Dnevni arhivi: 20. lipnja 2013.

818. VI NE SMIJETE BITI PRESTRAŠENI, JER ONO ŠTO JA OBEĆAVAM JE VAŠE I TO JE VAŠE NASLIJEĐE

818. VI NE SMIJETE BITI PRESTRAŠENI, JER ONO ŠTO JA OBEĆAVAM JE VAŠE I TO JE VAŠE NASLIJEĐE

Ponedjeljak, 10. lipnja 2013., 23:00h

Moja predraga kćeri, svijetu mora biti rečeno da je blizu Moje Vrijeme za povratak. Moje Vrijeme je već započelo, dok Ja nastojim okrenuti čovječanstvo prema Meni, prije Moga Velikog Dana.

Ja pripremam sve vas u ovo vrijeme, premda će se mnogi oglušiti. Ja to činim s ljubavlju, za svakoga pojedinog od vas kojega Ja ljubim, za svakoga pojedinog od vas za kojega sam Ja predao Moje Tijelo. Vi ćete svjedočiti Mome posredovanju, koje će biti jasno dokazano, kada ću Ja otvoriti oči čovječanstva.

Čuda će se dogoditi kada se Moja Misija prihvati. Osjetiti će se Moja Prisutnost i Ja ću se obznaniti Djelima Velikoga Milosrđa. Ovaj plan je da vas se privuče natrag prema Mome Veličanstvenom Spasenju, da se obrate oni od vas koji više ne vjeruju da Ja Postojim,.

Ja Sam Kralj, Koji će Vladati Novim Rajem kojega Mi je obećao Moj Otac. Oni koji Me ne poznajete, poslušajte Me sada. Vi ste Moji. Ja vam donosim Život, ne onakav kakvog poznajete na ovoj Zemlji, već Vječni Život.

Vi ne smijete biti prestrašeni, jer ono što Ja obećavam je vaše i to je vaše Naslijeđe.

Ovo Kraljevstvo je ono za što ste rođeni, kako bi Bog, Moj ljubljeni Otac, mogao ponovno stvoriti svijet, kao što je bilo u početku. On je Početak, jer On ga je stvorio. On je Svršetak, jer kada dođe Veliki Dan više neće biti patnje, jer će Novi Početak – Vječni Život – biti darovan onima koji prihvaćaju Božju Ljubav. Vi se morate više ufati, biti manje cinični i prihvatiti Veliki Dar Života, koji može doći jedino od Savršenoga Boga.

Jedino bi Bog mogao stvoriti takvo Čudo – Dar Života.

Jedino vam Bog može dati Vječni Život, gdje će smrt biti poražena i s njom sve zlo.

Vi morate gledati na budućnost s iščekivanjem. Vi morate pokušati slušati ove Poruke, jer one će biti uže za spašavanje koje ćete trebati kako naredni dani budu postajali tamniji.

Moja Želja je da nitko od vas ne bude uznemiren, da se ne osjeća zabrinuto, zastrašeno i tužno, jer Moj Veličanstveni Dan će značiti da ću Ja obrisati svaku vašu suzu, bol, tugu i patnju i očistiti vas s Mojom Velikom Slavom.

Vi ćete iskusiti čistu, beskrajnu sreću, konačno. Sve za što ste ikada zamislili da je izraz Raja biti će vaše.

Ako Mi vi ne možete sada odgovoriti, zbog nedostatka ufanja, Ja ću vam pomoći, ako Me zazovete. Zazovite Me za Dar Ufanja ovom Križarskom molitvom.

Križarska molitva (109) za Dar Ufanja

 

O moj najdraži Isuse, pomogni mi da se ufam u Tebe. Da se ufam u Tvoje Obećanje da ćeš ponovno doći. Da prihvatim Istinu o Tvome Drugom Dolasku. Da se ufam u Obećanje Boga Oca kada je On rekao da će Ti On dati Tvoje Kraljevstvo. Pomogni mi da se ufam u Tvoja Učenja, u Tvoj Plan da spasiš svijet. Pomogni mi da s Milošću prihvatim Tvoje Darove. Pomogni mi da se ufam u Tebe, kako bih izgubio svoj strah i kako bih mogao dopustiti Tvojoj Ljubavi da preplavi moje srce i dušu. Amen.

 

Oh, koliko Ja žudim utješiti vas, olakšati vaše strahove, brige i zabrinutosti. Koliko Ja želim učiniti prijelaz što je moguće bezbolnijim, kako vi ne biste morali trpjeti od ruke Zvijeri, čije će djelo biti viđeno preko neprijatelja Božjih.

Ako se potpuno ufate u Mene i predate sami sebe Mome Milosrđu, Ja svečano obećavam da će Moje Milosrđe skratiti vrijeme kada će ljudska patnja doseći vrhunac zbog bezbožnosti onih koji vam žele uzrokovati patnju.

Ja čvrsto obećavam da će Moje Posredovanje, kroz čuda, probuditi u onima kojima je pomoć najpotrebnija – svijest o Istini. Kada Istinu Božju prihvate oni koji doista ne shvaćaju Moje Obećanje da ću ponovno doći, ali je prihvaćaju u svojim srcima, tada će patnja biti smanjena i Ja ću pokazati Milosrđe milijardama duša.

Kako god bilo, vaše ufanje u Mene će vam pomoći da vidite Istinu. Kada prihvatite Istinu, vi prihvaćate Ključeve Moga Novog Kraljevstva.

Vaš Isus