Dnevni arhivi: 25. srpnja 2013.

848. POSLJEDNJI PROROK JE SADA POSLAN, ZATO VAS MOLIM DA NE ODBIJATE OVAJ DAR

848. POSLJEDNJI PROROK JE SADA POSLAN, ZATO VAS MOLIM DA NE ODBIJATE OVAJ DAR

Petak, 19. srpnja 2013., 15:00h

Moja predraga kćeri, kada brineš i osjećaš se nevoljenom, zbog ove Misije, ti moraš znati da će te Duh Sveti uvijek držati snažnom. Ti nikada nećeš moći proglašavati neistine, jer to ne dopušta Moj ljubljeni Otac. Ti si prorok Kraja Vremena i premda Ja znam da te to plaši, znaj ovo.

Ja, Ljubavlju Moga Oca, darujem veliko Milosrđe svijetu. Posljednji prorok je sada poslan, zato vas molim da ne odbijate ovaj Dar, jer želja Moga Oca je čvrsto držati svu Njegovu djecu i zaštititi ih od zla u svijetu. To je Dar da vam se donese posljednje Spasenje od užasne kazne.

Ne odbijajte ovaj Dar proroštva, posljednje zauzimanje s Neba da vas se spasi od zla.

Oni koji ne poštuju Moga Oca i koji štuju poganske bogove, vaše zemlje će biti uništene s lica Zemlje, ako se ne okrenete Jedinom Pravom Bogu. Vi, koji štujete lažne bogove, koji vam obećavaju blistave budućnosti i koji se sviđaju vašoj taštini, biti ćete otjerani od Mene i biti ćete uvučeni u beskrajnu prazninu – ponor iz kojeg se nikada nećete vratiti.

Poslušajte sada, svi vi. Ja s Neba pozivam čovječanstvo. Moj prorok će jednostavno činiti kako joj Ja kažem. Ona sluša Mene, Sina Božjeg, Sina Čovječjeg, kao što je naviješteno. Ona nema glasa. Njene riječi su Moje Riječi. Njena poslušnost je odlučujuća u odnosu na Božju Zapovijed. Njena poslušnost znači da njoj nije dozvoljeno da otvori svoja usta kako bi branila Riječ Božju.

Svi naviješteni događaji, brzo će se dogoditi. Zanemarite ovo upozorenje s Neba i patiti ćete više nego što je nužno. Ponižavajte ove Riječi s Neba i biti ćete prikazani u svoj svojoj sramoti pred cijelim svijetom zbog toga što Mene progonite.

Moja Riječ je Istinita. Moja Riječ je stvarna. Moja Riječ je dana da vas zaštiti i spasi od Zvijeri koji uništava vaše živote svojom zarazom. Molim vas, budite jaki i otiđite od bezbožnih laži koje vam on govori. Ako vam je teško na srcu, dođite k Meni i Ja ću ga učiniti lakšim. Ako vam je srce tužno, Ja ću vas obuhvatiti i donijeti vam mir kako vas smrt nikada više ne bi uplašila.

Ako ste ispunjeni ljutnjom koja se pretvara u mržnju spram ovih Poruka, znajte tada da vas je napao kralj laži. Vi ćete znati u svom srcu, ako vam ove Poruke uzrokuju bol i patnju, da one dolaze od Mene.

Vaš Isus