada će se suočiti s najvećom prijevarom od svih, a koju je počinila Zvijer.

Suze Moga Sina, čija je Smrt na Križu dala slobodu Mojoj djeci, sada padaju, na cijeli svijet u ovo vrijeme, u agoniji.

Moj Gnjev je obuzdan u ovo vrijeme, ali Moja Srdžba je velika. Vrlo brzo će prijevara postati jasna svima onima koje je Moj Sin imenovao da vode Njegovo stado na zemlji.

Sada bjesni bitka između Moje Hijerarhije i vlasti Zvijeri. Biti će bolna, ali uskoro će kazna koja slijedi iza zlog progona, kojeg su skovali neprijatelj i njegovi sljedbenici, iskorijeniti trulež.

Pozivam svu Moju djecu da se obrate Mome Sinu i da se potpuno ufaju u Njega u ovo vrijeme.

Budite hrabri, Moji maleni, jer ova bol će biti kratkog vijeka. Onima koji slijede Zvijer i lažnog proroka će biti dana spoznaja, Snagom Moje Ruke, kako bi ih se dovelo natrag u Srce Mog Sina. Ako odbiju ovaj Dar, onda su izgubljeni i trpjeti će istu muku koja čeka uljeza koji će biti zauvijek odbačen u ponor.

Krunidbu lažnog proroka će slaviti masonske skupine u svim kutcima, koje planiraju posljednje korake progona sve Moje djece.

Oni koji će slaviti s njim i koji ne znaju bolje vremenom će osjećati čak i više boli nego oni koji već znaju Istinu.

Čekajte sada, sa hrabrošću i nadom, jer sve se ovo mora dogoditi prije nego se objavi Slavna Vladavina Moga Sina.

Morate založiti vjernost Mome ljubljenom Sinu u svako doba i odbiti prihvatiti laži. Ako, i kada, od vas budu tražili da sudjelujete u novoj Misi, znajte da će to biti najveća kletva koju je sotona ikada nanio Mojoj djeci.

Znajte da će vas Nebo voditi i da ćete, prihvaćajući bol dostojanstveno, pomoći Mom Sinu da ispuni konačni Zavjet.

Vaš Ljubljeni Otac

Svevišnji Bog

728. MAJKA SPASENJA: KRIŽARSKE MOLITVENE ZAJEDNICE ĆE SPASITI MILIJARDE DUŠA

728. MAJKA SPASENJA: KRIŽARSKE MOLITVENE ZAJEDNICE ĆE SPASITI MILIJARDE DUŠA

Nedjelja, 10. ožujka 2013., 18:00h

Moje drago dijete, u ovo vrijeme ćeš se osjećati čak i više osamljeno i izolirano dok Božja Sveta Riječ glasno grmi da upozori čovječanstvo na potrebu pripreme svojih duša.

Djeco, sada morate tražiti od Moga ljubljenog Sina da održi vašu hrabrost tijekom mračnih dana, mjeseci i godina, koje su pred vama. Morate se radovati jer je tako mnogo duša, nadahnuto Duhom Svetim, odgovorilo na poziv Mog Sina, Isusa Krista. On vas sve toliko ljubi da to donosi suze radosti Meni, Njegovoj ljubljenoj Majci. Kako će On širiti Svoje Milosrđe je izvan vašega shvaćanja i On će privući čak i one koji Ga prijeziru blizu Svome Srcu.

Sada još nema puno do Njegovog velikog Drugog Povratka, stoga morate dati Slavu Bogu. Da bi se pripremili, morate primiti Sakrament Pomirenja što je češće moguće i nastaviti moliti za duše.

Iako je Bog Svemoguć i Njegova će Slava sada biti potpuno shvaćena, kada budete svjedočili Njegovom Drugom Dolasku, vi, Njegova Vojska Ostatka, Mu morate pomoći u Njegovom Planu da spasi čovječanstvo.

Križarske Molitvene Zajednice će spasiti milijarde duša i stoga se morate širiti i umnažati. Božje Milosti će se izlijevati na svu Njegovu djecu koja sudjeluju u ovim Molitvenim Zajednicama. Oni će biti oklop, koji će braniti čovječanstvo od progona kojeg je isplanirao Antikrist.

Nikada ne odustajte, djeco. Ostanite u stanju Milosti u svako doba i nastavite slijediti upute Moga Sina. On vas nikada neće napustiti, tako je velika Njegova Ljubav prema vama.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

727. DO TRENUTKA KADA DOĐE VELIKI PETAK, MNOGE ĆE DUŠE POČETI SHVAĆATI DA JE MOJE UPOZORENJE ČOVJEČANSTVU NAD SVIJETOM

727. DO TRENUTKA KADA DOĐE VELIKI PETAK, MNOGE ĆE DUŠE POČETI SHVAĆATI DA JE MOJE UPOZORENJE ČOVJEČANSTVU NAD SVIJETOM

Subota, 9. ožujka 2013., 21:45h

Moja predraga kćeri, do trenutka kada dođe Veliki Petak, mnoge će duše početi shvaćati da je Moje Upozorenje nad svijetom.

Grozota neće biti svjedočena prije nego što bude doista shvaćena Istina ovih Poruka.

Okupite svoje ljude, ujedinite se u molitvi, jer tamni oblak će prekriti zemlju. Čovječanstvo će se susresti sa kaznama dok tone u ponor nebrige i ravnodušnosti prema Riječi Božjoj.

Oni koji su okrenuli leđa Darovima danima čovječanstvu kroz Moju Smrt na Križu, biti će probuđeni i vidjeti će kako groteskno izgledaju njihove duše pred Mojim Očima. Uskoro će uvidjeti da im je dano samo malo vremena da se pokaju. Jer Moje strpljenje je veliko, ali Moja tuga je duboka. Tako su ogorčena njihova srca, da ne samo da se klone Mene, svog ljubljenog Isusa, nego si uskraćuju Darove, koje im Ja činim besplatno dostupnima.

Kako su samo bili zavedeni da vjeruju u svoje vlastite lažne iluzije da je svijet njihov da žive na bilo koji način koji odaberu, bez brige da ih uspori, u njihovoj potrazi za zadovoljenjem. Ovaj svijet više neće biti njihov kao nešto što im pripada, jer on je samo privremeno stanje. Uskoro će se naći u novom stanju i, za mnoge od njih, to neće biti u Mom Novom Raju.

Moje posredovanje će se brzo pružiti i Moj Plan da spasim svijet uskoro će biti potpuno spoznat. Oholost je vaš najveći neprijatelj i sotonina najveća greška. Kada netko prokaže druge, ukori druge i optužujući  upire prstom na druge, u Moje Ime, onda je pao kao žrtva sotoninog grijeha.

To će biti grijeh oholosti, koji će biti propast čovječanstva i koji će strmoglaviti mnoge duše u paklene vatre.

Nemojte pasti kao žrtva ove kletve zloga i šutite ako se ne slažete s drugim koji viče naglas protiv Mene, s lažima koje se izlijevaju iz njihovih usta, čak i kada znate da ne govore Istinu. Morate spustiti svoje oči i jednostavno proglašavati Moju Riječ.

Branite Me samo proglašavajući svijetu ono što znate o Mom Planu za spas duša. I čak i kada te duše, koje vjeruju da im njihovo znanje o Meni daje pravo da opominju druge i zahtijevaju od vas odgovore, nikada ne smijete braniti Mene pomoću tvrdnji.

Mnogi događaji u svijetu potresti će većinu čovječanstva uskoro. Čak i najnezainteresiraniji ljudi, koji žive svoje živote u prostoru svjetovne ambicije, s malo vremena za duhovne stvari, početi će shvaćati da se mnogo toga mijenja. Oni će znati da su ove promjene iznad njihovog razumijevanja i to će rezultirati time da će biti otvoreniji Riječi Božjoj.

Vaš Isus