Mjesečni arhivi: kolovoz 2013.

886. JA MORAM UPOZORITI SVIJET NA VELIKI BROJ LAŽNIH PROROKA KOJI U OVO VRIJEME POKUŠAVAJU ZAGLUŠITI MOJ GLAS

886. JA MORAM UPOZORITI SVIJET NA VELIKI BROJ LAŽNIH PROROKA KOJI U OVO VRIJEME POKUŠAVAJU ZAGLUŠITI MOJ GLAS

Četvrtak, 22. kolovoza 2013., 23:05h

Moja predraga kćeri, Ja moram upozoriti svijet na veliki broj lažnih proroka koji u ovo vrijeme pokušavaju zaglušiti Moj Glas.

Ja sam poslao brojne proroke, sve s različitim zadacima, da pripreme Božju djecu. Ove Poruke, koje se odnose na posljednja vremena, jedine su istinite Poruke svoje vrste, u ovo točno vrijeme, jer Ja nikada ne bih zbunio Božju djecu.

Ove Poruke nikada se ne smiju uspoređivati s drugima koje se posvuda šire upravo sada zato da bi proturječile Mojoj Svetoj Riječi. Može postojati samo jedna Knjiga Istine – samo Ja, Isus Krist, Jaganjac Božji, mogu otkriti sadržaje. Oni od vas koji Mi vjerujete možete biti tako lako zavarani. Vi morate znati da poruke koje proturječe ovima i kada se tvrdi da one dolaze od Boga, da je to nemoguće.

Da li se ufate u Mene samo malo? Ili Me prihvaćate kako Ja od vas želim, s punim i otvorenim srcem? Ja vas dozivam s ljubavlju i brigom. Ja se ne želim prizivati na vašu inteligenciju. Ja vas dozivam kroz vaše srce i privlačim vašu dušu prema Meni. Kada osjetite Moju Prisutnost u ovim Porukama, onda nema potrebe da tražite potvrdu ili odobravanje od bilo koga.

Ja Sam Kakav Jesam. Ja stojim pred vama, kao što je i trebalo biti, sada. Moj Otac nikada ne bi dopustio Meni da otkrijem sadržaj Knjige Otkrivenja ikome drugome osim sedmom glasniku, jer taj dan je došao.

Mnogi istinski vidjeoci dali su svijetu Riječ Božju u prošlosti i strašno patili zbog toga. Mnogi i dalje primaju utjehu od Mene i Ja ću im se nastaviti obraćati, jer trebam njihovo trpljenje i molitve. Oni su Moje odabrane duše i svaka mora odigrati ulogu u spašavanju drugih duša.

Ova Misija je posljednja. Ja vas upućujem da se osvrnete na Moju Riječ, sada, u sadašnjosti. Samo Moja Riječ, vama dana preko ovih Poruka, voditi će vas kroz progon. S njima vam donosim velike Milosti. Vi Me nikada ne smijete vrijeđati, zagađujući ih, kada osporavate Moju Riječ, kada uspoređujete Moje Poruke s izmišljotinom koju su stvorili lažni proroci.

Vi ne trebate nikoga da vas vodi prema Mome Velikom Milosrđu. Vi se morate usredotočiti jedino na ove Poruke i ostati odani Mojim starim Učenjima, sada, jer Ona su vaša spasonosna milost.

Vaš Isus

885. MOJ DRUGI DOLAZAK SE NE MOŽE DOGODITI DOK ZARAŽENOST GRIJEHOM NE BUDE ISKORIJENJENA

885. MOJ DRUGI DOLAZAK SE NE MOŽE DOGODITI DOK ZARAŽENOST GRIJEHOM NE BUDE ISKORIJENJENA

Srijeda, 21. kolovoza 2013., 18:05h

Moja predraga kćeri, obnova i pročišćenje Zemlje sada su započeli dok se bliži Moje Vrijeme. Moj Drugi Dolazak se ne može dogoditi dok zaraženost grijehom ne bude iskorijenjena, čišćenjem koje je potrebno na ovoj Zemlji.

Kada Zemlja bude pročišćena, duše svih vjeroispovijesti uroniti će u obnovu duha i mnogi će trpjeti strašnu duhovnu bitku. Oni neće shvatiti što to trpe, ali Ja ću to dopustiti zbog Moga Milosrđa. Da bi bili dostojni stati pred Mene i da im bude dan Vječni Život u Novom Raju duše najprije moraju biti pročišćene. Ovo pročišćenje dogoditi će se na Zemlji, za one koji će živjeti tijekom progona Antikrista, kao i za one koji će živjeti tijekom prijelaza u Novi Raj. Zemlja će, u isto vrijeme, započeti svoju vlastitu obnovu i sve zlo će biti iskorijenjeno, dio po dio.

Budite zahvalni što Moj Otac nije izgubio Svoje Strpljenje i što ne kažnjava Svoju djecu prema težini njihovih grijeha. Budite također zahvalni da On sada samo ne okrene Svoja leđa i jednostavno ne uzme one duše koje Ga uistinu ljube sa ove Zemlje koja Mu se zbog svoje pokvarenosti gadi.

Moj Otac ustraje zato što su Njegova djeca Njegovo Stvorenje i On im neće dopustiti da ih sotona odvede. Tako je ljubomoran bio Lucifer da se je, kada je Moj Otac stvorio čovjeka na Svoju Vlastitu Sliku, zavjetovao da će se boriti do posljednjega dana zato da bi okrenuo čovjeka protiv njegovog Stvoritelja.

Moj Otac će posredovati, iz Ljubavi, zato da bi učinio nemoćnom snagu sotone. Svaki pokušaj sotonine verzije Trojedinog Boga, koja uključuje lažnog proroka, Antikrista i zlog duha, biti će osujećen. Ova bitka će biti ružna, nepoštena prema mnogim dušama, koje će biti preslabe da se bore slobodne od stiska zla, ali pobijediti će Svemogući Bog.

Vi se morate, svi vi, obratiti Mome Ocu i usrdno Ga moliti da spasi vaše duše i da vas zaštiti od slijeđenja Zvijeri na putu prema propasti.

Vaš Isus

884. JA ĆU OSIGURATI DA MILIJUNI VIŠE ČUJU MOJE RIJEČI

884. JA ĆU OSIGURATI DA MILIJUNI VIŠE ČUJU MOJE RIJEČI

Utorak, 20. kolovoza 2013., 19:20h

Moja predraga kćeri, Moja Ljubav i Moja Samilost prema svim grješnicima značila je da Ja od danas udjeljujem veliko Milosrđe milijardama duša. Ja ću otvoriti njihove oči za Moje Poruke čovječanstvu. Ja ću osigurati da milijuni više čuju Moje Riječi, kako bih mogao odvesti još više izgubljenih duše u Novi Raj. Sve takve duše, koje nikada ne bi prihvatile ove Poruke zbog svoje tvrdoglavosti, sada će ih vidjeti onakve kakve jesu – Djelo Milosrđa s Moje strane, kako bih mogao spasiti njihove duše.

Svećenici, koji su odbacili Moje Poruke i proglasili ih da su riječi od đavla do tada će shvatiti strašnu pogrješku koju su učinili, uskraćujući dušama priliku da poslušaju Moj Nebeski Glas.

Nevjernici, koji su se borili da nađu mir, sada će biti privučeni Mojim Porukama i uskoro će tražiti utjehu od Mene. Ja ih čekam i čim budu išli prema Meni, Ja ću ih ispuniti čežnjom za Mojom Ljubavlju kako bi bili nemoćni zanemariti Me.

Vjernici u Boga Svemogućega Oca, koji ne prihvaćaju Mene, Njegovog ljubljenog Sina, osjetiti će uzrujanost u svojim dušama. Oni će vapiti za Istinom dok budu svjedočili načinima na koje će se svijet promijeniti izvan prepoznatljivosti.

Tad će oni koji Me ljube i koji ostanu nepokolebljivi u svojoj vjeri, ali koji Me ne uspijevaju prepoznati kada Ja pozovem njihove duše biti nadvladani konačnim shvaćanjem, kada im se Moja Božanska Prisutnost obznani. Ja ću se radovati kada Mi ovi, Moji sljedbenici, dopuste da ih ispravno vodim na posljednjem putovanju.

Ja dajem svijetu ove Darove jer ljubim svakoga. Iščekujte ovaj Dar s ljubavlju i zahvalnošću.

Vaš Isus

883. MAJKA SPASENJA: MOJA DJECO POSVUDA – MORATE SLUŠATI MENE, VAŠU LJUBLJENU MAJKU, U OVO VRIJEME ŽALOSTI

883. MAJKA SPASENJA: MOJA DJECO POSVUDA – MORATE SLUŠATI MENE, VAŠU LJUBLJENU MAJKU, U OVO VRIJEME ŽALOSTI

Ponedjeljak, 19. kolovoza 2013., 18:28h

Moja djeco posvuda – morate slušati Mene, vašu ljubljenu Majku, u ovo vrijeme žalosti. Ja pozivam osobito one od vas koji ste jako posvećeni Meni, Majci Božjoj, dok vas Ja tješim u ovo vrijeme velikog otpadništva. Vi morate spremno prihvatiti ovaj Zahvat s Neba i biti zahvalni jer vam je, zbog velike Ljubavi Moga ljubljenoga Oca, dan ovaj veliki Dar.

Kada pomislite da je opasan val poganstva, koji će uskoro preplaviti Crkvu Moga Sina, širom svijeta, vama neizdržljiv, onda morate zatražiti Moje posredovanje. Što god da se dogodi, kada ostanete vjerni Mome Sinu, premda će biti učinjen svaki pokušaj da vas se omete, sve će biti dobro. Nikada nemojte osjećati da je beznadno, jer velika Slava Moga Sina i Volja Božja uskoro će biti otkriveni.

Bez obzira koliki su mnogi u Crkvi vođeni u tešku zabludu, Riječ Božja će se proširiti poput munje. Dva svjedoka Riječi Božje – prava Kršćanska Crkva i Dom Izraelov izdržati će ispit vremena. Vatra će se izliti iz njihovih usta u obliku Duha Svetoga.

S vremenom, nakon što bude otkrivena grozota pustoši, oni odani Istini će se uzdići i njihovo će biti Kraljevstvo Kristovo. Laži će se uvijek doznati, premda će u početku oni od vas koji ste ispunjeni Darom Duha Svetoga toliko patiti kada budete svjedočili strašnom oskvrnuću u Crkvama Moga Sina. Istina će biti viđena i svi oni koji su bili zavedeni u početku, konačno će uvidjeti zlo koje će biti prostrto pred vas.

Vi se morate ufati jedino u Moga Sina tijekom ovog mučnog putovanja, gdje će se prema vama ophoditi kao prema zločincima zbog ustrajnosti da ostanete vjerni Riječi Božjoj. Molim vas da se sjetite Osobnog uspona Moga Sina na Kalvariju. Prihvatite ovaj Križ, s ljubavlju i dostojanstvom, jer uvelike ugađate Mome Sinu kada nosite Njegovo breme. Vašom žrtvom i patnjom, On će otkupiti najnedostojnije duše i onda će moći ujediniti svu Božju djecu.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

882. OD NJIH ĆE SE TRAŽITI DA OBEĆAJU SVOJU VJERNOST, NOVOM ZAKLETVOM, KAKO BI OSTALI VJERNI CRKVI

882. OD NJIH ĆE SE TRAŽITI DA OBEĆAJU SVOJU VJERNOST, NOVOM ZAKLETVOM, KAKO BI OSTALI VJERNI CRKVI

Nedjelja, 18. kolovoza 2013., 17:45h

Moja predraga kćeri, plan lažnog proroka o prijevari svjetskog klera je započeo.

Pod maskom obnove i preporoda Katoličke Crkve, sav kler unutar ove Crkve, biti će poslan na duhovne vježbe kako bi ih se potaknulo da prihvate novi apostolat. Ovo će postati rasprostranjeno i mnogima će biti rečeno da je cilj ujediniti svakoga u svijetu, u ime pravde. Ova nova misija će, biti će im rečeno, prigrliti siromahe svijeta i težiti da se postigne jedinstvo. Od njih će se tražiti da obećaju svoju vjernost, novom zakletvom, kako bi ostali vjerni Crkvi. Od njih se neće tražiti da polože svoju vjeru u Mene ili Moju Presvetu Riječ. Umjesto toga, oni će se zakleti na vjernost novim samoprozvanim čelnicima koji su preuzeli Petrovu Stolicu.

Nemojte se zavaravati, da se od onih kojima je podaren Dar Svetih Redova neće tražiti da sudjeluju u laži, gdje Ja, Isus Krist, neću biti u prvom planu, iako će se činiti da je tako. Novac će biti pokretačka snaga i nova financijska organizacija će biti osnovana kako bi se nadziralo traženje novčanih sredstava da se osigura da siromasi u svijetu imaju koristi.

Kada mijenjate vaše Svete Redove, na bilo koji način i zatim obećate vaš život nekome koji slama sve veze sa Mnom, vi više nećete biti podobni služiti Meni. Sve će se činiti da je učinjeno jednostavnim u Očima Božjim. Plan će biti uvjeriti one Moje posvećene sluge da svojevoljno sudjeluju u grozoti koja će povezati društvo i sekularni svijet s Crkvom, koju sam postavio Ja, Isus Krist.

Tako ću Ja biti uvrijeđen. Svakom naporu da se prihvati sekularizam zapljeskati će nevjernici i to će izgledati kao dobra stvar, za današnje novo takozvano moderno društvo.

Uskoro će se Kršćanima činiti čudno kada vide članove sekularnog svijeta kako Katoličku Crkvu prihvaćaju tako oduševljeno. Ali mnogi će prijeći preko svojih sumnji i odbaciti svoje brige, jer će podleći velikoj prijevari. U srži ovoga plana da se iz temelja preinači Crkva leži mržnja prema Meni i svemu što sam dao Mojoj Crkvi. Vi morate ispitivati sve u nadolazećim danima. Zahtijevajte odgovore kada oni promijene Moja Učenja i iskrive ih da odgovaraju poganima. Nijednom učeniku, kojega sam Ja postavio, nikada neće biti dano ovlaštenje da to učini, jer to vodi bogohuljenju.

Jao onima koji dopuste da se razblaži Moja Sveta Riječ i koji omoguće ostavljanje prostora za iskazivanje poštovanje prema onima koji niječu Mene.

Vaš Isus

881. MAJKA SPASENJA: ONI ĆE MORATI PRONAĆI MJESTA ZA UTOČIŠTE KAKO BI MOGLI PRUŽATI SVAKODNEVNE MISE I SVETU EUHARISTIJU

881. MAJKA SPASENJA: ONI ĆE MORATI PRONAĆI MJESTA ZA UTOČIŠTE KAKO BI MOGLI PRUŽATI SVAKODNEVNE MISE I SVETU EUHARISTIJU

Subota, 17. kolovoza 2013., 16:45h

O, Moja draga djeco, kako se Moje Srce žalosti zbog patnje s kojom će se ubrzo suočiti svećenici unutar Katoličke Crkve.

Tako mnogo dragocjenih slugu Moga Sina, čija je jedina želja služiti Bogu i dovesti duše na pravi put prema Spasenju, suočiti će se s kušnjama takvih razmjera da će mnogi otpasti u strahu. Mnogi će biti slijepi za Istinu i prihvatiti će velike promjene u Crkvi i pozdraviti će iste, u pogrješnom vjerovanju da su za dobro svih. Oni koji će prepoznati prijevaru koja će biti predstavljena katolicima, pobjeći će. Tako u strahu o svojoj vjeri, oni će napustiti Crkvu, jer biti će preslabi da se suprotstave takvoj zloći.

Oni svećenici koji će odbiti prihvatiti lažno naučavanje biti će optuženi za krivovjerje i mnogi će biti javno ukoreni što se nisu pokorili onima kojima odgovaraju. Mnogi će biti izopćeni. Drugi će biti mučeni. Zatim će biti onih koji će voditi Crkvu – Crkvu koju je svijetu dao Moj Sin – u tajnosti.

Oni će morati pronaći mjesta za utočište kako bi mogli pružati svakodnevne Mise i Svetu Euharistiju. Njih će voditi Duh Sveti i njih će slijediti Vojska Ostatka Moga Sina koja će ostati žestoko odana Njegovim Učenjima i Sakramentima do posljednjega dana.

Vi morate shvatiti, ako ste u bilo kakvoj sumnji o valjanosti ovog upozorenja, da ću Ja, ljubljena Majka Kristova, biti iskorištena da se skrije prava nakana onih sila koje su ušle u Crkvu Moga Sina na Zemlji. Ja ću biti iskorištena kao ukrasna figura Crkve da se ljudi odvrate od pravih nakana ove zle skupine. Kako bi uvjerili Božju djecu da ostanu odani pravoj Riječi Božjoj i predajama Katoličke Crkve, oni će stvoriti obrede, za koje će reći da štuju Mene. Oni će iskoristiti Fatimska proročanstva da oskvrnu Moju sliku, prikazujući svijetu veliku prijevaru. Oni će iskoristiti Mene zato da bi okaljali Crkvu Moga Sina i sve što će oni napraviti biti će obrnuto, u skladu sa zahtjevom zloga.

Dajući dojam da štuju Majku Božju, mnoge će katolike odvesti u lažni osjećaj sigurnosti. To će značiti da će bilo kakva sumnja, koju bi inače imali kada svjedoče čudnim, novim izmjenama i dopunama Misa i Sakramentima, odmah biti zaboravljena. Kako mi to donosi veliku žalost. Moja slika će biti namjerno iskorištena da se uvrijedi Moj Sin.

Sotona Me prezire. On Me se također i boji. Da bi povrijedio Moga Sina, on će, preko onih duša na koje utječe ići tako daleko da oskvrne Moju sliku kroz mnoge tajne obrede i crne mise. Moj kip će biti ukrašen sotonističkim znakovima i Ja ću biti oskvrnjena u mnogim mjestima od masonskih skupina koje su zadobile nadzor.

Molite, molite, molite djeco, svakoga dana za snagu da se s hrabrošću suprotstavite ovoj zloći. Ne bojte je se. Prihvatite da sotonina vojska sada nadzire mnoge narode, u svakom dijelu svijeta. Kada to prihvatite, tada vam se može dati snaga i odlučnost koju trebate. Kada zatražite ove milosti, preko Križarskih Molitvi, vi možete i hoćete pomoći ublažiti ovu zloću.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

880. ONI MORAJU ZADRŽATI SVETE MISALE, SVEĆENIČKO RUHO, SVETU BIBLIJU I SVETE KRIŽEVE. SVE TO ĆE BITI ZAMIJENJENO

880. ONI MORAJU ZADRŽATI SVETE MISALE, SVEĆENIČKO RUHO, SVETU BIBLIJU I SVETE KRIŽEVE. SVE TO ĆE BITI ZAMIJENJENO

Subota, 17. kolovoza 2013., 11:50h

Moja predraga kćeri, mnogi od onih koji su blagoslovljeni snažnom vjerom i ljubavlju za Mene, Isusa Krista, konačno počinju prepoznavati Moj Glas, dok Ja govorim svijetu preko ovih Poruka.

Oni koji provode svoje živote robovski služeći zmiji također znaju da Sam to Ja koji govorim. I tako bitka da se ispuni Moja Sveta Volja, s jedne strane i želja neprijatelja Božjih da se bore protiv Mene, počinje.

Oni koji planiraju nanijeti patnju čovječanstvu, kao dio saveza sa Zvijeri, biti će oprezni da se ne vide kako javno odbacuju ove Poruke, jer čineći tako, dati će im vjerodostojnost. Umjesto toga, oni će širiti mržnju protiv Mene na druge načine, počevši s uništavanjem vjere onih unutar Moje Crkve. Oni će okrenuti srca onih koji Me ljube protiv njihove braće kršćana. Oni će prigrliti pogane, vještice new age-a i obožavatelje Zvijeri, prije nego kršćane, koji će se protiviti zlim poganskim obredima, koji će se vršiti u Katoličkim Crkvama i uskoro u drugim Kršćanskim Crkvama.

Ovi događaji tek trebaju doći. Molim vas da ne mislite da su se današnje Svete Mise ili Sakramenti već promijenili, premda će se uskoro promijeniti. Kada bude tako, vi morate okrenuti svoja leđa i braniti Mene.

Mnoge promjene u posljednjih nekoliko godina je osmislilo zlo masonerije u Mojoj Crkvi na Zemlji. Sada se njihovi planovi, koji su već obznanjeni unutar najviših položaja crkava, imaju objaviti. Oni će biti razotkriveni objavom da se Katolička Crkva modernizira, kako bi mogla postati bitna u današnjem novom, slobodoumnom društvu bez predrasuda. Reći će da će ostaviti prošlost iza sebe i zatim će reći da će njihov slogan biti prihvaćanje svih vjeroispovijesti, kako bi pokazali da ona nije ograničena u svom stavu. Ova objava će biti proslavljena širom svijeta i sredstva priopćavanja će pratiti ove velike novosti na svojim naslovnim stranicama, dok su Katoličku Crkvu prije gledali s gnušanjem.

Sotonino sjeme će biti izbačeno i novi obredi, gdje će oblik Svetih Misa biti predstavljen unatrag, ali svi ispravni izrazi koji se odnose na Moju Muku biti će zamijenjeni besmislicama – praznim riječima – praznim posudama – praznim Svetohraništima. Svi Moji Križevi će biti zamijenjeni tajnim znakovima okultnog.

Ovo je pustoš o kojoj se govorilo proroku Danielu. Ovo je kraj Moje Presvete Euharistije i kraj Mise, kakvu poznajete, u mnogim mjestima. Ali Moji ljubljeni, odani sluge sada će pripremiti proizvodnju Svetih Hostija. Oni moraju zadržati Svete Misale, svećeničko ruho, Svetu Bibliju i Svete Križeve. Sve to će biti zamijenjeno.

Vi se uskoro morate okupiti i planirati, jer neće vam biti dopušteno držati Misu u skladu sa Mojom Voljom.

Ja ću vas voditi, Moji posvećeni sluge, kada vrijeme dođe. Oni kršćani koji vjeruju da će ova grozota biti viđena jedino u Katoličkoj Crkvi, neka znaju da će ona utjecati na sve Kršćanske Crkve, dok ne izgnaju svaki spomen ili znak Mene. S vremenom ćete biti oštro kažnjeni zbog spominjanja Moga Imena.

Vi ćete biti potreseni kako će se brzo naizgled nevina, obnovljena, ali zagađena Crkva spustiti do bezbožnog kulta. Oni će ići izvanredno daleko da bi kaznili one koji će prkositi njihovoj ljudski stvorenoj poganskoj novoj svjetskoj religiji.

Kršćani i Židovi će biti glavna meta mržnje i biti će progonjeni zbog svoje religije.

Umjesto da ste bojažljivi, Ja vas pozivam da budete spremni boriti se za Moje Ime. Nikada ne zaboravite koliko sam Ja i dalje omražen. Znajte da kada slijedite Mene u ovim vremenima koja su pred vama, vaš križ će biti mnogo teži nego onih koji su došli prije vas.

Vaš Isus

879. PRVI SUD JE BLIZU I JA ĆU ODBACITI ZLE

879. PRVI SUD JE BLIZU I JA ĆU ODBACITI ZLE

Četvrtak, 15. kolovoza 2013., 21:57h

Moja predraga kćeri, Ja pozivam sve Moje Učenike, koji znaju Istinu, da pokažu hrabrost u ovim teškim vremenima za čovječanstvo.

Vrijeme kada će izbiti ratovi u mnogim narodima, u isto vrijeme, vrlo je blizu. Kada čujete za sve ove ratove i svjedočite krajnjoj okrutnosti tih tlačitelja, svih nerazdvojno združenih, koji uzrokuju te ratove, vi ćete znati da je vrijeme Moga Drugog Dolaska blizu.

Još više vas će prepoznati Istinu sadržanu u Ivanovoj Knjizi – Otkrivenju – kako vam se sada otkriva. Ne bojte se, jer sve ove stvari se moraju dogoditi. Mnogi, koji ne prihvaćaju ove Poruke čine veliku pogrješku, jer Knjiga Istine se jednostavno sastoji od pojedinosti i tajni sadržanih u Knjizi Otkrivenja. Ja, Jaganjac Božji, sam jedina Vlast – jedino Ja imam dopuštenje Moga Oca – da otvorim Pečate koji su tamo sadržani.

Ako ne vjerujete u Knjigu Istine, onda vi ne vjerujete u Knjigu Otkrivenja. Budite upozoreni. Oni koji odbacuju Knjigu Otkrivenja napuštaju Moje Milosrđe. Ali Istina će im biti pokazana tijekom Moga velikog Upozorenja Božanskim Posredovanjem, jer inače Me mnogi nikada ne bi spoznali niti bi shvatili veliko Milosrđe koje Ja donosim svijetu. Vi nikada ne smijete dodavati u Knjigu Otkrivenja, pokušati Ju protumačiti ili uzeti nešto iz Nje kako bi odgovaralo vašim vlastitim željama, jer patiti ćete zbog toga. Kada vi činite takve stvari miješate se u Riječ Božju. Ova Knjiga vam je bila obećana. Bog je poslao Svoga sedmog glasnika da otkrije Istinu. Prihvatite to s ufanjem u Mene ili ćete hodati sami, u neznanju o strašnoj prijevari koja će zadesiti one koji odbacuju Riječ Božju.

Mnoge, mnoge promjene sada će se dogoditi u svijetu, koje nijedan čovjek neće moći ne zamijetiti. Religije će postati besmislica, jer će milijuni usvojiti pogansku vjeru, za koju će im se reći da štuje Boga. Poniznost i ljubav za siromašne će biti razlozi, biti će vam rečeno, zašto će obnovljena i prosvijetljena crkva navijestiti novi početak. Kao janjad koja ide na klanje vi ćete biti odvedeni u jezero vatre. Kada shvatite strašnu grozotu, u koju ste uvučeni, moglo bi biti prekasno. Kada iskazujete počast Zvijeri on će vas zaraziti i mnogi će, s vremenom, postati robovi.

Velike promjene u svjetskim političkim sustavima i u sustavima sredstava priopćavanja ishoditi će velikom podjelom. Oni koji su odani Bogu u svemu što je dano svijetu preko Mene, Isusa Krista, živjeti će. Oni koji Me odbacuju neće imati život, jer oni će postati nesposobni prihvatiti Moje Milosrđe. Moje Srce, premda će biti prepolovljeno zbog ovoga, očvrsnuti će i Moja Pravda će prevladavati.

Prvi Sud je blizu i Ja ću odbaciti zle, kada će Novo Nebo i Nova Zemlja dočekati jedino one koji su prihvatili Moje Milosrđe. Mnogi će reći:” Bog je Milosrdan. On nikada ne bi pokazao takvu okrutnost.” Moj odgovor je ovo. Zemlje, kakvu poznajete, više neće biti. Umjesto toga, nova obnovljena Zemlja će se pojaviti – mnogo šira, veća nego prije, gdje će prebivati dvanaest naroda, jedan uz drugoga, u skladu koji je pun ljubavi. Jedino oni koji ostanu odani Meni i oni koji Me ne poznaju, ali koji prihvate Moju Ruku, kada im dokažem Istinu prilikom Upozorenja, ući će kroz Vrata. Ja ću ih potom zatvoriti. Nijedan drugi čovjek neće ući tada, jer Moj Sud će biti upravljen. Sva tuga će biti zaboravljena i zli će biti bačeni u pakao, gdje će zauvijek patiti. Čovjek nikada ne smije podcijeniti Moju Veliku Ljubav, Milosrđe i Samilost. Ali on bi se također trebao bojati Moje Kazne, jer ona će biti konačna kada posljednja trublja odjekne na Veliki Dan Gospodnji.

I tada, biti će gotovo.

Vaš Isus

878. KADA ŠTUJETE MOJU MAJKU, VI MORATE POSJEĆIVATI NJENA SVETIŠTA I TAMO JOJ ODAVATI POČAST

878. KADA ŠTUJETE MOJU MAJKU, VI MORATE POSJEĆIVATI NJENA SVETIŠTA I TAMO JOJ ODAVATI POČAST

Srijeda, 14. kolovoza 2013., 15:15h

Moja predraga kćeri, nijedan živući čovjek ne može potpuno shvatiti kako je lukav sotona. U onima koje on zaražava, znajte da vam oni nikada neće odavati dojam zla. Naprotiv, oni će biti vrlo privlačni, šaljivi, odlučni i uvjerljivi kada vam otkriju svoje grješne postupke, tako da ćete vi prihvaćati njihovu prijevaru.

Oni, unutar Moje Crkve, koji odaju počast zlome i koji ropski slijede njegove upute, jako će vas zbuniti svojim svetim ponašanjem. Oni će pridobiti mnoge od vas na svoje putove, jer vama će se činiti da oni uistinu štuju Mene i Moju ljubljenu Majku. Ali znajte da će svaka gesta i naizgled sveti čin zamaskirati uvredu pred žrtvenicima, koji su namijenjeni da štuju Moje Ime. Vi morate znati da kada oni štuju Zvijer oni će predstaviti pred vama ono što će se činiti poput svetih djela, ali oni će ići natrag u bitku. Njihove namjere će se činiti najsvetijima i pune poštovanja, ali nemojte se zavarati.

Kada štujete Moju Majku, vi morate posjećivati Njena Svetišta i tamo joj odavati počast. Oni koji Me ljube ići će k Njoj. Oni nikada ne smiju prihvatiti da Mojoj Majci može zapovijedati sud neprijatelja Moje Crkve.

Drugi znakovi koji će se od svijeta tražiti da ih prihvati, a koji će se činiti da poštuju Trojedinoga Boga, Moju Majku i sve Svece, činiti će se dobrima. Ali njih će vam neprijatelji Božji uvijek pokazivati na drugačiji način. Kada se prikazuje nešto neočekivano, znajte da je to veliki znak Zvijeri, koji će zavarati svijet da povjeruje da su on i njegovi sljedbenici sveci.

Vaš Isus

877. ONI ĆE USKORO KORISTITI CRKVE KAO MJESTA ZA TRGOVINU I ZARADU

877. ONI ĆE USKORO KORISTITI CRKVE KAO MJESTA ZA TRGOVINU I ZARADU

Utorak, 13. kolovoza 2013., 15:00h

Moja predraga kćeri, kakav će jad osjetiti katolici i kršćani širom svijeta, kada uvide kako će njihove crkve i mjesta bogoštovlja biti pretvorena u mjesta zabave.

Mnogi događaji će biti održavani u crkvama, za koje će se misliti da da odaju štovanje Meni, ali koji će vrijeđati Moje Ime. Oni će uskoro koristiti crkve kao mjesta za trgovinu i zaradu. Sve ove stvari će doći i oni koji Me ljube plakati će u velikoj žalosti. Kako će te jadne duše patiti, jer će se morati boriti s takvim bogohuljenjima. Krivovjerja koja će potisnuti dolje njihove vratove značiti će da će malo poštovanja biti pokazano takvim dušama tijekom mnogih postupaka i obreda koji vrijeđaju Boga. Biti će pjevanja, smijeha, bučnih glasova i pripovijedanja priča koje nemaju ništa sa Mnom. Ipak, sva ova zlodjela će biti počinjena u Mojim Crkvama i preda Mnom.

Moja kćeri, pazi sada na Moje Obećanje. Ja ću ići do krajeva Zemlje da spasim svakog grješnika. Ali, tako će zaražene postati duše da bez obzira što Ja učinio za njih oni nikada neće prihvatiti Moje Milosrđe, čak ni u trenutku smrti, premda će znati da ih očekuje pakao.

Stoga ti moraš prihvatiti da će Mi duše biti izgubljene, jer je njihova bezbožnost tako ukorijenjena unutar njihovih duša da ih nikakav zahvat neće odvojiti od Zvijeri.

Ono što vam Ja moram reći jest ovo. Ne dopustite da vas oni koji su zaraženi zlim odvedu od Mene svojim lažima. Kada prihvatite laži, koje vam kazuju oni koji Me ne poštuju, vi ćete oslabiti vašu vjeru – čak i ako je samo jedna u nekom smislu povezana s Mojim Učenjima. Ako se predate samo jednom zahtjevu, stvorenom da promijeni vaše tumačenje onoga što sam vam Ja rekao, to će značiti da ćete vi dopuštati zlome da vas iskuša, još jače, da se okrenete od Mene.

Prekrijte vaše uši rukama kada se bogohuljenja izlijevaju iz usta Zvijeri. Ne prihvaćajte ništa što će izdati Moje Sakramente ili Moja Učenja. Krenite u drugom smjeru i slijedite Me, jer kada se sve ove stvari dogode, postojati će samo jedan put kojim možete hodati. To je Moj Put – Put Istine. Samo je cijela Istina prihvatljiva. Polovica Istine znači da Ona postaje laž.

Vaš Isus