Dnevni arhivi: 22. travnja 2013.

769. JA TRAŽIM DA ME ONI OD VAS KOJI SU PRESTRAŠENI I ZBUNJENI ZBOG OVIH PORUKA SADA POSLUŠAJU

769. JA TRAŽIM DA ME ONI OD VAS KOJI SU PRESTRAŠENI I ZBUNJENI ZBOG OVIH PORUKA SADA POSLUŠAJU

Petak, 19. travnja 2013., 17:00h

Moja predraga kćeri, kako je osamljena ova Misija, usprkos stotinama tisuća koje te okružuju svojom ljubavlju i molitvama.

Kada radiš za Mene i prepustiš se, u potpunoj predanosti pred Moje Noge, ti ćeš se osjećati vrlo usamljeno. Ti ćeš se suočiti s gnjevom Mojih neprijatelja, koji ti neće dati ni trenutak mira. Ti, kćeri Moja, sada moraš slušati, dok Ja ovo nudim svima onima koji Me odbijaju, u ovim Riječima Ja dajem Božjoj djeci, poseban Dar.

Ja tražim da Me oni od vas koji su prestrašeni i zbunjeni zbog ovih Poruka sada poslušaju. Zar ne znate koliko vas Ja ljubim čak i kada Me vrijeđate? Zar ne znate da vas Ja nikada ne bih kaznio za neprihvaćanje ovih Poruka, koje su vam dane samo kako bih vas Ja pripremio i ojačao vas zbog kušnji koje nadolaze? Zar Me ne poznajete, svoga ljubljenog Isusa, kada vas Ja sada dozivam?

Ja Sam vaš Spasitelj i Ja vas nikada ne bih odbacio na stranu kada postoje sumnje u vašem umu. Kako bih Ja mogao biti ljut na vas kada Me ljubite i samo vam je stalo do Istine? Ja vas sada pripremam za izazove s kojima ćete se sada morati suočiti, dok se razotkrivaju naviještena proročanstva o progonu Moje Crkve na zemlji.

Kako bih vas privukao u Milosrđe Moje Ljubavi i prosvijetlio vaša srca, Ja vam dajem ovaj Dar. Ja vam obećavam da će, kada Me pozovete na ovaj način, ovom molitvom, vaše sumnje o tome Tko Sam Ja, koji sada govori s vama, nestati. Ja vam pružam ovaj Dar tako da vi, molitvama koje Ja svijetu dajem u ovo vrijeme, možete spasiti cijelo čovječanstvo.

Ako dođete k Meni, bez oholosti i otvorene i čiste savjesti, vi ćete odmah znati da vam je dan ovaj Dar. To je Dar Obraćenja za druge.

Križarska Molitva (105) Dar Obraćenja za druge

O moj najdraži Isuse, s mojom ljubavlju prema Tebi, molim Te prihvati moju dušu u jedinstvu s Tobom. Uzmi moju dušu, prekrij je Svojim Svetim Duhom i pomogni mi, kroz ovu molitvu, spasiti sve one s kojima sam ja u dodiru. Obuzmi svaku dušu koju ja susrećem Svojim Svetim Milosrđem i pruži im Spasenje koje trebaju da uđu u Tvoje Kraljevstvo. Čuj moje molitve. Poslušaj moje molbe i Svojim Milosrđem spasi duše cijeloga čovječanstva. Amen.

Oni od vas koji sipate klevete na ove Poruke i odbijate ih, Ja tražim da dođete k Meni. Ja ću vam pokazati Istinu. Ja ću vas uzeti i donijeti vam utjehu. Ja ću vas uvijek ljubiti bez obzira koliko Me uvrijedili.

Vaš Isus

768. OVAJ ZNAK, KOJI SE NE SMIJE BRKATI SA ŽIGOM ZVIJERI, ĆE SIMBOLIZIRATI NOVU JEDINSTVENU SVJETSKU RELIGIJU

768. OVAJ ZNAK, KOJI SE NE SMIJE BRKATI SA ŽIGOM ZVIJERI, ĆE SIMBOLIZIRATI NOVU JEDINSTVENU SVJETSKU RELIGIJU

Srijeda, 17. travnja 2013., 20:00h

Moja predraga kćeri, Moje Srce uzdiše jer moram trpjeti bijedu i patnju koje će cijelo čovječanstvo morati trpjeti. Nije Moja Ruka koja će uzrokovati ovo, već kletva sotone, dok njegov duh luta i izjeda duše duž njegovog puta. Tako su nesumnjičavi na ovaj utjecaj zla da ljudi krive sve ostalo za svoju patnju. Oni okrivljuju druge za svoju nevolju i ne uspijevaju shvatiti da nedostatak vjere u Boga stvara takvu pustoš u njihovim životima.

Dok duh zloga stišće čovječanstvo, Svjetlo Božje će se sukobiti s njim na načine koji će biti vidni u brojnim stvarima.

Oluje će se pojačati i pobune će se osjetiti u mnogim zemljama. Vidjeti će se neredi u narodima, pošto moć vlada oduzme slobodu ljudima nad kojima vladaju. Zatim, crkve, uključujući sve one koji ljube Boga, jedinog Boga Trojedinoga, početi će povlačiti svoje službe i zatvarati svoja vrata.

Vidjet će se brojne crkve koje će se zatvoriti, u svim zapadnim zemljama. Uskoro će se žig komunizma vidjeti kroz poseban znak koji će se pojaviti u crkvama koje ostanu otvorene; u sredstvima priopćavanja; na odjevnim predmetima; u filmovima i ovaj znak će ponosno nositi oni na visokim položajima. On će biti viđen kao oznaka časti i njime će se razmetati članovi hijerarhija u svim glavnim crkvama i religioznim denominacijama. Vi ćete vidjeti ovaj znak na javnim mjestima; na oltarima; u zračnim lukama i na odjeći koju nose vođe u crkvama.

Ovaj znak, koji se ne smije brkati sa žigom Zvijeri, simbolizirati će novu Jedinstvenu Svjetsku Religiju. Oni odgovorni za njega se više neće bojati pokazivati njihov znak, koji je simbol za nadzor i vjernost Zvijeri.

Dan kada se svakodnevna Žrtva Svetih Misa bude zaustavila, u obliku u kojem one moraju biti pružene u Moje Sveto Ime, biti će dan kada će se ovaj znak pojaviti na oltarima i ispred svih Svetohraništa na svijetu.

Molite, Moji ljubljeni sljedbenici, da nađete utjehu u onim Mojim posvećenim slugama koji Mi ostanu odani, jer vi ćete trebati utjehu tijekom ovih kušnji. Ja ću vas uvijek podići i nositi vas. Ja vas nikada neću napustiti, ali nikada ne smijete odstupati od Mojih Učenja ili prihvatiti poganske prakse kao zamjenu za Istinu.

Vaš Isus