Dnevni arhivi: 10. svibnja 2013.

787. MAJKA BOŽJA: MISIJA KOJA TI JE DANA JE POSLJEDNJA KARIKA U POSLJEDNJEM ZAVJETU

787. MAJKA BOŽJA: MISIJA KOJA TI JE DANA JE POSLJEDNJA KARIKA U POSLJEDNJEM ZAVJETU

Utorak, 7. svibnja 2013., 17:00h

Moje drago dijete, Ja sam ti otkrila, tijekom ovoga današnjega posebnog ukazanja, tajnu Moga Srca i kako je isprepletena sa Presvetim Srcem Moga ljubljenoga Sina. Moje Srce kuca u zajedništvu s Njegovim i kao Suotkupiteljica Ja ću raditi da bih odvela toliko mnogo Božje djece u Novu Eru Mira.

Kao Majci Božjoj, Meni je dana moć nad Zvijeri i svima onima koji prizovu Moju pomoć biti će dodijeljena velika zaštita od njega. Zbog ove posebne moći, koju Mi je dao Moj Sin, biti će učinjen svaki pokušaj da se osramoti Moje Ime tijekom vladavine Zvijeri. Javni događaji biti će organizirani da bi se poštivale Moje želje ujedinjenja sve Božje djece. Nažalost, svi od njih neće poštovati Istinu.

Ja sam otkrila Istinu u La Saletteu u Francuskoj i u Fatimi u Portugalu, a ipak mnogi ne shvaćaju što je ono što sam Ja objasnila. Uskoro će naviještena proročanstva postati stvarnost i zatim će mržnja, koju zli ima prema Meni, biti ispoljavana u posebnim obredima, koji će biti uvredljivi Bogu.

Moj Sin je stvorio vrlo poseban plan, koji je izrađen do svakog pojedinog detalja, kako bi osigurao da svijetu bude dana Istina o neprijateljima Božjim. On to čini jer samo Istina može spasiti ljudski rod. Ako Božja djeca budu slijedila laži i postanu uključena u prijevaru, koju nosi Antikristov plan, onda će oni okrenuti svoja leđa Mome Sinu i svome vlastitom Spasenju.

Ova Misija koja ti je dana, dijete Moje, je posljednja karika u posljednjem Zavjetu, kojega Moj Sin mora dovršiti iz poslušnosti prema Mome Ocu, Svevišnjemu Bogu. To će biti sredstvo po kojemu će duše biti spašene iz stiska sotone i njegove zle vojske na zemlji. Zbog ovoga, mržnja koja će ti biti pokazana riječima, djelima i djelovanjima drugih biti će okrutna i žestoka. Gnjev koji će biti pokazan protiv tebe biti će poput nijednog drugog i ti moraš shvatiti da je to za očekivati. Djelu Moga Sina ogorčeno će se protiviti u ovim vremenima i On i Njegova Crkva na Zemlji morati će izdržati posljednje Raspeće prije nego se Uskrsnuće, obećano svima onima koji vjeruju u Moga Sina, dogodi.

Mržnja je stvarna i zli će okrenuti misli čak i onih odabranih duša i vidjelaca protiv tebe, dijete Moje. Nikada se nemoj osjećati tužnom zbog sebe ili tih duša, jer je patnja Moga Sina deset puta gora. Moj je Sin, Spasitelj i Otkupitelj čovječanstva, Onaj koji je umro zbog grijeha čovjeka, Onaj kojega se i dalje mrzi s tolikom strašću, koja je rođena iz gnjeva i kojom upravlja sotona. Moj je Sin Onaj koji je predmet takvih napada i kada bacaju uvrede na tebe, dijete Moje, oni Njega iznova bičuju.

Vi se morate uzdignuti, svi vi i učiniti ono što vam Moj Sin kaže, jer ste vi odabrani da postrojite Njegovu Vojsku Ostatka. Kada vi trpite u Njegovo Ime, to je za Slavu Božju i za Spasenje čovječanstva. Kada Novo Nebo i Nova Zemlja postanu jedno, takva patnja će prestati i svi će pjevati hvalospjeve Bogu.

Vaša ljubljena Majka

Majka Božja

Majka Spasenja

786. KADA VAM JE DANA ISTINA, VAŽNO JE DA NASTAVITE ŠIRITI BOŽJU RIJEČ

786. KADA VAM JE DANA ISTINA, VAŽNO JE DA NASTAVITE ŠIRITI BOŽJU RIJEČ

Ponedjeljak, 6. svibnja 2013., 18:42h

Moja predraga kćeri, onima koji su nevini u namjernom vrijeđanju Mene, jer su neupućeni u Moju Riječ, uskoro će biti dano vodstvo koje trebaju.

Svima onima koji poznajete Istinu Moje Riječi, koja je dana čovjeku prije 2000 godina, vi morate znati da se milijuni duša gube, dok se prepirete među sobom. Toliki mnogi, krivi za smrtni grijeh, čine ova djela zbog zaraze zloga. Da su oni znali Istinu Moga obećanja Vječnog Života, mnogi ne bi sudjelovali u ovim djelima.

Kada vam je dana Istina, važno je da nastavite širiti Božju Riječ. Vi morate to učiniti pokazujući ljubav i poštovanje prema životima drugih. To znači držati se Zapovijedi Mog Oca: “Ne ubij.” Zatim je vaša dužnost osigurati da se prema životu čovjeka odnosi s poštovanjem u Slavi Božjoj.

Vi morate podsjetiti druge na ovaj Dar Vječnog Života, u onim vremenima kada znate da oni koji niječu Boga trebaju vašu pomoć. Vaša pomoć, kroz molitvu i vodstvo, može spasiti te duše. Ja trebam toliko vašega vremena, Moji ljubljeni sljedbenici. Vi morate biti darežljivi sa svojim vremenom u spasenju duša. Molim vas da nastavite moliti Moje Križarske molitve, jer Ja obećavam obraćenje milijunima izgubljenih duša kada se izmole.

Nemojte dopustiti da vas napadi zloga, koji će nastaviti bacati sjenu preko ovih Poruka, odvraćaju. Prihvatite ove napade kao ono što jesu, pokušaj sotone i svih zloduha koji lutaju zemljom da spriječe Božju djecu u dobivanju veličanstvene baštine koja ih očekuje.

Ja također tražim da budete plemenitoga srca i da molite za one koji su se okrenuli protiv Mene, u ovome, Mojoj konačnoj Misiji na zemlji prije Velikoga Dana.

Vaš Isus