Dnevni arhivi: 21. rujna 2013.

906. MOJA SVETA RIJEČ NE MOŽE BITI PROMIJENJENA ILI PRILAGOĐENA JER TAKO ONA POSTAJE NEŠTO DRUGO

906. MOJA SVETA RIJEČ NE MOŽE BITI PROMIJENJENA ILI PRILAGOĐENA JER TAKO ONA POSTAJE NEŠTO DRUGO

Subota, 7. rujna 2013., 18:25h

 

Moja predraga kćeri, dok Ja nastavljam ulagati svaki napor da doprem do svijeta, preko ovih Poruka – još uvijek mnogi Moji predani sljedbenici ne uspijevaju prihvatiti Moju Ruku. Te Moje dragocjene duše su ranjive jer mnogi neće uspjeti vidjeti način na koji će njihova vjera biti iskorištena za usvajanje nove, skorašnje liturgije, koja će izostaviti štovanje Mene, Isusa Krista, Sina čovječjega.

Mnogi će pretpostaviti, netočno, da nova liturgija i nova misa – premda uvelike izmijenjena – ne mogu naškoditi. Toliki mnogi će potiho ispitivati neke od sadržaja, kao i oblik i otkriti da su čudni. Ipak, malo njih će ih osporavati jer će vjerovati da je njih blagoslovila Crkva, pa stoga ne mogu biti u krivu. Ono što oni ne shvaćaju jest da Moja Sveta Riječ ne može biti promijenjena ili prilagođena jer tako Ona postaje nešto drugo. Moja Crkva je nepogrješiva, ali ako bi bilo koji takozvani sluga ili vođa u Mojoj Crkvi iskrivio Riječ Božju ili prepravio značenje Svete Euharistije, onda oni bogohule protiv Boga.

Mene je čovječanstvo odbilo i razapelo kada su oni, uključujući vođe u Hramovima Božjim, odbacili Istinu. Kada bilo tko – bez obzira koliko visoko stoji među vama – niječe Istinu, oni su krivi za krivovjerje i ne dolaze od Mene. Ipak, oni bi učinili da povjerujete kako je Istina laž. Oni će zanijekati sve čemu sam vas Ja poučio da živite ispunjene Kršćanske živote. Oni će pljuvati po Meni, ali voditi će vas putem za koji će reći da vas vodi prema Meni, a neće.

Ove stvari, naviještene, uskoro će se dogoditi. Budite pripremljeni. Kada vidite znakove, onda znajte da ova proročanstva mogu doći samo od Boga.

 

Vaš Isus