Dnevni arhivi: 31. kolovoza 2013.

886. JA MORAM UPOZORITI SVIJET NA VELIKI BROJ LAŽNIH PROROKA KOJI U OVO VRIJEME POKUŠAVAJU ZAGLUŠITI MOJ GLAS

886. JA MORAM UPOZORITI SVIJET NA VELIKI BROJ LAŽNIH PROROKA KOJI U OVO VRIJEME POKUŠAVAJU ZAGLUŠITI MOJ GLAS

Četvrtak, 22. kolovoza 2013., 23:05h

Moja predraga kćeri, Ja moram upozoriti svijet na veliki broj lažnih proroka koji u ovo vrijeme pokušavaju zaglušiti Moj Glas.

Ja sam poslao brojne proroke, sve s različitim zadacima, da pripreme Božju djecu. Ove Poruke, koje se odnose na posljednja vremena, jedine su istinite Poruke svoje vrste, u ovo točno vrijeme, jer Ja nikada ne bih zbunio Božju djecu.

Ove Poruke nikada se ne smiju uspoređivati s drugima koje se posvuda šire upravo sada zato da bi proturječile Mojoj Svetoj Riječi. Može postojati samo jedna Knjiga Istine – samo Ja, Isus Krist, Jaganjac Božji, mogu otkriti sadržaje. Oni od vas koji Mi vjerujete možete biti tako lako zavarani. Vi morate znati da poruke koje proturječe ovima i kada se tvrdi da one dolaze od Boga, da je to nemoguće.

Da li se ufate u Mene samo malo? Ili Me prihvaćate kako Ja od vas želim, s punim i otvorenim srcem? Ja vas dozivam s ljubavlju i brigom. Ja se ne želim prizivati na vašu inteligenciju. Ja vas dozivam kroz vaše srce i privlačim vašu dušu prema Meni. Kada osjetite Moju Prisutnost u ovim Porukama, onda nema potrebe da tražite potvrdu ili odobravanje od bilo koga.

Ja Sam Kakav Jesam. Ja stojim pred vama, kao što je i trebalo biti, sada. Moj Otac nikada ne bi dopustio Meni da otkrijem sadržaj Knjige Otkrivenja ikome drugome osim sedmom glasniku, jer taj dan je došao.

Mnogi istinski vidjeoci dali su svijetu Riječ Božju u prošlosti i strašno patili zbog toga. Mnogi i dalje primaju utjehu od Mene i Ja ću im se nastaviti obraćati, jer trebam njihovo trpljenje i molitve. Oni su Moje odabrane duše i svaka mora odigrati ulogu u spašavanju drugih duša.

Ova Misija je posljednja. Ja vas upućujem da se osvrnete na Moju Riječ, sada, u sadašnjosti. Samo Moja Riječ, vama dana preko ovih Poruka, voditi će vas kroz progon. S njima vam donosim velike Milosti. Vi Me nikada ne smijete vrijeđati, zagađujući ih, kada osporavate Moju Riječ, kada uspoređujete Moje Poruke s izmišljotinom koju su stvorili lažni proroci.

Vi ne trebate nikoga da vas vodi prema Mome Velikom Milosrđu. Vi se morate usredotočiti jedino na ove Poruke i ostati odani Mojim starim Učenjima, sada, jer Ona su vaša spasonosna milost.

Vaš Isus

885. MOJ DRUGI DOLAZAK SE NE MOŽE DOGODITI DOK ZARAŽENOST GRIJEHOM NE BUDE ISKORIJENJENA

885. MOJ DRUGI DOLAZAK SE NE MOŽE DOGODITI DOK ZARAŽENOST GRIJEHOM NE BUDE ISKORIJENJENA

Srijeda, 21. kolovoza 2013., 18:05h

Moja predraga kćeri, obnova i pročišćenje Zemlje sada su započeli dok se bliži Moje Vrijeme. Moj Drugi Dolazak se ne može dogoditi dok zaraženost grijehom ne bude iskorijenjena, čišćenjem koje je potrebno na ovoj Zemlji.

Kada Zemlja bude pročišćena, duše svih vjeroispovijesti uroniti će u obnovu duha i mnogi će trpjeti strašnu duhovnu bitku. Oni neće shvatiti što to trpe, ali Ja ću to dopustiti zbog Moga Milosrđa. Da bi bili dostojni stati pred Mene i da im bude dan Vječni Život u Novom Raju duše najprije moraju biti pročišćene. Ovo pročišćenje dogoditi će se na Zemlji, za one koji će živjeti tijekom progona Antikrista, kao i za one koji će živjeti tijekom prijelaza u Novi Raj. Zemlja će, u isto vrijeme, započeti svoju vlastitu obnovu i sve zlo će biti iskorijenjeno, dio po dio.

Budite zahvalni što Moj Otac nije izgubio Svoje Strpljenje i što ne kažnjava Svoju djecu prema težini njihovih grijeha. Budite također zahvalni da On sada samo ne okrene Svoja leđa i jednostavno ne uzme one duše koje Ga uistinu ljube sa ove Zemlje koja Mu se zbog svoje pokvarenosti gadi.

Moj Otac ustraje zato što su Njegova djeca Njegovo Stvorenje i On im neće dopustiti da ih sotona odvede. Tako je ljubomoran bio Lucifer da se je, kada je Moj Otac stvorio čovjeka na Svoju Vlastitu Sliku, zavjetovao da će se boriti do posljednjega dana zato da bi okrenuo čovjeka protiv njegovog Stvoritelja.

Moj Otac će posredovati, iz Ljubavi, zato da bi učinio nemoćnom snagu sotone. Svaki pokušaj sotonine verzije Trojedinog Boga, koja uključuje lažnog proroka, Antikrista i zlog duha, biti će osujećen. Ova bitka će biti ružna, nepoštena prema mnogim dušama, koje će biti preslabe da se bore slobodne od stiska zla, ali pobijediti će Svemogući Bog.

Vi se morate, svi vi, obratiti Mome Ocu i usrdno Ga moliti da spasi vaše duše i da vas zaštiti od slijeđenja Zvijeri na putu prema propasti.

Vaš Isus