Dnevni arhivi: 9. kolovoza 2013.

862. MAJKA SPASENJA: JEDNAKO KAO ŠTO SVETA RIJEČ BOŽJA MOŽE UJEDINITI LJUDE, ONA TAKOĐER MOŽE UZROKOVATI VELIKU PODJELU

862. MAJKA SPASENJA: JEDNAKO KAO ŠTO SVETA RIJEČ BOŽJA MOŽE UJEDINITI LJUDE, ONA TAKOĐER MOŽE UZROKOVATI VELIKU PODJELU

Srijeda, 31. srpnja 2013., 18:31h

Moje dijete, kada ljubiš Moga Sina, Isusa Krista, to će zbližiti sve one koji Ga uistinu ljube. Kada oni koji ljube Moga Sina nalaze teškim ljubiti druge, oni moraju pozvati Mene, Majku Spasenja, da otvorim njihova srca.

Ljubav Moga Sina je tako moćna, da se Silom Duha Svetoga ona može širiti tako brzo iz jednog kutka svijeta u svaki dio. Kada je Sveta Riječ Moga Sina dana svoj Božjoj djeci, kroz ovu Misiju, ona će prodrijeti kroz srca poniznih duša koje prepoznaju Spasitelja dok On govori. Ljubav, koja se širi iz Njegovih Riječi, koja vam je dana u ovo vrijeme u povijesti čovječanstva, ujediniti će milijune duša, odmah, kao da poznajete jedni druge cijeli vaš život. Ona je tako moćna, da se može, snagom jezika, širiti od naroda do naroda, na svim jezicima, brzo. Ovako vi znate da ove Riječi, preko ovih Poruka, dolaze od Moga Sina.

Jednako kao što Sveta Riječ Božja može ujediniti ljude, ona također može uzrokovati veliku podjelu. Mržnja, koja slijedi dok Riječ Božja prožima duše, najgora je. Kada ove Poruke privlače takvu mržnju i zlodjela, onih koji se nazivaju pravim učenicima Moga Sina, znajte tada da to uzrokuje zli. Moje jadne duše, Moja jadna zbunjena djeco, vi nikada ne smijete okrenuti vaša leđa kada niste sigurni u Riječi Moga Sina. Vi morate držati um otvorenim i ostati vjerni onome čemu vas je On poučio. Ne sudite nikome u Njegovo Ime. Ljubite jedni druge. Ako ne vjerujete da je Bog poslao Svoga posljednjeg proroka, onda to nije važno. Ipak, molim vas, upamtite vašu obavezu – izvršavajući vaše dužnosti prema Mome Sinu, strogo se pridržavajte Njegovih Učenja.

Vi nikada ne smijete prihvatiti da bi On blagoslovio ikakvo novo naučavanje koje On nije dao svijetu kada je hodao Zemljom. On nikada ne bi odobrio išta, što zamjenjuje Njegovu Smrt na Križu na Žrtvenicima svijeta.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja