Dnevni arhivi: 29. travnja 2013.

773. SVE LAŽNE PROROKE ĆU JA OTJERATI I OŠTRO KAZNITI

773. SVE LAŽNE PROROKE ĆU JA OTJERATI I OŠTRO KAZNITI

Utorak, 23. travnja 2013., 16:55h

Moja predraga kćeri, Moji vidjeoci širom svijeta prolaze kroz veliku patnju u ovo vrijeme, dok trpe bol koja je neophodna za spas duša čovječanstva. Oni će, predajući se u Moju službu hodati sami, kao što sam i Ja kada sam se penjao na Goru Kalvariju, sa samo jako malo onih koji će im priteći u pomoć.

Kao što te Moje istinske duše trpe bol, ismijavanje i odbijanje, tako će oni lažni proroci i vidjeoci biti proslavljeni i obmanuti će mnoge. Lažni proroci će se uzdići među vama i privući hvalu i slavu. Iza njihovog naličja poniznosti i slatkih riječi, biti će praznina nastala od duha zla.

Ja upozoravam svijet da ne slijede te lažne proroke, koji traže slavu, laskanje i hvalu za sebe, u Moje Sveto Ime. Nijedan čovjek kojega sam poslao Ja, Isus Krist, neće se veličati kako bi vas natjerao da padnete pred njegove noge. Nijedan Moj prorok neće stajati na postolju i reći da je veći od vas. On ne mora reći da je on veći od svojih bližnjih braće i sestara kako bi to učinio. Sve što on treba učiniti jest propovijedati riječi takozvane mudrosti na način kojim će vas voditi da povjerujete da bi on trebao biti hvaljen, zbog njegove vlastite vidljive vjernosti Bogu. Umjesto poticanja molitve i vašeg približavanja Bogu, on će vam zapovijedati i zahtijevati vaše poštovanje, najprije. On će to učiniti pokazujući vam vrstu osobina koje bi vi povezali sa pobožnim ljudima. Ti lažni proroci će sebi privući duše grijehom oholosti. Oholost, u lažnom proroku, privući će oholost u drugim dušama. Jedan hvali drugoga korištenjem Božjeg Imena da proglašavaju svoju veličinu.

Budite na oprezu zbog onih koji će od vas tražiti da se prekrijete, sa onim što oni misle da su posebni darovi, koji privlače duhovni svijet. Vi morate izbjegavati one, koji vas u Moje Ime pozivaju da se površno bavite duhovima, za koje kažu da će vam donijeti veliki mir i utjehu, ali gdje se Bog ne spominje. Ako niste pozvani da se ponizno poklonite pred Bogom, već umjesto toga od vas traže da stavite sebe i svoje vlastito blagostanje prvo i prije potreba drugih, onda vi morate znati da to nikada ne bi moglo doći od Boga. Vi nikada ne smijete staviti svoje vlastite koristi ili one drugih, ispred Boga. Sve što zatražite mora biti sukladno Svetoj Volji Božjoj.

Mnogi svjetski lažni proroci rade s duhovima, koji ne dolaze od Mene. Oni će promicati važnost unutarnjeg izlječenja, pozitivnog razmišljanja i metafizike, što sve znači jednu stvar. Čovjek će biti potaknut da se veliča pred Bogom.

Sve lažne proroke ću Ja otjerati i oštro kazniti. Njihove kazne nadvisiti će one običnog smrtnog čovjeka, jer oni će biti odgovorni za gubitak toliko mnogo duša.

Vaš Isus

772. MAJKA BOŽJA: KAKO BI BILI DOSTOJNI NJEGOVOG KRALJEVSTVA, ONI MORAJU BITI LIŠENI SVJETOVNIH UTJECAJA

772. MAJKA BOŽJA: KAKO BI BILI DOSTOJNI NJEGOVOG KRALJEVSTVA, ONI MORAJU BITI LIŠENI SVJETOVNIH UTJECAJA

Ponedjeljak, 22. travnja 2013., 16:00h

Dijete Moje, kako bi sva Božja djeca bila spašena, oni moraju slijediti Put Moga Sina. Oni moraju prihvatiti da, kako bi bili dostojni Njegovog Kraljevstva, moraju biti lišeni svjetovnih utjecaja, koji ih odvajaju od Boga.

Oni koji se obrate Mome Sinu, dok posežu za Istinom, vidjeti će da se brojne promjene događaju u njihovim životima. Oni koji Ga ne poznaju i koji otvaraju svoja srca za Njega po prvi put plakati će suze. Te suze će biti posljedica ljubavi koju će On usaditi u njihova srca i oni će biti preplavljeni. To su suze obraćenja. Njihova srca i duše će biti ispunjeni ljubavlju, koju nikada prije nisu spoznali. To je Ljubav Božja i Dar je s Neba.

Ubrzo nakon toga, ispunjeni Božjim Svjetlom, oni će privlačiti tamu zloga, koji traži duše koje su ispunjene ovim Svjetlom. Tada će oni patiti od ruku drugih, koje zli koristi da napadne njihovu vjeru i njihovu vjernost Bogu.

Oni s jednostavnom ljubavlju za Moga Sina, ispražnjeni od sve ljudske oholosti i ponosa – koji ne podliježu pritiscima onih koji odbacuju Moga Sina trpjeti će kao što je i On. Oni će osjećati bol kada budu svjedočili grijehu, jer oni osjećaju istu bol kao i Moj Sin. Oni će pasti i posrnuti, kao što je i Moj Sin na Putu prema Kalvariji. Jer dok god oni žive, oni će osjećati bol patnje Moga Sina. To će se zadržati kod njih dok konačno pročišćenje svijeta ne bude dovršeno.

Nikada ne smatrajte da je ova vjernost prema Mome Sinu zauvijek prožeta samo s boli, jer ona također donosi radost, mir i nadu, koje donosi Vječni Život.  Vi nikada ne smijete dopustiti da vas vaša ljubav za Moga Sina odvoji od sve Božje djece. Umjesto toga, vi morate doprijeti do svakoga, osobito onima koji nikada nisu otvorili svoja srca prema Mome Sinu. Oni trebaju vašu pomoć. Darom obraćenja, vama su dane Milosti potrebne da se te duše dovedu Mome Sinu. Vi morate to učiniti prihvaćanjem boli koju morate trpjeti, kao vojnici Kristovi i vašim molitvama i žrtvama za druge.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja