Mjesečni arhivi: srpanj 2013.

853. MAJKA SPASENJA: POSLJEDNJA FATIMSKA TAJNA NIJE BILA OTKRIVENA, TAKO JE ZASTRAŠUJUĆA BILA

853. MAJKA SPASENJA: POSLJEDNJA FATIMSKA TAJNA NIJE BILA OTKRIVENA, TAKO JE ZASTRAŠUJUĆA BILA

Ponedjeljak, 22. srpnja 2013., 20:17h

Moje dijete, prijevaru, s kojom će se svijet suočiti, biti će tako teško raspoznati, da će jedino oni koji se predaju Bogu i potpuno se ufaju u Moga Sina, moći izdržati kušnje koje tek dolaze.

Ja sam svijetu dala proročanstva 1917., ali posljednja Fatimska tajna nije bila otkrivena, tako je zastrašujuća bila za one unutar Katoličke Crkve.

Posljednja Fatimska tajna i dalje ostaje nepoznata Božjoj djeci, iako vam je dio nje otkriven 26. siječnja 2012. Vrlo malo njih unutar Crkve su upućeni u to. Sada, slijedeći dio posljednje Fatimske tajne mora biti otkriven, kako bih Ja mogla upozoriti čovječanstvo na posljedice zanemarivanja Moga posredovanja da pomognem spasiti duše.

Crkvu su zarazili, iznutra, neprijatelji Božji. Oni – a ima dvadeset njih koji nadziru iznutra – izveli su najveću prijevaru. Oni su izabrali čovjeka, koji nije od Boga, dok je Sveti Otac, kojemu je odobrena Petrova Kruna, pažljivo uklonjen.

Pojedinosti, koje sam Ja otkrila, jesu da će biti dva čovjeka koja će nositi Petrovu Krunu u posljednjim vremenima. Jedan će patiti zbog laži koje su stvorene da naude njegovu ugledu i koje će ga učiniti stvarnim zatvorenikom. Drugi koji će biti izabran izazvati će uništenje, ne samo Katoličke Crkve, već svih Crkava koje štuju Moga Oca i koje prihvaćaju Učenja Moga Sina, Isusa Krista, Spasitelja Svijeta.

Može biti samo jedna glava Crkve na Zemlji, kojega je ovlastio Moj Sin, koji mora ostati Papa do svoje smrti. Bilo tko drugi, koji tvrdi da sjedi na Petrovoj Stolici, jest uljez. Ova prijevara ima jednu svrhu, da izruči duše Luciferu i malo je vremena za takve duše, koje neće biti ništa mudrije, da budu spašene.

Djeco, vi morate jedino pripaziti na jedno upozorenje, sada. Ne zastranjujte od Učenja Moga Sina. Propitkujte svako novo naučavanje, koje vam može biti predstavljeno i koje izjavljuje da dolazi od Crkve Moga Sina na Zemlji. Istina je jednostavna. Ona se nikada ne mijenja. Naslijeđe Moga Sina je vrlo jasno. Nemojte dopustiti nikome da zamagli vašu prosudbu.

Uskoro će Fatimska proročanstva imati smisla. Sve se sada događa pred nevjernim svijetom ali, nažalost, vrlo malo će ih shvatiti dok ne bude prekasno. Molite, molite, molite Moju Presvetu Krunicu što je češće moguće, svakoga dana, zato da bi ublažili učinak zla koje vas okružuje.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

852. UFAJTE SE U MENE I JA ĆU OTVORITI VAŠE OČI ISTINI VAŠE VELIČANSTVENE BUDUĆNOSTI

852. UFAJTE SE U MENE I JA ĆU OTVORITI VAŠE OČI ISTINI VAŠE VELIČANSTVENE BUDUĆNOSTI

Ponedjeljak, 22. srpnja 2013., 19:09h

Moja predraga kćeri, Ja dozivam sve mlade ljude u svijetu, svih vjeroispovijesti i svih vjera.

Ja Sam Isus Krist, Spasitelj svijeta i Ja ću vam se uskoro objaviti. Kada se to dogodi, tijekom nadnaravnog događaja, koji će se doživjeti diljem svijeta u isto vrijeme, vi ćete znati Istinu.

Vi možda nećete prihvatiti Moj Poziv vama sada. Možda Me nećete dočekati s dobrodošlicom u vašim svakodnevnim životima, ali kada osjetite Moju Ljubav, ništa vam drugo neće više biti važno. Vrijeme za Drugi Dolazak je blizu. Ovaj događaj, kada Ja dođem donijeti mir, dok ga Ja navijestim u Novom Raju, svladati će vas radošću koju nikada prije niste doživjeli. Ja ću vam donijeti život izvan vaših snova – život koji će, kada se načas pojavi, biti sve što želite.

Drugoga Dolaska se ne treba plašiti, jer on će biti najmoćniji radostan događaj. To je Moje Obećanje. Vi se nikada ne smijete brinuti ili osjećati da je život gotov – da će vam biti uskraćeno vrijeme koje u svijetu prihvaćate kao gotovu činjenicu – jer život će tek započinjati. Ovoga puta neće biti muke, boli, ljutnje, mržnje ili nesloge. Jedino ljubav će rasti i, s njom, raskošan život, gdje ćete živjeti u velikom jedinstvu, u ljubavi i miru s vašim voljenima.

Ja pripremam svijet za ovaj veliki događaj, koji je naviješten. Zato da se pripremite – da bi se u treptaju oka svijet promijenio zauvijek – vi Mi morate doći. Kako bi vam bio dan ovaj život u Novom Raju, gdje ćete zadržati savršeno tijelo i dušu, vi morate tražiti od Mene da očistim vašu dušu. Da bih Ja to učinio, vi morate tražiti od Mene da vam oprostim vaše grijehe. To je tako lako. Ja znam da ste vi grješnici. Vi znate da ste vi grješnici, ali to vas nikada ne smije odvojiti od Mene.

Ako ste uznemireni ili uplašeni, onda Mi recite svoje brige i Ja ću ublažiti vašu bol. Ufajte se u Mene i Ja ću otvoriti vaše oči Istini vaše veličanstvene budućnosti. Kada se zemlja obnovi i objavi se Drugi Dolazak, Ja ću čekati da vas pozdravim. Ja ću vas uvijek ljubiti, jer zbog vas sam se Ja odrekao Moga Tijela, kada sam im dopustio da Me Razapnu. Ako vas Ja toliko ljubim, onda ništa ne bi smjelo stajati na vašem putu da Me danas pozovete.

Ja iščekujem vaš poziv.

Vaš Isus

851. ONI SADA PRIPREMAJU ANTIKRISTA, ZA NJEGOV VELIKI ULAZAK

851. ONI SADA PRIPREMAJU ANTIKRISTA, ZA NJEGOV VELIKI ULAZAK

Nedjelja, 21. srpnja 2013., 18:05h

Moja predraga kćeri, Ja imam važnu Poruku za svijet, uključujući one koji vjeruju u Mene, one koji ne vjeruju, one koji možda ne vjeruju u Moga Oca, kao i one koji ne prihvaćaju da sve stvari dolaze od Mene.

Kada je Zvijer kovala zavjeru protiv Mene, on je stvorio pakleni plan za Posljednja Vremena, koji je osmišljen da prevari svijet s najvećom laži, zato da bi ih on mogao odvesti sa sobom u vatre pakla.

Znajte da sam Ja već otkrio svijetu ovaj plan, ali postoji jedna tajna koja treba biti otkrivena kako bi vi shvatili Istinu. Kao što je sa svakom bitkom, neprijatelj zauzima položaj i to se obično smišlja vrlo pažljivo, da bi bilo učinjeno u tajnosti, kako meta ne bi znala gdje se nalaze njezini neprijatelji.

U ovoj posljednjoj bitci za duše, sotona i njegovi sljedbenici zauzeli su položaj protiv Božja dva svjedoka. Trebale su mnoge godine da se ovo priredi, ali Božja djeca moraju znati najprije tko su dva svjedoka, prije nego shvate kako je plan bio zasnovan.

Neprijatelj je sada zauzeo položaj u Mojoj Crkvi. On to čini kao neprijatelj skriven u trojanskom konju. Neprijatelj – i zapamtite, postoje mnogi i svi odaju počast Zvijeri – također je pustio korijen na Srednjem Istoku. Pravi cilj je Izrael, dom drugoga svjedoka.

Dva svjedoka su Kršćani i Kuća Izraelova. Kršćanstvo je prvi cilj, jer je došlo od Mene. Izrael je drugi cilj, jer Ja sam rođen kao Židov i to je zemlja odabranog naroda Božjeg – dom Jeruzalemov.

Nije slučajnost da sotona želi uništiti ovo dvoje, jer ih mrzi i uništavajući sve njihove tragove on čini najveći iskaz – da je iznad Boga. Kako će ova dva svjedoka trpjeti u Ime Božje. Oni neće umrijeti, ali će izgledati da su lišeni svega života.

Sakramenti će prvi biti uništeni – zatim Misa – zatim Biblija i svi tragovi Božjih Riječi. Tijekom tih razdoblja, mnogi će se boriti da proglašavaju Riječ Božju. Tijekom tih razdoblja će Moje Milosti posvuda biti izlivene, Snagom Duha Svetoga, kako Bog nikada ne bi bio zaboravljen.

Antikrist

Vrlo brzo će se Antikrist objaviti kao čovjek mira, koji će načini najslavohlepljiviji mirovni plan na Bliskom Istoku.

Oni sada pripremaju Antikrista, za njegov veliki ulazak. U međuvremenu, vražji plan da se prevare nevini, poučavajući ih lažima u Moje Ime, nastavlja se. Oni od vas koji nećete prihvatiti Istinu, znajte da su ova vremena nad vama. Ako ne možete prihvatiti Istinu sada, ako Me uistinu ljubite, onda ću vam Ja dati Milosti da raspoznate.

Toliki mnogi ne mogu vidjeti ovaj zli plan, tako pažljivo prikriven, ali koji se razotkriva pred vašim očima, kao što je naviješteno. Sveto Pismo nikada ne laže. Moja Riječ je Istina. Istina je vaše uže za spašavanje prema Spasenju. Ako prihvatite laži koje vam u Mojoj Crkvi daju oni koji ne dolaze u Moje Ime, onda ćete zapasti u veliku tamu i proždrijeti će vas takva bezbožnost, da ako bi sudjelovali u takvim okultnim praksama – koje su vam predstavljene u Moje Ime – biti ćete Mi izgubljeni.

Vrlo brzo, kada je stvoren lažni mir, započeti će planovi uništenja Židova. Dok Zvijer navaljuje na Izrael, lažni prorok će odbaciti Moju Prisutnost i prevariti ne samo Katolike, već sve Kršćane, sve religije, zato da bi idolizirao Zvijer pod krinkom Jedinstvene Svjetske Religije.

Ako ova Poruka unese strah u vaše duše, onda znajte da Moja namjera nije sakriti od vas išta što bi vas moglo uništiti. Sve što je važno jest da ostanete vjerni Mojim Učenjima i molite za Moju Zaštitu. Kada se predate Meni, vašemu Isusu i zatražite od Mene da vas vodim, sve će biti dobro.

Ja ću vas držati u Mojoj Zaštiti – sve one od vas koji ne zastranjujete od Istine.

Vaš Isus

850. MAJKA SPASENJA – RAZDOR U RIMU ĆE IMATI ZA POSLJEDICU DA ĆE MNOGI BITI ZAVEDENI

850. MAJKA SPASENJA – RAZDOR U RIMU ĆE IMATI ZA POSLJEDICU DA ĆE MNOGI BITI ZAVEDENI

Subota, 20. srpnja 2013., 12:45h

Moje dijete, dok se povećava previranje u Kršćanskoj vjeri i dalje će biti onih odanih Mome Sinu koji će svojom snagom vjere čuvati i štititi Svetu Riječ Božju.

Razdor u Rimu će imati za posljedicu da će mnogi biti zavedeni i koji će se, nesvjesno, okrenuti od Moga Sina, Isusa Krista. Oni će pasti u zabludu, jer će prihvatiti nova naučavanja koja ne dolaze od Boga. Molite, molite, molite za one u Kršćanskim Crkvama koji će upasti u zamku prihvaćanja laži koje su im dane pod krinkom onih koji tvrde da ih je odabrao Moj Sin da proglašavaju Njegovu Riječ.

Sve ove stvari su navještavane vidjeocima kroz stoljeća, a ipak mnogi od vas odbijaju prihvatiti ova proročanstva. Ja sam upozorila čovječanstvo na ove mračne dane koji predstoje jer vas Moj Sin želi braniti od palih anđela koji će zaraziti Njegovu Crkvu na zemlji. Moje Suze padaju u velikim bujicama, jer tako mnogo posvećenih slugu unutar Crkve niječe Moja ukazanja. Ta ukazanja su bila odobrena od Boga da čovječanstvo učini svjesnim opasnosti koje čekaju duše da bi im toliko, koliko Istina bila dana unaprijed.

Proročanstva koja su vam dana u La Saletteu i Fatimi su od velikog značaja. Zašto toliki mnogi koji tvrde da ljube Mene, svoju Majku, zanemaruju ono što sam Ja rekla svijetu. Vi niste slušali i dopustili ste sebi da budete prevareni.

Vrijeme je da se prisjeti da je tamu, koja obavija Crkvu Moga Sina na zemlji, uzrokovao zli koji je obmanuo mnoge. Ova tama ne može dolaziti od Moga Sina i kao takvo, Njegovo Mistično Tijelo – Njegova Crkva – ostaje nedirnuta. Oni koji ostanu vjerni Njegovom Mističnom Tijelu neće zastraniti od Istine. Oni koji izdaju Crkvu Moga Sina i odbace Njegova Učenja usvajajući nove prakse, koje su uvredljive Isusu Kristu, odvojili su sebe od Njegovoga Milosrđa.

Vi morate znati, kada je Križ Moga Sina izmijenjen da izgleda drugačije i kada je način Misne Žrtve prilagođen u ime suvremenosti, da ćete tada vidjeti nepoštovanje prema Mome Sinu u načinu na koji su stvari prikazane.

Vi nikada ne smijete izdati Moga Sina. On je toliko patio, a još uvijek, neki od onih unutar Njegove vlastite Crkve pasti će u zabludu i ponovno će Ga razapeti. Kada vi budete svjedočili tim događajima, znati ćete da se vremena mijenjaju i da je posljednja bitka između Boga i Zvijeri u tijeku.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

849. NJEGOV PLAN JE PRIMAMITI DUŠE U MREŽU PRIJEVARE POVLAČEĆI IH ZA NJIHOVA SRCA

849. NJEGOV PLAN JE PRIMAMITI DUŠE U MREŽU PRIJEVARE POVLAČEĆI IH ZA NJIHOVA SRCA

Petak, 19. srpnja 2013., 20:54h

Moja predraga kćeri, Ja želim objasniti o Vojsci Ostatka. Vojska Ostatka raste posvuda u svijetu u ovo vrijeme. Mnogi, koji ne znaju za ove Poruke, već se okupljaju, jer je jezgra Moje Crkve na Zemlji u opasnosti da bude izjedena.

Mnogi znaju Istinu i mogu vidjeti pokušaje koji se čine da se ublaži Moja Presveta Riječ. Svi oni obdareni Svjetlom Duha Svetoga prepoznati će zloduha kako proždire Moju Crkvu. Zloduh dolazi urešen oličenjem poniznosti. Njegov plan je primamiti duše u mrežu prijevare povlačeći ih za njihova srca.

Zapamtite, sotonin plan je ukrasti duše. Zatim, znate koje duše kreće prve zavesti. On će uvijek pokušati uništiti one koji Me ljube. On će zanemariti one koje je već zarazio, jer već ih je uništio.

Nikada ne vjerujte da se zlo pokazuje na najočitiji način. Ovaj zloduh će primamiti duše, prikazujući ponizno, nježno i brižno lice, jer kako bi inače dobre duše bile uvjerene u laži.

Ja Sam Spasitelj čovječanstva i Ja sada posredujem da vam donesem Istinu. Ništa Me neće zaustaviti, ali svako zlodjelo će biti nanijeto ovoj Misiji da se svijet spasi od pustošenja.

Dok vi, Moji ljubljeni sljedbenici, hodate naprijed, vući će vas natrag oni koji vjeruju da bogohulite protiv Riječi Božje. Zatim, kad se povučete u tišini i ne upadnete u demonske zamke, koje će oni postaviti kako bi vas potaknuli da branite Riječ Božju, oni će vas ismijavati.

Milosti koje su dane Mojoj Vojsci Ostatka biti će jedva zamjetne, ali snažne i uz pomoć Majke Spasenja, oni će ubiti Zvijer i njegove sljedbenike.

Bitka za duše neće biti ugodna, jer ne griješite, prave boje neprijatelja Božjih, koji govore da dolaze u Njegovo Ime, vremenom će biti otkrivene onakve kakve jesu. Nažalost, za mnoge, oni će biti zaslijepljeni za Istinu i do tada će sudjelovati u sotonističkim obredima za koje će biti neupućeni, tako pažljivo će oni biti prikriveni.

Moj Glas će odjekivati i odjekivati među vama, jer Ja nikada neću stati u Mome Planu da vam donesem Vječni Život. Nikakva količina ljudskog rasuđivanja, koje dovodi do osude Moje Svete Riječi preko ovih Poruka, ne može ublažiti Moć Božju.

Vaša mržnja prema Meni će se pojačati i ljutnja koja će obuzeti vaše duše dolazi od sotone, ali vi ćete vjerovati da dolazi od Boga. Kako možete biti tako slijepi? Kakva se trulež zagnojila u vama, koja vas čini da pokušate nauditi drugima? Molite da ne odvratite vašeg bližnjeg protiv Mene. Molite da tražite Istinu, prije nego što zli zaposjedne vaše duše. On je vrlo moćan i oni čije su duše oslabljene grijehom oholosti postati će dobrovoljni nositelji u kojima će prebivati sotona i njegovi pali anđeli.

Probudite se, svi vi. Vrijeme je došlo da se Knjiga Istine otvori. Vi ne smijete samo otvoriti stranice, vi morate otvoriti vaša srca.

Vaš Isus

848. POSLJEDNJI PROROK JE SADA POSLAN, ZATO VAS MOLIM DA NE ODBIJATE OVAJ DAR

848. POSLJEDNJI PROROK JE SADA POSLAN, ZATO VAS MOLIM DA NE ODBIJATE OVAJ DAR

Petak, 19. srpnja 2013., 15:00h

Moja predraga kćeri, kada brineš i osjećaš se nevoljenom, zbog ove Misije, ti moraš znati da će te Duh Sveti uvijek držati snažnom. Ti nikada nećeš moći proglašavati neistine, jer to ne dopušta Moj ljubljeni Otac. Ti si prorok Kraja Vremena i premda Ja znam da te to plaši, znaj ovo.

Ja, Ljubavlju Moga Oca, darujem veliko Milosrđe svijetu. Posljednji prorok je sada poslan, zato vas molim da ne odbijate ovaj Dar, jer želja Moga Oca je čvrsto držati svu Njegovu djecu i zaštititi ih od zla u svijetu. To je Dar da vam se donese posljednje Spasenje od užasne kazne.

Ne odbijajte ovaj Dar proroštva, posljednje zauzimanje s Neba da vas se spasi od zla.

Oni koji ne poštuju Moga Oca i koji štuju poganske bogove, vaše zemlje će biti uništene s lica Zemlje, ako se ne okrenete Jedinom Pravom Bogu. Vi, koji štujete lažne bogove, koji vam obećavaju blistave budućnosti i koji se sviđaju vašoj taštini, biti ćete otjerani od Mene i biti ćete uvučeni u beskrajnu prazninu – ponor iz kojeg se nikada nećete vratiti.

Poslušajte sada, svi vi. Ja s Neba pozivam čovječanstvo. Moj prorok će jednostavno činiti kako joj Ja kažem. Ona sluša Mene, Sina Božjeg, Sina Čovječjeg, kao što je naviješteno. Ona nema glasa. Njene riječi su Moje Riječi. Njena poslušnost je odlučujuća u odnosu na Božju Zapovijed. Njena poslušnost znači da njoj nije dozvoljeno da otvori svoja usta kako bi branila Riječ Božju.

Svi naviješteni događaji, brzo će se dogoditi. Zanemarite ovo upozorenje s Neba i patiti ćete više nego što je nužno. Ponižavajte ove Riječi s Neba i biti ćete prikazani u svoj svojoj sramoti pred cijelim svijetom zbog toga što Mene progonite.

Moja Riječ je Istinita. Moja Riječ je stvarna. Moja Riječ je dana da vas zaštiti i spasi od Zvijeri koji uništava vaše živote svojom zarazom. Molim vas, budite jaki i otiđite od bezbožnih laži koje vam on govori. Ako vam je teško na srcu, dođite k Meni i Ja ću ga učiniti lakšim. Ako vam je srce tužno, Ja ću vas obuhvatiti i donijeti vam mir kako vas smrt nikada više ne bi uplašila.

Ako ste ispunjeni ljutnjom koja se pretvara u mržnju spram ovih Poruka, znajte tada da vas je napao kralj laži. Vi ćete znati u svom srcu, ako vam ove Poruke uzrokuju bol i patnju, da one dolaze od Mene.

Vaš Isus

847. MAJKA SPASENJA: MEDALJA SPASENJA PRUŽA DAR OBRAĆENJA

847. MAJKA SPASENJA: MEDALJA SPASENJA PRUŽA DAR OBRAĆENJA

Četvrtak, 18. srpnja 2013., 19:14h

Moje dijete, Ja želim da se zna da se, od sada, Ja oslovljavam posljednjim naslovom na Zemlji, koji Mi je dao Moj Sin. U ovoj Posljednjoj Misiji Meni će se cijelo vrijeme obraćati kao Majci Spasenja.

Moja Slika se treba stvoriti i Medalja prikazati gdje ću, na jednoj strani, Ja biti u položaju sa suncem iza Moje Glave, gdje će dvanaest zvijezda biti utkano u Krunu od trnja položenu na Moju Glavu. Na drugoj strani Medalje, Ja želim oslikati Presveto Srce Moga Sina sa Dva Mača Spasenja, koja se križaju sa svake strane.

Mačevi Spasenja će imati dvostruku svrhu. Prvi Mač će ubiti Zvijer i Meni je dano ovlaštenje da to učinim na Posljednji Dan. Drugi Mač će probosti srca najokorjelijih grješnika i biti će Mač po kojem će njihove duše biti spašene.

Ova Medalja će biti dostupna naveliko i onda, kada je primaju oni koji je traže, mora je blagosloviti svećenik i zatim se darežljivo daje drugima. Medalja Spasenja pruža Dar Obraćenja i Spasenja.

Svi oni koji primaju Medalju Spasenja moraju moliti ovu Križarsku molitvu (115) Za Dar Obraćenja

O Majko Spasenja, prekrij moju dušu Svojim Suzama Spasenja. Oslobodi me sumnji. Uzdigni moje srce, da bih Ja osjetio Prisutnost Tvoga Sina. Donesi mi mir i utjehu. Moli da doista budem obraćen. Pomogni mi da prihvatim Istinu i otvori moje srce da primim Milosrđe Tvoga Sina, Isusa Krista. Amen.

Moje dijete, molim te da se ova Medalja ocrta i izradi. Ja ću te voditi na svakom koraku puta i zatim ti moraš osigurati da je dostupna širom svijeta.

Idi u miru služiti Mome Sinu.

Tvoja Majka

Majka Spasenja

846.NE MOŽETE ME UISTINU SLIJEDITI BEZ PODNOŠENJA BOLI KRIŽA

846.NE MOŽETE ME UISTINU SLIJEDITI BEZ PODNOŠENJA BOLI KRIŽA

Srijeda, 17. srpnja 2013., 11:40h

Moja predraga kćeri, kako Me molitve svih Mojih ljubljenih sljedbenika podižu u ovo vrijeme. Ja Sam u njihovim srcima i dušama i njihove duše su obdarene. Ja moram tražiti od njih da trpe ismijavanje s kojim će se suočiti jer slijede Moj Put i zbog Moga Križa, kojega nose, ali s vremenom oni će shvatiti zašto to mora tako biti.

Ne možete Me uistinu slijediti bez podnošenja Boli Križa. Kada Me ljubite, Svjetlo je prisutno u vašoj duši. To čisto Svjetlo je poput magneta, dok privlači najgore u drugim ljudima. Dobronamjerne duše su često napadnute od zloduha, da ozlijede svakoga tko slijedi Istinu Mojih Učenja.

Kada vi proglašavate Istinu Božju, vas će mrziti oni koji ne ljube Boga. Kada Me slijedite, čak i u tišini, vi trpite istu bol. Tu bol su uzrokovali oni – obično oni kojima ste naklonjeni i koje poštujete – koji vas napadaju, jer Me ljubite i vjerni ste Mojim Učenjima.

Došlo je vrijeme da vi izađete i glasno govorite o Mojim Porukama. Svećenicima, međutim, će ovo biti teško, jer oni moraju ostati poslušni svojim nadređenima. Mnogi u Mojoj Crkvi će biti uplašeni da svjedoče o Mojim Porukama, ali to ne znači da oni ne mogu braniti Istinu Moje Svete Riječi. Riječ, koja je dana Mojim Apostolima i dalje živi, premda je mnogi pokušavaju uništiti. Vi ćete primijetiti kako Me se malo štuje u javnosti – gotovo nikada.

Moja Učenja više ne igraju važnu ulogu u vašem društvu. Vi morate zahtijevati, bez obzira kojoj Kršćanskoj Crkvi pripadate, da Moji sluge ne zaborave spomenuti Moje Ime, kada govore o dobru, jer dobro ne može doći iz kamena. Dobro može doći jedino od Boga.

