Dnevni arhivi: 3. srpnja 2013.

828. VRLO RIJETKI NALAZE UTJEHU U MENI. JA STRPLJIVO ČEKAM, A IPAK ONI NEĆE DOĆI K MENI

828. VRLO RIJETKI NALAZE UTJEHU U MENI. JA STRPLJIVO ČEKAM, A IPAK ONI NEĆE DOĆI K MENI

Utorak, 25. lipnja 2013., 20:45h

Moja predraga kćeri, Moje Suze teku danas, dok se povećava ogavnost zla, koje se jasno pokazuje u srcima ljudi. Tako su okorjeli oni postali da njihova srca od kamena ne ostavljaju nikakvoga prostora za Mene, Isusa Krista, da nađem utjehu unutra.

Moje Srce se nadima s tugom, zbog kršćana koji su otpali od Istine i svega čemu sam ih Ja poučio. Vrlo rijetki nalaze utjehu u Meni. Ja strpljivo čekam, a ipak oni neće doći k Meni. Oni su stvorili zid koji ih odvaja od Mene i razmeću se praznim riječima o Mojem Obećanju da ću se ponovno vratiti. Kako su zaboravili ono što sam Ja rekao, što sam Ja učinio da ih spasim i što sam im Ja rekao kroz Knjigu Moga Oca, da iščekuju vrijeme, kada se bliži kraju.

Moja jadna, jadna djeca. Ja najprije moram probuditi ljubav za Mene u njihovim srcima, da bi oni primili utjehu i ublažavanje boli od njihovih žalosnih i teških kušnji u ovom životu. Oni moraju ispružiti svoje ruke i pozvati Me sada, u ovo vrijeme, da bih im Ja olakšao prijelaz.

Ja nemam želju nanijeti patnju Božjoj djeci. Ali, odbacivanjem Istine Mojih Učenja i Zakona koje je propisao Moj Otac, oni će biti odvučeni u užasnu bitku sa zloduhom, prije nego ih Moje Milosrđe može privući u Moje Ruke kada ću ih Ja spasiti. Koliko malo ufanja oni imaju u svojim srcima, u Jedinog Pravog Boga. Kako su lakomisleni i kako brzo prigrle neistine, zato da bi zadovoljili svoju žudnju za grijehom. Kako su lakovjerni kada prihvaćaju laži, koje odgovaraju njihovim načinima života, zato da bi opravdali grijeh.

Sve što je moguće, što opravdava grijeh preko ljudskog razuma, je jedini put kojega oni odabiru, kako bi mogli živjeti svoje živote kako žele. Istinu je tako teško progutati i teško ju je probaviti, po tome što tjelesne žrtve moraju biti učinjene da bi se Nju prihvatilo. Za Istinu, ako i kada je prihvaćena, potrebna je velika hrabrost i jedino oni koji imaju Dar Poniznosti mogu je doista prigrliti s lakoćom.

One koji iskreno traže Istinu Božju često su zavedeni od onih koji govore kako proglašavaju Riječ Božju. Jedino mjesto na kojem ćete naći Istinu jest u Presvetoj Bibliji i u Mojoj Svetoj Riječi koja vam je dana preko ovih Poruka. Moje Poruke podržavaju Svetu Riječ Božju, kako je propisana u Knjizi Moga Oca.

Ljubiti Mene nije lako, jer vi jedino možete doći k Meni kao jednostavno dijete. Vaše neprirodno ponašanje, koje pokazujete svijetu u svom svakodnevnom životu, moraj biti ostavljeno sa strane. Vi Mi jedino možete doći kao jednostavno dijete puno povjerenja. Vi se morate prostrijeti pred Mene i tražiti od Mene da vas uzmem, oblikujem, pomognem da idete pravim putem prema svetosti i zatim se potpuno ufati u Mene.

Jednom kada Mi sve predate, Ja ću vas uzdići, ukloniti vaš strah i nositi ću vas prema Mome Kraljevstvu. Čak i tada, s Ljubavlju Božjom u vašoj duši, vama će ovaj put biti težak. Ali, on će biti kao da je paučina raščišćena, jer jednom kada Istina postane jasna neće postojati drugi put kojim bi vi željeli ići. Jer ovo je jedini put koji će vas voditi do Raja i to je pravac kojim trebate ići da bi došli k Meni, Isusu Kristu. Jer, Ja Sam Put.

Vaš Isus

827. MAJKA BOŽJA: VI MORATE OSTATI VJERNI ONOME ČEMU VAS JE MOJ SIN POUČIO. ON JE BIO POPUT VAS U SVEMU OSIM U GRIJEHU

827. MAJKA BOŽJA: VI MORATE OSTATI VJERNI ONOME ČEMU VAS JE MOJ SIN POUČIO. ON JE BIO POPUT VAS U SVEMU OSIM U GRIJEHU

Ponedjeljak, 24. lipnja 2013., 14:18h

Ja sam vaša ljubljena Majka, Kraljica svih Anđela, Majka Božja. Ja sam Bezgrješno Začeće.

Moja djeco, zar ne znate da Moj Sin, u ovo vrijeme, vodi sve vas koji dolazite pred Njega s otvorenim srcem?

Kako bi svjedočili Gospodinu Bogu, preko Njegovog jedinog Sina, vi morate ostati vjerni Njegovim Učenjima. Ona su uklesana u kamenu i kao takva nikada se ne mogu promijeniti. Istina se nikada ne može promijeniti. Svoj Božjoj djeci dana je Istina, ali nisu svi prihvatili Tko Je On bio ili odakle je On došao. Oni koji prihvaćaju Istinu koja je dana čovječanstvu Razapinjanjem Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista, nikada ne smiju zaboraviti što vam je On rekao.

On je vama sve objasnio. Ništa se nije promijenilo. Vi morate ostati na oprezu u svako doba, jer već ste krivo vođeni i uskoro će mnogi od vas upasti u zabludu.

Grijeh je grijeh. On se ne sviđa Bogu, ali je oprošten kada se pokaže kajanje i kada zatražite Otkupljenje. Milosti Vječnoga Života su za svu Božju djecu, koja ih traže. Svakom Božjem djetetu, kroz Milosrđe Moga Sina, biti će dano vrijeme i zatim veliki Dar da ih podsjetiti na Istinu. Na ovaj način, većina svjetskog stanovništva će biti i može biti spašena, a zatim će im biti dan Dar Života u Novom Raju.

Kao grješnik, vi morate nastaviti tražiti oprost preko Moga Sina, zato da bi ostali u Stanju Milosti. Vama ne mogu biti oprošteni vaši grijesi, dok ne zatražite od Moga Sina Dar Pomirenja.

Vi morate ostati vjerni onome čemu vas je Moj Sin poučio. On je bio poput vas u svemu osim u grijehu. Bog je Svemoguć. Bog je Ljubav. Bog je Savršen. Bog, preko Svoga Sina, nikada ne bi mogao biti iskušan da počini grijeh.

Budite u miru, draga djeco i jednom kada ostanete nepokolebljivi i vjerni Istini, koja može doći jedino od Boga, vi ćete živjeti pun i veličanstven život u tijelu i duši i u savršenom skladu s Mojim Sinom.

Vaša Majka

Majka Spasenja