Dnevni arhivi: 4. veljače 2014.

1035. VELIKI DIO ONOGA ŠTO ČOVJEČANSTVO UZIMA KAO GOTOVU ČINJENICU BITI ĆE OKRENUTO OBRNUTO I NAOPAKO, ALI TO JE NUŽNO

1035. VELIKI DIO ONOGA ŠTO ČOVJEČANSTVO UZIMA KAO GOTOVU ČINJENICU BITI ĆE OKRENUTO OBRNUTO I NAOPAKO, ALI TO JE NUŽNO

Subota, 1. veljače 2014., 19:53h

 

Moja predraga kćeri, zbog nevolja koje će ljudski rod morati podnijeti tijekom Pročišćenja, bila bi pogrješka pomiješati bol koju će one uzrokovati, s beznađem. Veliki dio onoga što čovječanstvo uzima kao gotovu činjenicu biti će okrenuto obrnuto i naopako, ali to je nužno. Kada se Pročišćenje iscrpi, nova zora će se pojaviti – odjednom i bez upozorenja – i novi svijet će biti prikazan Božjoj djeci.

Ja tražim, premda će mnogo boli trpjeti oni koji Me ljube, kao i oni koji Me ne ljube, da nijedan čovjek među vama nikada ne povjeruje da nema nade. Umjesto toga, radujte se, jer su pred vama jedino ljubav, radost, mir i sreća u Mom Novom Raju. Kada se svijet očisti od grijeha i što se više moguće duša pročisti, tada ću Ja doći poput Mladoženje, spreman pozdraviti vas. Veliki i Slavni Dan se treba očekivati s radošću, uzbuđenjem i čežnjom, jer Moje Srce će se rastvoriti i ujediniti s cijelim svijetom.

Novi Početak je unutar vašega dohvata. Podnesite bilo koju bol i patnju kojima sada svjedočite, jer to neće značiti ništa kada dođete u Moje Svjetlo, kada ću vas Ja obuzeti ljubavlju i srećom koje ste iščekivali cijeli svoj život, ali koje uistinu niste dosegli do tada.

Pomognite Mi da dovedem duše koje su Mi izgubljene natrag u Moje Ruke. Molite jedni za druge. Budite radosni. Nadajte se. Budite u miru. Što god se nalazi pred vama, znajte da je Moja Ljubav moćnija od mržnje. Moja Snaga je Svemoguća. Moje Milosrđe je beskrajno. Moje Strpljenje je veliko.

Budite u miru i služite Mi, do posljednjega dana, jer će slijedeći Dan biti početak svijeta koji neće imati kraja i gdje smrti više neće biti.

Ja ljubim i pazim sve vas.

 

Vaš Isus