Mjesečni arhivi: rujan 2013.

914. BOG OTAC: ZA ONE ROĐENE U POGANSKIM OBITELJIMA, NE VAŠOM VLASTITOM POGRJEŠKOM, JA ĆU VAM PODARITI MILOSRĐE

914. BOG OTAC: ZA ONE ROĐENE U POGANSKIM OBITELJIMA, NE VAŠOM VLASTITOM POGRJEŠKOM, JA ĆU VAM PODARITI MILOSRĐE

Ponedjeljak, 16. rujna 2013., 16:20h

 

Moja najdraža kćeri, ljudski rod je u velikoj mjeri nepropustan na Moje Postojanje. Toliki mnogi znaju malo o Meni, njihovom Ocu, njihovom Stvoritelju. Moji posvećeni sluge, uključujući sve one koji vjeruju u Mene, Stvoritelja svega što jest, nisu uspjeli pripremiti čovječanstvo za kaznu s kojom će se suočiti, ako ne priznaju pogrješku svojih postupaka.

Želja da se vjeruje da će “sve biti dobro” značila je da mnogi od Moje djece ne vjeruju u postojanje pakla. To je mjesto gdje idu ljudi koji odbijaju Moje Milosrđe, Moj zahvat da spasim duše. Smrtni grijeh, osim ako nije izbrisan kroz pomirenje, odvesti će duše u ponor pakla. Oni koji nisu krivi za smrtni grijeh, ali koji ne vjeruju u Mene i umjesto toga vjeruju u postojanje koje su u njihovim mislima stvorili i izmislili lažni idoli, imaju se čega bojati.

Odbacite Mene, vašega Stvoritelja i okrenuti ćete sami sebe protiv Mene. Odvojiti ćete se. Mnogi od vas, kada vam se otkrije Istina Moga Božanstva, žestoko ćete Mi se suprotstaviti i ništa što Ja učinim neće vas spasiti od vatri pakla. Ja mogu iskoristiti svaku Božansku Moć, ali ne mogu vas prisiliti da prihvatite Moje Milosrđe. Ništa osim molitvi odabranih duša neće vam pomoći. To znači da nikada nećete vidjeti Moje Lice. Svatko tko vam kaže da nije važno ako ne prihvaćate Moje Postojanje, laže. Jedino oni koji Me prihvaćaju i kroz Milosrđe Moga jedinoga Sina, mogu ući u Moje Kraljevstvo. Ako ste plemenita i brižna duša, a i dalje Me odbacujete – čak i kada vam je Istina obznanjena – vi ćete također biti odbačeni od Mene. Nikakav vječni život neće biti vaš.

Ja darujem Dar pročišćenja svima vama sada, ali osobito ateistima i poganima. Ovo pročišćenje će biti bolno, ali u mnogim slučajevima će otvoriti njihove oči za Istinu. Za one rođene u poganskim obiteljima, ne vašom vlastitom pogrješkom, Ja ću vam podariti Milosrđe. Ali onima od vas kojima su dana Evanđelja i koji znate o Postojanju Trojedinoga Boga i koji Me sada odbacujete, nema puno nade za vas, dok se ne vratite i pokajete za vaše grijehe. Onda morate usrdno moliti za Spasenje vaše duše.

 

Vaš Otac

Svevišnji Bog

913. MOJI PLANOVI DA OTKUPIM SVIJET OSTVARUJU SE. SVE JE SADA NA MJESTU

913. MOJI PLANOVI DA OTKUPIM SVIJET OSTVARUJU SE. SVE JE SADA NA MJESTU

Nedjelja, 15. rujna 2013., 23:50h

 

Moja predraga kćeri, svi Moji Planovi da otkupim svijet se ostvaruju. Sve je na mjestu. Moja Vojska je zasnovana. Oni će sada rasti i proširiti se posvuda privodeći sa sobom mnoge duše za kojima Ja žudim. Ja sam ovoj Vojsci dao velike Milosti i Snagom Duha Svetoga oni će plamen Kršćanstva održati gorućim i nositi će baklju Istine do posljednjega dana. Oni će donijeti Svjetlo Božje u najmračniji kutak i otvoriti će oči milijuna za Pravu Riječ Božju, dok otpadništvo proždire Moju Crkvu na Zemlji. Ja im darujem ovu Križarsku molitvu da im pomognem da prisegnu svoju odanost Meni.

 

Križarska molitva (121) Odanost Vojsci Isusa Krista

 

Mi stojimo sjedinjeni s Tvojim Svetim Srcem, Dragi Isuse. Mi govorimo s ovlaštenjem Pravu Riječ Božju. Mi ćemo ići do krajeva Zemlje širiti Istinu. Mi nikada nećemo prihvatiti bilo kakav novi lažni nauk u Tvoje Ime, osim onoga kojega Si nas Ti Sam poučio. Mi ostajemo vjerni, odani i postojani u našoj vjeri. Mi ćemo se odnositi prema onima koji Te izdaju s ljubavlju i samilošću, u nadi da će Ti se vratiti. Mi ćemo biti čvrsti, ali strpljivi, s onima koji nas progone u Tvoje Ime. Mi ćemo pobjedonosno hodati cijelim putem prema Tvom Novom Raju. Mi obećavamo da ćemo kroz našu bol i patnju dovesti Tebi sve one izgubljene duše koje su gladne Tvoje Ljubavi. Molimo Te, primi naše molitve za sve grješnike u svijetu kako bi mogli postati jedna obitelj, ujedinjena u ljubavi s Tobom, u Novoj Eri Mira. Amen.

 

Idite, Moja Vojsko Ostatka, u znanju da će vam biti dana sva pomoć i Milosti da uspijete u ovoj posljednjoj Svetoj Misiji na Zemlji, kako bih Ja mogao prikupiti svu Božju djecu s lica Zemlje i dovesti ih u Moj Novi Raj.

 

Vaš Isus

 

912. MAJKA SPASENJA: OVE MEDALJE ĆE OBRATITI SVE DUŠE KOJE SU OTVORENE MILOSRĐU MOGA SINA, ISUSA KRISTA

912. MAJKA SPASENJA: OVE MEDALJE ĆE OBRATITI SVE DUŠE KOJE SU OTVORENE MILOSRĐU MOGA SINA, ISUSA KRISTA

Subota, 14. rujna 2013., 16:10h

 

O, Moje dijete, kao što sam ljubila Moga Sina od trenutka kada sam pogledala u Njegovo predivno Lice, tako ljubim i svu Božju djecu kao Moju vlastitu.

Ja sam Majka Božja, ali također sam i Majka sve Božje djece, jer sam obećala pomoći im u njihovom trenutku konačnog Spasenja. Moj Sin, kada Me je okrunio na Mojoj Krunidbi na Nebu, ovlastio Me je da postanem Majka dvanaest plemena – dvanaest naroda u Novom Jeruzalemu. Prije nego taj dan svane, Ja kao Majka Spasenja tražiti ću duše posvuda i privući ih k Mome Sinu. Ja Mu pomažem u ovoj tegobnoj zadaći i kao što je Moje Srce isprepleteno s Njegovim, također je isprepleteno unutar srdaca onih koji doista ljube Moga Sina.

Kao vaša Majka, Ja ljubim svu Božju djecu. Ja osjećam jednaku ljubav za svakoga pojedinog od vas kao što svaka majka osjeća za svoje mališane. Ja vidim Božju djecu kao da su svi oni samo mala djeca. Ja osjećam njihovu bol. Ja patim s Mojim Sinom kada On promatra grješnike, koji odbijaju Ljubav koju On ima za njih. Kako se On muči nad njima i koliko Suza Ja sada plačem dok gledam kako bezbožnost čovjeka raste zbog širenja grijeha. Ipak i dalje postoji mnogo žive ljubavi u svijetu. Ta ljubav, kada je čista, izdržati će tamu i poput svjetionika će privući duše prema sebi. Na ovaj način će Bog raditi zato da bi prosvijetlio čovječanstvo. On će iskoristiti ljubav onih koji Ga ljube da Mu dovedu preostale duše.

Moja dužnost je pružiti priliku što je moguće većem broju grješnika da spase svoje duše. Ja to činim ukazanjima, kojima se svjedoči kada se Ja pojavim, kako bih zapalila vjeru grješnika posvuda. Ja sada to činim osiguravajući Medalju Spasenja. Moje dijete, kao što sam rekla, ova Medalja mora postati dostupna svijetu preko tebe i utemeljena na Mojim uputama tebi. Te upute su jedino tebi obznanjene. Te Medalje će obratiti sve duše koje su otvorene Milosrđu Moga Sina, Isusa Krista. To će onda dovesti do Spasenja milijuna.

Hvala vam, djeco, što otvarate srca Meni, vašoj Majci i što pokazujete poslušnost Mome ljubljenom Sinu, Isusu Kristu, Spasitelju čovječanstva.

 

Vaša Majka

Majka Spasenja

 

 

911. NAUKA TAME – VELIKO OTPADNIŠTVO KOJE ĆE IZVIRATI IZ BEDARA MOJE CRKVE – SPUSTITI ĆE SE POPUT VELIKE GUSTE MAGLE

911. NAUKA TAME – VELIKO OTPADNIŠTVO KOJE ĆE IZVIRATI IZ BEDARA MOJE CRKVE – SPUSTITI ĆE SE POPUT VELIKE GUSTE MAGLE

Subota, 14. rujna 2013., 03:00h

 

Moja predraga kćeri, Ja Sam Glas u tvojoj sredini, Koji Se pokušava čuti među onim čelnicima koji šire otpadništvo i koji vladaju na četiri strane Zemlje.

Nauka tame – veliko otpadništvo koje će izvirati iz bedara Moje Crkve – vrlo brzo će se spustiti poput velike guste magle na sve nesumnjičave Kršćane. Plan da se zataška Istina je započeo i uskoro će iskrivljene verzije Moga Svetoga Nauka postati jasne mnogima od vas. Ali, premda će oni mijenjati Istinu za laži, Duh Sveti će ustati protiv Mojih neprijatelja. Moje Svjetlo će i dalje biti vidljivo usred sve zbrke koju će čelnici najvećeg otpadništva svih vremena primijeniti na svijet. Oni neće mirovati dok svijet ne postane poput poganina, bez ljubavi za Mene, Isusa Krista.

Sekularni svijet će se smatrati da je pravedan, takav gdje će svaki čovjek biti potaknut da slijedi svoje vlastite požude i želje. Biti će učinjen svaki pokušaj da se umanji Prisutnost Duha Svetoga. Oni će zanijekati Moju Patnju na Križu i značaj potrebe da se zasluži Spasenje, premda će biti dano svakome tko Mi se otkupi i tko zatraži Moje Milosrđe. Oni neće samo prisilno hraniti Božju djecu lažima o Meni i Mojim Učenjima, oni će progoniti one koji dovedu u pitanje takve laži.

S onima koji osporavaju čelnika Moje Crkve, iznutra, postupati će se nemilosrdno i neće biti pokazan ni trunak milosrđa. Oni od vas koji prihvaćate lažna naučavanja, od onih koji govore da predstavljaju Moju Crkvu i znate u svom srcu da ona ne mogu doći od Mene, tada ću vam Ja pomoći. Ja ću vas tješiti dok vas vodim. Vi nikada ne smijete zanijekati Istinu ili se predati onima čija žudnja za moći znači da će lagati u Moje Ime, ako mogu ostati pod povoljnim uvjetima s Mojim neprijateljima. Vaša vjera će doista biti iskušana.

Ja dolazim sada da vam donesem Istinu, samo zato jer će vam biti uskraćena Istina. Kada se to dogodi, vama neće biti dopušteno da proglašavate Istinu drugim dušama koje ne mogu preživjeti bez Nje.

Molite za Milosrđe svojim vlastitim dušama i za one koje će u tešku zabludu odvesti Moji neprijatelji.

 

Vaš Isus

 

910. ONI MEĐU VAMA KOJI JAKO PATITE I KOJI STE MOŽDA IZGUBILI SVU NADU U ŽIVOTU, ZNAJTE DA STE U MOME SRCU

910. ONI MEĐU VAMA KOJI JAKO PATITE I KOJI STE MOŽDA IZGUBILI SVU NADU U ŽIVOTU, ZNAJTE DA STE U MOME SRCU

Petak, 13. rujna 2013., 23:15h

 

Moja predraga kćeri, Moje Srce žudi za svijetom i svakim tko živi u njemu i Ja vam obećavam da ću učiniti sve da ujedinim sve vas, Božju djecu, unutar Moga Srca.

Ja ljubim svakoga muškarca, ženu i dijete, bez obzira tko su oni – bez obzira da li su moćni, bogati, utjecajni, ponizni, siromašni ili samo jednostavni ljudi, koji žive obične živote. Moj Otac, Koji vas je stvorio, sve vas je odabrao da budete rođeni. Svaka duša ima svrhu i svatko od vas je dragocjeno dijete Božje.

Oni među vama koji jako patite i koji ste možda izgubili svu nadu u životu, znajte da ste u Mome Srcu i da Ja duboko osjećam vašu bol. Ja patim u vama. Vi nikada ne smijete odustati od nade, jer Ja za vas imam mjesto u Mom Raju. Kada odustanete od nade, vi okrećete svoja leđa budućnosti koja je puna Moga Svjetla. Ta budućnost je Moj Dar vama i svemu što je Moje. Ja ću ukloniti vaše brige. Samo Me pozovite i recite: “Isuse, ukloni moju strašnu bol i patnju i daj da osjetim Tvoju Ljubav.” i Ja ću odmah podići vaš teški teret.

Kada se osjećate prazno i vjerujete da vas nitko uistinu ne ljubi, vi morate znati da sam Ja tu pored vas, jer Ja ću vas uvijek ljubiti, bez obzira koliko daleko ste zalutali. Kada vjerujete da nemate za što živjeti, onda znajte da će vam Moj Novi Raj dati Vječni Život. Ali vi morate najprije ustrajati s vašom patnjom u ovom životu. Ipak, Ja ću olakšati vašu patnju i sve što trebate učiniti jest zatražiti to od Mene.

Mnogi od vas se osjećaju bezvrijedno, neljubljeno, neuspješno, neispunjeno i od malo koristi. Vi se tako osjećate jer je svijet opsjednut takozvanim uspjehom i težnjama. Samo malo njih, elita, izgleda da su postigli tako velike visine. Pritisci koje su stvorila svjetska sredstva priopćavanja da se slavi bogatstvo i ljepota služe jedino uništenju pouzdanja običnoga čovjeka. Nije nužno zadiviti druge. Nije nužno ili poželjno zadiviti Mene vašim takozvanim uspjehom. Radite snažno, svim sredstvima. Iskoristite talente koje vam je dao Bog, ali iskoristite ih kako bi služili drugima i za dobro svih. Ali znajte ovo. Slabe, ponizne duhom i one s jednostavnom ljubavlju za Mene, Isusa Krista, Ja ću uzdići do najveće slave u Mome Kraljevstvu. Oni koji sada pate nikada neće ponovno patiti u Mome Novom Raju.

Moje Obećanje da ću doći kako bih vas okupio sve biti će ispunjeno tijekom Moga Drugog Dolaska. Gledajte na taj dan s čežnjom i radošću, jer nije daleko i tada ću vam Ja donijeti Darove ljubavi, radosti, sreće i Vječnoga Života. Ustrajte i dođite bliže k Meni. Ja Sam s vama. Ja vas nikada neću napustiti, ali vi se ne smijete odvajati od Mene jer ako to učinite, biti ćete Mi izgubljeni. Dođite, naslonite svoju glavu na Moje Rame. Dajte da vas utješim. Dajte da okončam vašu tugu. Dajte da uklonim vaše suze. Dajte da vam podarim Moj Mir.

Ja vam udjeljujem sada poseban Blagoslov. Uzmite Ga. Prihvatite Moju Ruku i sve će biti dobro. Ja vas ljubim.

 

Vaš Isus

909. MAJKA SPASENJA: VAMA ĆE SE RUGATI JER NISTE PREPOZNALI NOVO TUMAČENJE KATOLICIZMA

909. MAJKA SPASENJA: VAMA ĆE SE RUGATI JER NISTE PREPOZNALI NOVO TUMAČENJE KATOLICIZMA

Srijeda, 11. rujna 2013., 16:30h

 

Moje dijete, Moje je Srce isprepleteno s onim Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista, u ovo vrijeme velike tuge kada se povećava progon sve Božje djece.

Svaka osoba u svijetu, osobito oni bez novca, utjecaja ili imetaka, trpjeti će zbog pohlepe onih koji nadziru mnoge narode. Moje Djelo da pomognem Mome Sinu postići posljednji dio Njegovog Zavjeta da spasi čovječanstvo počinje biti viđeno na mnoge načine. Ja ću, Snagom Boga, voditi sve one koji su izbezumljeni od duboke žalosti, zbog patnje u svojim životima, u Utočište Zaštite Moga Sina. Oni koji moraju izdržati takvo siromaštvo, takvu glad, takvu strepnju, takvu nepravdu – što god to bilo – biti ćete utješeni kada zatražite od Mene da molim za vas.

Onima od vas koji moraju patiti zbog toga jer svjedočite za Isusa Krista, Spasitelja čovječanstva, biti će dana dodatna snaga u ovo vrijeme kada zatražite od Mene da vam pomognem. Najvećoj nepravdi uskoro će se svjedočiti u Crkvi Moga Sina, gdje će obični vjernici i posvećeni sluge na isti način biti optuženi za neposluh prema Učenjima Isusa Krista.

Od vas će se tražiti da date prisegu – moleći je kao Apostolsko Vjerovanje – kako bi proglasili vašu vjernost izmijenjenom obliku štovanja Boga. Zaklinjući se ovom prisegom, nepriznatom u Presvetoj Bibliji, staviti ćete svoju dušu u veliku opasnost. Liturgija će biti promijenjena i novi dodaci proglašeni, dok drugi dijelovi, koji su se molili mnogo godina, više neće biti poznavani. Ovaj zli plan će biti opravdan jer će oni uzeti sve osobine povezane s Mojim Sinom i proglasiti to za razlog takvih promjena.

Zbog toga će onima od vas koji ste odani Mome Sinu, to biti jako uznemirujuće i vaše će duše jako trpjeti. I dok ćete nastaviti odavati štovanje Mome Sinu, vama će se rugati jer niste prepoznali novo tumačenje Katolicizma i Kršćanstva. Vi nikada ne smijete izgubiti hrabrost, tijekom ovih kušnji, jer vi ste, draga djeco, omiljeli Bogu i On će ostati s vama do samoga kraja.

Nikada se ne odvraćajte od Istine. Nikada ne vjerujte u bilo što, što nije došlo od Boga.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

 

908. ŠTO VAS SE VIŠE MRZI, MOJI UČENICI, TO VAS VIŠE BOG LJUBI

908. ŠTO VAS SE VIŠE MRZI, MOJI UČENICI, TO VAS VIŠE BOG LJUBI

Utorak, 10. rujna 2013., 23:45h

 

Moja predraga kćeri, zar ne znaš da će vas, što vas više slijedi Moje Poruke, mučiti oni koji žele utišati Moj Glas?

Dok se ova Misija nastavlja po Zapovijedi Moga ljubljenoga Oca, svaki napor će učiniti oni, posebno u Mojoj Crkvi na Zemlji, koji se suprotstavljaju ovim Svetim Porukama, kako bi vas prisilili da ih prestanete slijediti. Ti prigovori će se povećati i svaka vrsta iskrivljene logike, oholog nijekanja Istine i lažne teologije biti će iskorišteni da bi se zaglušio Glas Božji.

Što vas se više mrzi, Moji učenici, to vas više Bog ljubi, jer samo oni koji slijede Mene i žive svoje živote u skladu s Mojim Učenjima trpjeti će na ovaj način. Ako ste uzvišeni, omiljeni i ako vas je svijet odabrao za živućeg sveca, gdje se ne pronalazi mana ili pogrješka u vašim postupcima s kojima vas se javno povezuje, onda vas nije odabrao Bog, jer vi prkosite onome što se očekuje od Božjih slugu. Bez izražavanja Istine i iskrivljavanjem Moje Istine, zato da bi sami sebe uzvisili u očima svijeta, biti ćete odbačeni na stranu dok Ja tražim Moje prave sluge.

Moji pravi sluge Me ljube i pokreće ih Moj Duh Sveti. Njihovu tugu, koja je izražena u njihovim očima, jer pate sa Mnom, jasno mogu vidjeti oni kojima je i samima dan Dar Duha Svetoga. Nikada te čiste duše ne osuđuju druge ili pokušavaju spriječiti Riječ Božju, jer nisu u stanju to učiniti.

Vi morate snažno moliti u ovo vrijeme – svi vi – jer ovi Moji posvećeni sluge su napadnuti zbog Mene. Ja stojim uz njih, ali mnogi će pasti i raspasti se pod pritiskom da ostanu šutjeti kada budu prisiljeni predstaviti svom stadu naučavanje laži koje će doći.

 

Vaš Isus

 

907. VRIJEME JE DA SE KRIŽARSKE MOLITVENE ZAJEDNICE MORAJU OSNOVATI I ŠIRITI DILJEM SVIJETA

907. VRIJEME JE DA SE KRIŽARSKE MOLITVENE ZAJEDNICE MORAJU OSNOVATI I ŠIRITI DILJEM SVIJETA

Nedjelja, 8. rujna 2013., 21:10h

 

Moja predraga kćeri, vrijeme je da se Križarske Molitvene Zajednice moraju osnovati i širiti diljem svijeta. Ove molitve su dane Snagom Boga i velika čuda su povezana s njima.

Ove molitve će širiti obraćenje, pružati fizičko izlječenje i oslabiti utjecaj rata, gladi i siromaštva. Danas vam Ja ostavljam u baštini novu molitvu koja će pomoći smanjiti strašnu patnju koju će vam donijeti rat.

Križarska molitva (120) Zaustavi širenje rata

 

O moj slatki Isuse, ukloni ratove koji uništavaju čovječanstvo. Zaštiti nevine od patnje. Zaštiti duše koje pokušavaju ostvariti pravi mir. Otvori srca onih koje je zadesila bol rata. Zaštiti mlade i ranjive. Spasi sve duše čiji su životi uništeni ratom. Ojačaj sve nas, dragi Isuse, koji molimo za duše sve Božje djece i podari nam Milost da izdržimo patnju, koja će nam možda biti dana tijekom vremena sukoba. Mi Te usrdno molimo da zaustaviš širenje rata i dovedeš duše u Sveto Utočište Svoga Srca. Amen.

 

Idite, svi vi koji Me čujete i zatražite od Mene Milosti koje ćete trebati da izdržite Moju Bol u ovo vrijeme.

 

Vaš Isus

906. MOJA SVETA RIJEČ NE MOŽE BITI PROMIJENJENA ILI PRILAGOĐENA JER TAKO ONA POSTAJE NEŠTO DRUGO

906. MOJA SVETA RIJEČ NE MOŽE BITI PROMIJENJENA ILI PRILAGOĐENA JER TAKO ONA POSTAJE NEŠTO DRUGO

Subota, 7. rujna 2013., 18:25h

 

Moja predraga kćeri, dok Ja nastavljam ulagati svaki napor da doprem do svijeta, preko ovih Poruka – još uvijek mnogi Moji predani sljedbenici ne uspijevaju prihvatiti Moju Ruku. Te Moje dragocjene duše su ranjive jer mnogi neće uspjeti vidjeti način na koji će njihova vjera biti iskorištena za usvajanje nove, skorašnje liturgije, koja će izostaviti štovanje Mene, Isusa Krista, Sina čovječjega.

Mnogi će pretpostaviti, netočno, da nova liturgija i nova misa – premda uvelike izmijenjena – ne mogu naškoditi. Toliki mnogi će potiho ispitivati neke od sadržaja, kao i oblik i otkriti da su čudni. Ipak, malo njih će ih osporavati jer će vjerovati da je njih blagoslovila Crkva, pa stoga ne mogu biti u krivu. Ono što oni ne shvaćaju jest da Moja Sveta Riječ ne može biti promijenjena ili prilagođena jer tako Ona postaje nešto drugo. Moja Crkva je nepogrješiva, ali ako bi bilo koji takozvani sluga ili vođa u Mojoj Crkvi iskrivio Riječ Božju ili prepravio značenje Svete Euharistije, onda oni bogohule protiv Boga.

Mene je čovječanstvo odbilo i razapelo kada su oni, uključujući vođe u Hramovima Božjim, odbacili Istinu. Kada bilo tko – bez obzira koliko visoko stoji među vama – niječe Istinu, oni su krivi za krivovjerje i ne dolaze od Mene. Ipak, oni bi učinili da povjerujete kako je Istina laž. Oni će zanijekati sve čemu sam vas Ja poučio da živite ispunjene Kršćanske živote. Oni će pljuvati po Meni, ali voditi će vas putem za koji će reći da vas vodi prema Meni, a neće.

Ove stvari, naviještene, uskoro će se dogoditi. Budite pripremljeni. Kada vidite znakove, onda znajte da ova proročanstva mogu doći samo od Boga.

 

Vaš Isus

905. MAJKA SPASENJA: JEDINI PUT KA VJEČNOM ŽIVOTU JEST PREKO MOGA SINA, ISUSA KRISTA

905. MAJKA SPASENJA: JEDINI PUT KA VJEČNOM ŽIVOTU JEST PREKO MOGA SINA, ISUSA KRISTA

Petak, 6. rujna 2013., 20:15h

 

Moje dijete, nitko od vas nikada ne smije zaboraviti da je Moj Sin umro zato da bi spasio čovječanstvo. On je oslobodio sve duše od ropstva Zvijeri. On je svima vama dao Dar Spasenja i zato da bi dobili Vječni Život vi morate doći Mome Sinu i tražiti od Njega ovaj Veliki Dar.

Jedini put ka Vječnom Životu jest preko Moga Sina, Isusa Krista. Budući da je On tako milosrdan, On svima dopušta priliku da dođu k Njemu svojom vlastitom slobodnom voljom. On je svijetu dao Istinu i Njegovim Darom Njegove Smrti na Križu otvorio je put svima da žive u vječnom miru i u Njegovom Raju.

Mnogi ne prihvaćaju Moga Sina niti vjeruju u Boga. Ako ne vjerujete u Boga ili ne prihvaćate Dar Spasenja, onda sami sebe odvajate od Boga. Zbog ove Posljednje Misije da se spase duše, uključujući duše svih grješnika, kao i one koje odbijaju priznati Postojanje Boga, Moj Sin će izvesti Veliko Čudo. Tijekom Upozorenja svi će vidjeti dokaz da imaju dušu i mnogi će biti obraćeni. Onima koji se neće obratiti i koji ostanu ateisti neće biti moguće dati Dar Spasenja, jer će oni odbiti Njegovu Ruku Milosrđa. Te duše će Ga odbaciti na najprkosniji način i ništa ih, osim vaših molitvi, ne može spasiti.

Oni koji odbiju svaki pokušaj, svako posredovanje i svako Milosrđe, da ih se odvede u Novi Raj, biti će odbačeni. Jer njihovo neće biti Kraljevstvo Moga Sina, zbog toga što Moj Otac, Koji je ostavio čovječanstvu u baštinu Dar slobodne volje, nikada neće nametnuti Svoju Volju nad nijednim Svojim djetetom.

Molite, molite, molite da ateisti prihvate Ruku Milosrđa, koju će Moj Sin ispružiti prema svakom pojedinom od njih. Sjetite se moliti Križarske molitve da bi spasili ove jadne malene duše.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja