Dnevni arhivi: 24. kolovoza 2013.

877. ONI ĆE USKORO KORISTITI CRKVE KAO MJESTA ZA TRGOVINU I ZARADU

877. ONI ĆE USKORO KORISTITI CRKVE KAO MJESTA ZA TRGOVINU I ZARADU

Utorak, 13. kolovoza 2013., 15:00h

Moja predraga kćeri, kakav će jad osjetiti katolici i kršćani širom svijeta, kada uvide kako će njihove crkve i mjesta bogoštovlja biti pretvorena u mjesta zabave.

Mnogi događaji će biti održavani u crkvama, za koje će se misliti da da odaju štovanje Meni, ali koji će vrijeđati Moje Ime. Oni će uskoro koristiti crkve kao mjesta za trgovinu i zaradu. Sve ove stvari će doći i oni koji Me ljube plakati će u velikoj žalosti. Kako će te jadne duše patiti, jer će se morati boriti s takvim bogohuljenjima. Krivovjerja koja će potisnuti dolje njihove vratove značiti će da će malo poštovanja biti pokazano takvim dušama tijekom mnogih postupaka i obreda koji vrijeđaju Boga. Biti će pjevanja, smijeha, bučnih glasova i pripovijedanja priča koje nemaju ništa sa Mnom. Ipak, sva ova zlodjela će biti počinjena u Mojim Crkvama i preda Mnom.

Moja kćeri, pazi sada na Moje Obećanje. Ja ću ići do krajeva Zemlje da spasim svakog grješnika. Ali, tako će zaražene postati duše da bez obzira što Ja učinio za njih oni nikada neće prihvatiti Moje Milosrđe, čak ni u trenutku smrti, premda će znati da ih očekuje pakao.

Stoga ti moraš prihvatiti da će Mi duše biti izgubljene, jer je njihova bezbožnost tako ukorijenjena unutar njihovih duša da ih nikakav zahvat neće odvojiti od Zvijeri.

Ono što vam Ja moram reći jest ovo. Ne dopustite da vas oni koji su zaraženi zlim odvedu od Mene svojim lažima. Kada prihvatite laži, koje vam kazuju oni koji Me ne poštuju, vi ćete oslabiti vašu vjeru – čak i ako je samo jedna u nekom smislu povezana s Mojim Učenjima. Ako se predate samo jednom zahtjevu, stvorenom da promijeni vaše tumačenje onoga što sam vam Ja rekao, to će značiti da ćete vi dopuštati zlome da vas iskuša, još jače, da se okrenete od Mene.

Prekrijte vaše uši rukama kada se bogohuljenja izlijevaju iz usta Zvijeri. Ne prihvaćajte ništa što će izdati Moje Sakramente ili Moja Učenja. Krenite u drugom smjeru i slijedite Me, jer kada se sve ove stvari dogode, postojati će samo jedan put kojim možete hodati. To je Moj Put – Put Istine. Samo je cijela Istina prihvatljiva. Polovica Istine znači da Ona postaje laž.

Vaš Isus