Dnevni arhivi: 19. ožujka 2013.

733. MOJU AGONIJU OSJEĆAJU SVI SVECI I ANĐELI NA NEBU, JER BLIZU JE VRIJEME APOKALIPSE.

733. MOJU AGONIJU OSJEĆAJU SVI SVECI I ANĐELI NA NEBU, JER BLIZU JE VRIJEME APOKALIPSE.

Subota, 16. ožujka 2013., 12:40h

Moja predraga kćeri, kakav bijes, kakav gnjev i kakav strah osjećaju oni koji odbiju prihvatiti Moj Kalež Patnje u ovo vrijeme.

Sotonin bijes protiv ovih Poruka brzo će se pojačati i biti će učinjen svaki napor da se tebe javno okleveta, kćeri Moja.

Morati ćeš prihvatiti patnju, zbog svoga dobrovoljnog predanja Mojoj Svetoj Volji. Stoga ti, kćeri Moja, moraš ostati tiha dok se nastavlja vrištanje Zvijeri i onih jadnih duša koje on koristi da te napadne. Ja kažem ovo svim Mojim ljubljenim vjernim učenicima – ostanite čvrsti. Pognite svoje glave u poniznom služenju i pružite svoju patnju za one duše koje neće prihvatiti Dar Istine.

Oni odgovorni za prodiranje u Moju Crkvu na zemlji izabrali su namjerno vrijeme Korizme, da uvrijede Mene, svoga Isusa, koji sam umro u agoniji za spas njihovih duša.

Tako su zaraženi, oni koji lutaju Rimskim hodnicima, da će biti viđen najveći znak u kaosu koji će slijediti jer se oni pridržavaju uljezove zapovijedi. Kaos, nered, podjela i proturječje će se vidjeti posvuda u Rimu. Ovaj nered dolazi od sotone jer ne može doći od Boga.

Gnjev dolazi od zloga a njegov je bijes opipljiv kada se Moje Svjetlo širi među Božjom djecom. Neka se zna da kada su napadi takve zlobne prirode nanijeti drugome, u Moje Ime, da je Moja Prisutnost ta koja potiče takvu reakciju.

Samo Ja, Isus Krist i Moji sljedbenici možemo biti žarište takvog zlostavljanja i stoga, kada vam to postane nepodnošljivo, molite ovu kratku molitvu.

“Ja dijelim ovu bol s tobom, dragi Isuse i tražim da blagosloviš Darom Duha Svetoga moje neprijatelje i one koji Tebe bičuju. Amen.”

Nesloga će se nastaviti i Moju Agoniju osjećaju svi Sveci i Anđeli na Nebu, jer blizu je vrijeme Apokalipse.

Držite se Mene, svoga Isusa i potpuno se ufajte u Mene dok Ja gradim Moju Vojsku Ostatka, u pripremi za gadnu bitku za duše koja je pred nama.

Vaš Isus

732. MAJKA SPASENJA: MOLITE MOJU KRUNICU ZA SVE ONE KOJI VLADAJU RIMOM

732. MAJKA SPASENJA: MOLITE MOJU KRUNICU ZA SVE ONE KOJI VLADAJU RIMOM

Petak, 15. ožujka 2013., 22:30h

Moje drago dijete, ovo je vrijeme velike tuge, ne samo za tebe, već za sve one koji ljube Moga Sina.

Moram vam naložiti, draga djeco, da ostanete jaki i vjerni Svetoj Riječi Božjoj, radi Moga Sina. On, Moj ljubljeni Sin, spušta Svoju Glavu u agoniji dok gleda užas kako se Njegova Crkva raspada pred Njim.

Molim vas molite za nadu i molite Moju Svetu Krunicu svaki dan za sve one koji vladaju Rimom. Vi morate moliti za sve one koji vode Katoličku Crkvu. Molim vas da uključite i čovjeka koji sjedi na Petrovoj Stolici, jer on je u velikoj potrebi vaših molitvi.

Molite da on prihvati Istinu Smrti Moga Sina na Križu i da otvori svoje srce molbama Moga Sina za Milosrđem za svu Božju djecu.

Bez obzira koliko su teška ova vremena, u Rimokatoličkoj Crkvi, zlo ne može ni neće prevladati nad Moći Božjom.

Moja uloga Posrednice svih Milosti uskoro će biti ostvarena i kao žena odabrana da budem odjevena zrakama sunca, došlo je Moje vrijeme da pomognem Mome Sinu u Njegovom konačnom planu Spasenja.

Ja pazim na svu Božju djecu, uključujući one koji Mu donose veliku sramotu i žalost. Molite da Moje molitve, odnesene Mome Sinu i Njemu prikazane u vaše ime, mogu pomoći ublažiti patnju, koja predstoji unutar Katoličke Crkve.

Moja Ljubav, kao Majke sve Božje djece, sveobuhvatna je i Ja nikada neću prestati u Mojoj potrazi da vam donesem nadu, draga djeco.

Molitve će biti uslišane na Nebu i nikada ne smijete odustati od nade, jer Milosrđe Moga Sina je veće nego što bi vi mogli znati.

Božja Ljubav je Svemoguća. Tražite i primiti ćete veliki blagoslov, dok su pripreme završene u spremnosti za Veliki Dan Gospodnji.

Iščekujte sa strpljivošću, ljubavlju i ufanjem, jer uskoro će sve ove kušnje biti prošlost i zatim će se Novo Nebo i Nova Zemlja spojiti kao jedno. To je sve o čemu trebate brinuti – priprema vaše duše i onih koji najviše trebaju vaše molitve. Samo tada ćete moći prihvatiti Svjetlo Božje i ući u Novi Raj na zemlji.

Budite u miru i usredotočite se samo na Moga Sina i Njegovu jedinu želju da spasi duše svakog živog bića.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja