Dnevni arhivi: 1. kolovoza 2013.

854. JA OTKRIVAM TAJNE SADRŽANE U KNJIZI OTKRIVENJA I ONE NEĆE BITI UGODNE

854. JA OTKRIVAM TAJNE SADRŽANE U KNJIZI OTKRIVENJA I ONE NEĆE BITI UGODNE

Utorak, 23. srpnja 2013., 15:30h

Moja predraga kćeri, iskušenja s kojima ćeš se morati suočiti su zbog toga jer Ja otkrivam tajne sadržane u Knjizi Otkrivenja i one neće biti ugodne. Istina može biti tako potresna i uznemirujuća za mnoge. Istina će uzrokovati suze zaprepaštenosti, suze tuge i velike nevolje.

Laži, s druge strane, mogu vas uljuljati u osjećaj lažne sigurnosti. Čak i kada vam se predstavljene laži, koje dolaze uređene jezikom koji je pun ljubavi i plemenite geste ne čine ispravnima u vašem srcu, čovjek ih može puno lakše prihvatiti nego Istinu.

Kada je nekome rečeno da je zaražen neizlječivom bolešću, oni imaju dva izbora. Oni mogu prihvatiti istinu, pripremiti svoje duše, provesti vrijeme u neposrednoj blizini svojih obitelji, tražiti Moj Oprost i zatim, čekati na dan. Kada oni to učine, premda može biti zastrašujuće, oni će – jer su prihvatili istinu – naći pravi mir u svojim dušama. Te duše neće se imati čega bojati od Mene. Ako, s druge strane, oni odbiju istinu i vjeruju u čarobne napitke i lažne bogove, za koje misle da mogu biti iskorišteni za čudesno izlječenje, oni će biti vrlo razočarani. Te duše, zaslijepljene takozvanim pozitivnim mislima, vjeruju da ako oni sami budu bolji, da će sve biti dobro. Ono što oni ne uspijevaju shvatiti jest da moraju pozvati Mene, Isusa, ako žele biti izliječeni. Ja ću uslišati molitve, ali jedino ako je molba za dobro njihovih duša. Te duše, koje odbiju prihvatiti istinu o svojoj bolesti i koje se ne okrenu k Meni, biti će izgubljene. Oni će izgubiti vrijeme koje im je dodijeljeno na Zemlji, kako bi osigurali da je njihov dom u redu.

Isto vrijedi za Moju Riječ, Istinu, koja vam je dana sada. Ja sam svijetu dao Istinu, tijekom Moga Vremena na Zemlji i bio sam odbačen. Mnogi su Me slijedili, ali Istinu, koja im je dana u to vrijeme, sada će osporavati neprijatelji Božji i oni će pasti kao plijen prijevare. Oni će uskoro odbaciti Istinu i neće moći prihvatiti Moje Upozorenje koje je svijetu dano u ovo vrijeme.

Ja vas pozivam sada, ne da vam otkrijem nova Učenja, jer to nije potrebno. Vama je dana Istina, ali sada Ja posredujem da vas podsjetim na Istinu. Ja vas također dolazim upozoriti na zlodjela, koja će vam biti nanijeta zbog vaše ljubavi za Mene.

Ne okrećite svoja leđa Meni, Isusu Kristu, jer Ja posežem samo da bih vas zaštitio u ovo vrijeme. Ja vas ne želim odvratiti, ali Ja ću vas nastaviti podsjećati na Istinu, uvijek iznova. Kada otkrijete da vaša duša postaje usplahirena, kao posljedica novih pravila koje će predstaviti oni koji govore da su od Mene, onda Me morate pozvati ovom Križarskom molitvom.

Križarska molitva (116) Izbavi me od zla laži

Dragi Isuse, pomogni mi. Ja se utapam u suzama tuge. Moje srce je zbunjeno. Ja ne znam kome mogu vjerovati. Molim Te, ispuni me Svojim Duhom Svetim kako bih mogao odabrati ispravan put u Tvoje Kraljevstvo. Pomogni mi, dragi Isuse, da uvijek ostanem vjeran Tvojoj Riječi koju je svijetu dao Petar i da nikada ne zastranim od onoga čemu si nas Ti poučio ili zaniječem Tvoju Smrt na Križu. Isuse, Ti si Put. Pokaži mi Put. Drži me i nosi me na Tvom putovanju Velikoga Milosrđa. Amen.

Vaš Isus