Dnevni arhivi: 1. veljače 2014.

1032. JA MORAM POSREDOVATI DA SPASIM ČOVJEČANSTVO OD SAMOUNIŠTENJA PRIJE VELIKOGA DANA GOSPODNJEGA

1032. JA MORAM POSREDOVATI DA SPASIM ČOVJEČANSTVO OD SAMOUNIŠTENJA PRIJE VELIKOGA DANA GOSPODNJEGA

Srijeda, 29. siječnja 2014., 15:00h

 

Moja predraga kćeri, ne plačite zbog sebe, već zbog Mene, vašeg Isusa, Koji plače i pati zbog brzine kojom ljudski rod upada u izopačene i grješne živote.

Zbog toga što su tako dugo toliki mnogi odbacivali Moju Riječ, mnogi ljudi nemaju pravac ili iskustvo kada su u pitanju izbori koje čine u svojim životima. Duše koje su odnesene tako daleko od Istine, imaju samo svoje vlastite želje i samopoštovanje da ih vode. Opsjednutost sobom, seksualni nemoral, samozadovoljstvo i težnja za materijalnim dobrima uništava njihove duše. Ništa ih neće niti ih može zadovoljiti. Kada su dosegli dubine grijeha, onda oni aktivno tragaju da ulove duše drugih. To je zbog toga jer je sotona prožderao njihove duše do te mjere da ih koristi kako bi privukao druge duše u svoju zlobnu zamku.

Moralnost čovječanstva je potonula do takvih dubina da ovaj duh zla dnevno zahvaća milijune duša. Oh, kako se Moja Bol pojačava i koliko je rada potrebno da se iskorijeni ova zaraza. Doći će vrijeme kada će tek jednoj trećini ljudskog roda biti dana Milost da odgonetne razliku između dobra i zla.

Oni koji srdačno primaju zlo, u bilo kojem obliku, prikazati će ga kao dobru stvar. Uskoro će biti potreban hrabar čovjek da progovori i izjavi: „Ovo je pogrješno“, bez da bude ozloglašen i prezren za ono što će se gledati kao iracionalni ispad.

Oh, kako će Božja djeca potonuti. Duše okorjelih srca, s mržnjom prema drugima, nedostatkom samilosti, pohlepom i požudom za nasiljem, brojčano će se povećati. Njima će se diviti u svijetu, a desetljećima prije njih bi se bojalo. Zbog toga Ja moram posredovati da spasim čovječanstvo od samouništenja prije Velikoga Dana Gospodnjega.

Sotonin plan je uništiti što je moguće više duša. Moj Plan je zaustaviti ovu zarazu i Ja neću oklijevati pružiti znakove koji su potrebni da vas probude za Ljubav Božju i zbog potrebe da vas se primjereno pripremi za nadolazeći svijet.

Nikada ne odbijajte Ruku Božju. Nikada ne zanemarujte Riječ Božju, jer bez toga vi ste ništa.

 

Vaš Isus