Dnevni arhivi: 24. rujna 2013.

910. ONI MEĐU VAMA KOJI JAKO PATITE I KOJI STE MOŽDA IZGUBILI SVU NADU U ŽIVOTU, ZNAJTE DA STE U MOME SRCU

910. ONI MEĐU VAMA KOJI JAKO PATITE I KOJI STE MOŽDA IZGUBILI SVU NADU U ŽIVOTU, ZNAJTE DA STE U MOME SRCU

Petak, 13. rujna 2013., 23:15h

 

Moja predraga kćeri, Moje Srce žudi za svijetom i svakim tko živi u njemu i Ja vam obećavam da ću učiniti sve da ujedinim sve vas, Božju djecu, unutar Moga Srca.

Ja ljubim svakoga muškarca, ženu i dijete, bez obzira tko su oni – bez obzira da li su moćni, bogati, utjecajni, ponizni, siromašni ili samo jednostavni ljudi, koji žive obične živote. Moj Otac, Koji vas je stvorio, sve vas je odabrao da budete rođeni. Svaka duša ima svrhu i svatko od vas je dragocjeno dijete Božje.

Oni među vama koji jako patite i koji ste možda izgubili svu nadu u životu, znajte da ste u Mome Srcu i da Ja duboko osjećam vašu bol. Ja patim u vama. Vi nikada ne smijete odustati od nade, jer Ja za vas imam mjesto u Mom Raju. Kada odustanete od nade, vi okrećete svoja leđa budućnosti koja je puna Moga Svjetla. Ta budućnost je Moj Dar vama i svemu što je Moje. Ja ću ukloniti vaše brige. Samo Me pozovite i recite: “Isuse, ukloni moju strašnu bol i patnju i daj da osjetim Tvoju Ljubav.” i Ja ću odmah podići vaš teški teret.

Kada se osjećate prazno i vjerujete da vas nitko uistinu ne ljubi, vi morate znati da sam Ja tu pored vas, jer Ja ću vas uvijek ljubiti, bez obzira koliko daleko ste zalutali. Kada vjerujete da nemate za što živjeti, onda znajte da će vam Moj Novi Raj dati Vječni Život. Ali vi morate najprije ustrajati s vašom patnjom u ovom životu. Ipak, Ja ću olakšati vašu patnju i sve što trebate učiniti jest zatražiti to od Mene.

Mnogi od vas se osjećaju bezvrijedno, neljubljeno, neuspješno, neispunjeno i od malo koristi. Vi se tako osjećate jer je svijet opsjednut takozvanim uspjehom i težnjama. Samo malo njih, elita, izgleda da su postigli tako velike visine. Pritisci koje su stvorila svjetska sredstva priopćavanja da se slavi bogatstvo i ljepota služe jedino uništenju pouzdanja običnoga čovjeka. Nije nužno zadiviti druge. Nije nužno ili poželjno zadiviti Mene vašim takozvanim uspjehom. Radite snažno, svim sredstvima. Iskoristite talente koje vam je dao Bog, ali iskoristite ih kako bi služili drugima i za dobro svih. Ali znajte ovo. Slabe, ponizne duhom i one s jednostavnom ljubavlju za Mene, Isusa Krista, Ja ću uzdići do najveće slave u Mome Kraljevstvu. Oni koji sada pate nikada neće ponovno patiti u Mome Novom Raju.

Moje Obećanje da ću doći kako bih vas okupio sve biti će ispunjeno tijekom Moga Drugog Dolaska. Gledajte na taj dan s čežnjom i radošću, jer nije daleko i tada ću vam Ja donijeti Darove ljubavi, radosti, sreće i Vječnoga Života. Ustrajte i dođite bliže k Meni. Ja Sam s vama. Ja vas nikada neću napustiti, ali vi se ne smijete odvajati od Mene jer ako to učinite, biti ćete Mi izgubljeni. Dođite, naslonite svoju glavu na Moje Rame. Dajte da vas utješim. Dajte da okončam vašu tugu. Dajte da uklonim vaše suze. Dajte da vam podarim Moj Mir.

Ja vam udjeljujem sada poseban Blagoslov. Uzmite Ga. Prihvatite Moju Ruku i sve će biti dobro. Ja vas ljubim.

 

Vaš Isus

909. MAJKA SPASENJA: VAMA ĆE SE RUGATI JER NISTE PREPOZNALI NOVO TUMAČENJE KATOLICIZMA

909. MAJKA SPASENJA: VAMA ĆE SE RUGATI JER NISTE PREPOZNALI NOVO TUMAČENJE KATOLICIZMA

Srijeda, 11. rujna 2013., 16:30h

 

Moje dijete, Moje je Srce isprepleteno s onim Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista, u ovo vrijeme velike tuge kada se povećava progon sve Božje djece.

Svaka osoba u svijetu, osobito oni bez novca, utjecaja ili imetaka, trpjeti će zbog pohlepe onih koji nadziru mnoge narode. Moje Djelo da pomognem Mome Sinu postići posljednji dio Njegovog Zavjeta da spasi čovječanstvo počinje biti viđeno na mnoge načine. Ja ću, Snagom Boga, voditi sve one koji su izbezumljeni od duboke žalosti, zbog patnje u svojim životima, u Utočište Zaštite Moga Sina. Oni koji moraju izdržati takvo siromaštvo, takvu glad, takvu strepnju, takvu nepravdu – što god to bilo – biti ćete utješeni kada zatražite od Mene da molim za vas.

Onima od vas koji moraju patiti zbog toga jer svjedočite za Isusa Krista, Spasitelja čovječanstva, biti će dana dodatna snaga u ovo vrijeme kada zatražite od Mene da vam pomognem. Najvećoj nepravdi uskoro će se svjedočiti u Crkvi Moga Sina, gdje će obični vjernici i posvećeni sluge na isti način biti optuženi za neposluh prema Učenjima Isusa Krista.

Od vas će se tražiti da date prisegu – moleći je kao Apostolsko Vjerovanje – kako bi proglasili vašu vjernost izmijenjenom obliku štovanja Boga. Zaklinjući se ovom prisegom, nepriznatom u Presvetoj Bibliji, staviti ćete svoju dušu u veliku opasnost. Liturgija će biti promijenjena i novi dodaci proglašeni, dok drugi dijelovi, koji su se molili mnogo godina, više neće biti poznavani. Ovaj zli plan će biti opravdan jer će oni uzeti sve osobine povezane s Mojim Sinom i proglasiti to za razlog takvih promjena.

Zbog toga će onima od vas koji ste odani Mome Sinu, to biti jako uznemirujuće i vaše će duše jako trpjeti. I dok ćete nastaviti odavati štovanje Mome Sinu, vama će se rugati jer niste prepoznali novo tumačenje Katolicizma i Kršćanstva. Vi nikada ne smijete izgubiti hrabrost, tijekom ovih kušnji, jer vi ste, draga djeco, omiljeli Bogu i On će ostati s vama do samoga kraja.

Nikada se ne odvraćajte od Istine. Nikada ne vjerujte u bilo što, što nije došlo od Boga.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja