Dnevni arhivi: 24. srpnja 2013.

847. MAJKA SPASENJA: MEDALJA SPASENJA PRUŽA DAR OBRAĆENJA

847. MAJKA SPASENJA: MEDALJA SPASENJA PRUŽA DAR OBRAĆENJA

Četvrtak, 18. srpnja 2013., 19:14h

Moje dijete, Ja želim da se zna da se, od sada, Ja oslovljavam posljednjim naslovom na Zemlji, koji Mi je dao Moj Sin. U ovoj Posljednjoj Misiji Meni će se cijelo vrijeme obraćati kao Majci Spasenja.

Moja Slika se treba stvoriti i Medalja prikazati gdje ću, na jednoj strani, Ja biti u položaju sa suncem iza Moje Glave, gdje će dvanaest zvijezda biti utkano u Krunu od trnja položenu na Moju Glavu. Na drugoj strani Medalje, Ja želim oslikati Presveto Srce Moga Sina sa Dva Mača Spasenja, koja se križaju sa svake strane.

Mačevi Spasenja će imati dvostruku svrhu. Prvi Mač će ubiti Zvijer i Meni je dano ovlaštenje da to učinim na Posljednji Dan. Drugi Mač će probosti srca najokorjelijih grješnika i biti će Mač po kojem će njihove duše biti spašene.

Ova Medalja će biti dostupna naveliko i onda, kada je primaju oni koji je traže, mora je blagosloviti svećenik i zatim se darežljivo daje drugima. Medalja Spasenja pruža Dar Obraćenja i Spasenja.

Svi oni koji primaju Medalju Spasenja moraju moliti ovu Križarsku molitvu (115) Za Dar Obraćenja

O Majko Spasenja, prekrij moju dušu Svojim Suzama Spasenja. Oslobodi me sumnji. Uzdigni moje srce, da bih Ja osjetio Prisutnost Tvoga Sina. Donesi mi mir i utjehu. Moli da doista budem obraćen. Pomogni mi da prihvatim Istinu i otvori moje srce da primim Milosrđe Tvoga Sina, Isusa Krista. Amen.

Moje dijete, molim te da se ova Medalja ocrta i izradi. Ja ću te voditi na svakom koraku puta i zatim ti moraš osigurati da je dostupna širom svijeta.

Idi u miru služiti Mome Sinu.

Tvoja Majka

Majka Spasenja

846.NE MOŽETE ME UISTINU SLIJEDITI BEZ PODNOŠENJA BOLI KRIŽA

846.NE MOŽETE ME UISTINU SLIJEDITI BEZ PODNOŠENJA BOLI KRIŽA

Srijeda, 17. srpnja 2013., 11:40h

Moja predraga kćeri, kako Me molitve svih Mojih ljubljenih sljedbenika podižu u ovo vrijeme. Ja Sam u njihovim srcima i dušama i njihove duše su obdarene. Ja moram tražiti od njih da trpe ismijavanje s kojim će se suočiti jer slijede Moj Put i zbog Moga Križa, kojega nose, ali s vremenom oni će shvatiti zašto to mora tako biti.

Ne možete Me uistinu slijediti bez podnošenja Boli Križa. Kada Me ljubite, Svjetlo je prisutno u vašoj duši. To čisto Svjetlo je poput magneta, dok privlači najgore u drugim ljudima. Dobronamjerne duše su često napadnute od zloduha, da ozlijede svakoga tko slijedi Istinu Mojih Učenja.

Kada vi proglašavate Istinu Božju, vas će mrziti oni koji ne ljube Boga. Kada Me slijedite, čak i u tišini, vi trpite istu bol. Tu bol su uzrokovali oni – obično oni kojima ste naklonjeni i koje poštujete – koji vas napadaju, jer Me ljubite i vjerni ste Mojim Učenjima.

Došlo je vrijeme da vi izađete i glasno govorite o Mojim Porukama. Svećenicima, međutim, će ovo biti teško, jer oni moraju ostati poslušni svojim nadređenima. Mnogi u Mojoj Crkvi će biti uplašeni da svjedoče o Mojim Porukama, ali to ne znači da oni ne mogu braniti Istinu Moje Svete Riječi. Riječ, koja je dana Mojim Apostolima i dalje živi, premda je mnogi pokušavaju uništiti. Vi ćete primijetiti kako Me se malo štuje u javnosti – gotovo nikada.

Moja Učenja više ne igraju važnu ulogu u vašem društvu. Vi morate zahtijevati, bez obzira kojoj Kršćanskoj Crkvi pripadate, da Moji sluge ne zaborave spomenuti Moje Ime, kada govore o dobru, jer dobro ne može doći iz kamena. Dobro može doći jedino od Boga.

Vaš Isus