Mjesečni arhivi: studeni 2013.

976. LJUBAV CVATE, JER ONA JE DAR OD BOGA I IMA MOĆ DA UNIŠTI ZLO

976. LJUBAV CVATE, JER ONA JE DAR OD BOGA I IMA MOĆ DA UNIŠTI ZLO

Subota, 23. studenoga 2013., 17:00h

 

Moja predraga kćeri, Ja želim objasniti važnost ljubavi i kako s njom možete poraziti zlo i kako se bez nje širi zlo.

Sotona je nesposoban za ljubav, ali umjesto toga on je samoopsjednut onim za što vjeruje da je njegova moć i veličina. Kada on širi zarazu na duše, prva stvar koju čini jest uništavanje ljubavi unutar duše. Kada to postigne, on će usaditi strašnu mržnju u toj duši i to je mržnja koja stvara podjelu. Podjele i neslaganja, nadahnuti mržnjom, mogu dovesti do očajnih djela koja će jedna duša učiniti protiv druge. Ta mržnjom ispunjena djela mogu vrlo često dovesti do strašne okrutnosti, čak i do ubojstva. Grijeh oholosti je usađen u dušama koje se otvaraju đavlu i to dovodi do nemilosrdnog častoljublja i pohlepe. Ali tamo gdje je ljubav, tamo je  Prisutnost Božja.

Ljubav cvate, jer je Dar od Boga i ima moć da uništi zlo. Ljubav nije sebična. Ljubav je plemenita, praštajuća i neokaljana grijehom oholosti. Vi morate moliti Boga, svakoga dana, za Dar Ljubavi i kada vam je On dan, iskoristite ga kao štit protiv mržnje. Ljubav, kada je prisutna u čistoj duši, privlači mržnju onih duša koje su protjerale Boga iz svojih života. One ne mogu podnijeti Svjetlo Božje, koje sja iz duša onih koji su ispunjeni Božjom Ljubavlju.

Idite sada znajući da Ljubav mora biti upotrijebljena da se pomogne dušama svih onih koji najviše trebaju Moju Pomoć. Molim vas da molite ovu Križarsku molitvu za Dar Ljubavi.

 

Križarska molitva (129) Za Dar Ljubavi

 

O Bože, molim Te ispuni me Svojom Ljubavlju. Pomogni mi da dijelim Dar Ljubavi sa svima onima koji su potrebni Tvoga Milosrđa. Pomogni mi da Te više ljubim. Pomogni mi da ljubim sve one koji su potrebni Tvoje Ljubavi. Pomogni mi da ljubim Tvoje neprijatelje. Daj da ljubav s kojom me Ti Blagoslivljaš bude upotrijebljena da obuzme srca svih s kojima dolazim u dodir. S Ljubavlju, koju Ti ulijevaš u moju dušu, pomogni mi da pobijedim sve zlo, obratim duše i  porazim đavla i sve one njegove zle posrednike koji pokušaju uništiti Istinu Tvoje Svete Riječi. Amen.

 

Ja Sam Ljubav. Kada Me uistinu ljubite, Ja ću preplaviti vašu dušu s još više ljubavi i  s tom ljubavlju pomoći ćete Mi da spasim svijet.

 

Vaš Isus

975. KADA JA DOĐEM KAO KRALJ MILOSRĐA, NIJEDNA DUŠA NEĆE BITI OSTAVLJENA U BILO KAKVOJ SUMNJI O TOME TKO SAM JA I ŠTO SAM JA

975. KADA JA DOĐEM KAO KRALJ MILOSRĐA, NIJEDNA DUŠA NEĆE BITI OSTAVLJENA U BILO KAKVOJ SUMNJI O TOME TKO SAM JA I ŠTO SAM JA

Srijeda, 20. studenoga 2013., 14:15h

 

Moja predraga kćeri, reci svim Mojim sljedbenicima – svima onima koji vjeruju u Mene, Isusa Krista – da oni svakoga dana moraju namijeniti vrijeme za Mene u molitvi, zato da bi spasili duše onih koji su Mi izgubljeni. Po Milostima, koje vam Ja dajem, Ja želim da Mi zauzvrat pomognete dovesti duše onih koji slamaju Moje Srce.

Ja moram zatražiti da podnesete bol koju ćete osjećati, zbog odvojenosti čovječanstva od Mene, Isusa Krista. To će biti uzrokovano razdorom u Mojoj Crkvi na Zemlji. Prihvaćajući ovu patnju u potpunoj pokornosti, Ja mogu pobijediti stisak kojim zli drži one koji su preslabi da proglašavaju Pravu Riječ Božju. Vi se nikada ne smijete bojati ove Misije jer ona je dana svijetu zbog plemenitosti Moga Ljubljenoga Oca. On jednostavno želi vratiti natrag Svoje Stvaralaštvo netaknuto kao i ne izgubiti nijedno jedino Njegovo dijete.

Bez obzira tko vas kažnjava, ruga vam se ili vas progoni, samo se sjetite kazne koja se događa svima onima koji pljuju u Moje Lice. Zatim, zanemarujući izrugivanja, vi morate gorljivo moliti za svaku od ovih jadnih duša. Budite plemenitoga srca i biti ćete ispunjeni Duhom Svetim kako bi se borili, uz Moju Nebesku Vojsku, da spasite svijet od zla. Stoga vi morate iščekivati, s ljubavlju i ufanjem i Ja ću vam donijeti velike Blagoslove.

Nada nikada ne smije biti odbačena zbog straha. Strah vas nikada ne smije zaslijepiti za zadatak koji se od vas traži tako da, kada Ja dođem kao Kralj Milosrđa, nijedna duša ne bude ostavljena u bilo kakvoj sumnji o tome Tko Sam Ja i Što Sam Ja. Okupite se. Ujedinite. Dovedite sve duše u Moje Milosrdne Ruke. Kako bi Mi pomogli to učiniti, vi morate moliti ovu posebnu Križarsku molitvu da Mi pomognete okupiti i ujediniti sve duše.

 

Križarska molitva (128) Za okupljanje i ujedinjenje svih duša

 

Najdraži Isuse, pomogni nama, Svojim ljubljenim učenicima, da okupimo svijet u Tvoje Ruke i Tebi prikažemo duše koje su najpotrebitije Tvoga Velikog Milosrđa. Osnaži nas Darom Duha Svetoga da osiguramo da Plamen Istine zahvati sve one koji su postali odvojeni od Tebe. Ujedini sve grješnike kako bi svakome bila dana prilika pomirenja. Daj svima nama snagu da ostanemo čvrsto uz Tvoju Svetu Riječ kada smo prisiljeni odbaciti Istinu, koja je proglašena svijetu u Presvetim Evanđeljima. Mi ostajemo u Tebi, s Tobom i za Tebe, na svakom pojedinom koraku ovoga našeg putovanja prema Spasenju. Amen.

 

Budite u miru. Ufajte se u Mene. Stavite sve vaše molitve pred Moje Noge i Ja ću odgovoriti na svaku pojedinu molbu Meni da spasim svaku dušu čije Mi ime bude prikazano.

 

Vaš Isus

 

974. NA TAJ DAN, JA ĆU OKUPITI ŽIVE

974. NA TAJ DAN, JA ĆU OKUPITI ŽIVE

Utorak, 19. studenoga 2013., 20:00h

 

Moja predraga kćeri, u životima mnogih kršćana, Ja Sam postao poput rođaka koji sramoti, kojemu se mora udovoljavati, s vremena na vrijeme, ali zadržati ga izvan pogleda u svako doba. Ovako Me sada promatraju mnogi od onih koji su rođeni kršćani i koji su otpali od Mene. Ja Sam od male važnosti, a ipak, kada su u nevolji, oni će Me nesvjesno zazvati, jer im je to druga narav.

Zašto, o zašto Me oni ne mogu prihvatiti? Što je odvojilo čovjeka od Mene? Zašto ih Moji posvećeni sluge nisu uspjeli dovesti k Meni? Moja patnja je ista danas kakva je bila tijekom Moje Muke i sada će Me odjednom napustiti oni koji su Mi ostali odani. Oni će to učiniti jer će početi ponovno procjenjivati svoje shvaćanje onoga Tko, zapravo, Ja Jesam i što Moj Zavjet doista znači – sve zbog krivovjerja koja će doći.

Sva iskazivanja poštovanja prema Meni, u Mojim Crkvama, uskoro će biti svedena na puko kimanje u Mom smjeru. Oni više neće prigibati koljena pred Mojim Svetohraništima. Oni se neće pokloniti preda Mnom niti klečati, niti će moliti pred Mojim Tijelom na Križu, jer od njih se neće tražiti da štuju Moj Lik. Ja ću biti bičevan i učiniti će se da izgledam smiješno. Moje Riječi će biti pretvorene u najneobičniju bujicu riječi, a Istina Moje Smrti na Križu će biti izbačena.

Moja Prisutnost je i dalje na Zemlji u ovo vrijeme. Vi Me ne smijete napustiti, jer kada to učinite, Moje Svjetlo će se ugasiti i tada ćete postati obuzeti tamom. Jedino oni koji ostanu odani Meni mogu zadržati Moj Plamen i kada Svjetlo Moje Crkve na Zemlji bude smanjeno na tek blijedo tinjanje – tada će se čuti posljednji Poziv s Neba. Na taj dan, Ja ću okupiti Žive. Ostali će biti ostavljeni s neprijateljima Božjim kojima su se zakleli na vjernost. Nikakvu radost oni neće iskusiti nakon toga.

 

Vaš Isus

973. JA DOLAZIM JEDINO KAO BOG MILOSRĐA. JA VAS NE DOLAZIM ZASTRAŠITI JER UISTINU LJUBIM SVAKOGA OD VAS

973. JA DOLAZIM JEDINO KAO BOG MILOSRĐA. JA VAS NE DOLAZIM ZASTRAŠITI JER UISTINU LJUBIM SVAKOGA OD VAS

Ponedjeljak, 18. studenoga 2013., 20:10h

 

Moja predraga kćeri, svi se moraju pripremiti tako da bi bili dostojni doći pred Mene, jer Ja ću doći poput lopova u noći i mnogi neće znati što se događa. Stoga važno je da Mi se svatko od vas sada ispovijedi.

Istina Moje Presvete Riječi će postati izričitija dok Nju zamijene iskrivljenim verzijama Moji neprijatelji, koji će biti smioni u svojim nastojanjima da vas prevare. Sada je vrijeme da se usredotočite na vaše vlastite duše i na stanje u kojem jesu. Čovjeku koji ne vjeruje u Mene Ja kažem. Kada Ja dođem pred tebe, hoće li ti laknuti zbog spoznaje Tko Sam Ja? Hoćeš li poći sa Mnom? Ja ću te odvesti i obrisati tvoje suze i živjeti ćeš veličanstven život, kada Mi se ispovjediš i zatražiš od Mene da te uzmem u Moje Milosrđe.

Čovjeku koji vjeruje u Mene, hoćeš li moći stajati preda Mnom, bez srama? Hoćeš li doći pred Mene s čistom dušom, znajući sve što si učinio oko onoga čemu Sam te poučio? Nije važno. Kada Mi kažete „Isuse oprosti mi, želim Te slijediti“ bit ćete spašeni.

Čovjeku koji vjeruje u Mene, ali koji vjeruje da je uzoran i da ne treba Ispovijed, jesi li ti također dostojan doći pred Mene? Kada ti Ja pokažem stanje tvoje duše, hoćeš li raspravljati sa Mnom i reći da si dostojan doći pred Mene kada nisi? Ako ne možeš prihvatiti Moj Dar Milosrđa i priznati svoj prijestup, onda ćeš ostati odvojen od Mene i Ja ću ti dati još samo jednu priliku za izbavljenjem.

Cijelom čovječanstvu, Ja tražim od vas da najprije pripremite svoju dušu. Vi morate popraviti svaki dio vaše duše, prije nego budete potpuno spremni stajati u Mojoj Prisutnosti tijekom Upozorenja. Ako to ne učinite, morati ćete podnijeti bolno pročišćenje i pretrpjeti ćete vaše Čistilište na Zemlji, prije nego svane Dan Moga Drugog Dolaska. Ja vam nalažem da molite ovu Križarsku molitvu za duše svakoga od vas i vaših ljubljenih.

 

Križarska molitva (127) Za spas moje duše i onih od mojih ljubljenih

 

O Isuse, pripremi me, da bih mogao doći pred Tebe bez srama. Pomogni meni i mojim ljubljenima (imenuj ih ovdje…) da se pripremimo ispovjediti sva naša pogrješna djela. Da priznamo naše mane. Da zatražimo oprost svih grijeha. Da pokažemo ljubav prema onima kojima smo naudili. Da usrdno molimo za Milosrđe za Spasenje. Da sebe ponizimo pred Tobom, kako bi na Dan Velikoga Prosvjetljenja moja savjest i savjest (imenuj ih ovdje…) bila čista i da bi Ti preplavio moju dušu Svojim Božjim Milosrđem. Amen.

 

Sada je vrijeme da se podsjetite svega čemu sam vas Ja poučio. Sada je vrijeme da promotrite Deset Zapovijedi i da se zapitate jeste li uistinu živjeli svoje živote u skladu s Njima.

Budite iskreni prema sebi, jer ako niste, vama će – bilo kako bilo – biti pokazano kako ste Me ražalostili u vašem životnom vijeku. Ali, dajte da vas utješim.

Ja dolazim jedino kao Bog Milosrđa. Ja vas ne dolazim zastrašiti, jer uistinu ljubim svakoga od vas, bez obzira što ste učinili, ali Moje Strpljenje je ograničeno. Samo oni koji prihvaćaju bolnu prirodu svojih grijeha protiv Boga, mogu biti obuhvaćeni Mojim Božjim Milosrđem. Oni koji Me odbacuju imati će malo vremena da sebe otkupe, jer Ja ću odvojiti ovce od jaraca. Jedna strana će poći sa Mnom. Druga strana će biti ostavljena i tada će se Novi Početak obznaniti svakome stvorenju. Samo onima koji Me ljube biti će dan Vječni Život.

Pripazite sada na Moj Poziv, jer Ja ovo činim kako bih osigurao da što je moguće više vas bude dobro pripremljeno prije Dana Upozorenja.

 

Vaš Isus

972. JA DOLAZIM OBNOVITI ZEMLJU, OSLOBODITI ČOVJEKA OD NJEGOVOGA JADA, ŽALOSTI I GRIJEHA

972. JA DOLAZIM OBNOVITI ZEMLJU, OSLOBODITI ČOVJEKA OD NJEGOVOGA JADA, ŽALOSTI I GRIJEHA

Nedjelja, 17. studenoga 2013., 14:00h

 

Moja predraga kćeri, Ja želim da svijet vidi Mene, svoga ljubljenog Spasitelja, Sina Čovječjeg, u svoj Mojoj Slavi, kako bi bili privučeni u Moje Božje Milosrđe.

Ja želim da Me svi oni vide, osobito oni koji ne vjeruju u Boga i da prvi dotrče k Meni. Oni su Moja prva briga i Ja im kažem ovo. Vi Me ne poznajete. Vi Me ne vidite. Vi ne želite vjerovati u Mene, ali Ja vas ljubim. Ja želim da vi budete dio Moga Kraljevstva, kako bih vas obasuo svim Darovima Moga Novoga Raja, Moga Novoga Svijeta, Moga Novoga Početka. Ja želim da vi, vaša obitelj, vaša rodbina i prijatelji budete kao jedno sa Mnom i cijelim čovječanstvom. Vi morate čekati do velikoga događaja, dana kada će se svijet osvijetliti Mojim Zrakama i kada će zastati u miru na petnaest minuta. Kada vidite to i posvjedočite tome, ne smijete se bojati. Znajte tada da je Moja Ljubav Božja i da će se svijet, od toga dana, promijeniti izvan prepoznatljivosti.

Ne pokušavajte pobjeći od Mene, jer Ja dolazim s dobrim vijestima. Ja dolazim obnoviti Zemlju, osloboditi čovjeka od njegovoga jada, žalosti i grijeha. Ja dolazim uništiti sve zlo u svijetu pružajući svakome dokaz Moga Postojanja. Kada vam to bude dano, vi morate dopustiti Meni da vas pripremim za Vječni Život kojega Sam Ja obećao. Vječni Život je život gdje ćete zauvijek živjeti u tijelu i duši sa Mnom. Ja ću vas izbaviti iz vašega jada i ukloniti bol koju morate podnositi zbog postojanja sotone i on će zauvijek biti protjeran.

Ne odbacujte Me, jer Ja vas ne želim izgubiti. Ja Sam vaše Spasenje. Ja Sam Istina. Ja Sam vaš ljubljeni Isus Krist i Ja ću se konačno, uskoro objaviti svijetu, a osobito onima koji ne vjeruju u Mene.

 

Vaš Isus

971. MILIJARDE ĆE SE OBRATITI I PRIZNATI BOGA, TROJEDINOGA BOGA, PO PRVI PUT

971. MILIJARDE ĆE SE OBRATITI I PRIZNATI BOGA, TROJEDINOGA BOGA, PO PRVI PUT

Subota, 16. studenoga 2013., 22:17h

 

Moja predraga kćeri, kada Ja dođem svijetu u Mom Božjem Milosrđu, ljudima će biti dana prilika da traže Moje Milosrđe, jer to će za mnoge od njih biti prva prava Ispovijed u kojoj će sudjelovati.