Vaš Isus

845. SVEĆENICIMA: NIJE DALEKO DAN KADA ĆE SE OD VAS TRAŽITI DA ZANIJEČETE MOJE BOŽANSTVO

845. SVEĆENICIMA: NIJE DALEKO DAN KADA ĆE SE OD VAS TRAŽITI DA ZANIJEČETE MOJE BOŽANSTVO

Ponedjeljak, 15. srpnja 2013., 17:52h

Moja predraga kćeri, Ja moram doprijeti do Mojih svećenika, koji sada počinju shvaćati da Ja govorim svijetu preko ovih Poruka, u ovo vrijeme.

Vi morate biti oprezni. Vi se morate pridržavati pravila Moje Crkve na Zemlji, dok ostanu onakva kakva su bila i dok se ne izmijene. Nemojte se osjećati obeshrabreno, jer vi ste obogaćeni Darom Duha Svetoga. Kada se od vas bude tražilo da zaniječete Mene, to će biti učinjeno na profinjen, ali smrtonosan način. Od vas će se tražiti da prigrlite naučavanje svih religija izvan Kršćanstva. Vama će biti rečeno da je to za dobro svih i da je taj novi, sveobuhvatni pristup, sredstvo za kraj – gdje čovječanstvo konačno može biti ujedinjeno mirovnim sredstvima.

Sve druge religije, vjeroispovijesti, vjere i naučavanja, koja štuju Moga Oca, ali koja ne priznaju Mene, Isusa Krista, biti će uzete pod okrilje protupape. Vi ćete snagom Zvijeri – kao što je to njegov način – biti nagovarani da prigrlite svoju subraću i sestre. Sve vjere, koje štuju Boga, biti će vam rečeno, ujedinjene su kao jedno u Očima Božjim. Kada budete prigovorili, biti ćete prekoreni. Kada budete objašnjavali da je jedini put prema Bogu, Mome ljubljenom Ocu, preko Isusa Krista, ovo će vam biti rečeno:

“Vi ne shvaćate da Bog ljubi svu Svoju djecu, stoga, ne pokazujući ljubav i samilost za Njegovu Crkvu prihvaćanjem njih – uključujući njihove vjere – vi ste licemjer.”

Sada, znajte ovo. Kada prihvatite da sve religije moraju biti prihvaćene kao jedna – da se morate maknuti na stranu kako bi pokazali poštovanje za one vjeroispovijesti, koje ne priznaju Sina Čovječjega, onda ćete biti krivi za užasan grijeh.

Onima koji bi mogli biti odvedeni u ovu prijevaru, znajte da će se drugi znakovi pojaviti koji ukazuju na jednu stvar – Moje Božanstvo više neće biti proglašavano.

U vašim crkvama će se pojaviti novi križevi gdje će glava Zvijeri biti ugrađena u njih; vaši žrtvenici će biti izmijenjeni i rugati će se Meni. Svakoga puta kada vidite nove i neobične znakove u Mojoj Crkvi, pažljivo gledajte jer je Zvijer ohola i on se razmeće svojom zloćom, pokazujući obilježja koja ga štuju.

Oni među vama, koji nisu upozoreni na ovu prijevaru, naći ćete se uvučeni u postupke koji Me ne poštuju. Oni će prikriti pravu namjeru, koja će biti odavanje počasti sotoni i njegovim zlodusima.

Znakovi su počeli. Radnje o kojima Ja govorim tek trebaju doći, ali nije daleko dan kada će se od vas tražiti da zaniječete Moje Božanstvo. Vi morate držati svoje oči otvorene zbog onih koji govore da dolaze u Moje Ime, ali koji umjesto toga štuju Zvijer, jer oni su već raširili svoja krila. Oni vladaju u vašoj sredini, ali tako mnogo vas još ne može vidjeti grozotu. Ali, ako Me ljubite, Ja ću vam podariti Milosti da vidite Istinu, jer Ja vas nikada neću napustiti. Vrijeme je blizu i morate se pripremiti, jer tama će se uskoro spustiti. Oni od vas koji su blagoslovljeni Svjetlom Božjim patiti će od ruku Mojih neprijatelja.

Zapamtite ove Riječi, molite ih i Ja ću vam otkriti Istinu kroz Dar Duha Svetoga.

Križarska molitva (114) Za svećenike da prime Dar Istine

Moj Gospodine, otvori moje oči. Dopusti mi da vidim neprijatelja i zatvori moje srce za prijevaru. Ja sve predajem Tebi, dragi Isuse. Ja se ufam u Tvoje Milosrđe. Amen.

Vaš Isus

844. JA ČEZNEM ZA NJIMA. BEZ NJIH, JA SE NE MOGU OSJEĆATI POTPUNIM

844. JA ČEZNEM ZA NJIMA. BEZ NJIH, JA SE NE MOGU OSJEĆATI POTPUNIM

Nedjelja, 14. srpnja 2013., 23:50h

Moja predraga kćeri, kada ti Ja dajem Dar da Očima Božjim vidiš Božju djecu, gdjegod da kreneš, to je s razlogom.

Svakoga puta kada vidiš mlado dijete i osjetiš kako Moja Ljubav teče tvojim venama, to je Moja Ljubav za njih. Kada vidiš tinejdžera kako hoda i smije se sa svojim prijateljima i osjetiš val majčinske ljubavi za njega, onda znaj da je to Ljubav Božja koju osjećaš. Kada vidiš starije ljude i još uvijek osjećaš ovu ljubav, to je ponovno Moja Ljubav koju osjećaš.

Kada promatraš one duše koje uzrokuju strašan jad drugima, svojim zlom i osjećaš sažaljenje prema njima, znaj također da je to Moja Ljubav koja teče kroz tebe. Znaj da Me oni koji Mi prkose na svaki način i dalje ispunjaju Ljubavlju za njih, jer kako bih se Ja mogao odreći njih? Oni su Moji. Ja ih ljubim. Ja plačem za njima. Ja čeznem za njima. Ja sam nesretan od brige za njih. Kako Mi uzrokuju tako užasnu bol, ali Ja ću se boriti sa zlim za te nevoljne duše, do samog posljednjeg daha kojeg oni udahnu na ovoj zemlji.

Ono čemu je Moj Otac dao život je Njegovo. Ono što je Njegovo je Moje. Ja sam Umro za njih, iako su Me prokleli. I dalje to čine. Ja čeznem za njima. Bez njih, Ja se ne mogu osjećati potpunim. Zbog toga bih Ja rado prošao kroz Moje Razapinjanje uvijek iznova, ako bih njih mogao privući u Moj Zagrljaj.

Kako Ja mogu počinuti, Moja kćeri, bez slatkoće njihovog obraćenja? Ali, oni moraju doći k Meni svojom vlastitom slobodnom voljom. Ja ih mogu prekriti Mojom Ljubavlju i Milostima. Ja mogu natopiti njihove duše sa svakom Milosti, ali da bi mogli prihvatiti takve Milosti, oni će se morati podložiti Mojoj Presvetoj Volji i predati Mi se. Ja ne mogu koristiti Moje Božanstvo da nametnem Moju Volju njima, ali ono što mogu učiniti Darežljivošću Moga Oca jest uzeti Moje odabrane duše i tražiti od njih da preuzmu Moju Bol kao naknadu za te duše. Ovo čudesno posredovanje biti će jedan od načina na koji Ja mogu spasiti većinu čovječanstva.

Moli se, Moja ljubljena kćeri, Meni, svome Isusu, za snagu da Mi daš više trpljenja. Ako prihvatiš ovu posebnu molbu, Ja svečano obećavam da ću spasiti desetke milijuna duša više. Nemoj biti uplašena. Ti ćeš biti jaka i to ćeš učiniti s radošću u svom srcu ovoga puta.

Idi, Moja kćeri, prihvati Moju Molbu. Ne boj se Nje, jer donijeti ćeš Mi najveću radost, ako Mi predaš ova nova iskušenja. Biti ću to Ja, Koji ću izdržati bol, ne ti. Tvoja bol će biti kratka, ali prihvaćajući je, Ja mogu ostvariti Moju želju da spasim Moju jadnu djecu koja su odvojena od Mene.

Hvala ti što odgovaraš na Moj Poziv. Otvori svoje srce za Moju molbu i Ja ću ti pomoći na svakom koraku puta. Za tebe, ovo će biti samo još jedna kušnja i uskoro lako zaboravljena. Za Mene, ona znači da će duše, koje bi inače otišle u pakao, biti Moje u Mome Kraljevstvu.

Tvoj Isus