Dnevni arhivi: 28. svibnja 2013.

801. KADA DOĐE VRIJEME ZA ZVIJER DA OTKRIJE ANTIKRISTA, VELIKI ZNAKOVI ĆE BITI VIĐENI

801. KADA DOĐE VRIJEME ZA ZVIJER DA OTKRIJE ANTIKRISTA, VELIKI ZNAKOVI ĆE BITI VIĐENI

Utorak, 21. svibnja 2013., 16:30h

Moja predraga kćeri, kada dođe vrijeme za Zvijer da otkrije Antikrista, veliki znakovi će biti viđeni. Grmljavina, kakva se nikada prije nije čula, će se osjetiti u mnogim dijelovima svijeta, ali naročito u dijelu gdje je Antikrist rođen.

Do tada će Moj Duh Sveti, izliven među Moje sljedbenike, u svim Mojim Kršćanskim Crkvama, osigurati da su oni spremni. Oni će zajedno sa Mojim učenicima iz ove Misije tvoriti Crkvu Ostatka. Njihova snaga će biti veličanstvena i nikakvo zlo neće zadesiti one s Pečatom Živoga Boga. Njihova snaga će dolaziti od Molitvi koje im je dala Moja Majka i od Križarskih molitvi.

Antikrist će započeti svoju vladavinu pažljivo. Nitko neće sumnjati u njegovu namjeru jer će se nekakav mir spustiti na Zemlju. Ovo vrijeme će biti vrlo važno za vas, Moja Vojsko Ostatka, da se okupite u Molitvenim Zajednicama. Ja svečano obećavam da će ove Molitve ublažiti većinu užasnih djela koje će on, Antikrist, nanijeti narodima prekivajući četiri strane Zemlje.

Ja ću podariti pomilovanja svim onim narodima gdje su Molitvene Zajednice uspostavljene. Kroz vašu odanost Meni, vašemu ljubljenome Isusu, Ja ću spasiti duše i izliti još više Darova na čovječanstvo, kako bih zaštitio Božju djecu protiv patnje koju Zvijer kuje.

Ufajte se u Mene. Budite u miru u znanju da ste vođeni i zaštićeni.

Vaš Isus