Svi, bez obzira tko su, iskusiti će ovo Moje jedinstveno otkrivenje, blagoslovljeno Ovlaštenjem Moga Oca. Prosvjetljenje savjesti će sa sobom donijeti mnogo boli, jer tuga koju će izgubljene duše iskusiti biti će takva da oni neće moći izdržati potresenost. Mnogi će se onesvijestiti i doživjeti slom, nadvladani tugom. Ali oni će shvatiti koliko njihove duše najprije trebaju biti pročišćene, prije nego budu spremne da uđu u Moj Vječni Raj. Ti ljudi će tada znati što se od njih očekuje i trpjeti će pokoru neko vrijeme, nakon Velikog Događaja. Mnogi će ljudi misliti da sanjaju. Neki će misliti da je to kraj svijeta, ali neće biti. To će međutim biti Posljednje Upozorenje koje će biti dano čovječanstvu da im pomogne da se otkupe pred Bogom.

Milijarde će se obratiti i priznati Boga, Trojedinoga Boga, po prvi put i biti će zahvalni na dokazu koji će im biti dan o Postojanju njihovog Stvoritelja. Neki će se jednostavno sakriti od Moga Svjetla i to će im donijeti nevjerojatnu bol i skrivati će se i okretati svoja leđa bez trunke kajanja u svojim dušama. Oni će zanijekati Moj Zahvat. Zatim će se ostali radovati, kada iskuse Moje Zrake Milosrđa, jer te duše će biti tako zahvalne što svjedoče Mojoj Prisutnosti da će naginjati prema Mom Svjetlu s lakoćom i čežnjom za Mojom Prisutnošću, koja će biti izvan njihovog dosega, jer to neće biti vrijeme da se otvore Vrata Mog Novog Raja. I tako, oni će tada morati učiniti pokoru kao Moji učenici, u ime onih duša koje će odbiti Moju Ruku Milosrđa.

Nakon Velikoga Božjeg Zahvata, da pruži čovječanstvu priliku da se pripremi za Moj Drugi Dolazak, svijet će postavljati mnoga pitanja. Neki će biti toliko promijenjeni unutar svojih duša da će posvetiti više vremena pomažući da se obrate oni  kojima žele pomoći da se spase od prijevare. Drugi će biti raskajani i proći će nešto vremena da oni potpuno shvate značaj njihovog pojavljivanja preda Mnom i posvetiti će više pažnje svome pomirenju sa Mnom.

Zatim će neprijatelji Božji zanijekati da se Upozorenje ikada dogodilo i zavesti će milijune da povjeruju da je to bio svemirski događaj, gdje je svjetlo Sunca sustiglo cijeli planet jedinstvenim događajem, uzrokovanim okretom Zemlje oko svoje osi. Ništa ne bi moglo biti dalje od Istine. I dok budu iznosili sve ove uzroke, oni će nijekati da Bog Postoji i odvesti mnoge od Mene. Nažalost, mnogi Mi se neće vratiti i jedino Božjim Zahvatima, kada će On biti prisiljen kazniti Svoje neprijatelje kako bi ih doveo natrag pameti, duše mogu biti pročišćene.

Budite zahvalni na ovim Milostima, jer bez ovog Božjeg Dara vrlo malo ljudi bi moglo ući kroz Vrata Raja.

 

Vaš Isus

970. VI ĆETE STAJATI PREDA MNOM SAMI – NIKOGA NEĆE BITI PORED VAS

970. VI ĆETE  STAJATI  PREDA  MNOM  SAMI – NIKOGA NEĆE BITI PORED VAS

Petak, 15. studenoga 2013., 20:00h

 Moja draga ljubljena kćeri, Ovlaštenjem Moga Oca, Boga Svevišnjega, Ja želim obavijestiti sve one koji pate, u Moje Ime, da je blizu vrijeme da  Upozorenje nastupi.

Oni od vas, kojima je dano znanje o ovom Mom Velikom Danu Milosrđa vidjeti će ubrzo znakove. Vi morate priznati svoje prijestupe preda Mnom, kako bi bili primjereno pripremljeni za ovaj događaj, koji će potresti svijet.

Učinit ću ovo uskoro, kako bih mogao spasiti one ljude koji su presjekli pupčanu vrpcu koja ih veže uz Mene, prije nego bude prekasno. Vi se morate ufati u Mene i okupiti u molitvi kako duše u tami ne bi stradale prije nego im Ja podarim zaštitu za njihove grijehe. Pogledajte sada u svoja srca i duše i vidite ih kako vas Ja vidim. Što vidite? Hoćete li moći stati pred Mene i reći „Isuse, ja činim sve što ti želiš od mene da živim život koji od Mene očekuješ?“ Hoćete li reći „Isuse, ja Te vrijeđam, jer si ne mogu pomoći, pa Te molim imaj milosti prema mojoj duši?“ Ili ćete reći „Isuse griješio sam, ali samo zato jer se moram braniti?“

Vi ćete stajati preda Mnom sami – nikoga neće biti pored vas. Ja ću vam pokazati vašu dušu. Vi ćete vidjeti svaku mrlju na njoj. Vi ćete proživjeti grijeh i zatim ću vam dati vremena da zatražite od Mene da vam pokažem Moje Milosrđe. Ne zbog toga jer imate pravo na Moje Milosrđe – već samo zato jer vam Ja odlučujem dati taj Dar.

Moj Dan će svanuti, neočekivano, preko znakova koji će vam unaprijed biti pokazani.

Ja sam proveo tri godine pokušavajući otvoriti vaše oči Istini. Neki od vas su je prihvatili. Drugi su mi je bacili natrag u Moje Lice. Sada je vrijeme Mog Božjeg Milosrđa i samo onima koji otvore svoja srca prema Meni, i koji Me prihvaćaju, biti će dana prilika da se otkupe.

Budite zahvalni na Mojoj bezuvjetnoj Ljubavi.

Vaš Isus

 

 

969. NJIHOVA VJERA BIT ĆE STAVLJENA NA TAKAV ISPIT KAO NIKADA PRIJE

969. NJIHOVA VJERA BIT ĆE STAVLJENA NA TAKAV ISPIT KAO NIKADA PRIJE

Četvrtak, 14. studenoga 2013., 12:00h

 

Moja draga ljubljena kćeri, Svjetlo Božje obasjava svu Njegovu djecu, koja su u jedinstvu sa Mnom, Isusom Kristom, u ovo vrijeme. Svi oni Kršćani u svijetu koji žive po Mojoj Riječi, koji jedu Moje Tijelo i piju Moju Krv, iskusiti će duhovnu patnju poput nijedne druge, zbog svog vjerovanja u Mene. Ja upućujem na sve Kršćane koji žive po Istini, koji se ponašaju kako sam ih Ja poučio i koji slijede Moja Učenja Riječ po Riječ.

Svi oni, uključujući one koji nikada nisu čuli za ove Moje Poruke svijetu uskoro će shvatiti kako je to živjeti u Meni i sa Mnom. Njihova vjera bit će stavljena na takav ispit kao nikada prije i nažalost, mnogi će biti nesposobni podnijeti pritiske s kojima će se morati suočiti, zbog mržnje koja će biti pokazana prema njima. Oni će učiniti sve što mogu da ostanu odani Svetim Evanđeljima, ali čineći tako oni će privući strašnu mržnju i biti će nazvani lažljivcima. Neće proći dugo prije nego će svi Kršćani, koji će prkosno proglašavati Moju Riječ, biti optuženi da su desničarski nasilnici, dok će pravi krivci biti oni koji ih obasipaju psovkama.

Ja nalažem svima vama da šutite i da nikada ne odgovarate nasilnicima koji pokušavaju uništiti vašu vjeru i ljubav prema Meni. Oni koji će pljuvati otrov i vikati na vas trebaju vaše molitve i oprost. Moleći za takve  duše, vi ćete uništiti sotonin utjecaj i njemu će biti teško iskaliti svoj gnjev na vas.

Molite, molite, molite za sve one koji će biti iskorišteni kao pijuni u gorkoj bitci da se rastavi Moja Crkva na Zemlji. Molim vas da molite ovu Križarsku Molitvu da izdržite vjerski progon.

Križarska Molitva (126) da se izdrži vjerski progon

 

Dragi Isuse, pomogni mi da izdržim bilo kakvu vrstu progona u Tvoje Sveto Ime. Pomogni onima koji padnu u zabludu, u uvjerenju da svjedoče Tvojem Djelu. Otvori oči svih onih koji će možda biti u napasti da unište druge, zlim postupcima, djelima ili gestama. Zaštiti me protiv neprijatelja Božjih, koji će ustati u pokušaju da utišaju Tvoju Riječ i koji će Te pokušati protjerati. Pomogni mi da oprostim onima koji Te izdaju i daj mi Milost da ostanem čvrst u svojoj ljubavi prema Tebi. Pomogni mi da živim Istinu, kojoj si nas Ti poučio i da ostanem pod Tvojom Zaštitom, zauvijek. Amen.

 

Idite, svi vi koji Me uistinu ljubite i slijedite sve čemu Sam vas Ja poučio. Ljubite jedni druge kao što Sam vam Ja rekao. Nikada ne pokazujte mržnju prema drugima. Umjesto toga, molite za one koji vas progone. Pokažite ljubav kada vam se iskazuje mržnja, jer to će biti vaše oružje protiv moći zla.

 

Vaš Isus

968. PRVI ZNAK ĆE BITI DA ĆE SE ZEMLJA OKRETATI BRŽE. DRUGI ZNAK SE TIČE SUNCA, KOJE ĆE SE POJAVLJIVATI VEĆE, SJAJNIJE I POČETI ĆE SE VRTJETI

968. PRVI ZNAK ĆE BITI DA ĆE SE ZEMLJA OKRETATI BRŽE. DRUGI ZNAK SE TIČE SUNCA, KOJE ĆE SE POJAVLJIVATI VEĆE, SJAJNIJE I POČETI ĆE SE VRTJETI

Utorak, 12. studenoga 2013., 20:30h

 

Moja predraga kćeri, dok se približava Moje Vrijeme, mnogi će biti usnuli, ali oni koji su blagoslovljeni otvorenošću svojih očiju za Moje Svjetlo poznati će znakove. Njima će također biti dani blagoslovi da se pripreme i jedino oni koji se drže Mene moći će izdržati promjene.

Što se više bliži Dan Moga Velikoga Dolaska, sve više ljudi, koji govore da ljube Boga, povući će se od Mene. Čak i oni koji govore da su sveti i uzdižu se unutar hijerarhije Moje Crkve na Zemlji, neće moći vidjeti Istinu. Oni neće vidjeti Istinu, jer će biti tako zauzeti prateći sadržaje i obrede koji će Meni biti uvredljivi.

Prvi znak će biti da će se Zemlja okretati brže. Drugi znak se tiče Sunca, koje će se pojavljivati veće, sjajnije i početi će se vrtjeti. Uz Njega ćete vidjeti drugo sunce. Onda će vrijeme uzrokovati da se Zemlja trese i promjene će značiti da će mnogi dijelovi Zemlje biti uništeni. Ove kazne – a biti će ih mnogo – lišiti će čovječanstvo njegove oholosti, tako da će duše moliti za Milosrđe Božje. Ništa drugo neće potaknuti kamena srca onih koji su isključili Ljubav Božju iz svojih života.

Grijeh čovječanstva brzo će eskalirati i grijeh idolopoklonstva će se trostruko omotati oko Zemlje. Poganstvo, uređeno poput kraljevske monarhije, prodrijeti će u Moju Crkvu na Zemlji. Kada pogani prigrle Moju Crkvu, to neće biti da bi obožavali Boga. Kada pogani, ateisti i drugi nevjernici, koji izvana odbijaju Postojanje Boga, prigrle Moju Crkvu, neće zbog Mene Isusa Krista, prignuti svoje koljeno. Kada Moja Crkva proglašava da srdačno prima sve, nemojte biti zavarani. To neće značiti da primaju pogane u Moju Crkvu, kako bi se poklonili pred Mojim Svetohraništem. Ne, već da se preda Mnom razmeću idolopoklonstvom, koje je uzrokovano grijehom oholosti, da oskvrnu Sveta i Posvećena Svetohraništa. Oni će postaviti poganske znakove na Moje Žrtvenike i zahtijevati da se nesumnjičavi župljani poklone i prihvate svoju bližnju braću i sestre, s ljubaznošću i velikodušnošću. Od svih će se tražiti da zaniječu Istinu, kako bi pozdravili dobrodošlicom lažne vjernike, koji će gaziti po Mojim Žrtvenicima. Zatim će se spustiti Ruka Božja.

Ratovi će se širiti; potresi će protresti četiri kuta Zemlje i glad će zahvatiti čovječanstvo i svaka zla gesta i uvreda učinjena pred Bogom dovesti će do strašne kazne. Kada oni koji prihvaćaju Moje Milosrđe vode Moju Crkvu – svaki demon će prokleti ovu djecu Božju. Da bi ih zaštitio, Bog će posredovati i jao onima koji pljuju u Lice svoga Stvoritelja.

Došlo je vrijeme. Oni koji Me proklinju, patiti će. Oni koji Me slijede preživjeti će ovaj progon do Dana kada Ja dođem da ih savijem u Moje Milosrdne Ruke. I tada, jedino oni koji ostanu, zato što su odbili Moju Ruku Milosrđa, biti će predani Zvijeri koju su idolizirali i od koje su tražili zadovoljstvo.

Tako mnogo ljudi će Me odbiti, do samoga kraja. Dvije trećine će pljuvati na Mene, boriti se protiv Moga Posredovanja i izvikivati sve vrste psovki na Mene. Dok se Dan primiče bliže i bliže, mržnji protiv Mene, naočigled sviju će se svjedočiti. Čak i oni koji svijetu daju dojam da poštuju Boga tiho će Me proklinjati.

Dan kada će prijevara Zvijeri biti izložena da je svi vide, biti će dan koji nitko neće zaboraviti. Jer toga dana, kada će svijet vidjeti uljeza, Antikrista, kako se uzdiže s Mojom Krunom na svojoj glavi – odjevena u crvene haljine – biti će dan kada će se vatra izlijevati iz njegovih usta. Kada užas konačno prodre, vatra će ga obuzeti, a on i svi oni koji su mu se zakleli na vjernost biti će bačeni u ponor. I tada ću Ja doći kao što Sam vam rekao. Ja ću uzdignuti Moju Crkvu i združiti svijet u jedinstvu sa Svetom Voljom Moga Oca i mir će konačno vladati.

Sve što Sam vam Ja rekao je Istina. Sve što će se dogoditi, dogoditi će se kako Sam vam Ja rekao. Dogoditi će se brzo, jer usprkos Mojem Gnjevu, kojega je uzrokovalo licemjerje i nezahvalnost čovjeka, Ja dolazim jedino da napokon okončam ovu patnju. Ja dolazim spasiti sve grješnike, ali mnogi neće htjeti biti spašeni.

Budite jaki, Moji ljubljeni sljedbenici, jer Ja ću zaštititi sve grješnike koji prihvaćaju Moju Ruku Milosrđa tijekom Upozorenja. Tako će svako dijete Božje, vjernici i nevjernici, biti uključeni u ovom Velikom Posredovanju s Neba. Ali nakon ovoga vremena, Anđeo Božji će odvojiti dobre od zlih. Vremena je malo.

 

Vaš Isus

 

 

 

 

967. KAZNE MOGA OCA SU ZAPOČELE I SVIJET ĆE SVJEDOČITI JOŠ MNOGIM EKOLOŠKIM PREVIRANJIMA

967. KAZNE MOGA OCA SU ZAPOČELE I SVIJET ĆE SVJEDOČITI JOŠ MNOGIM EKOLOŠKIM PREVIRANJIMA

Utorak, 12. studenoga 2013., 15:52h

 

Moja predraga kćeri, pogrješno je vjerovati da Bog ne bi odmjerio Svoju Pravdu na svijetu u ovo vrijeme. Kazne Moga Oca su započele i svijet će svjedočiti još mnogim ekološkim previranjima dok započinje pročišćenje Zemlje.

Pripreme su sada u tijeku i uskoro će neprijatelji Božji biti iskorijenjeni i kažnjeni, jer oni se nikada neće okrenuti i zatražiti Moje Milosrđe. Gnjev Moga Oca je velik i jao onima koji prkose Riječi Božjoj, jer oni će biti oboreni i pregaženi dok se konačno čišćenje Zemlje bude sukobilo sa zarazom zloga – sve u isto vrijeme.

Kada vidite da prirodni elementi djeluju žestoko vi ćete znati da se spustila Ruka Pravde. Oholost čovjeka, njegova opsjednutosti sobom, njegovo vjerovanje u svoju vlastitu manjkavu inteligenciju u duhovnim stvarima, dovelo je nad ljudski rod izlijevanje vatre iz četiri posude nad četiri kuta Zemlje.

Vi ste zanemarivali upozorenja i stoga je bitka da se uništi grijeh sasvim i doista započela.

 

Isus Krist

Sin Čovječji