Dnevni arhivi: 5. rujna 2013.

889. OVA VATRA ĆE SE TAKOĐER SRUČITI NA NEPRIJATELJE ZEMLJE I ONE KOJI PROGONE OVA DVA SVJEDOKA

889. OVA VATRA ĆE SE TAKOĐER SRUČITI NA NEPRIJATELJE ZEMLJE I ONE KOJI PROGONE OVA DVA SVJEDOKA

Subota, 24. kolovoza 2013., 23:15h

Moja predraga kćeri, ti i svi oni koji ste blagoslovljeni Istinom morate znati da se pojačava sotonin gnjev protiv ove Misije. Njegovo smiono uplitanje značilo je da se on sada fizički očitovao pred tobom po treći put. On jeca u boli, ali ne može se oduprijeti Mom Svjetlu koje je prisutno u tebi. Ti moraš zadobiti snagu koju trebaš, moljenjem Svete Krunice, zato da bi ga spriječila da te napada. Oh, kada bi duše mogle svjedočiti onome što Ja dopuštam da ti  izdržiš za dobro ove Misije, oni bi se onesvijestili od potresenosti.

Oni koji Me vrijeđaju tijekom Moje pripreme za spas duša biti će odbačeni na stranu dok se ova bitka pojačava, prije nego Antikrist bude predstavljen svijetu. Kada postanete poslušni i ne propitkujete ništa, od onoga što Ja od vas tražim, Ja mogu spasiti više vas i otrgnuti vas iz stiska prijevare, koju će u vaše umove usaditi zli.

Zar Mi ne vjerujete da vas štitim? Zar ne znate da kada prihvatite Milosti koje Ja dajem da vam pomognu odoljeti boli odbijanja, kako su one beznačajne, ako je duša koja ih prima, suzdržljiva ili sumnja? Ja vas ne mogu ispuniti snagom, hrabrošću i Darom Duha Svetoga ako se bojite i skrivate. Vi morate biti otvoreni Mome Pozivu, Mojoj Ljubavi, Mojim Darovima.

Pečati sadržani u Knjizi Otkrivenja već su se otvorili. Sada kada su otvoreni, vatra će se boriti protiv vatre. Dok vatra mržnje izbija, kada Zvijer sebe priprema, vatrom će Zemlju obasuti Moj Otac. Ovaj rat neće biti samo duhovan. Zemlja će se tresti, razdvojiti i vatra će je spaliti, dok Moj Otac nanosi kazne kako bi mogao odgoditi djelovanja zle skupine.

Moći Moga Oca trebaju se bojati oni koji slijepo slijede laži koje je svijetu nanio zli. On će se osvetiti za svako zlodjelo kojeg je izvršio bilo tko od vas – svjesno ili nesvjesno – kada odajete počast neprijatelju Božjem. Moć dana Mojoj Dvojici Svjedoka – Kršćanskoj Crkvi i Domu Izraelovom – značiti će da će se vatra izliti iz njihovih usta, dok šire Plamenove Duha Svetoga. Ova vatra će se također sručiti na neprijatelje Zemlje i one koji progone ova Dva Svjedoka. Ne podcjenjujte bitku za duše, jer ona će biti zastrašujuća za one koji niječu Riječ Božju. Oni koji Nju održavaju biti će zaštićeni, kako bi njihovo proglašavanje Istine moglo biti dano onima koji nemaju pojma što je zadesilo čovječanstvo.

Zbog toga vi morate prihvatiti Moje Milosti, da bi vam dale snagu koja vam je potrebna da se borite u Mojoj Vojsci, kako bih Ja mogao okončati zloću.

Vaš Isus