Dnevni arhivi: 10. rujna 2013.

892. ZA SVAKO ZLODJELO RATA I STRAHOVLADE, BOG ĆE IH PROTJERATI I UČINITI IH POSVE MRTVIMA

892. ZA SVAKO ZLODJELO RATA I STRAHOVLADE, BOG ĆE IH PROTJERATI I UČINITI IH POSVE MRTVIMA

Utorak, 27. kolovoza 2013., 23:45h

Moja predraga kćeri, svijet će uskoro pretrpjeti strašne ratove i mržnja će se širiti i zaraziti mnoge narode. Nemiri i podjela će biti prisutni u mnogim zemljama i ljudi će tada znati da su se vremena nevjerojatno promijenila.

Osjećati će se duboka uznemirujuća tjeskoba i ljudima će biti teško znati kome vjerovati. Tako sotona zaražava Božju djecu, jer on suprotstavlja jedne protiv drugih. Jedino oni koji vjeruju u Pravoga Boga pronaći će utjehu, jer oni će znati da će ih njihova vjera i ljubav za Mene održati snažnima.

Vi morate snažno moliti, kako bi prijevara koja se spustila, koja je uzrok mnogih ratova, bila otkrivena kao ono što jest – pokušaj uzrokovanja duboke podjele i mržnje zato da bi se nadziralo. Moj Otac će kazniti tlačitelje, jer oni uzrokuju pustoš i bol nevinima. Oni mogu ubiti i osakatiti mnoge, ali njih će oboriti Moj Otac zbog njihove zloće.

Oni koji vjeruju da mogu prouzrokovati rat i zavarati svijet neće dobiti mnogo vremena da se hvalisaju svojim zlodjelima. Njihova sudbina je zapečaćena. Zahvat Ruke Moga Oca vidjeti će se u svakom dijelu svijeta. Za svako zlodjelo rata i strahovlade, Bog će ih protjerati i učiniti ih posve mrtvima.

Rat prouzrokovan rukom čovjeka uništava život tijela. Kazna Moga Oca zaustavlja život duše da joj se da Dar Spasenja.

Vaš Isus

891. FARIZEJI SU BIČEVALI I UBILI MNOGE PRIJE NEGO SU ME KONAČNO RAZAPELI

891. FARIZEJI SU BIČEVALI I UBILI MNOGE PRIJE NEGO SU ME KONAČNO RAZAPELI

Ponedjeljak, 26. kolovoza 2013., 20:20h

Moja predraga kćeri, prije nego sam bio Razapet, mnoge odvratne laži su stvorili o Meni Moji neprijatelji. Farizeji su održavali okupljanja, mnogo puta, kako bi odlučili što učiniti u svezi sa Mnom. Oni ne bi prihvatili, ni na jednu minutu, da je Mene poslao Bog da spasim čovječanstvo. Kako su Me mrzili. Kako su vikali i mučili one Moje učenike koje su uhvatili.

Farizeji su bičevali i ubili mnoge prije nego su Me konačno Razapeli. Njihovo divljaštvo i njihova bezbožnost bili su protiv Božjeg Učenja i Presvete Biblije. To ih nije zastrašilo dok su Me lovili. Oni bi propovijedali Riječ Božju, a zatim bi se suprotstavljali Riječi Božjoj – sve u isto vrijeme. Ne samo da su Me osudili, već su proglasili da Bog nikada ne bi poslao Mesiju takve vrste. Oni su s prijezirom gledali na ponizne i jadne duše i na one koje su smatrali teološki neukima. Njihova mržnja prema Meni uplašila je mnoge jadne duše, koje su posjećivale hramove. Oni koji su ih pitali zašto su oni, Farizeji, osudili Mene, sami su sebe osudili, jer su se usudili ispitivati njihove razloge Moga odbacivanja.

Postojali su mnogi lažni proroci koji su propovijedali dok sam Ja hodao Zemljom i smatrali su da sam Ja bio lud i da Me se ne treba podnositi. Mnogi od ovih lažnih proroka citirali su iz Knjige Postanka i iznosili su smiješne tvrdnje, koje su bile uvredljive Bogu, a ipak, oni su se podnosili i predavalo im se malo pažnje.

Premda se čudima, koja sam Ja izvodio, svjedočilo, oni i dalje nisu otvorili svoje oči za Istinu jer nisu htjeli vidjeti. Svećenici toga vremena održavali su mnoge javne govore, koji su osuđivali  Mene kao sotoninog sina i upozoravali one koji su viđeni da se druže sa Mnom da će biti protjerani iz hramova. Oni su Me odbacili jer nisu mogli prihvatiti Moje skromno podrijetlo i zato jer nisam bio obrazovan po njihovim visokim očekivanjima. Stoga, zaključili su, Ja ne bih mogao biti Mesija. Oni su mislili da će Mesija doći iz njihovim vlastitih redova. I zato, mrzili su sve u vezi Mene. Oni su se osjećali prijetnju iz Mojih Riječi, koje su ih, usprkos njihovog odbijanja Mene, dotaknule na neki način koji nisu shvaćali.

Oni nisu bili spremni za Moj Prvi Dolazak. Oni zasigurno nisu spremni za Moj Drugi Dolazak, danas. Svatko tko se usudi kazati da je prorok, poslan da upozori Božju djecu na Drugi Dolazak, podnositi će se, sve dok ne otkrije Istinu. Ali kada se pravi prorok obznani i govori Riječ Božju, on ili ona biti će omraženi i javno osuđeni. Kada vidite izravnu osudu, utemeljenu na neznanju o Obećanjima koje sam Ja dao, da ću ponovno doći i kada je mržnja tako zlobna da počinitelji krše Riječ Božju, vi ćete tada znati da Mene mrze. Jedino Ja mogu privući takvu mržnju među grješnicima. Jedino Moj Glas pobuđuje takvo protivljenje.

Kada bih Ja hodao Zemljom, u ovo vrijeme, oni bi Me ponovno Razapeli. Oni koji tvrde da Me ljube i koji vode Moje učenike u Kršćanskoj Crkvi bili bi, nažalost, prvi koji bi zabili prvi čavao u Moje Tijelo.

Zapamtite, nitko od vas nije dostojan stati pred Mene. Nitko od vas nema ovlaštenje javno osuditi Moju Riječ, kada Me ne poznajete. Vi, koji Me osuđujete, dok pokušavam ispuniti Posljednji Zavjet Moga Oca, nemate srama. Vaša oholost Mi se gadi. Vi ste osudili vaše vlastite duše u Mojim Očima. Vi ništa niste naučili o Meni. Vi ne vjerujete u Sveto Pismo jer niječete da će se Moj Drugi Dolazak dogoditi.

Od vas će se na posljednji dan tražiti da izbrojite duše koje ste Mi izgubili. Na taj dan, dok vrištite za Mojim Milosrđem, vi ćete biti nesposobni pogledati Me u Oči.

Vaš Isus