Dnevni arhivi: 25. ožujka 2013.

740. JA ŽELIM DA SVI MOJI SLJEDBENICI PROVEDU VRIJEME POSTEĆI OD SLIJEDEĆEG PONEDJELJKA DO 15:30h NA VELIKI PETAK

740. JA ŽELIM DA SVI MOJI SLJEDBENICI PROVEDU VRIJEME POSTEĆI OD SLIJEDEĆEG PONEDJELJKA DO 15:30h NA VELIKI PETAK

Petak, 22. ožujka 2013., 21:45h

Moja predraga kćeri, Ja želim da svi Moji sljedbenici provedu vrijeme posteći od sljedećeg Ponedjeljka do 15:30h na Veliki Petak.

Čak i mali znak posta će prikupiti svima vama uvid u Moj Plan Spasenja, te kako Mi možete pomoći spasiti duše svih grješnika.

Postom ćete postati ponovno cijeli. Čisteći svoje tijelo, vaš duh će biti obnovljen. Ja također želim da primite Sakrament Ispovijedi ili onaj oblik pomirenja koji vam je dostupan. Molim vas, ako niste u mogućnosti primiti ovaj Sakrament onda prihvatite Dar Moga Potpunog Oprosta koji sam vam dao prije nekog vremena.

Utorak, 31. siječnja 2012., 21:30h

Morate moliti ovu molitvu sedam dana zaredom da bi vam se dao dar potpunog oprosta i Snaga Duha Svetoga.

O moj Isuse, Ti si svjetlost svijeta, Ti si plamen koji dodiruje sve duše. Tvoje Milosrđe i Ljubav ne poznaju granice. Nismo zavrijedili žrtvu koju si Ti podnio za nas Svojom Smrću na Križu, ipak znamo da Tvoja Ljubav za nas nadilazi našu ljubav prema Tebi. Udijeli nam, Gospodine, dar poniznosti da zavrijedimo ući u Tvoje Novo Kraljevstvo. Ispuni nas Duhom Svetim da hrabro stupamo naprijed i vodimo Tvoju vojsku u propovjedanju Istine Tvoje Svete Riječi te pripremimo našu braću i sestre za Tvoj Slavni Drugi Dolazak na zemlju. Častimo Te! Slavimo Te! Prikazujemo Ti same sebe, naše žalosti i trpljenja kao dar Tebi za spasenje duša. Ljubimo Te, Isuse! Smiluj se svoj Svojoj djeci gdje god bili. Amen.

Zatim u duhu, Ja želim da se sjedinite sa Mnom, kao da ste bili prisutni s Mojim Apostolima na Mojoj Posljednjoj Večeri. Dijeliti ćete sa Mnom beskvasni kruh i jesti sa Mnom za Mojim stolom. Vi, Moji sljedbenici, možete dijeliti sa Mnom Moj Kalež Patnje, svojom slobodnom voljom vi bi trebali prihvatiti Moju ponudu.

Ako možete ovo prihvatiti, vi ćete okajavajući grijehe smrtnog čovjeka, spasiti milijune duša. Ja ću podariti Milost najviše okorjelim grješnicima, uzvraćajući na vaš dar patnje.

Evo Križarske Molitve za vas, ako želite dijeliti Moj Kalež Patnje. Molite ju tri puta kada možete, ali najbolje svaki put kada postite.

Križarska Molitva (103) Dijeliti Kalež Patnje s Kristom

Prostirem se pred Tebe, dragi Isuse i pred Tvoje Noge da činiš što hoćeš sa mnom za dobro svih.

Daj mi da dijelim Tvoj Kalež Patnje.

Uzmi ovaj dar od mene, kako bi Ti mogao spasiti one jadne duše koje su izgubljene i bez nade. Uzmi me, u tijelu, kako bih mogao dijeliti Tvoju bol.

Čuvaj moje srce u Svojim Svetim Rukama i sjedini moju dušu s Tobom.

Kroz moj dar patnje, ja dopuštam da Tvoja Božja Prisutnost obuhvati moju dušu, kako bi Ti mogao otkupiti sve grješnike i ujediniti svu Božju djecu u vijeke vjekova. Amen

Ova vaša žrtva, koju prikazujete Meni, Isusu Kristu, Otkupitelju cijelog čovječanstva, omogućiti će Mi da izlijem Moje Veliko Milosrđe preko cijeloga svijeta.

Još važnije, Ja ću spasiti čak i one koji Me mrze. Vaše molitve i žrtva njihova su jedina spasonosna milost, jer bez toga, zli bi ih uništio.

Ako ne želite izdržati ovu patnju, Ja ću vam podariti velike blagoslove i tražiti da nastavite sa Mnom na Mom Putu da probudim svijet iz njegovog drijemeža kako bih Ja mogao podići veo prijevare koji ga prekriva.

Vaš Isus

739. USKORO JE VRIJEME ZA PODJELU I MORATE SE PRIPREMITI

739. USKORO JE VRIJEME ZA PODJELU I MORATE SE PRIPREMITI

Četvrtak, 21. ožujka 2013., 20:00h

Moja predraga kćeri, kako se Moje Srce slama zbog tuge, koju osjećaju duše koje su u zbrci zbog bijega Moga posljednjeg Pape, Moga ljubljenog Benedikta.

Vi, Moje dragocjene duše, osjećate se tako zbunjeno i pomalo osamljeno. Ja osjećam vašu bol i morate snažno moliti za Moju Ruku Milosrđa, kako bih mogao posegnuti da utješim vaša tužna srca.

Ovo će biti vrijeme izdaje za tebe, kćeri Moja, jer će mnogi od onih koji su pristajali uz ovu Svetu Misiju otići. Moraš povećati vrijeme koje provodiš u Euharistijskom Klanjanju na sedam dana tjedno i tek tada ćeš moći sama ići i bez straha, da dovršiš zadaće koje ću ti Ja dati, od kojih će mnoge biti iznimno teške.

Morate ostati jaki, svi vi, u svako doba. Ne smijete slušati one glasove osude, koji će vam kidati živce i koji će se količinom povećati dok dolazi Sveti Tjedan.

Svaka kleveta, svaka laž, svaki bezbožni prigovor ovim Mojim Svetim Porukama svijetu biti će vaš križ koji ćete morati nositi slijedećih deset dana. Ni na jedan trenutak neće vam biti dopušteno, Moji sljedbenici, da se odmorite, da molite, ili da meditirate o Mojoj Svetoj Riječi.

Budite svjesni da ćete bez zaštite Svete Krunice, koja se mora svakodnevno moliti, ostati otvoreni sumnjama, koje ne dolaze od Mene.

Uskoro je vrijeme za podjelu i morate se pripremiti. Ja vam želim dati posebnu milost kako bih vam pomogao da izdržite progon i pritiske, koji će vam biti postavljani da vas se potakne da odustanete od Mojih Poruka. Trebati će velika vjera, ufanje i čelični živci da se usredotočite na Moju Svetu Riječ i zbog toga morate moliti ovu Križarsku Molitvu, jednom dnevno, od sada.

Križarska Molitva (102) Da održim vjeru i vjerovanje u Božju Poruku svijetu

Najdraži Isuse, kada padnem, uzdigni me.

Kada sumnjam, prosvijetli me.

Kada sam u žalosti, pokaži mi Svoju Ljubav.

Kada kritiziram, pomogni mi da šutim.

Kada osuđujem javno drugoga, zatvorim mi usta.

Kada izgovaram bogohule u Tvoje Ime, izbavi me i vrati me pod Svoju Zaštitu.

Kada mi nedostaje hrabrosti, daj mi mač koji trebam da se borim i spasim duše za kojima Ti žudiš.

Kada se odupirem Tvojoj Ljubavi, pomogni mi da se predam i potpuno prepustim Tvojoj Ljubljenoj brizi.

Kada odlutam, pomogni mi da pronađem Put Istine.

Kada propitkujem Tvoju Riječ, daj mi odgovore koje tražim.

Pomogni mi da budem strpljiv, pun ljubavi i dobrote, čak i prema onima koji Te proklinju. Pomogni mi da oprostim onima koji me vrijeđaju i daj mi milost koju trebam da Te slijedim do kraja zemlje. Amen.

Idite, Moji dragocjeni sljedbenici i zapamtite da je vaša dužnost prema Meni, vašoj Crkvi i Mojim Učenjima. Uzmite Mač Spasenja i s njim se borite uz Mene da odvedemo svaku pojedinu dušu, uključujući one koji griješe protiv Mene, u Moje Kraljevstvo.

Vaš Isus

738. BAŠ KAO ŠTO SLIJEPI NE MOGU VIDJETI, BITI ĆE ONIH U CRKVI U RIMU KOJI MOGU VIDJETI, ALI KOJI ĆE ODBITI PRIZNATI ISTINU

738. BAŠ KAO ŠTO SLIJEPI NE MOGU VIDJETI, BITI ĆE ONIH U CRKVI U RIMU KOJI MOGU VIDJETI, ALI KOJI ĆE ODBITI PRIZNATI ISTINU

Srijeda, 20. ožujka 2013., 19:15h

Moja predraga kćeri, Moje Raspeće se ponovno ispočetka proživljava i svaki dio je povezan s vremenom koje prethodi Mome Drugom Dolasku.

Sada kada je Moje Tijelo – Crkva – izdržalo kažnjavanje tako mnogo godina, zbog duha zla, Krunidba od Trnja sada se nanosi rukovodstvu unutar Moje Crkve.

Kada je treći trn probio Moje Desno Oko, više nisam njim mogao vidjeti. Samo Mojim drugim Okom mogao sam vidjeti užasnu bol koju je doživjela Moja Majka. Sada kada Kruna od Trnja probija Glavu Moje Crkve u Rimu, samo jedna polovica će podnijeti svjedočiti Istini naviještenih proročanstava. Druga polovica će biti zaslijepljena i neće uspjeti vidjeti štetu, koja će biti nanijeta svakom dijelu Mog Tijela – Moje Crkve – u svakom narodu na svijetu.

Baš kao što slijepi ne mogu vidjeti, biti će onih u Crkvi u Rimu koji mogu vidjeti, ali koji će odbiti priznati Istinu. Tako će bolna biti Istina, da će tim Mojim posvećenim slugama biti lakše ići lakim putem. Kukavice, oni će odabrati put oskvrnuća radije nego da podignu svoj križ za Mene.

Zatim će biti onih koji Me ljube i ova podjela ih neće spriječiti u planu da pomognu Meni da spasim duše od određene smrti. Te hrabre duše, ispunjene milošću Duha Vatre, boriti će se da sačuvaj Moje Najsvetije Sakramente. To je kler koji će hraniti Moje stado tijekom progona. Svaka milost biti će dodijeljena takvim čistim dušama i oni će, zauzvrat, voditi Moju Vojsku Ostatka, prema vratima Novog Raja i Nove Zemlje.

Potrebna je velika hrabrost da se prihvati Riječ Božjih proroka. Nije nikada lako čuti Riječi proroka, čije Riječi režu do središta njihovih duša, poput dvosjeklog mača. Njihova upozorenja su bolna za čuti, ali slatka zbog plodova koje donose, jer kada je Riječ Božja dana kao Dar, ona pruža spasenje. Zgrabite Moju Svetu Riječ kao da je vaš konop za spašavanje. Vi, Moji ljubljeni sljedbenici, zaštićeni ste Pečatom Živoga Boga i stoga se nikada ne smijete bojati.

Vaši neprijatelji će vas psovati, vrijeđati, i možda vas progoniti, ali Ja, Isus Krist, hodati ću s vama. Vi, Moja nekolicino odabranih, koji odgovarate na Moj Poziv svojom patnjom otkupiti ćete većinu čovječanstva u Mojim Očima.

Ja vas blagoslivljam. Ja vam dajem mir i snagu, kako bi Me slijedili bez straha u svojim srcima.

Vaš Isus

737. SLOJ PO SLOJ, NJIHOVE ĆE ZLE NAMJERE POSTATI JASNE KADA SE SPOTAKNU

737. SLOJ PO SLOJ, NJIHOVE ĆE ZLE NAMJERE POSTATI JASNE KADA SE SPOTAKNU

Utorak, 19. ožujka 2013., 22:45h

Moja predraga kćeri, Moja Sveta Riječ širi se poput snažnog vjetra širom cijelog svijeta, u ovo vrijeme, preko ovih Poruka.

Mnogi će čuti Moj Glas, željeli to ili ne, jer će on zvučati poput grmljavine prije oluje. Neki će prepoznati Duha Svetog dok obuzima njihove duše. Drugi, nažalost, neće, ali Ja im kažem ovo. Vi ste čuli Moj Glas. On je pokrenuo vašu dušu, a ipak, blokirali ste Me. A ipak, okrećete svoja leđa. Možda se bojite Moga Glasa, jer može biti neodoljiv, ali jedna stvar koju ne možete učiniti jest ignorirati Mene.

Tako je moćan Moj Duh Sveti da će dotaknuti vašu dušu, željeli da tako bude ili ne. Oni od vas koji bježe, skrivaju se i pretvaraju da Ja nisam Prisutan, trebali bi znati da nećete moći zanijekati Moju Prisutnost, bez obzira koliko snažno pokušavate.

Neki od vas će se oduprijeti Istini jer vam nedostaje vjere u Moje Obećanje da pružam Vječni Život. Za mnoge od vas je ovo zastrašujuće i više bi voljeli da se Veliki Dan Gospodnji ne dogodi u vašem životnom vijeku. I zato zatvarate svoje oči, začepljujete svoje uši i tražite utjehu u drugim stvarima.

Sigurnost koju osjećate pokušavajući naći mir, gdje se može naći, biti će kratkog vijeka. Uskoro će vam biti zanijekana Riječ Božja. Riječi koje ste navikli slušati nestati će iz homilija i pisama vaših biskupa i kardinala, koje su predavali vama i svim onim Mojim bezazlenim sljedbenicima.

Masonske sekte prodiru u Crkvu u Rimu. Ne griješite – može biti samo jedan Papa u jednom životnom vijeku.

Mnogi Moji sljedbenici sada će odbiti Moju Svetu Riječ, Istinu, kao što su učinili tijekom Moje kušnje na zemlji. Ti, kćeri Moja, biti ćeš odbačena kao krivovjerac, biti ćeš ismijavana i rugati će ti se. Ti ćeš postati trn u boku lažnog proroka. Ali uskoro, svi će vidjeti suptilna djela i lukave geste tih lažnih uljeza koji predsjedavaju Mojim Prijestoljem u Rimu, jer oni znače svetogrđe.

Sloj po sloj, njihove će zle namjere postati jasne kada se spotaknu, a oni, blagoslovljeni spoznajom koju sam Ja podario, shvatiti će grozotu koja se otkriva.

Zvijer je sada spremna i stvara svjetovni krug, sastavljen od nekih svjetskih čelnika, kao jedno u jedinstvu sa svime što je protiv Kraljevstva Božjeg. Demonski dusi, koji obuzimaju te jadne duše, zbog svoje oholosti i arogancije će se pokazati da ih svi vide svojim gestama, koje će biti proučavane i ispitivane dok konačni odgovori ne svanu onima blagoslovljenima Darom Razlikovanja.

Ufajte se u Mene. Ufajte se u ovaj Dar Ufanja. Dajte da vas držim i da vas vodim kroz ovu džunglu zlih stvorenja koja žele proždrijeti vaše duše.

Vaš Isus

736. MAJKA BOŽJA: PODJELA U SVIJETU, KOJU ĆE OSTVARITI GOG I MAGOG, RAZDVOJITI ĆE OBITELJI NA DVOJE

736. MAJKA BOŽJA: PODJELA U SVIJETU, KOJU ĆE OSTVARITI GOG I MAGOG, RAZDVOJITI ĆE OBITELJI NA DVOJE

Ponedjeljak, 18. ožujka 2013., 19:35h

Dijete Moje, nikada ne smiješ sumnjati u važnost ove Misije niti dopustiti da napadi na tebe odvrate tvoju pažnju s Moga ljubljenog Sina.

Zbog Ljubavi i Milosrđa Moga Sina On otkriva svijetu planove zloga da ugrabi duše prije kraja vremena. Ovaj zabludjeli plan smišljen je već odavno i Božjoj djeci će ga nametnuti masonske sile koje su vjerne zlome.

Neka nitko ne bude u nikakvoj sumnji o proročanstvima koje sam Ja, vaša Majka, otkrivala stoljećima vidjeocima i prorocima. Djeco, ne smijete biti uplašeni. Umjesto toga, morate biti puni nade i radovati se, jer uskoro je vrijeme za Novi Raj i Novu Zemlju i Božja djeca će se konačno osloboditi zla, kojemu je svatko od vas svjedočio u svojim životima.

Ovo vrijeme je naviješteno u Knjizi Mog Oca i zbog toga morate prihvatiti Istinu sadržaja Knjige Otkrivenja. Ako ne prihvatite Knjigu Otkrivenja, koja je dana Ivanu, onda ne možete reći da prihvaćate ostatak Knjige – Presvetu Bibliju.

Veliki dio onoga što će doći, biti će teško i bolno, jer će podjela u svijetu koju će ostvariti Gog i Magog razdvojiti obitelji na dvoje. Zlo spletkarenje i podmukli planovi, koje su smislili lažni prorok i Antikrist, biti će najveća prijevara otkada su farizeji zanijekali Moga Sina. Kada su oni, farizeji, zanijekali Moga Sina, oni su spriječili da Istina bude dana Božjoj djeci. To je smanjilo brojnost sljedbenika Moga Sina, tijekom Njegovog vremena na zemlji i spriječilo ih da postanu Kršćani. Isto će vrijediti za ovo dvoje koji će nositi sliku dobrote, ali će voditi mnogu Božju djecu pogrešnim putem. Oni će mnoge zaslijepiti na Istinu dok će dalekosežne promjene koje će ostvariti svojom vladavinom, odvojiti ljude od Zakona Božjih.

Božjoj djeci će biti rečeno da je zlo prihvatljivo i da određeni grijesi nisu uvredljivi Bogu. Ljudi će im povjerovati, a posljedica će biti da će okrenuti svoja leđa Bogu.

Molite, molite, molite da njihova vladavina bude kratka i da Istina prevlada kako bi Crkva Moga Sina na zemlji ostala netaknuta.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

735. PORUKA ZA SVEĆENIKE I SVE ONE MOJE POSVEĆENE SLUGE KOJI SU DALI SVOJE ŽIVOTE MOJOJ SVETOJ SLUŽBI

735. PORUKA ZA SVEĆENIKE I SVE ONE MOJE POSVEĆENE SLUGE KOJI SU DALI SVOJE ŽIVOTE MOJOJ SVETOJ SLUŽBI

Nedjelja, 17. ožujka 2013., 18:50h

Moja predraga kćeri, ovo je Poruka za svećenike i sve one Moje posvećene sluge koji su dali svoje živote Mojoj Svetoj Službi.

Moji ljubljeni sluge, Ja želim da vi poštujete Zakone Crkve i one kojima morate iskazati poslušnost u Moje Sveto Ime.

Vi nikada ne smijete napustiti svoje dužnosti prema Crkvi i morate Mi nastaviti služiti kao i uvijek. Molim vas, svima dijelite Sakramente kao i prije, ali čak sa više revnosti. Budite kao i uvijek na svojim posvećenim dužnostima. Vaša je dužnost prema Božjoj djeci i morate voditi svoje stado. Ostanite vjerni Mojim Učenjima u svako doba.

Nećete to biti vi, Moji dragocjeni sluge, koji ćete napustiti Moju Crkvu na zemlji. Neće vašim djelovanjima biti promijenjeni Zakoni unutar Moje Crkve kako bi se prigrlila nova naučavanja.

Vi ćete ostati vjerni službama Moje Crkve i obavljati svoje dužnosti do užasnog dana. To će biti dan kada će Moja Sveta Misa biti promijenjena do neprepoznatljivosti. Neprijatelji Božji, koji su prodrli u Moju Crkvu na zemlji, biti će ti koji će vas odgurnuti od Mene.

Kada vam pokažu Novu Misu, biti ćete tada ostavljeni bez izbora, jer ćete znati da ona više neće nuditi Najsvetiju Euharistiju. Tada će vam Istina konačno biti otkrivena, premda ćete prije biti svjesni znakova.

Znakovi će uključivati čudne nove putove prilagođavanja molitvi; sotona više neće biti odbačen i Sakramenti će se patvoriti kako bi se uključilo druge vjeroispovijesti. Vi ćete postati uznemireni, a ipak, osjećati ćete obavezu da ostanete vjerni Mojoj Crkvi.

Tada će Postojanje Moje Crkve na zemlji biti vaše jedino sredstvo preživljavanja, ako ostanete vjerni Mojim Učenjima. Kada Moja Učenja, Moji Sakramenti i Moja Sveta Misa budu promijenjeni, ne smijete biti zavedeni. Ako se ne pridržavate Mojih Zakona, tada ćete Me izdati.

Druge Kršćanske Crkve, Ja vas upozoravam da će se ova zaraza proširiti također i na vaše crkve. Vremenom će vam postati teško poštovati Moja Učenja na način na koji su dana svijetu. Svi Kršćani će trpjeti pod režimom lažnog proroka i njegovog ortaka, Antikrista, najutjecajnijeg vođe svih vremena, čije će lice uskoro sjajiti diljem svijeta.

Vaš Isus